Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Posel smrti 3 je výborné zakončení české hororové trilogie

Druhé pokračování nejlepší české dobrodružné hry ukazuje, že tento žánr ještě zdaleka nepatří do starého železa. Mráz po zádech, který se dostaví při hraní této hry, vás osvěží mnohem spolehlivěji než návštěva studená sprchy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Tom_Hill

Tak doufám že jsem udělal dobře.

Hrál jsem Jedničku. NIbiru a teď jsem zakoupil trojku. Doufám že mě nezklame.;-)

0/0
4.12.2011 18:59

Tomáš22

dojmy

Na to bludiště jsem si musel vzít návod, to nešlo:-))  Jinak hra se mi celkem líbila, na začátku trošku pomalejší tempo, uprostřed skvělá hororová a napínavá jízda, konec trochu zdlouhavý. Vůbec celý ten konec série by si zasloužil mnohem lepší a bouřlivější finále, než to, co se nám dostalo. Taky jsem měl chvílema nepříjemný pocit křesťanské agitky. 80%.

0/0
30.10.2011 15:05

jjeffrey

Chybejici soubory

Ahoj, pri instalaci mi to zahlasi chybejici soubory :-( Nemuzete mi je

nekdo nekam uploadnout? Jedna se o:

ForestGraveInterior_Day.dat HotelCorridor_Light.dat

WCCallBooth_Day.dat

Diky

0/0
6.9.2011 10:27

vesy

možná tak 65%

Děj jakž takž, ale hra? Je to jednoduchý, rychlý... Nejobtížnějším momentem bylo asi bludiště kolem stínů. Jinak opravdu jak pro děcka :-( Bohužel

0/0
14.7.2011 18:08

EziOoO

80%+?

asi jsem hral jinou hru nez ostatni lidi, kteri ji hodnotili, koukam ze hodnoceni 89%, prijde mi to jako sileny vtip, vzdyt ta hra byla s kazdym dalsim dilem horsi a treti dil byl uplny upadek, jediny svetly mmnt cele hry (mordred na chvili vstoupil do darrena autori tupe hned zabili), absolutne nedoreseny konec, viz co se stalo s jednotlivymi postavami, kdo zabil lidi, kdyz to dle vseho nemohl byt darren ptz jeho duse byla silene cista...

Posel smrti 1 - 100%

Posel smrti 2 - 75%

Posel smrti 3 - 30% aneb odbyte zakonceni skvele serie :(

0/0
22.6.2011 13:32

TheCage

Re: 80%+?

plně s tebou souhlasím 3 díl mě absolutně zklamal... nechápu kam se poděla představivost autorů první díl je snad opravdu naše nejlepší adventura... druhý díl byl jakžtakž v pohodě a určitě mě bavil víc než trojka protože jak i ty říkáš konec je absolutně nedořešenej a pokud neudělaj čtyřku (což by sakra měli!) tak shodili celou svoji práci na týhle hře někam hodně hodně hluboko...

0/0
23.6.2011 20:12

EziOoO

Re: Re: 80%+?

tak 4. dil uz rozhodne nevyjde, tohle bylo oznameno jako zaver a vzhledem ke klesajici urovni je to urcite dobre

0/0
28.6.2011 16:11

Whiteplayer3D

Super :)

Posel Smrti je pro mě srdcová záležitost , proto rád slyším že je třetí díl tak skvělý :)

Ještě že jsem si obědnal Sběratelskou edici :)

0/0
31.5.2011 18:38

Veska je prostě nesmrtelný

To dřív vyjde nový SC II

Donekonečna odkládat, no už je to docela otravné....A co takhle se věnovat i legendě DN, která snad vyjde v červnu:-D:)

0/0
31.5.2011 2:39

Blackened Halo

ceska hra? :D

česká hra? 8-o8-o ,..kriste tu to fakt ide dolu vodou a rapidne ...odkedy je Black Miror 3 ceska hra? Je to nemecka hra! Uz BlaCK mIROR 2 bola nemecka hra. Ceska hra bol v podstate len prvy Posel Smrti.

0/0
30.5.2011 13:38

MR.sugar

Re: ceska hra? :D

Stačí číst mezi řádka. Autor myslí druhé pokračování české hry. První díl je česká hra a nyní recenzuje jeho třetí díl, ale to už nezmiňuje, jestli hra je česká, nebo ne. Možná to opravdu mohlo být formulováno jinak.

V recenzi mi chybí nějaká ta kritika, prece jenom ta hra nebyla bez chyb, nebo snad jo?

0/0
30.5.2011 16:42

MR.sugar

Re: Re: ceska hra? :D

* mezi řádky...

0/0
30.5.2011 16:42

MR.sugar

Re: Re: Re: ceska hra? :D

áá už to vidím i v nadpisu, tak máš pravdu, recenzent by to měl opravit... ;)

0/0
30.5.2011 16:46

Kalda008

!

Uz je to fakt otravny, cekam na to jak kok*t a oni to zase odlozej! To snad vyjde az nekdy v listopadu jak ostatni mnou ocekavany hry!! OMG

To je fakt na liskanec toto!!;-O;-O;-O

0/0
30.5.2011 9:43

UrsusLuin

Re: !

Ne každý odklad je v rukou vydavatele, ten poslední na ušili němečtí vývojáři. Bohužel. Taky mě to mrzí, protože hotová verze je už poměrně dlouho. Nezbývá než doufat, že kvalita překladu a dabingu toto čekání vynahradí. Já věřím, že jo, protože dabing je podle mě lepší než v případě prvního dílu.

0/0
30.5.2011 13:18

Osvald Moučka

!

Po 37-mé je to zase o nějaký ten ten odložený... Rv

0/0
30.5.2011 9:19

Osvald Moučka

Re: !

...ten den...

0/0
30.5.2011 9:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.