Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Praha v nejočekávanější střílečce roku Call of Duty: Modern Warfare 3

Střílečka filmových rozměrů Modern Warfare 3 se může pochlubit dynamickou kampaní, vynikající hrou pro více hráčů i kvalitním technickým zpracováním. Nezbývá než nažhavit zbraně a vyrazit do bojů po celém světě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jacek185

...

Na COD se vykašlete...pořiďte si Skyrim, to je pecka roku.

0/0
27.11.2011 11:20

Vedoucí kolotoče bez koček

Re: ...

Skyrim je nejvetsi propadak roku. Zmrveny port z konzole, obstarozni 5 let stary engine z Oblivionu (jen lehce updatovany Gamebryo Enact), stupidni bojove ovladani (tluc do toho chlapa klacikem dokud nehekne auu), neprehledne menu, predimenzovany stencil buffer (sekani a limitace 30FPS), divne zbrane (luk nestrili sipy, ale klaciky, ktere leti rychlosti vlastovky a na konci skoli medveda...). Pribeh je pry hutny, recenze na netu basni o hre roku a 90+ procenty nesetri, ale kdyz se na to clovek podiva z nezaujateho pohledu cloveka, ktery dohral Witchera 2, Two Worldy a i ony zminene posledni dva Fallouty od Bethesdy, tak proste je treba rict, ze Skyrim z toho vychazi absolutne nejhur. Slepena nehratelna hra s odpudivou humpolackpou grafikou a nepouzitelnymi zbranemi (pokud tedy nehraje cloveka za nekromancera a pouziva jenom spelly, ale to si clovek spis zahraje potom Dragon Age)... Skyrim nebrat!

0/0
27.11.2011 13:10

RayPall

Pořád jedno a to samé

Já se omlouvám, ale posledními dobrými CoD pro mě byly CoD 4. Dobrý příběh, strhující mise (na misi v Pripjati a The Coup jen tak něco nemá), prostě paráda. MW2 už se mi nelíbily, sice dobrá grafika a akce až nad hlavu, ale příběh dle mě chaotický...no a pak už to bylo jen to samé, jen potažené o něco lepšími texturami a s jinými jmény postav...

Battlefield 3 mi přišel daleko lepší - realističtější, propracovanější, s lepší atmosférou a s větší volností pohybu...

Ale proč jsem při pozorování toho všeho mumraje začal hrát stařičkou Operaci Flashpoint?

Protože u mě celá séria ArmA strčí jak CoD, tak BF do kapsy. Holt jsem asi spíš na realističnost než na hratelnost a rád u hry přemýšlím (zkuste si nějakou misi ve Flashpointu stylem "CoD". Schválně jak dlouho vydržíte x)))

0/0
20.11.2011 12:36

Lev__z-__-Rožmitálu

Re: Pořád jedno a to samé

tak jestli cod4  byly poslední dobrý (jediný co jsem hrál i když jen na PS3)

tak musím konstatovat že ta série je megaodpadRv:-P

0/0
25.11.2011 23:11

Trupman

Re: Pořád jedno a to samé

R^ z MW serie se mi libi taky jen CoD4. MW2 je hra na urovni detske skakacky a MW3 je jen nastavovana kase.

0/0
27.11.2011 16:37

LaFemmeSpeedy

Re: Pořád jedno a to samé

Souhlas s první větou. Když jsem před těma čtyřma lety hrál misi v Černobylu, byl jsem jak u vytržení, jednoznačně nejlepší zážitek, jakej jsem kdy u FPS měl R^ Pak mě teda hra docela nepříjemně překvapila svojí krátkou kampaní, ale kvůli tý jedný božský misi jsem přivřel obě oči :-)

0/0
14.12.2011 13:19

SCkPFjqnU

co se z "recenze" nedovite

Ze v misich v praze kdy jdete do akce s pritomnym odbojem si vyslechnete nechutnou predstavu o cestine, konkretne jde o rusko ceskou verzi cestiny, priserne. Dale pak ze soucasny zvukovy doprovod je horsi nez v MW2.

0/0
19.11.2011 17:35

Cens0r

Re: co se z

Ty toho naděláš...jako by ostatní státy z toho vyšli líp:-D Rusové v každém dílu zvládají akorát angličtinu (tedy v misích za ně) a jsou to hajzlové, co uměj střílet akorát do civilů a do vlastních, kdežto americký voják je vzor ctnosti a boje za spravedlnost (až na příběhové vyjímky).

0/0
19.11.2011 18:51

TomKure

Dnešní hry...

Tak nejočekávánější hra roku to určitě nebyla, to spíš BF3. Já třeba do doby asi před měsícem ani nevěděl, že má něco jako MW3 být (ale nepřekvapilo mě to; dokud desetileté děti budou hrát videohry, budou vycházet nové CoD). CoD MW3 bych po tom, co jsem přehrál MW2 a chvíli se pokoušel hrát Black Ops (obojí hrůza), ani nestáhnul z torrentů, natož kupoval. Ani ten Battlefield 3 není nic extra. Jestli mě po naprostém propadáku v podobě Crysis 2 (čekal jsem hodně, dočkal jsem se konzolovky s horší grafikou než předchůdce, s trapným dějem a nudnou hratelností) zklame i Skyrim, na který se chystám (doufám ale, že nezklame), vykašlu se na PC úplně a začnu chodit ven :D

0/0
18.11.2011 14:37

chmurný žnec

Re: Dnešní hry...

Pán bude zřejmě znalec, u kterýho je CS 1.6 nade vše, že?

+1/0
18.11.2011 19:53

Wolfling

Re: Dnešní hry...

Me to bavilo a to mi tech deset bylo uz skoro trikrat. CoD je spis interaktivni akcni film nez hra - vcetne vsech jeho klise. Ale protoze to neni uplne pasivni sledovani (clovek musi mirit :>), narozdil od akcnich filmu me to bavi.

+1/0
19.11.2011 15:52

Wolfling

Re: Dnešní hry...

http://www.nerfnow.com/comic/628 (ne, neni to reklama na viagru, je to k veci)

0/0
20.11.2011 8:51

Občan svobodný

Re: Dnešní hry...

Crysis 2 bylo náhodou  perfektní. Battelefiedl 3 právě hraju a zatím mě to nějak nechytlo, ale nebudu hodnotit dokud to nedohraju.

0/0
26.11.2011 14:01

roddie2

No nevím

6 hodin kampaně skládající se prakticky z bezduchého střílení bez možnosti krytí. A SpecOps jsou převážně zábavné? Po dvou misích jsem to vzdal, převážně je to totiž o tom, že se na mě vrhne ještě větší horda nepřátel než obvykle a já nestačím měnit zásobníky.

0/0
18.11.2011 8:32

Lev__z-__-Rožmitálu

Re: No nevím

prostě herní výplach který dostane od recenzentů hodně % jen protože ho vydává velká firma která příště poskytne zase něco zdarmaRv

0/0
25.11.2011 23:13

modern725

Recenze? To snad ne ...

Hele, teda nevim, ale tohle není recenze, tohle je přeloženej a přepsanej presskit, to jsem si na webu MW3 přečetl taky ... ehm. Byla doba, kdy se hry kvůli recenzi hráli alespoň v demoverzi ...

+6/0
15.11.2011 10:17

Habansz

Praha

Tam ani nemusela byt, vyslo by to uplne stejne :D

0/0
15.11.2011 10:06

Habansz

CoD vs. MW3.

0/0
15.11.2011 10:05

Habansz

Re: CoD vs. MW3.

Nedelejte z toho vaseho BF3 modlu panove. Kampan mel 2x drazsi nez vsechny CoD a jak to dopadlo? To bylo reci, ze prej hra roku.U CoD nemohl byt sklamany snad nikdo.Kdyz porad vsichni rikate, ze je to kazdy rok to same,proc ste pri hrani tak prekvapeni?Hral jsem oboji a mohu rici zcela objektivne: MW3-SP:Zadna revoluce v grafice ani v hrani(proc menit co funguje).Ale epicnost,scripty pusobici prirozene a neustala akce, ktera byla nekdy stejne realna jako Arnyeho strileni z rotacaku za trnkovym kerem v Komandu :DKdo ale nic jinyho necekal,nebyl zaskoceny,prekvapeny nebo zklamany. MP:Ten jsem nikdy rad nemel,prijde mi chaoticky,takze se do nej nebudu navazet :) .... BF3-SP:Plna(prominte vyraz) huba kecu a skutek utek.Frostbite 2 tamto,grafika tohle,ale u toho zustalo.Pribeh byl stejne dulezity jako ceske titulky v pornofilmu,to ani nemluvim o tom,ze to klidne mohl byt dalsi dil MW(spojitosti je opravdu spousta)samozrejme i nesrovnalosti,ale za uvahu to stoji.Scrypty predvidatelne

0/0
15.11.2011 10:27

Habansz

Re: CoD vs. MW3.

nesmyslne nebo prehnane efekty(lampa ktera je 150m ode me opravdu nesviti jako pul slunce at delam co delam a tvurci nam hrou tvrdi,ze muzeme na svych ocich videt prach,takze asi nemkrkame a mame super zrak a dokonce i blato a pisek).BFBC2 jsem skoro cely dohral s granatometem,tohle jsem hral dokonce jen proto,ze sem to chtel mit uz za sebou.Neni to konkurent CoD(lidi uz proste vi,co od nej ocekavat) a uz vubec ne dustojny nastupce BF2, tomu Nesaha jim ani po hlavni nabidku.MP: perfektni zabava, bez diskuze. Svou kvalitou jasne valcuje CoD, ale je valcovan kvantitou a to i treba ze strany BF2. Na progaming to ale rozhodne nestaci a stacit nebude.

Nemohu si pomoci,ale verdikt je BF3-MW3 40-60. A poznamky typu blbost srovnavat tyto 2 hry jsou nemistne. Jake jine potom mame srovnavat kdyz oni sami se chvastali jak jedni prevalcuji druhe? Je to jako srovnavat 2 auta stejne kategorie nebo 2 filmy.

0/0
15.11.2011 10:35

Matajus

Re: CoD vs. MW3.

Tak nejak me nebavil ani jeden SP, zajimalo by me teda ale to hodnoceni co uvadite. Dle toho co ctu je pro vas MP u CoD nesmysl ale je vitezem prestoze BF3 je skvelej bez debat? Nebo jste spise hodnocenim 40:60 myslel pouze SP?

0/0
15.11.2011 16:23

Habansz

Re: CoD vs. MW3.

Mate pravdu, zapomel jsem to napsat. Hodnoceni se tykalo SP. V MP je alespon pro me (jak rikam nechci se do CoD nikomu navazet) mnohem lepsi BF3.

0/0
16.11.2011 10:29

koutlosh

Re: CoD vs. MW3.

CoD byl vždycky MP pecka, ale od MW2 je to fakt jen casual chaotická řežba pro páčky...

V tom je MP BF3 lepší, ale je fakt, že ty singly budou tak na stejno. U MW3 mě zajímá, jak to dopadne (ale nemusí se to s tou koridorovou scriptovaností na recyklovaných modelech a texturách tak hrotit, každá sranda má svoje meze), u BF3 je fakt dobrá grafika a engine, to se musí nechat FPS mám taky slušné a vypadá to o hodně líp...

0/0
18.11.2011 12:13

chmurný žnec

Re: CoD vs. MW3.

Dlužno dodat, že gameplay > grafika. Navíc BF3 a celou tuhle značku preferujou obecně ti hráči co sajou v tradičních "pěchotních" střílečkách. Znám jich řadu co ve strojích ownujou mapu a pak s klasickou krochnou netrefěj ani vrata od stodoly ;-D.

0/0
18.11.2011 19:55

Cens0r

Klidně

Klidně mě ukamenujte, ale myslím, že jsem jediný člověk na zemi, kterého baví víc CoD od Treyarchu...Především Black Ops má podle mě děj daleko převyšující celou MW trilogii. Sice béčkový, ale na poměry celé série skvělý...

0/0
14.11.2011 21:43

Gamehoror

Re: Klidně

Jedinej nebudeš :-)

CoD má svůj fanklub a ještě dlouho mít bude i kdyby přidávali jen nové mapy a opakovali se příběhové ůkoly z předchozích dílů.

Co tam ve válce taky chceš vymýšlet nového než zničit někde skupinku partizánů, zlikvidovat hrozbu nějaké zbraně hromadného ničení nebo zajmout nepřátelského generála :-)

Kdo si rád hraje na vojáčky tak ho to prostě neomrzí a kdo to tak nežere tak si může zahrát stalkera :-)

0/0
15.11.2011 4:11

Jigssaw

Re: Klidně

Sakra to ste mi připomněl kdy že vyjde ten nový stalker ? ;-D

Stalker je jedna z mých nejoblíbenějších sérii R^

0/0
15.11.2011 5:50

Gamehoror

Re: Klidně

jj taky je pro mne stalker favorit co dá CoD i BF na frak :-)

0/0
15.11.2011 12:29

Vedoucí kolotoče bez koček

Bobby Kotick je takovy Jiri Paroubek herniho businessu.

Velkohuba prohlaseni, prehaneni, obvinovani konkurence, obtloustla postava a spousta tiskovych konferenci. Activisionu spise skodi jeho medialni obraz nenazraneho obchodnika, ktery proslul svym prohlasenim na lonskem E3 "Give me your money and shut the f*ck up!" na dotaz novinare, kolik bude stat MW2 na retailovem trhu. MW3 je nejslabsim dilem celeho CoD, protoze neprinasi vubec nic noveho, je to vlastne takove kratsi DLC. Ani MW2 neprineslo nic noveho, ale pribeh byl alespon srozumitelny a podstatne delsi. Nejtrapneji pusobi asi scena, kdy sestrelujete helikoptery Mi17 a ony se vubec nedeformuji, pouze jim grafik pridela ohen a kour k vrtuli po urcitem poctu vterin a naskriptovanou cestou se zriti k zemi a rozpadnou se na 26 kusu (presne spocitano). Nekteri enemies vas umi zastrelit i pres cihlovou zed z AK47. Do aut nejde nasednout, nejde je ani vyhodit do vzduchu pri strelbe do nadrze, ale jen strelbou do skla na strane ridice. MW3 je skutecne odpad.

0/0
14.11.2011 19:50

jfb

Re: Bobby Kotick je takovy Jiri Paroubek herniho businessu.

"Nekteri enemies vas umi zastrelit i pres cihlovou zed z AK47" - to je konečně alespoň pokrok v reálnosti, AK47 opravdu protřelí cihlovou zeď, střelivo bylo na to navržené...

0/0
19.11.2011 0:42

i -

ptákovina...

..sem myslel že se poučili z lonska,ale je to stejna bekovina..protrpel sem to do pulky a letelo to z hdd,,,nechapu jak to muze nekdo kupovat;-D

0/0
14.11.2011 19:32

Kane v1.2

Re: ptákovina...

asi tak no...já jsem si to protrpěl až do konce, ale pak to mělo stejnej osud jako u tebe. A mimochodem z Prahy jsem poznal jen Karlův Most a k tomu ten ten kostel Sv. Mikuláše :)

0/0
14.11.2011 19:38

i -

Re: ptákovina...

no ten staromak byl trochu předělanej..:)

0/0
14.11.2011 19:55

Opilá veverka

PR

Zvláštní...redakce dává 90%, lidi sotva 70% ....a protože jsme na iDnes a není to první článek o téhle hře, máme tu výsledek - prachobyčejné PR.Rv

0/0
14.11.2011 19:32

Kane v1.2

"moderní trendy" ve hrách už mě pěkně ser....štvou

chápu, že sázejí na multiplayer, ale snad to neznamená,že single takhle odláfknou. Kde jsou časy doomu a dalších her, kde byl multiplayer jen třešničkou na dortu u hutnýho singlu

0/0
14.11.2011 18:59

Vedoucí kolotoče bez koček

Re:

Vytvorit dobry single znamena pro vyvojarske studio vymyslet dobry pribeh (to samo o sobe je jeden z nejtezsich ukolu), napsat dobre skripty pro engine, napsat dobrou AI, natocit dobra intra a videosekvence, obohatit to slusnou hudbou a hlavne, nadesignovat dostatek kvalitnich levelu tak, aby to vystacilo alespon na 15 hodin. U multiplayeru tohle vsechno odpada, protoze engine je pouze pouzity na zobrazovani prostredi, ale hru, pribeh, akci, atmosferu a inteligenci zajisteji zivi lide, tedy online hraci. Proto je dnes obrovsky trend vsechno delat na multak, protoze je to mene prace. A single se do her dava skutecne jen z nutnosti a stereotypu. Ja opravdu multiplayer nemam v oblibe, protoze na hrach mne zajima predevsim pribeh a hra by mela byt postavena okolo pribehu, a ne obracene, ze pribeh je prilepen na graficky engine. Campaigns, tedy single playery jsou rok od roku horsi. Svetlou vyjimkou letos byla hra Dead Island, kde single byl opravdu hutny a vydatny a taktez Dead Space 2.

0/0
14.11.2011 20:01

Kane v1.2

Re:

Dead Island byl úžasnej, ale co se týče singlu, tak pro u mě jsou na prvních místech hry Mass Effect 1 a 2 (i když dvojka byla už trochu chatrnější) a Assassin Creed. Ještě,že existujou vývojáři, co umí pořád vymyslet příběh :-)

0/0
14.11.2011 20:27

Jigssaw

Re:

Bethesda softworks - tenhle rok Fallout New Vegas.

Nebo naprosto úžasný Portal 2 od valve

V obou dvouch případech velmi kvalitní singleplayer kampaň.

Jinak RAGE singleplayerově také není špatný pokud by nebylo všech těch počátečních problémů.

0/0
14.11.2011 20:33

domlet

Re:

nemůžeš srovnávat minulost s dneškem

0/0
16.12.2011 14:50

Falewick

COD 2011

Multiplayer stejný jako u MW2. Singleplayer se dá hrát jenom po dost silný ráně do hlavy, která vyřadí z provozu veškerou logiku a přemýšlení. Radši než vyplácat 60 dolarů na tohle bych si koupil Deus Ex Human Revolution dvakrát, ať mají ti schopní tvůrci her co žrát.

0/0
14.11.2011 18:43

Smetejz

Takže další tupá střílečka

kde, si člověk ani nestihne vychutnat tu překrásnou grafiku.

+2/0
14.11.2011 18:42

Jigssaw

Moc nechápu sérii Call of Duty

Každý rok vyjde nový díl za 50euro s lineární předskriptovanou krátkou kampaní a multiplayerem prakticky na jedno brdo s tím co vyšel minulý rok. Jo a zapomněl sem pak prodávají balíčky se třema mapama za 10euro.

A recenzenti tomu dávají 90% ?!

Nechci nic říkat ale fakt nechápu lidi co si to kupují. Mě to přijde jako strašně málo muziky za hodně peněz.

0/0
14.11.2011 18:13

Jigssaw

Re: Moc nechápu sérii Call of Duty

pardon 60 euro ;-D

0/0
14.11.2011 18:19

Ej.dzej.rimmer

Re: Moc nechápu sérii Call of Duty

60 euro za co?Za novy MW?Se prober.Mozna, tak za specialni verzi.

0/0
15.11.2011 5:44

Jigssaw

Re: Moc nechápu sérii Call of Duty

Ano momentálně na steamu CoD:MW3 za 59,99 Eur.

0/0
15.11.2011 5:49

Ej.dzej.rimmer

Re: Moc nechápu sérii Call of Duty

tak to je dobra zlodejina.Jeste stesti ze nikdo nikoho nenuti kupovat hru na steamu.

0/0
15.11.2011 9:18

Gamehoror

Re: Moc nechápu sérii Call of Duty

Jde o to co si představuje  kdo pod pojmem nutit.

Chci si hrát hry od TES a nechci mít nic společnýho se Steamem.

Poraď jak si hrát Skyrim abych nebyl pirát.

Krabici Skyrim jsem už koupil.

0/0
15.11.2011 15:18

:paličč

Re: Moc nechápu sérii Call of Duty

Tak nějak. Dodal bych jenom, že fanatici, co si to vždycky koupí musejí pak sami pro sebe nějak zdůvodnit, proč koupili takovej šit a tak tu hovadinu omlouvají tím, že singleplayer nikoho nezajímá, protože multiplayer. ;-D

0/0
14.11.2011 18:23

Ej.dzej.rimmer

Re: Moc nechápu sérii Call of Duty

Singlplayer 6 hodin, MP.herni doba 18 dni.Tak nevim.Jedna se o omluvu toho, ze nekdo vyhodil penize za ''blobost'' a nebo nekoho proste ten multak bavi?Kazdopadne jsem si vsiml, ze se nejvic ke hre vyjadruji lidi, kteri si hru nekoupili, ale stahnli, takze o multaku vi prd.Jestli to nebude tim, ze ho treba nemuzou hrat, ze ?BF 3 ma singl, taky na h.vno, ale kazdej inteligenti clovek vi, ze ta hra je o multaku a ne o tom trapnym nazoru co pises ty.

0/0
15.11.2011 5:42

řešení

Re: Moc nechápu sérii Call of Duty

Jak kupují, tady někdo za hry platí? ;-D

0/0
18.11.2011 16:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.