Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Pán prstenů a Lego. Divné spojení, které skvěle funguje

Lego si vzalo do parády legendární fantasy Pán prstenů. Výlet do do stavebnicové Středozemě může působit na první pohled divně, ale nakonec se z toho vyklubala skvělá zábava.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J77a94n 83V75e96l92i40k97ý 3418255940815

Doporučuji pro děti, skvělá hra a hlavně pro děti i velmi zábavná. Takové ty řeči, že to je degradace atd. jsou k ničemu, hra je určena dětem a nikde není řečeno, že si potom děti, jak trošku vyrostou Tolkiena nepřečtou. Pavle radši se věnuj přítelkyni a nedělej při pátku chytrého....

+6/0
30.11.2012 18:09

P45a76v32e19l 66Š29ť42a90s85t22n51ý 8872934754

Degradace skvělé knihy i filmu

+3/−15
30.11.2012 8:17
Foto

M32i13c10h41a11l 71E42k17r79t 2495235686

doporučuju nejdřív zahrát, pak kritizovat

+12/−2
30.11.2012 8:30

T39o49m72á70š 38J25ů32n 2976260140904

Vždyť má pravdu. Tahle infantilní kravina celé Tolkienovo dílo zesměšňuje dost uhozeným humorem.

+4/−11
30.11.2012 8:32

P61e59t20r 46P82a33v86e18l 5708339181978

A film, který je shit, kde chybí plno důležitých faktů ne? Radši tohle, než matlaninu od podprůměrného režiséra.

0/−5
30.11.2012 13:43

P64e74t37r 25V62a79n73e43c25e39k 1273150737607

takze radsi matlaninu s postavickama z lega?

0/−3
30.11.2012 13:59

P46e48t80r 59P77a53v33e86l 5948509481228

Vzhledem k tomu, že toto je pro děti, které ještě nejsou školou povinné, tak po grafické stránce, obsahu a hratelnosti je to dobřě udělaná hra.

Takže ano, mám radši dle tebe matlaninu s postavičkama z lega pro malé děti, než naprosto tragické filmy s nechopně podprůměrným režisérem pro dospělé.

+4/0
30.11.2012 14:16

A32l70e95š 25N35e59d67v25ě63d 7718737502932

Dám ruku do ohně za to, že polovina lidí co dnes nadávaj na film jaký je to shit by bez něj vůbec nevěděla, že nějaký Tolkien  kdy existoval :) Hlavně bych chtěl vidět film do, kterýho by se vešlo všechno co je ve knize. To bys šel do kina na půl dne?

+2/0
1.12.2012 14:25

P82e62t33r 27P28a43v80e28l 5768589351718

A co mi je do poloviny lidí? Ale vzhledem, že to bylo učivo ve škole, tak by Tolkiena mělo znát daleko více lidí.

A jinak, šel bych klidně na celý den do kina, ale to by to muselo stát za to. Já se hodně bojím toho, jak dopadne Hobit ...

0/0
1.12.2012 15:16

A31l52e58š 30N20e50d50v29ě22d 7418607212532

učivem bylo kde co a stejně si to většina nepamatuje :) Jinak pochybuju,že by se hobit nějak výrazně lišil provedením od PP, takže když se ti nelíbil ten tak tady to asi nebude jiný

0/0
1.12.2012 17:29

P42e11t79r 24P92a31v84e18l 5858379581508

Moc mě LotR nezaujal, ale je asi fakt, že kdybych Tolkiena předtím nečetl, tak by se mi to možná i líbilo, ale to je čistá spekulace...

Na co čekám, ale čeho se asi nikdy nedočkám je The Dune Series, popř. jiné romány od Herberta.

0/0
1.12.2012 17:43

A34l71e33š 30N77e51d51v28ě65d 7108867462712

není právě teď Duna připravovaná jako film? Něco jsem o tom četl, ale nevím jestli jde o to co myslíš, protože knížku sem ještě v ruce neměl.

0/0
2.12.2012 0:45

P15e51t62r 98P53a63v49e91l 5658169881478

Dunu poprvý natočil Lynch v nějakém 84, ale obsah byl pouze první kniha. Následně pak po roce 2000 se natáčel v ČR miniseriál ( 1 a 2 kniha, 3 díly ).

Ono těch knih Duny je tuším 7 + dalších x knih, které vysvětlují postavení rodů a další frakcí ... Doporučuji Dunu přečíst celou a vzít si k tomu ještě jeho další romány.

0/0
2.12.2012 9:43

O27n96d44ř42e50j 46S43t71a92r61o10c26h 5570883202814

Hra je určená pro malé děti. Infant, světe div se, znamená malé dítě. Proto v tomto případě jste výrazem "infantilní" vlastně hru pochválil, neboť přesně tak byla zamýšlena.

+7/0
30.11.2012 15:39

M69i12c24h44a78l 36T55e58c78l 8665338378142

Tomáš Jůn : docela by me zajimalo jak lego hry muzou Tolkiena zesmnesnovat . Pokud je mi znamo ,tak on to psal pro sve deti jako pohadku a tak to je i mysleno .To ze to par magoru bude brat smrtelne vazne uz je vec druha .

+3/0
30.11.2012 16:33

M85i83c78h66a23l 87T13e33c31l 8315668468982

Pavel Šťastný : at zije fanatismus ! A co bejt takhle tolerantni a hlavne si uvedomit pro koho je hra urcena ?

+5/−1
30.11.2012 10:30

P38e42t58r 10V98e37s16e60l80ý 4828466864338

Musíte se nejdřív podívat pro koho je titul určen!

Pro děti od 6ti do cca 10ti let naprosto super zábava, bez krve a násílí.

Stačí se podívat jaké mají hodnocení další pecky od LEGA

Batman 2 - 70 %, Harry Potter  - 80 %, Pirates of the Caribbean  - 75 %, Star Wars III - 75 %, Indiana Jones 2 - 75 %, Batman - 72 %, Indiana Jones - 75 %,

+8/−1
30.11.2012 9:05

P81e27t18r 85P91a66v75e48l 5648579231418

Viděl jsem nějaké videa a nevypadá to špatně. Ale říci o tom, že je degradace skvělého filmu je dost mimo, vždyť trilogie degradovala knihu mnohem více, než lego...

+4/−2
30.11.2012 13:42

P77e31t96r 92V65a77n91e23c21e88k 1563290457187

degradace zacala uz u tech filmu.

+2/−3
30.11.2012 13:59

J33a38n 76H79a32b97á82s76k11o 4794517131233

proc degradace? Hlavne ze filmy Tolkienovu tvorbu donesli do nebeskych vysin ... Na tolkienovy knihy film nema a taky sklizi chvalu. navic tyto lego ,,degradace'' sklizeji u recenzentu vetsi ohlasy, nez jine AAA tituly, ktere maji milionove naklady ;-)

0/0
2.12.2012 16:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.