Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Být řidičem autobusu je pěkná nuda. Recenze European Bus Simulator 2012

European Bus Driver 2012 nabízí jízdu v poměrně otevřeném městském prostředí a řízení autobusu pomocí komplikovaného ovládání tak, jak je v to simulátorech obvyklé. Přesto není hodný doporučení. Recenzujeme českou verzi hry.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V66í69ť31a 36N97o33v82á64k 1258253905211

Lepší než simulátor Tramvaje . Tramvaj nemá volant ;-D .

0/0
11.1.2013 8:58

G10a15b85r91i61e52l 58H51o14r53t54e91n 9601209333104

Hnus. A přitom by stačilo tak málo, třeba se inspirovat realitou - co třeba soutěž v přivírání cestujících do dveří? Srážení pasažerů uvnitř prudkým bržděním, zrychlením či zatáčením? 2x broken leg COMBO! Nebo minihry - třeba free style souboj s partou dyškrymynovaných kapsářů při vyhazování z busu... Ta hříčka naprosto nevyužívá potenciál, těch 40% si vůbec nezaslouží. Ačkoliv představitelé normalizačních komisí EU by u ní nejspíš juchali radostí.;-€

+3/0
8.1.2013 0:02

T14o91m24á71š 70K54o41u48l51a 2418882936847

V dnešní době je podle mě vyrábět hry s touto tematikou na PC trochu zbytečné... Úspěch by mohla mít jedině jako hra pro mobily a tablety - a i o tom dost silně pochybuji...

+1/0
7.1.2013 19:17

P30e80t17r 92U80l41l37m67a40n25n 2507428367602

Proč neuděláte recenzi Euro truck simulator 2? Je to české, a narozdíl od těhle s..ček je to supr hra.

+2/−1
7.1.2013 11:36

M62i25c76h44a47l 23M59e63č21i32a75r 1480390609545

Túto hru som mal, narazil som na ňu v nemčine, ale musím súhlasiť, že je totálne nelogická a blbá,... ten kód vodiča som si neopísal, lebo som ho nepokladal za dôležitý a myslel som, že bude niekde hore v rohu napríklad, takže som si po nasadnutí do autobusu musel založiť nový profil, lebo mi nešiel palubný počítač, ktorý bol samozrejme veľmi ergonomický... kým sa mi podarilo výjsť z depa s tým autobusom čo nezatáča poriadne, tak to trvalo neskutočne dlho, rozhodne dlhšie, ako som bol ochotný akceptovať a hra ma prestala baviť vlastne skôr ako začala... Je detailná, to je pravda, ale ovládanie je nekonečné a pamätať si, čo treba stlačiť aby sa to konečne pohlo a potom ešte zastavilo a otvorilo dvere a zasvietili sa svetlá.... to je fakt des a chce to papier... celkové hodnotenie tak 20% maximálne za snahu a detailnosť, ale inak fakt desná nuda...

+4/0
7.1.2013 9:38

J52a20n 21J68a56r28o33s 1739847660388

Hra na rizeni autobusu MHD mi prijde jako prevlekani se do damskeho pradla. Vim ze to nekteri delaji, akceptuji to, ale proc bych to delal ja a jeste to pokladal za zabavu?

+2/−1
7.1.2013 3:47

M90a72r45t61i98n 31J37i27z79d84n35ý 3645541561706

zkus se prevleknout do damskeho pradla a treba to pochopis :-)

+6/−1
7.1.2013 9:16

O69l26i 95H69a15n92z96a17l 4858715392318

Jasně....dámské prádlo by této hře  nemělo rozhodně chybět,        a nejsou v krabičce alespoń malinkatý kalhotky?;-D

+2/−1
7.1.2013 10:04
Foto

J66a13n 43H90a12n58á79č84e67k 8904748709753

Leda by přišly emailem;-D Hru jsem dostal elektronicky, ale radši se podívám.

0/0
14.1.2013 21:59
Foto

J26a11n 42H73a67n83á56č24e10k 8564628579883

Ne, nic. Sousta jiných nechutností, ale spodní prádlo žádné. Škoda.

0/0
14.1.2013 22:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.