Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Legenda z roku 1984 nepokračuje. Moderní Karateka je odpad

Původní Karateku naprogramoval v roce 1984 student univerzity Yale Jordan Mechner, který později přivedl na svět herní legendu Prince of Persia. Remake Karateky, pod nímž je Mechner také podepsaný, však dělá původní hře a vzpomínkám jen ostudu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V97l39a13d72i95m95í40r 39Š95e33v65e84č13e71k 1821560147484

Konečně to někdo napsal na plnou hubu! Je to vážně špatná hra, která se snaží vydělat na názvu...

+3/0
4.1.2013 23:10

T77o34m30á63š 39K26o11z58l43í68k 4762371461548

Nebude hlavní problém v tom, že recenzent hru recenzoval hraním na iOS? Čekal bych že konzolová verze bude mít tradiční hratelnost, podle toho co jsem už někde četl recenzi na Karateku a rozhodně nebyla tak negativní a neříkala nic o "dotýkání se displeje ve správnou chvíli", také jsem hrál Assassins Creed na telefonu a tam to byla 2D pitominka ;-D.

0/0
3.1.2013 19:22
Foto

O54n79d17ř63e86j 71Z84a43c41h 3213800293882

Obávám se, že na PS3 / Xbox 360 to není lepší.

0/0
3.1.2013 20:17

P92a79v88e75l 85P95o80s37p45í29š68i22l 3111244623375

Ani na PC to neni lepsi...

+1/0
4.1.2013 11:50

J62o11s59e78f 21N14o95v18á95k 9833294147463

Prekvapive bude pro autora mozna to, ze 2D plosinovka Duke Nukem: Manhattan Project je ve 3D provedeni naprosto famozni. :-P

+1/0
3.1.2013 14:00
Foto

O22n49d43ř50e33j 31Z68a66c81h 3803560193182

Netvrdím, že v jiných hrách je 3D špatný, tvrdím, že v nový Karatece je špatný ;-)

+1/−1
3.1.2013 15:18

A35d21a93m 61R71o19č56á79r39e60k 9114170837

Jestli mohu malou poznámku - po smrti hlavního hrdiny přijde mnich ale po smrti mnicha přijde ještě další hráč - hromotluk. Pokud princeznu zachrání mnich tak to ještě ujde ale s hromotlukem si princezna opravdu moc zábavy neužije.

0/0
3.1.2013 12:17
Foto

O96n71d92ř90e66j 90Z44a24c95h 3843280883792

Díky za doplnění.

+1/−1
3.1.2013 15:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.