Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Aliens: Colonial Marines nakrátko strhnou, poté znechutí

Střílečka na motivy Vetřelce těžkopádně balancuje na hraně mezi katastrofou a povedenou hrou. Ačkoliv vznikala přes šest let a vývojáři její vydání několikrát odložili, výsledná hra brzy zmizí zapomenutá v propadlišti dějin. A je to škoda, protože některé pasáže předestřely značný potenciál.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L84u11k55á76š 41K91a63ň32k84a 4642568285508

Tak jsem si hru koupil na xbox live marketplace. Za bodíky vyšla na 500 Kč. Coop je fajn i multak jde ale singl běs. Kdyby měl někdo chuť si zahrát můj gt:kankys81

0/0
19.6.2013 18:51

J13i56ř62í 66V34y90š72í91n 6739303515479

AVP1,2 i 3 sem si naramne uzil a za ty leta jsem se k tomu i rad vracel tak doufam ze ACM me nadchne stejne :-) jen doufam ze to utahne ten muj velebny kmet jinak budu muset pockat na premie z prace ;-D

0/0
13.2.2013 15:46

B28r28o92n83i92s23l53a79v 62J19a53k40l 8320335455465

Aneb jak jsem nedavno rikal ..... Gearbox vyrobil DNF .... a jak vidno AVP je podobny propadak.

0/−2
12.2.2013 17:41

M28i58c63h43a55l 25T16e98c13l 8295818848732

Pan Jakl je zrejme na drogach . Zde se bavime o jine hre nez pisete . A taky by bylo fer si o ACM nejdriv neco zjistit nez tu budete napadat Gearbox . Koneckoncu minula diskuze jasne dokazala ,ze o Gearboxu nic nevite natoz pak o politice jak se Duke potazmo Aliens vyrabelo . Aliens je prokleta znacka ,ktera od dob ohlaseni 2001 jeste na PS2 byla MNOHOKRAT rusena a nasledne predelavana . Podekujete Time Gate Studiu za dnesni podobu Aliens Colonial Marines .

+1/0
12.2.2013 19:00

D41a21n79i13e38l 22H73o70n47z91a 6518134480865

Gearbox vyrobil DNF? 8-o ;-D;-D;-D Rv Co takhle facku a ne jednu?

+1/0
13.2.2013 18:47

M93i12c32h44a11l 54Ž36e72l24i66n18s90k12ý 9210928801720

Předobjednávku jsem okamžitě zrušil, za tohle peníze nedám. Těch blbých animací jsem si všimnul i v trailerech, ale hru jsem hájil tím, že jde pořád o Work in progress :( ... Jsou to dva roky zpět, co jsem měl pracovat na nové AvP hře, pro kterou jsem napsal vlastní příběh. Kéž by se mi tenhle můj sen splnil a já měl možnost se podílet na vývoji hry s vetřelci a predátory

+2/−3
12.2.2013 16:58

G41a68b16r31i96e73l 36H92o20r71t75e80n 9661229393174

V Česku ji nikdo neudělá, to je vyloučeno. Dokud nebude existovat nějaký soft na kvalitní automatické generování pohybů živých bytostí a jejich mimiky (s uvěřitelnou variabilitou), jsou takové hry strašně drahé.

+1/0
12.2.2013 21:02

J37a22k95u80b 84U79r39b47á68n95e23k 6942479194616

Nějak mi není jasný rozdíl mezi "okatě" a "neokatě" nascriptovanou scénou. Už v době Half-Life jsem se smířil s tím, že se občas musím nechat hrou vodit za ručičku, aby scripty proběhly tak, jak developeři zamýšleli.

+1/0
12.2.2013 15:34

A76n66d29r20e43j 42B65r95a38b94e51c 4892821597904

Zrovna u Half-Lifu je videt veliky posun mezi prvnim a druhym dilem. V prvnim dile jsou ty skripty hodne zjevne, v druhem je to o dost lepsi.

+1/0
12.2.2013 15:54

J57a54n 78Z83b74y98t95o98v87s60k39ý 1673611117596

po shlednuti gameplay videa na YT, mi to pripada bez pohybu, vypada to jako kdyby jel robotem misto ovladal marinaka... zadnej pohyd, perspektiva divna...

+3/−1
12.2.2013 12:30

M41a55r10e19k 97M24i46c12k94a 3743705264679

proč ? proč ? proč ?  já se na to tak těšil :-(

+1/0
12.2.2013 11:15
Foto

M85i42c88h55a86l 76E47k68r25t 2625445616

No, já už včera vyzkoušel i ten multiplayer (PS3 verze). Neníto úplná tragédie, ale radši budu dál levelovat v Black Ops II.

V singlu jsem už na začátku hry pocítil hroznoufrustraci z několikanásobného úmrtí těsně před checkpointem, ale poté, cojsem zjistil, že se vetřelci pohybují po předem daných trasách, se z opakovánícheckpointu stává procházka růžovou zahradou. Jen nesmíte uvíznout „v davu“(3+) vetřelců. Někdy to úplně bije do očí. Spustíte skript v bodě A (postropě se rozeběhnou 3 vetřelci), ale nedojdete až do bodu B, a tak tam na vás čekajía můžete je sejmout hezky z dálky, protože programátor jim zřejmě zakázalopustit vymezený prostor. Humanoidní nepřátelé taky nepředstavují vážnějšípřekážku, pokud si zvyknete na těžkopádné zbraně.

Taky je zajímavé, že pokud umřete mezi checkpointy, nezresetují se vámstatistiky k předchozímu chceckpointu. Já sem třeba poskočil o 2 úrovněběhem několikanásobného opakování jednoho úseku zmíněného výše.

+1/0
12.2.2013 10:36

J79i66ř40í 58S14t73r14e93b78e62l 5954886735609

Copak, nefachčímezerník?:-)

+2/−1
12.2.2013 15:34
Foto

M76i20c52h82a18l 13E82k38r23t 2545705826

Text sem kopíroval z Wordu a nějak se to po uložení "srazilo":)

Zrovna sem se prokousal zhruba do půlky hry a žádné zlepšení. Kdybych to taky neměl na recenzi, tak už se k tomu ani nevracím.

0/0
13.2.2013 0:09
Foto

M79i84c62h89a25l 91E65k56r28t 2565165526

Tak Windows Phone taky spatna volba pro komentare:/

+3/0
13.2.2013 0:11

M90i10c66h31a88l 32N46a98c81h35t10m36a26n42n 8537402787510

Ach jo...takže zase zpátky k aliens vs predator 2....

+1/0
12.2.2013 10:13

J52a85n 86F30r92ý29d40l 1874468132335

avp 1 ! :-)

+2/0
12.2.2013 12:28

A26d42a29m 14Š98p91i18l45l61a48r 8899177702116

Sakra jak se na něčem může pracovat X let. Y krát to odližit a potom dostat neuvěřitelných 7!!!! hodin?

+4/0
12.2.2013 9:32

P53a83v36e72l 82V47a34n77č75á14k 3304655694165

Ach jo a já se tak těšil ... no nic, jdu zrušit předobjednávku, za tohle litr nedám.

+1/−1
12.2.2013 9:07

T47o89m10á85š 42K75o65z92l79í32k 4272501451938

Obzvlášť tento odstavec mě děsí:

"Některá vývojářská rozhodnutí lze pochopit jen těžko. Například vetřelčí krev je neškodná, střílet lze skrze spolubojovníky a ikonický senzor pohybu je v zásadě zbytečný."

Doufám, že to je třeba jen tím, že to recenzent hrál na easy :) a že na vyšší obtížnost bude kiselina mít patřičný účinek.

0/0
12.2.2013 8:05

A26n12d62r77e25j 29B49r44a14b25e63c 4652971477664

Ne, tim to opravdu neni a stejne je to i na nejtezsi obtiznost.

+8/0
12.2.2013 8:16

J25a83n 43P31a11n97e71k 5482146736940

Nevim jak kiselina, to slovo neznam, ale kyselina nedela nic na zadnou obtiznost.

+8/−2
12.2.2013 8:45

A45n60t13o13n55í41n 12H39o60l72í50k 8517493504660

Vidite, trefil jste to .. ono to vlastne neni az tak tezke pochopit co tim autor myslel ..

+4/−3
12.2.2013 11:50
Foto

M12i84c84h32a76l 76E27k36r64t 2475835286

Jedna z trofeji nicméně pocita s 5ti killama bez poškození kyselinou. Jen u jednoho druhu alienu.

0/0
13.2.2013 0:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.