Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: War Thunder je snem všech milovníků vzdušných bitev

War Thunder uspokojí více i méně náročné piloty. A nadchne technickým provedením.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K71o45n93r37a43d 27S43l31a15d48e75k 3867408919902

Nechápu jak tohle může někoho bavit, uvědomte si jak ta hra i s tipem hráčů-předpokládám tak do věku 14ti let je kontroverzní-hrozná rubačka, masomlejn, žádná spolupráce, dobytkové se před vás nacpou aby vám sebrali sestřel. Planesety absolutně neodpovídají realným situacím, letouny se rodí ve vzduchu, mapy 15x15km, FM primitivní, letouny snad nemají pádovku...a Gajin na to kašle, nic už nevylepšuje, je to hlavně o tahání peněz z hráčů.

Takže nesouhlasím s nadpisem "Sen pro milovníky vzdušných bitev" ale zlý sen, nebo noční můra pro milovníky lítacích simů. Je to prostě obraz doby, masa hráčů chce rychlou akci, honit se za body a vyhrávat. Včera se mlátili ve střílečce na zemi, dnes ve vzduchu.

"Milovníci vzdušných bitev" snad ještě nevymřeli, i když jich je už málo-najdete je, ale jinde, tady určitě ne.

0/0
16.1.2014 15:55

V33o14j87t67ě36c75h 59H90u46b75á73l45o66v39s24k96ý 3336288

Pokud jsi zůstal jenom u arkády, chápu že jako "fajnšmekra" tě to asi nepotěšilo, nicméně, neurážej tady cizí vkus, každému se líbí něco jiného, ja si to občas zahraju a baví mě to. Je to hra zadarmo a stále ve vývoji. Tyhle hnidopišské kecy od nějakého gaučáka, co by takovouhle hru sotva dokázal vyrobit mě dokážou rozčílit.....

+4/0
19.1.2014 21:47

K38o68n66r56a81d 22S21l49a70d41e19k 3397988129852

Ta jejich tzv. Beta je na verzi 1.37. Je to výsměch. Kde je herní obsah od komunity? Virtuální historické bitvy na historických mapách? Gajin nedokázal engine převézt na velké mapy 500x500 km, ale ani 100x 100, po takové době, s takovým zázemím. K čemu jsou potom tzv. reálné mody? Jde tu jen o tvrdou komerci, tak proč dělat náročný úpravy pro malé procento virtuálních pilotů? Ti si musí vytvářet upgrady do her zdarma ve svém volném čase a skládat se dopředu na vývoj.

FM letounů je někde na úrovni Ila verze 4.08. Ostatně Vychází FM a DM přímo z původní verze Ila(tedy světelné roky před jeho současnou verzí 4.12). Tam WT i zřejmě zůstane. Stejně tak mapy. Recenze by měla nasměrovat hru mezi počiny typu world of tanks. Zábavná střílečka pro děti v pěkném kabátu, žádné sny milovníků vzdušných bitev.

0/0
20.1.2014 17:48

V13o17j21t53ě55c85h 77H22u54b56á60l68o80v75s90k89ý 3506528

Ta hra je zadarmo, tak to kua nehraj odinstaluj si to a nebreč.. jako dítě tu zatím vypadáš ty. maucta

+5/0
20.1.2014 18:35

V68o11j33t33ě75c31h 74H55u85b14á27l80o17v76s70k59ý 3636328

Trošku mi tam chybí zmínka o misích, jejich možností je hrát s přáteli a taky vytváření různých bojových scénářů ve vlastní vytvořené bitvě a opět možnost hrát ji s přáteli.. na obou stranách. :-P Jinak fajn recenze ;-)

+2/0
15.1.2014 13:26

J13a53r76e41k 60J55o21u98z31a 4528390729799

Mně se to vůbec nespustí. Instalovalo se to a updatovalo snad 3 hodiny a pak se objevila hláška že v aplikaci aces.exe se vyskytla chyba a je nutno ji zavřít. Stahoval jsem to na Steamu. Zkousel jsem to spustit v program files souborem aces.exe, zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry, restartovat komp apod, ale nic nepomáhá. Nemá někdo podobnou zkušenost? Požadavky hry splňuju bez problémů, byť mam ještě XP SP3.

0/0
14.1.2014 11:25

P51e68t85r 39H11á61j78e41k 4880772101984

no, mě se to teda spouští souborem launcher.exe....

0/0
14.1.2014 14:12

J72a93r73e49k 83J96o31u22z68a 4858950749369

Taky nefunguje.

0/0
14.1.2014 14:18

J50a76r22e75k 10J31o25u22z34a 4758220309469

Resp. naběhne ta obrazovka kde je nastavení apod, ale po stisknutí play vyběhne ta hláška.

0/0
14.1.2014 14:18

P69e96t84r 90H23á75j76e42k 4860602471594

tak jedině smazat a stáhnout znovu.

0/0
14.1.2014 15:22

J47a55n 18K60o21z64á71k 7205128599848

1.37 hru doslova popravil.

- zprasený matchmaking, který naprosto jasný systém dvaceti tierů nahradil podivným čarováním s jakýmsi battleratingem, kde jsou německé Me-262 drceny letadly z korejské války a P-36 nemá problém potkat Kingcobry a Corsairy (osobně jsem zažil!!)

- přechod z výzkumného systému, který se výrazně lišil od konkurence a dělal grind příjemnějším, na naprosto tuctový výzkumný strom ála WoT

- naprosto nechutná inflace a tvrdá devalvace Golden Eaglů - ceny šly ve srovnání s 1.35 nahoru o řádově stovky procent

- mizerné příjmy RP, které člověka odsuzují k nikdy nekončícímu grindu a to i s premiovým účtem

- rovněž velký nesoulad v odměnách mezi AB a RB - hráč RB živoří, zatímco arkádista hrabe RP jednou tolik za daleko méně práce - boti, kteří mají i v realistických bitvách arkádový letový model a buď se bugnou a celý tým musí nahánět posledního bota kroužícího v deseti kilometrech a nebo přejdou do berserk módu a není možné je setřást i s daleko výkonnějším letadlem - tuna rozbitých letových modelů a modelů poškození, kdy se toho víc opětovně podělalo než vyřešilo - developerský tým prakticky nekomunikuje s komunitou a když už ano, nahlášené problémy bagatelizuje a odmítá uznat, že je něco špatně A mohl bych pokračovat.  V současné době už odehrávám jen denní bonusy a občas nějaký zajímavý event, ale jinak už do WT nepáchnu. Dal bych té hře tak maximálně 50%, protože v současném stavu je to paskvil a pokud se to nespraví, nekompromisně přijde uninstall.

+3/0
14.1.2014 1:45

J65a64r88o56m83i85r 48F28a61r28e46k 4362333367

A kurnik, uz vidim to more hracu WoT, kteri vyhrozuji, ze prejdou na WT jakmile budou tanky... mam pocit, ze se tomu rika z blata do louze :-D

0/0
14.1.2014 16:10

Z77u71z30a97n93a 62S25t74r25n62a75d16o61v22á 3207505190434

Tak jsem si přečetla recenzi a přemýšlím, jestli autor hru hrál, nebo jen někomu koukal přes rameno 8-o

+4/0
13.1.2014 11:13

J20a22n 28S35e34t29u91n55s48k42ý 7840415107285

HRA JE ÚŽASNÁ nechápu ty Vaše komentáře , jste nevděční , ta hra je úžasná po všech stránkách, většina pro gamers je spokojená ..

+3/−11
13.1.2014 11:51

Z83u34z43a91n50a 21S18t95r68n90a48d36o79v76á 3347355170214

Honzo, vy nerozumíte psanému textu? Já jsem hru v žádném případě nekritizovala... Kritizovala jsem článek autora. :-/

+3/0
13.1.2014 12:10

J18a13n 26S21e18t51u47n11s16k47ý 7240825887835

Tak promiňte ,ale připadalo mi to jako kritizování , možná by si ta hra zasloužila ajj 90 procent

+1/−5
13.1.2014 12:42

T61o56m32á36š 78S27l98a96d34k23ý 4523361863979

" WT aneb jak udělat ze skvělé hry díky patchi propadák!!! "

Tak jsem byl z WT nadšený, když jsem ho poprvé spustil a kde bylo 20 úrovní letadel. Teď když je 5, tak se setkáváte se strojí, které jsou o několik tříd nad vašimi letadly a je prakticky nemožné je sestřelit (lepší obratnost, rychlost, stoupavost ráže...). Chlapci z Gaajinu si můžou pogratulovat. Zprasili úžasnou hru...

+7/−2
13.1.2014 10:43

M48a24r31t23i34n 73V32i95o12c72h26n90a 6545490151690

Jo, tohle mě taky pěkně nakrknulo. Už jsem měl super letadýlka a musel jsem je uzemnit a vrátit se ke starším strojům do 2 úrovně, protože ve 4 jsem potkával hráče, co měli nalétáno 500 hodin, 6-8 tisíc sestřelů a bylo rázem po zábavě. Stačí se podívat při připojování na tabulku. V 5 úrovni skoro nikdo, ve 4 pár lidí. Většina lidí lítá na 1 a 2 úrovni. Tohle fakt pohnojily a doufám, že v dalším větším patchi to nějak napraví, například rozšířením na úrovní 10. Nicméně, stále je to super hra, jen holt musíme nabrat zkušenosti, než hupsneme například do FW-190, nebo Mustanga;-).

+5/0
13.1.2014 11:00

L81a84d12i64s73l33a54v 96S55o88k21o20l 1780122675802

Shakar_VonPilsen:-PR^

0/0
11.2.2014 14:12

J64a48n 61S90e26t10u57n24s60k65ý 7540595207875

je to pořád úžasná hra.. Tvůj komentář není vůbec objektivní

+2/−4
13.1.2014 11:49
Foto

L72u58b91o64m40í66r 34S31l34o25b68o33d67a 9455614213275

Clovece, vy se fakt proberte. Kolik mate ve WT naletano hodin? Moc jich urcite nebude. Kolik jste uz letal v jinych simulatorech, pripadne nazivo? Odpoved bude zrejme stejna jako v predchozim dotaze.

Az Vam spadnou ty ruzove bryle, preji vam co nejmene bolestivy navrat do reality. Ta hra neni spatna, to jen vase oslavne prispevky ... Rv

+3/−1
13.1.2014 12:04

J98a14n 44S36e16t86u23n53s81k37ý 7860135177775

hlavně je to hra proč bych lítal na živo ;-D:-P

+1/−2
13.1.2014 12:43
Foto

L94u85b67o26m62í28r 23S70l11o56b42o24d46a 9325914423225

Tak kolik mate nalitano ve WT? Pochlubte se ... hodte sem svuj WT nick, at vime s kym tady mame tu cest (kdyz uz jste ten pro player a zbytek jsou zrejme lamy + jak koukam na vas tag zde na Idnes dokonce i "PC BOSS").;-D

+2/−1
13.1.2014 13:21
Foto

L62u49b47o55m54í74r 60S66l71o78b20o58d39a 9465284263465

PS: nemam zajem o zadny e-peen ...

Rad bych jen vedel na cem se zaklada ten Vas nekriticky obdiv.

0/0
13.1.2014 13:28

J73i46n98d28ř98i92c13h 37P13i87l92i90č49e90k 1603481241342

Zdravím.U této hry by mě zajímalo hlavně propojení s tanky.Hrál tu už někdo "closed betu" za tanky? Funguje tu ten inzerovaný systém vše v jednom? Na nebi letadla, na zemi tanky a v budoucnu i lodě.Nebo je to oddělené jako WoT WoW?

0/0
13.1.2014 7:34
Foto

L63u68b32o49m21í16r 59S89l49o13b22o70d19a 9245964103575

Informace z CB jsou jeste stale pod castecnou NDA, presto tato informace je uz verejne znama z videi z Igromiru a YT CB Ground Forces videi.

Fungovat to funguje, pricemz mapa pro Ground forces je jenom mensi casti letecke mapy "nad ni".

0/0
13.1.2014 8:23
Foto

L54u42k93á62š 55B44a27l51a86d67a 1742319869

Vážený pane Sillmene, s tímhle článkem jdete s křížkem po funuse :-/ dle mého názoru i části komunity, to byla výborná hra, před příchodem updatu 1.37, který naprosto zabil vše, co Gaijin do té doby vytvořil. Před ním bylo 20 úrovní letadel, tj od dvouplošníků až po proudová letadla. Po updatu se to smrsklo na 5. Což znamená, že se na bojišti setkáte s různorodou škálou letadel z různých období. Extrémem dokonce bylo, když se Chaika - dvouplošník střetl s proudovým letounem, match making to naprosto nezvládal, chvíli trvalo než se to vychytalo. Další naprosto zvrácená změna je, že nová letadla si již nekupujete za herní měnu, ale musíte si je tzv. vyexpit. Za každou hru dostanete několik bodů a pomalu je shromažďujete než naspoříte na nový letoun. Jenže změna tak radikální a tak zdlouhavá, že nepomůže ani premium účet. Když jsem zjistil, že na nový letoun musím odlítat v průměru 140 her při min. 5 sestřelech, vzdal jsem to. Gaijin víc radikalizoval způsob vydělávání na hráčích. Jenže z hráčů si nejde udělat dojné krávy s tím, že se nebudou opravovat chyby, na které komunita upozorňuje nejvíc. Létání s bombardérem ? Jasná a rychlá smrt. Nikdo je nekryje, nikdo nepodporuje. Jste rádi, když provede alespoň jeden nálet. Než narazíte na soupeře, zabere to i 5 min ? To možná jen v reálné bitvě, nikoli v arkádě a stejně dostanete sestřel, pokud neletíte v B-17. Mohl bych se tady rozepisovat do nekonečna, napsat znovu i celou rezenci, která by byla objektivní, ba nač plýtvat slovy, nechť si každý udělá názor sám. A jen bonbónek nakonec, hráči v close beta tanks se začali rozčilovat, že je už nebaví hrát za dva ruské tanky, či za dva neměcké tanky na dvou mapách. Prý mají být potichu, nestěžovat si a testovat. A někteří za to zaplatili, aby se toho mohli účastnit :-)

+6/−3
13.1.2014 2:48

T59o19n25í22k 64K56u23t33t35m92a68n18n 6533108242

Co vím, tak bombardéry byly naopak šíleně buffnuty, že stačí shodit pár bomb na vymezenou oblast a ticket counter letí k nule. Takže nyní prý stačí mít půl týmu bombardérů a vítězství je doma. Osobně nevím, War Thunder jsem přestal hrát někdy v patchi 1.31 nebo tam někde, kdy se experimentovalo s novým modelem ekonomiky a dopadlo to katastrofálně, potom to opravili, ale mě tím Gaijin znechutili. Jinak v tancích jsem narazil pouze na jednu mapu a hrát se dá za Rusy ve třech strojích a za Němce taky.

+1/0
13.1.2014 3:33
Foto

L41u78k78á93š 49B42a15l16a30d70a 1172349159

Nejsem účastníkem close bety, takže osobně nevím, mám to z fóra. Celkově jsem to přestal hrát, ale když jsem si v poslední době vzal bomber do arkády, hned jsem měl za zadkem 2-3 nedočkavce :-)

0/0
13.1.2014 4:32
Foto

L97u34b47o83m68í61r 52S12l55o95b58o50d85a 9345284493345

Souhlasim s Vama, patch 1.37 to poradne ***** a stavajici grind je desivy.

Co se tyce bombarderu, doporucuji v AB s nimi hned nezacinat, ale nechat si je na prvni respawn, kdyz uz skoncil bomber hunt a stihaci se v dogfightech presouvaji do nizsich letovych hladin a z drtive vetsiny uz za Vama stoupat nebudou.

A propos stezovani ucastniku CD GF: Mili ucastnici zrejme nepochopili, co je a k cemu slouzi CB.Vzpominam na doby, kdy se v CB WT letal pouze Pearl Harbour.

Fora prilis nereste, to co se tam deje je standartni hate fest a konstruktivnich prispevku je tam poskovnu.;-)

+3/0
13.1.2014 8:39

J54a12n 44S12e19t17u88n80s80k54ý 7530135937515

podle mě je patch 1.37 dokonalý . Ta hra je skvěle kompatibilní i na slabých počítačích na ultra detaily , podpora Directx 11 a ta úžasná grafika to stojí za to :-) Mám v počítači vytvořený virtuální PC přes VMware a paříme to s kámošem na ultra detaily , každý má přes 60 fps a paráda.Krásně kompatibilní.

0/−7
13.1.2014 8:45
Foto

L56u31b18o34m11í54r 83S49l90o56b22o85d82a 9295524623175

Ale tady prece vubec neni rec o grafice a optimalizaci, ale o novem Tier modelu (1.37) a s nim propojenem nefunkcnim MM + battle ratingu, etc ..., ktery totalne prekopal stavajici vyvoj a ekonomiku. V tom ma OP pravdu, ten grind je priserny. Upozornuji, ze tady nemluvim o  nejakem Tier 2, nebo low Tier 3.

+4/0
13.1.2014 9:02

J85a65n 94S25e15t89u12n87s26k58ý 7130865177985

Řešíte nesmysli ,které ve hře nevnímám když hraju, ani nevím o čem mluvíte a problém tam s ničím nemám... dost podivné ;-D

0/−5
13.1.2014 11:50
Foto

L98u60b53o12m28í77r 98S27l93o49b15o20d86a 9895324343685

Ted nevim jestli jste troll, nebo to druhe. Mozna kombinace obeho.

Pokud neznate ani zakladni herni mechanismy a pojmy WT, tak jsou vase komentare irelevantni.

+3/0
13.1.2014 12:07

J37a28n 46S66e46t98u36n50s41k15ý 7460845947805

nevím proč bych řešil detaily ,které v té hře nemají vůbec žádný vliv na hratelnost

0/−6
13.1.2014 12:44

M61i83l57a23n 35V38o27s34t83r18ý 6689706554204

Promiňte, ale tier model tedy to proti jakým strojům budete bojovat nemá vůbec žádný vliv na hratelnost? 8-o

+4/0
13.1.2014 13:07

J94a13n 22S64e91t89u75n68s69k41ý 7610605277605

Musíš to hrát s lidmi po team speaku ,třeba , vytvořit si letku 4 lidí a krýt si záda , je to úžasná hra :) Pro milovníky letadel je to nejlepší simulátor všech dob

+3/−6
13.1.2014 8:40

J85a72n 62S42e98t68u52n35s38k76ý 7960945517125

Tak to bude asi lama , protože stačí sestřelit tak 200 letadel , tak 200 děl či lodí a myslím že máš dostatek Expů na nákup kvalitních letadel. Třeba hrát za brity je paráda , Ty spitfire jsou dokonalé . Bombardéry jsou taky dokonalé , Třeba mám Welingtona a mám tam 18x 250 librových bomb :D tím zničíte základny či konvoje raz dva

+1/−5
13.1.2014 8:39

P43e38t96r 74T52á25b55o38r92s80k91ý 6150156911247

Musím říct, že mě ta 1.37 vyhovuje. Postup i expení je tak akorát. Dneska snad dostanu i tu TB3 a x5f5 (či co to je). Ale jinak už se těším na tanky. Jen by to trochu chtělo, aby si hráči uvědomili s čím letí. Když stíhačky ze sebe dělají bitevníky, bombardéry stíhačky, tak je to takový divný.

0/0
13.1.2014 8:50

J25a60n 73S21e65t47u21n54s36k71ý 7860665687735

To záleží jestli hraješ proti lamě a nebo proti zkušenému hráči ;-D

0/−3
13.1.2014 11:51

J45a67n 96H47e72l35l41e43r 9858185126

"To ovlivní také munici. V arkádovém módu jí máte sice neomezeně, ale ve chvíli, kdy ji vyčerpáte ..."

Celkem chápu, co chcete říc, ale přeci jen - "vyčerpat něco, čeho máte neomezeně" není úplně šťastný češtinský obrat ;-)

+9/0
13.1.2014 2:38
Foto

L14u57b79o80m49í92r 62S60l21o23b25o32d83a 9845644323825

Toto je jeste vetsi perla :"Stejně tak si budete muset odpustit rychlé smyčky ve vysokých rychlostech." 8-o

+1/0
13.1.2014 8:18

J70a13n 65S57e86t63u57n22s94k66ý 7410665817805

jinak se Vám utrhnou křídla :D to jsem nečekal a byla to docela perlička v té hře :D

+2/0
13.1.2014 8:35







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.