Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

PRVNÍ DOJMY: Titanfall oživil naši víru ve střílečky. Je takřka dokonalý

Stagnující žánr stříleček se zřejmě dočká tolik potřebného oživení. Právě tato hra je jednou z nejsvěžejších on-line akcí posledních deseti let. Zároveň je to typ hry, na který roky čekám a v její vydání jsem již dávno přestal věřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M39i61r76o66s17l28a78v 42J14o11c56h 3962581983218

Chtěl bych jen dvě věci. Možnost vybrat si tým, tedy ne automatické přiřazování. A dále nějakým způsobem oddělení nováčků od zkušených. Protože tým je silný tak jak je silný jeho nejslabší článek. A když je těch slabých článků víc, je to frustrace jak pro veterány tak pro nováčky. Tedy alespoň třístupňové hodnocení hráčů dle výkonnosti.:-P

0/0
25.2.2014 11:55

A27n47d55r41e93j 32B45r41a76b23e78c 4392111577424

Hodne by me prekvapilo, kdyby se to nedelo.

0/0
25.2.2014 12:12

V71i17k40t61o11r 88R37u80c41k85y 2242579420460

To by měl zařídit xbox smart match ne?

0/0
25.2.2014 14:13

L43u20k45á56š 91H57r32d68l84i47č82k92a 8294981537371

Je to spíš taková oddychovka, na e-sport to nemá šanci dosáhnout (zbraně, se kterýma se nemusí mířit - pistole co to dělá sama, nebo samopal bez zpětného rázu s velkou kapacitou), všemožné schopnosti, burn cardy atd. Call of Duty to možná položí, ale z FPS je a bude e-sport jen CS:GO.

+1/0
25.2.2014 11:05

A88n77d83r71e39j 49B66r95a97b32e88c 4662241557784

E-sports se casto hraji se specifickymi pravidly. Cekal bych, ze burn cards v ranked a ligovych zapasech nebudou fungovat. A kolega rikal, ze "locking" smart pistole chvili trva, takze to nefunguje na neustale se pohybujici cile. Ja ji nezkousel, protoze mi to prislo jako lama zbran. Ale nemyslim si, ze bude takovy problem ji vyvazit. Mam za to, ze je ve hre kvuli konzolim...aby si i mene zkuseni hraci meli sanci zahrat. Rozhodne mi ale neprislo, ze by me s tim nekdo nejak vyjimecne casto zabijel. To bude spis na low level hrani.

+1/0
25.2.2014 11:10

M74a13r94e43k 13Š43e81b18e10s19t13a 2323911783187

Asi sem hrál uplně jinou betu než autor článku protože mě to teda ani trošku nenadchlo....zběsílé střílení po botech kdy ve výsledku sem zabil 30 botů a dva lidi je na MP střílečku dost špatnej výsledek.....

0/0
25.2.2014 10:17

A68n37d36r14e95j 46B72r70a16b93e52c 4482581687674

Asi zalezi na hernim stylu. Ja zabil tak 10-15 hracu za zapas a ty matche nejsou dlouhe. Taky je potreba vzit v potaz, ze to bezelo chvili a spousta lidi se jeste nevyznala v mapach. Ve finale to bude mit jinou dynamiku.

0/0
25.2.2014 10:33
Foto

L65u54b38o68m18í88r 33S65l49o93b16o68d83a 9615364273735

Myslim, ze take zalezi na typu hry, nejvice se IMHO hral Atrittion.

0/0
25.2.2014 11:07

O27n88d63ř60e39j 19M58a41r12e42k 2872497592935

mno podle recenze to bude pěkná ptákovina, jo to bude fakt legrace házet si raketou s protivníkem.  a autor si protiřečí... robot nemůže skákat......V robotovi můžete učinit dva mocné skoky a zmizet raketě....

+3/−3
25.2.2014 8:46
Foto

L33u48b41o53m57í92r 32S70l28o44b71o85d20a 9895764873185

Neni to recenze, ale Prvni dojmy.

Temi mocnymi skoky autor zjevne myslel uskoky do stran, ci dopredu/dozadu a vyuziva se toho opravdu hodne.

0/0
25.2.2014 9:42

A79n75d78r31e68j 15B17r35a44b79e37c 4152561447254

Tak tak, myslim uskoky (dash). Robot nemuze vyskocit do vzduchu.

+1/0
25.2.2014 10:34

B89a98r82t29o52l18o77m34ě51j 56K70u28s 2885536981683

Neznamená "vně" zvenčí? (5. odstavec) Opravit a smazat tento příspěvek ;-)

+1/0
25.2.2014 5:50

M63a23r33e18k 72Z80a71h63r42a34d28i23l 6224949645701

Tak "vně" válečného stroje se určitě taky dá bojovat, ale je pravda, že autor nejspíš myslel uvnitř ;-) ...

+1/0
25.2.2014 7:30

B98r56o95n20i16s57l44a10v 12J51a37k74l 8970865285815

Ma autoheal .... doufam, ze ma i jen dve zbrane a spolu s mikrostransakcemi za vylepseni by to pak bylo zcela dokonale:)

+2/0
25.2.2014 5:18
Foto

L44u21b72o91m32í36r 52S19l36o29b86o28d89a 9635214553915

Na autoheal jsem tam teda nenarazil, pouze se regeneruji stity.

0/0
25.2.2014 9:44

A98n29d41r56e88j 61B16r78a33b15e30c 4532961657554

Hrac jako pesak regeneruje, ale spousti se to po pomerne dlouhe chvili.

0/0
25.2.2014 10:35
Foto

L15u45b77o11m32í71r 47S71l14o86b82o86d69a 9255204483405

Aha, ja myslel, ze jsou mysleni Titani, ti autoheal nemaji.

0/0
25.2.2014 11:05
Foto

M80a82r97t66i85n 34P55a58u65l 4228982317310

Na ty mikrotransakce bych vzal jed.

+1/0
25.2.2014 2:14

J64o39s63e40f 22N53o84v19á33k 8294606562375

Me se zxase nelibi hry bez poradne destrukce typu BF4 nebo Red Faction. Prijde mi smesne, ze Titat s raketomentem velikosti dvou popelnic neni scgopen poskodit dvere (spravne by mela padnout pulka budovy a dvere se proste vyparit)

0/0
25.2.2014 1:57

B69a15r74t45o62l23o66m89ě71j 24K66u88s 2295216311513

Je to hra, ne realita a jako taková má právo na nějaká nerealistická pravidla, aby zůstala zábavnou. Třeba jsou ty zdi ze stejného materiálu, jako sloupky ve stařičkém bombermanovi ;-)

+3/0
25.2.2014 5:59

M65i58c48h50a81l 31T53o33m39á13n65e62k 9307579626

tak zrovna Red Faction bych nezminoval znicit slo jen neco a clovek se divi ze nekdy jde roztrielt zed na maderu a jindy proste nic, takze to taky neni zrovna realisticke

0/0
25.2.2014 7:09

O46n20d57ř64e50j 83M30a59r84e64k 2412927242955

no na BF 4 mě vždycky dostane že můžu zničit zeď ale slunečníky na pláži Hainanu ne ;-D jinak dobrá hra ale BF 2142 byla lepší

0/0
25.2.2014 8:49

P50e91t41r 63T67i67c69h22ý 4160551485604

Jsem zvedavy, jak obstoji proti CS. Osobne se mi titanfall nelibi a na co sahne EA, to dopadne spatne.

0/0
25.2.2014 1:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.