Diskuse k článku

PRVNÍ DOJMY: Titanfall oživil naši víru ve střílečky. Je takřka dokonalý

Stagnující žánr stříleček se zřejmě dočká tolik potřebného oživení. Právě tato hra je jednou z nejsvěžejších on-line akcí posledních deseti let. Zároveň je to typ hry, na který roky čekám a v její vydání jsem již dávno přestal věřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M15i90r42o66s23l48a91v 76J98o97c78h 3742591833188

Chtěl bych jen dvě věci. Možnost vybrat si tým, tedy ne automatické přiřazování. A dále nějakým způsobem oddělení nováčků od zkušených. Protože tým je silný tak jak je silný jeho nejslabší článek. A když je těch slabých článků víc, je to frustrace jak pro veterány tak pro nováčky. Tedy alespoň třístupňové hodnocení hráčů dle výkonnosti.:-P

0/0
25.2.2014 11:55

A77n31d82r15e78j 36B33r61a63b22e98c 4252461517614

Hodne by me prekvapilo, kdyby se to nedelo.

0/0
25.2.2014 12:12

V59i79k66t36o82r 70R77u46c92k12y 2462809850590

To by měl zařídit xbox smart match ne?

0/0
25.2.2014 14:13

L71u75k72á79š 16H89r72d52l37i76č29k80a 8394771537231

Je to spíš taková oddychovka, na e-sport to nemá šanci dosáhnout (zbraně, se kterýma se nemusí mířit - pistole co to dělá sama, nebo samopal bez zpětného rázu s velkou kapacitou), všemožné schopnosti, burn cardy atd. Call of Duty to možná položí, ale z FPS je a bude e-sport jen CS:GO.

+1/0
25.2.2014 11:05

A32n55d35r46e48j 97B17r32a10b47e98c 4832891127414

E-sports se casto hraji se specifickymi pravidly. Cekal bych, ze burn cards v ranked a ligovych zapasech nebudou fungovat. A kolega rikal, ze "locking" smart pistole chvili trva, takze to nefunguje na neustale se pohybujici cile. Ja ji nezkousel, protoze mi to prislo jako lama zbran. Ale nemyslim si, ze bude takovy problem ji vyvazit. Mam za to, ze je ve hre kvuli konzolim...aby si i mene zkuseni hraci meli sanci zahrat. Rozhodne mi ale neprislo, ze by me s tim nekdo nejak vyjimecne casto zabijel. To bude spis na low level hrani.

+1/0
25.2.2014 11:10

M54a47r11e91k 46Š36e45b39e60s87t16a 2523881173117

Asi sem hrál uplně jinou betu než autor článku protože mě to teda ani trošku nenadchlo....zběsílé střílení po botech kdy ve výsledku sem zabil 30 botů a dva lidi je na MP střílečku dost špatnej výsledek.....

0/0
25.2.2014 10:17

A40n10d92r78e78j 90B55r48a21b73e67c 4492781687894

Asi zalezi na hernim stylu. Ja zabil tak 10-15 hracu za zapas a ty matche nejsou dlouhe. Taky je potreba vzit v potaz, ze to bezelo chvili a spousta lidi se jeste nevyznala v mapach. Ve finale to bude mit jinou dynamiku.

0/0
25.2.2014 10:33
Foto

L88u62b34o45m73í43r 38S84l16o86b85o25d73a 9585424543285

Myslim, ze take zalezi na typu hry, nejvice se IMHO hral Atrittion.

0/0
25.2.2014 11:07

O97n17d98ř89e20j 32M50a98r97e89k 2272787852665

mno podle recenze to bude pěkná ptákovina, jo to bude fakt legrace házet si raketou s protivníkem.  a autor si protiřečí... robot nemůže skákat......V robotovi můžete učinit dva mocné skoky a zmizet raketě....

+3/−3
25.2.2014 8:46
Foto

L70u70b98o52m28í53r 42S66l11o24b86o91d92a 9755804893785

Neni to recenze, ale Prvni dojmy.

Temi mocnymi skoky autor zjevne myslel uskoky do stran, ci dopredu/dozadu a vyuziva se toho opravdu hodne.

0/0
25.2.2014 9:42

A29n49d34r79e60j 90B97r52a11b93e74c 4452481677364

Tak tak, myslim uskoky (dash). Robot nemuze vyskocit do vzduchu.

+1/0
25.2.2014 10:34

B11a29r54t13o58l88o36m73ě81j 40K15u84s 2135286391733

Neznamená "vně" zvenčí? (5. odstavec) Opravit a smazat tento příspěvek ;-)

+1/0
25.2.2014 5:50

M27a18r20e97k 39Z61a85h19r78a10d10i26l 6584679315621

Tak "vně" válečného stroje se určitě taky dá bojovat, ale je pravda, že autor nejspíš myslel uvnitř ;-) ...

+1/0
25.2.2014 7:30

B55r59o89n72i30s77l40a88v 91J74a51k48l 8540165945345

Ma autoheal .... doufam, ze ma i jen dve zbrane a spolu s mikrostransakcemi za vylepseni by to pak bylo zcela dokonale:)

+2/0
25.2.2014 5:18
Foto

L71u30b56o36m37í68r 96S48l43o44b33o58d88a 9195254243195

Na autoheal jsem tam teda nenarazil, pouze se regeneruji stity.

0/0
25.2.2014 9:44

A51n38d52r37e65j 52B49r77a31b15e64c 4202461637724

Hrac jako pesak regeneruje, ale spousti se to po pomerne dlouhe chvili.

0/0
25.2.2014 10:35
Foto

L15u74b53o38m20í93r 35S86l62o51b39o85d53a 9805104813585

Aha, ja myslel, ze jsou mysleni Titani, ti autoheal nemaji.

0/0
25.2.2014 11:05
Foto

M36a39r13t77i51n 95P15a76u17l 4588162637410

Na ty mikrotransakce bych vzal jed.

+1/0
25.2.2014 2:14

J38o95s79e60f 52N23o64v85á13k 8244266512895

Me se zxase nelibi hry bez poradne destrukce typu BF4 nebo Red Faction. Prijde mi smesne, ze Titat s raketomentem velikosti dvou popelnic neni scgopen poskodit dvere (spravne by mela padnout pulka budovy a dvere se proste vyparit)

0/0
25.2.2014 1:57

B85a36r66t94o95l30o32m15ě82j 16K60u94s 2625786481613

Je to hra, ne realita a jako taková má právo na nějaká nerealistická pravidla, aby zůstala zábavnou. Třeba jsou ty zdi ze stejného materiálu, jako sloupky ve stařičkém bombermanovi ;-)

+3/0
25.2.2014 5:59

M13i45c29h33a30l 22T42o15m92á38n85e26k 9727329256

tak zrovna Red Faction bych nezminoval znicit slo jen neco a clovek se divi ze nekdy jde roztrielt zed na maderu a jindy proste nic, takze to taky neni zrovna realisticke

0/0
25.2.2014 7:09

O85n36d61ř20e78j 19M22a62r84e40k 2362547892295

no na BF 4 mě vždycky dostane že můžu zničit zeď ale slunečníky na pláži Hainanu ne ;-D jinak dobrá hra ale BF 2142 byla lepší

0/0
25.2.2014 8:49

P64e89t44r 26T34i10c78h95ý 4280681725924

Jsem zvedavy, jak obstoji proti CS. Osobne se mi titanfall nelibi a na co sahne EA, to dopadne spatne.

0/0
25.2.2014 1:13

Najdete na iDNES.cz