Diskuse k článku

RECENZE: Tohle si Rambo nezasloužil. Plivnutí na tři kultovní akčňáky

Poté, co se objevily první materiály ze hry Rambo: The Video Game, čekali asi jen velcí optimisté, že to dopadne dobře. Nedopadlo. Titul je jen dalším z řady důkazů, že videoherní adaptace filmových hitů mají jen málokdy slušnou kvalitu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R78u85d89o72l54f 91K29l47u61s90a36l 8977294709801

Na začátku týdne tuto šílenost komentoval na Youtube AngryJoe, tak jestli vládnete angličtinou, najděte si ho, moc hezky to tam ukázal, co je všechno špatně ;) ;)

+2/0
26.2.2014 16:55

P90e48t16e65r 78B76i37e77l76y 6625291676

chcel som z nostalgie prikupit do zbierky-ale po vzhliadnuti youtube recenzie a skuknutia niekolkych Let's play videi si radsej zlomim prsty ako za toto zaplatit.RvRv

+1/0
26.2.2014 14:56

L77u83k60á49š 32N18o83v95á94k 1280315840685

Chudáci to musej být hodně zoufalí, že se snaží podojit ještě Ramba... :D Jenže já Ramba beru celkem scifi a bude to hra pro ty ztracený hráče, kteří mají rádi ty tupé akční hry... Možná zadarmo, ale vživotě bych za to nezaplatil... Xbox považuji za největší krám všech krámů. Klidně by ho mohli korunovat na krále krámů.

+1/−5
26.2.2014 13:50

G29a26b27r52i60e18l 81H70o68r18t77e54n 9721569473514

Pětka se prý bude jmenovat "Rambo: Incontinent Warrior"...

+7/0
26.2.2014 12:07

V17l22a20d34i34m50í63r 11Š50e13v89e45č73e85k 1721260307954

Rambo: Last Stand

+1/0
26.2.2014 12:29

J59i60ř19í 35J26u53ř46i95c19a 2748813941

Umím si tu hru představit v roce 1992 na pouti v mém nejoblíbenějším stánku-videoherně.  Počkat.... Ona tam vlastně byla a byla boží a pro dva hráče. Jeden za ramba a druhý za Trautmana.

+2/0
26.2.2014 10:49

M58i61c45h54a87l 15V21e60r44n77e61r 8267116567284

Taky jsem si na tuhle starou automatovku zrovna vzpomněl:-) Co se týče téhle nové hry, tak vývojáři musí být úplní kikoti, pokud nedokážou z materiálu, co Rambo nabízí, udělat aspoň zábavnou oddechovou střílečku.

+1/0
26.2.2014 14:48

J46a95n 81P45o60l33á76k 3961853428817

Jj, rodiče vlastnili obchod, kde byl právě tento automat, nej automat své doby R^

0/0
26.2.2014 15:25

A95l65e87š 38J40a88n28á54č53e37k 3983294976663

Já měl na konzoly Sega rambo III :-D

0/0
26.2.2014 18:11

M15a69r61t80i97n 91K34u68b35a 6104982367396

Doporučuju tuhle recenzi :D http://www.youtube.com/watch?v=CFFi3PHp5qM&feature=share

+4/0
26.2.2014 9:59
Foto

P31a71v81e63l 58H21a15r18t54m71a15n 8476721971557

Ještě než jsem to otevřel, tak mi v hlavě naskočilo: "TotalBiscuit nebo Angry Joe?" :)

0/0
28.2.2014 12:04

J12a89r46o76s83l77a54v 63B24r25ü87m49m56e37r 7394873386

Ach jo, přitom Rambo 1 a 2 je ideální námět na perfektní sandbox hru.

+3/0
26.2.2014 9:02



Najdete na iDNES.cz