Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Tohle si Rambo nezasloužil. Plivnutí na tři kultovní akčňáky

Poté, co se objevily první materiály ze hry Rambo: The Video Game, čekali asi jen velcí optimisté, že to dopadne dobře. Nedopadlo. Titul je jen dalším z řady důkazů, že videoherní adaptace filmových hitů mají jen málokdy slušnou kvalitu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R92u40d81o59l86f 13K97l56u72s97a34l 8887394669811

Na začátku týdne tuto šílenost komentoval na Youtube AngryJoe, tak jestli vládnete angličtinou, najděte si ho, moc hezky to tam ukázal, co je všechno špatně ;) ;)

+2/0
26.2.2014 16:55

P40e70t14e22r 40B31i91e35l24y 6725271206

chcel som z nostalgie prikupit do zbierky-ale po vzhliadnuti youtube recenzie a skuknutia niekolkych Let's play videi si radsej zlomim prsty ako za toto zaplatit.RvRv

+1/0
26.2.2014 14:56

L29u27k92á69š 98N68o48v34á71k 1950155250545

Chudáci to musej být hodně zoufalí, že se snaží podojit ještě Ramba... :D Jenže já Ramba beru celkem scifi a bude to hra pro ty ztracený hráče, kteří mají rádi ty tupé akční hry... Možná zadarmo, ale vživotě bych za to nezaplatil... Xbox považuji za největší krám všech krámů. Klidně by ho mohli korunovat na krále krámů.

+1/−5
26.2.2014 13:50

G19a39b54r85i14e79l 26H34o19r52t25e34n 9341659313114

Pětka se prý bude jmenovat "Rambo: Incontinent Warrior"...

+7/0
26.2.2014 12:07

V14l67a85d69i92m77í39r 78Š37e34v30e89č41e19k 1431640887664

Rambo: Last Stand

+1/0
26.2.2014 12:29

J31i90ř47í 49J20u92ř10i84c19a 2738773451

Umím si tu hru představit v roce 1992 na pouti v mém nejoblíbenějším stánku-videoherně.  Počkat.... Ona tam vlastně byla a byla boží a pro dva hráče. Jeden za ramba a druhý za Trautmana.

+2/0
26.2.2014 10:49

M74i12c26h33a66l 38V28e54r61n40e10r 8757576787594

Taky jsem si na tuhle starou automatovku zrovna vzpomněl:-) Co se týče téhle nové hry, tak vývojáři musí být úplní kikoti, pokud nedokážou z materiálu, co Rambo nabízí, udělat aspoň zábavnou oddechovou střílečku.

+1/0
26.2.2014 14:48

J35a92n 10P18o60l44á66k 3441403638647

Jj, rodiče vlastnili obchod, kde byl právě tento automat, nej automat své doby R^

0/0
26.2.2014 15:25

A57l92e68š 17J68a65n11á90č59e28k 3723184516153

Já měl na konzoly Sega rambo III :-D

0/0
26.2.2014 18:11

M45a44r15t90i90n 71K90u40b43a 6744912197646

Doporučuju tuhle recenzi :D http://www.youtube.com/watch?v=CFFi3PHp5qM&feature=share

+4/0
26.2.2014 9:59
Foto

P26a11v17e66l 85H69a12r80t35m84a54n 8716441731667

Ještě než jsem to otevřel, tak mi v hlavě naskočilo: "TotalBiscuit nebo Angry Joe?" :)

0/0
28.2.2014 12:04

J29a40r61o84s57l13a24v 10B61r53ü48m91m73e26r 7594933246

Ach jo, přitom Rambo 1 a 2 je ideální námět na perfektní sandbox hru.

+3/0
26.2.2014 9:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.