Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nic pro čajíčky a sraby. Outlast je horor až do morku kosti

Jako reportér Miles Upshur se vydáváte s touhou po sólokaprovi do sanatoria pro choromyslné. Snaha získat Pulitzerovu cenu se však brzy změní v holý boj, či spíše lépe řečeno útěk o život.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M91i63c10h37a75l 51M86o24t54y34č10k47a 4563520981539

tohle je ale hodne se zpozdenim, ne? jinak pekna recenze, ja se desil docela dost jen u youtube walktrough, ale proc tak pozde ptam se?

0/0
28.2.2014 22:09
Foto

O30n42d96ř14e71j 46Z60a48c58h 3813360773362

Zdravím, tohle je recenze PS4 verze, kde to vyšlo letos v únoru.

0/0
1.3.2014 19:14

D16a33n21i79e70l 48S27o25b97o48t23a 9959514336760

Na Outlast jsem se hodně těšil. Ale postupně ze mě nadšení vyprchalo. Lekací scény jsou ok, člověk při nich nadskočí, ale po pár hodinách hra začíná být nudná. V podstatě je to přímočará chodička, u které se člověk občas lekne a nemusí u hraní ani moc přemýšlet. Mám za sebou pár hodin a vrátím se hraní, až nebudu mít co jiného hrát. Ještě že byla na Steamu sleva, jinak bych si asi nadával. Špatná hra to není, ale asi nejsem na tenhle typ her vhodný hráč, chtěl jsem to zkusit a prostě mi to nesedí.

0/0
28.2.2014 16:43

J11a44n 40H38a52b77á85s41k43o 4624627931593

Nevim proc se tu Outlast recenzuje s tak obrovskym spozdenim. Mezi hrou a touto recenzi dokonce bylo potvrzeno i DLC pro Outlast ;-D

+3/0
28.2.2014 10:32

V38l90a25d13i38m41í28r 56Š72e40v32e40č29e82k 1811250817154

Je to recenze na verzi pro PS4.

0/0
28.2.2014 12:32

J32a32n 64H95a34b15á34s42k95o 4774807421923

tam je jine ovladani, to je tak vse, takze trvam na svem prispevku :-)

0/0
1.3.2014 12:10
Foto

M38a15r63t61i14n 88K84l14u36m30p48a68r 5266828647214

Grafika vypadá dost nuzně, asi tak na úrovni Doom 3 před 10 lety...

0/0
28.2.2014 9:40

J54a54n 22H59a80b47á21s54k16o 4684597161133

nejde jen o grafiku. jde o atmosferu ;-)

+4/0
28.2.2014 10:32

J36a92n 23T75o62d51o97r35o54v76i60č 9295101427462

Pana Klumpara neřešte, on má PC za 100 tisíc a konzole jsou odpad herního světa;-D

+1/0
2.3.2014 12:19

J59a69n 14K66o64r26e22j22s 5691873477269

jsem asi blb, ale můžete mi někdo prozradit jak se na tom PS4 člověk rozběhne ?

0/0
28.2.2014 9:21

M54a82r24t91i44n 78P45o75c24h44m42a32n 6698889572

Vyčítat lekačkám, že napodruhé už to nejsou lekačky...

+8/−1
28.2.2014 9:02
Foto

O13n56d86ř15e14j 85Z90a53c72h 3313100463972

Například připravovaný Daylight bude mít náhodně generované prostředí a jedním z hlavních cílů vývojářů je, aby lekal i při opakovaném hraní.

+1/0
28.2.2014 10:08

V68l38a95d62i50m81í20r 86Š37e32v77e15č17e97k 1671240927894

Uvidíme až to bude... :-P

0/0
28.2.2014 12:31

H31e31r93b52e33r21t 83V90á39c48l77a37v11s90k15ý 4239755761462

Mě to nebavilo, ani neděsilo. Na zábavu je to příliš koridorovité, s nudnými puzzly typu "doběhni a zmáčkni", na strach jsou nepřátelé příliš nenápadití, příliš předskriptovaní... Dobrý horror je pravým opakem prostoduchých lekaček, což je bohužel jediná zbraň Outlastu.

+1/−1
28.2.2014 2:07

V73l92a72d35i17m31í46r 98Š77e81v18e85č45e74k 1631840527184

"- Lineární a plné naskriptovaných scén"

No jo, ale bez toho by asi nefungovaly ty lekačky. Je to na jedno zahrání, ale i tak intenzivní pařba. Na PS+ zdarma, tak o co jde!

85%

+3/0
28.2.2014 0:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.