Diskuse k článku

RECENZE: Titanfall nezklamal. Je to nejlepší střílečka posledních let

Ještě v roce 2012 by to bylo něco těžko představitelného. Kdyby mi někdo řekl, že autoři Call of Duty vytvoří nejzábavnější síťovou střílečku posledních let, nevěřil bych. Titanfall má však chyb jen velmi málo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M45i13c47h65a53l 63K55a66l11a10š 7909946939

Ať je tu taky názor, který hru nehaní.

Hra je to výborná. Dynamická a rychlá. Nápadité mapy, vyvážená gameplay (krom pár detailů). A celkově je to první důstojný nástupce na poli rychlo tempových FPS her po Q3A (ano, od té doby žádná jiná hra nebyla!).

0/0
24.5.2014 7:30

F71i19l61i37p 48S73c56h83n67e28i44d19e16r 3742729494

Hodně divná recenze. Hru jsem nehrál, ale stačilo mi kouknout na Angry Joe review a hned mi bylo jasno. Hra má 4 hodinovou ( 2 hod. za jednu frakci) kampaň,  nechápu jak to nemůže být v negativech. Žádné mikrotranskace v pozitivech bych pochopil, kdyby hra měla model F2P. U hry za plnou cenu je to nesmysl.

0/0
26.3.2014 13:45

L13u83k61á36š 30N74o40v73á47k 1450175130415

Prej nejlepší... Já vidím pěkně velkou blbost, za spoustu peněz, která potřebuje mediální podporu, aby si to lidi koupili... Bude to jedna z těch her co si člověk koupí za 50€ a pak lituje toho, že si to kupoval.

+1/0
19.3.2014 11:55

D28a19n43i96e18l 44P60a11v88l70í15k 2754966768830

Vskutku zajímavé na té hře je to, že na zabití nepřítele (pilot vs. pilot) potřebujete několik zásahů ze střelné zbraně, ale jeden melee kopanec nepřítele zabije instantně;-D A nebo se můžete úplně vykálet na Titana a jen tak zabíjet hloupá AIčka. A co se nestane, na koneci hry skončíte na prvním místě.R^A než k tomu EA přidá další placená DLC, to je jen otázka času. To by totiž nebyla EA, jak je známe. Vkládal jsem v to nějaké naděje, vypadalo to docela dobře. I to téma se mi líbí. Ale v posledních letech prakticky každá hra od EA stojí za prd. Už si radši nic od nich kupovat nebudu. Snad jen EA Sports NHL jim ještě kupovat budu, ale tam už taky začínají celkem blbnout.

+2/0
17.3.2014 22:11

S12t56a47n88i82s26l96a25v 38N68o72v96a77k 7868889133663

Porad premyslim jestli si to poridit. Mam ted BF4, a tam kdybych si dal vse na minimum tak bych asi nehral protoze bych nikoho nevidel na vetsi vzdalenost. Online hry sice nejsou tak moc o grafice ale schopnostech hrace se zorinetovat v prostredi a nedostat se na konec zebricku. Ale ta grafika pomaha napriklad rozeznat ker od vojaka. ;-)

0/0
17.3.2014 13:08

A53n52d48r19e11j 22B96r39a21b48e24c 4232551597334

S tim v Titanfall problem nebyva. Ta hra je dost barevna a nevybavuju si, ze by se s nastavenim menila vykreslovaci vzdalenost.

0/0
17.3.2014 13:38

O96n56d71ř90e96j 27L30o24š30o93t15h 1375455475821

Ty screeny jsou z PC? Vypadají dost otřesně 8-o

+2/0
17.3.2014 21:33

A23l98e66š 48J31a53v37ů74r11e44k 2502589700770

ja jsem v bF4 na konci, ve spodni casti,  zebricku tarka pokazde, a vetsinou me to nevadi :-) . Ale nekdy me to pekne s... . :-)

0/0
17.3.2014 14:21
Foto

M82a11r81e18k 49T98o30n 8252978158499

Pojede mi to na AMD 3,2 Grafika 256MB ?

0/−1
25.3.2014 14:52

M33a37r28t25i94n 83F60i91a38l34a 7241568173373

Zatím žádné mikrotransakce jako plus u hry, která stojí 1000 v základu? Kam ten herní svět dospěl, když je něco takového označeno jako výhoda hry.:-(

+15/0
17.3.2014 10:07

M78a68r80t70i55n 56P67o58c46h46m91a32n 6298959472

Presne. Ja bych asi preferoval model hrani zdarma s mitrotransakcemi, jako je to treba v LoL (a tam jsem ty penize nakonec rad utopil). Protoze mam obavu, ze tohle by me za chvilku nebavilo a nechce se mi vyhazovat litr za to, abych to zjistil :)

+1/−5
17.3.2014 12:21

R61u96d10a 60S98l97a26v19í58k 5153608886661

Kam by měl dospět? Za posledních 10 let je prodejní cena her prakticky stejná, ale náklady vzrostly 10-100x. Někde ty peníze na vývoj vzít musejí.

0/−1
17.3.2014 14:15

M41a52r68t53i74n 79P69o40k49o54r52n58y 1801739895804

Tak pred 20 lety byly hry proti dnesku pekne drahy. Ale kdyz si vezmes kolik kusu se prodalo tehdy a kolik dnes, tak si mohou dovolit jit s cenou dolu, stejne jako do toho spat spoustu prachu.

Pak ovsem nastava daleko vetsi problem, kdyz se nesplnej predpokladane prodeje.

+2/0
17.3.2014 14:30

A32l71e64x64a54n75d36r 23C94h18y39t61i58l 2324642945671

Pred dvaceti lety tady hlavne hry nikdo moc nekupoval, to se kopirovalo na diskety a predavalo i s virama ze tridy do tridy. Onehalf rulez!

+1/0
17.3.2014 23:55

O11n26d92ř76e47j 57L48o35š16o22t52h 1575125275331

1000 v zakladu je jeste dobry, vic me vadi to, ze pokud chci hru koupit online treba pres origin, tak je o dost drazsi, coz nechapu. BF4 tam stoji porad v prepoctu 1650 Kč, na xzonu byl v den vydani za 1100 myslim a ja ho koupil pred par dny v elektrowordu za 600 Kč. Nevim, za co si mam na originu priplatit 1000 Kč ;-€

+3/0
17.3.2014 22:02

J35a38n 35R42y94c33h21t64á25ř 4557582652504

Opět jedna "oduševnělá" hra, kde se nestřílí, neseká mečem a krev neteče proudem . . .o)))

+2/−9
17.3.2014 8:19

L17u80k26á89š 56M90i79c56h96a13l 3837246253388

Bohuzel musim dat za pravdu kolegovi. Tahle hra sice neni o grafice (i kdyz neni vylozene spatna), ale nektery textury, hlavne tu uvnitr lodi, jsou jak z dob Doom 3 to v dnesni dobe trosku kazi jinak vyborny dojem. Navic, kdyz clovek vezme, ze na PC ma hra monstroznich 50GB...

+7/−1
17.3.2014 7:08

M47a63r83t64i92n 89N15o36v30ý 7953318982

Kdyby sis to zahrál a pošteloval nastavení, tak víš že ta hra může vypadat daleko lépe než jak to preferuje pan recenzent.

0/0
17.3.2014 7:59

M43i88c60h77a31l 88N90a96c28h35t94m62a11n20n 8477752387340

V takovém případě by to ale mělo být v recenzi zmíněno. Screenshoty jsou součástí recenze a v tomto případě tedy tu hru prezentují hůře, než jaká je doopravdy.

+3/0
17.3.2014 10:07

L51u28k79á93š 72M11i41c90h64a75l 3447806593298

Pardon pane odborník, ale textury mám nastavené na Insane a nějak to pořád není ono. Hra sice nevypadá vůbec špatně, ale některé textury jsou prostě slabší a .

+1/0
17.3.2014 17:11

J67a56n 56K89a95r28e81l 94N32o27v20a22k 5676314638816

38GB je nekomprimovanej zvuk.. je to spatny.. hra taky v podstate po par hodinach nema co nabidnout

0/0
17.3.2014 9:36

H52y38n96e95k 54Š13l29a48h25ů59n45e40k 4339253616469

Ty hraješ MP hry jen pár hodin?

0/0
17.3.2014 10:35

A74n74t94o53n63í56n 79H19o52l55í94k 8617833604420

Tech 50 giga totiz nejsou textury, jak se mnozi puvodne domnivali, ale pry chybou na strane Originu rozkomprimovane audio, ktere u teto hry ma snad 10 jazykovych variant. Osobne rozhodne pockam, az to trochu zalataji ..

0/0
17.3.2014 13:35

M20i37c82h33a16l 82N63a74c63h37t17m73a45n82n 8517702177640

Já vím, že hry nejsou jenom o grafice, a že v pohybu to vypadá daleko lépe, ale ty textury jsou vážně otřesné.

+6/−3
17.3.2014 0:43

A72n47d91r36e19j 28B94r57a86b52e97c 4182671647644

Mam vse na minimum kvuli stabilnim 60 snimkum za vterinu. Vse na maximalni nastaveni bude vypadat uplne jinak.

+6/−1
17.3.2014 0:45

P26e35t13r 50U91r55b63á20n10e40k 3261559817448

To Vám v redakci na recenze nemůžou pořídit pořádné PC? Celkem to kazí dojem z recenze.

+7/0
17.3.2014 9:52

A36n11d84r86e95j 20B23r49a82b27e63c 4372571947214

Neni to lepsi nez ty vypulirovane screenshoty, ktere o hre nic nevypovidaji? Jinak tady je moje sestava. Rekl bych, ze to neni az takova katastrofa: CPU Intel Core i5 2500K (3,3GHz); GPU Gainward GTX 570 Phantom, 1280MB GDDR5; paměť 4x4GB DDR3 1600MHz.

+1/−2
17.3.2014 10:05

P75e55t68r 52U19r28b56á48n29e25k 3191199367918

Té otázce možná úplně nerozumím. Pokud myslíte často upravené screeny od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře tak máte pravdu. Ale screenshot od recenzenta na nižší než maximální nastavení kvality není také vypovídající. Kdybyste to nedovysvětlil zde v diskuzi, tak bych si na základě screenshotů myslel, že textury jsou opravdu tak příšerné. Ta sestava katastrofa to není, ale ta grafika bude asi slabinou.

+3/−1
17.3.2014 10:16

H94y92n72e22k 23Š60l51a23h30ů70n53e51k 4769513846869

Proč je v online hře grafika slabinou? Všichni, co znám, si detaily dávají na minimum.

0/−1
17.3.2014 10:36

P63e96t67r 98U33r84b56á12n72e25k 3791629657718

Tak asi mají všichni co znáte slabá PC.

+2/−1
17.3.2014 10:41

L86u11k85á57š 87H34r90d25l44i44č68k62a 8344961987671

Často se nastavuje grafika v multiplayer střílečkách tak, aby model hráčů co nejvíce vynikal, vypnou se třeba různé barevné filtry, stíny, přelivy, různý prach, tráva apod.

+1/0
17.3.2014 19:08

H51y14n62e41k 61Š21l50a37h67ů19n45e69k 4499973806889

Jak píše Hrdlička. Viditelnost nepřátel + vyšší fps. 60 fps je na nějaké soutěživé hraní málo.

0/0
18.3.2014 11:01

A56n58d83r51e64j 29B63r60a95b47e62c 4332391707594

Novou grafickou by to zrejme sneslo. Ono jde take o to, co od hrani ocekavate. Spousta lidi se pri hrani on-line spokoji s prumerem okolo 40fps a preferuji hezci grafiku. Ja kdysi hraval zavodne a cokoliv pod stabilnich sedesat je pro mne neprijatelne. Mozna udelame jeste nejake obrazem, kde natipam obrazky na vyssi nastaveni.

+8/−1
17.3.2014 11:06

H59e13r14b72e74r98t 33V19á74c60l57a88v77s88k30ý 4759455621792

Proč do toho motáte irelevantní zkazky o osobních preferencích? Každý hra si zaslouží být prezentována na maximální detaily, i kdyby si autor nakrásně liboval v černobílém provedení.

+1/−4
17.3.2014 15:46

J15i75ř22í 56J12u32ř50i12c45a 2238573271

A proč, pro mne je více odpovídající screeshot na střední nastavení. Nepotřebuji vidět jak to vypadá na něčem, na co nehraji. A u stříleček opravdu preferuji viditelnost, takže různé kouře  a pod vypínám. Ale obrázek z průměrného nastavení preferuji.

+1/0
18.3.2014 8:40

P97e96t59r 84U65r44b34á15n88e33k 3481199907178

Pro koho vlastně ty hry dělají, když si všichni vypínají detaily :-) Já to hraju pro zábavu a zážitek a k tomu většinou patří hezká grafika.

+1/0
18.3.2014 8:50

J39i84ř70í 74J71u27ř69i59c64a 2838463561

No, třeba u wotka mi kouř brání ve výhledu a soupeři ne. A navíc jedu na hezkých 110FPS. ;-D

0/0
18.3.2014 9:50

P12e49t34r 96U86r95b26á42n59e91k 3281139647418

Tak to by vám možná postačovalo nějaké Wot pro osmibity, místo tanků čtverečky a místo stromů křížky. Mám myslím dostatečných 60+ fps při full detailech. To že to díky tomu aspoň trochu připomíná realitu je důvod proč mě to baví. A neřeším to co vy.

+1/0
18.3.2014 12:13

J20i57ř90í 81J37u13ř64i94c92a 2648403701

Ne, nestačilo. Ale kdybych chtěl realitu tak nehraju wot. A full details to nezachrání.

0/0
18.3.2014 15:55

P51e40t56r 47U41r75b48á19n42e84k 3801909457518

Hergot, příspěvek se mi někam ztratil tak píšu podruhé :-) Máte pravdu že často vylepšené screenshoty od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře nejsou vypovídající. Ale screeny od recenzenta, které jsou v nižší než maximální kvalitě také ne (pokud zrovna neporovnává vliv nastavení na výkon a kvalitu). Kdybyste to tady nenapsal do diskuze, také bych nabyl mylného dojmu, že jsou textury tak mizerné. Celá sestava není katastrofa, pouze grafická karta. Jinak dobrá recenze, jen ty screeny, jen ty screeny... :-)

+1/0
17.3.2014 10:24

P91e57t56r 47U66r67b19á39n16e22k 3671829557428

no a jsou tu oba ;-D

0/0
17.3.2014 10:25

J90a17r56o68m66i25r 53C84e85r21m59a52k 7639544988352

8-o Vy asi budete tezky autista.

0/0
17.3.2014 11:55

M75i98c45h84a20l 17N47a54c97h71t60m22a34n44n 8797582297160

Bylo by fajn to v recenzi zmínit.

0/0
17.3.2014 10:05

H27e34r37b22e33r30t 97V16á71c45l87a23v14s64k40ý 4799455671462

Jeden hi-tech postřeh - v galerii čtenář nepozná, jestli hra jela 5 nebo 60 FPS. Neexistuje proto důvod dělat hnusné printscreeny.

+3/0
17.3.2014 15:37

Najdete na iDNES.cz