Diskuse k článku

RECENZE: Diablo 3: Reaper of Souls budou fanoušci originálu milovat

Konec aukcí, lepší výbava z monster, adventure mód s nebývale hutnou akcí a také pátý akt a křižák. Rozšíření Reaper of Souls pro akční Diablo 3 je zkrátka fanouškův splněný sen.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D49a80v38i25d 54H72u65s34t23á58k 5963506835255

Úžasné, tak že po 2 letech konečně vydali hru, která má s Diablem společného více, než jen název. Super, začínám uvažovat, že bych so to teď i pořídil (alespoň dle dosavadních reakcí se zdá, že už se to hratelnostně začíná blížit Diablu 2, paráda). Mám jen pár drobných dotazů, pro ty co to hrajou. Za 1/ je nějak možné předávat itemy mezi postavama v rámci jednoho účtu? Mám na mysli, když mi s barbarem dropne perfektní item pro křižáka, můžu mu ho nějak předat? A za 2/ předpokládám, že je tu stále nutnost být neustále online, nebo už to není nutné? Za odpovědi předem moc děkuji.

0/0
1.4.2014 15:57

V68o69j29t23a 97P87a39t32k46o36s 8420848808123

Máte společnou truhlu, věci co tam dáte jsou sdílené pro všechny postavy na účtu. A ano, stále je nutnost být online.

+4/−1
1.4.2014 16:25

D42a75v10i48d 74H34u70s22t17á38k 5443146295535

Díky moc za všechny odpovědi, málem jsem si to už koupil, ale narazil jsem na českou fanstránku, kde jsou popsané připravované změny v novém patchi (Real life se má jmenovat). Konečně bude možnost hrát offline (HURÁ!!!), ale zároveň budou prý všechny postavy jen v HC modu a spousta dalších změn, tak že s koupí radši počkám až po patchi.

0/0
3.4.2014 20:32

D13a46v79i14d 67H46u65s87t43á88k 5243426405605

Aha, tak nic. Článek byl z 1.4. ,tak sem se nechal nachytat. A asi si to koupím, ještě jednou díky.

0/0
3.4.2014 21:22

F51i16l78i28p 40V80o52k21u26r30k49a 8445502440984

Může se to přes "banku", ale ze SC na HC(a obráceně) to nejde.

Online musí být :-/

0/0
1.4.2014 16:25

M91i32c94h14a75l 43T95o19m21á15n84e20k 9377819556

miluji tyhle vylevy, zvlast kdyz d2 bylo dobre az cca od patche 1.11 LoD datadisku, do te doby to byla jeste vetsi nuda nez bylo po vydani D3

+1/0
1.4.2014 19:00

O86n38d35ř11e23j 32K92o68p87e47c95k31ý 6470975897178

Ten příspěvek nepovažuji za výlev, ale naprosto souhlasím s tím, že mnoho lidí hrálo D2 LoD 1.11 nebo vyšší a málokdo si pak uvědomuje, že ze začátku to také nestálo za mnoho :-)

+1/0
1.4.2014 21:10

J36a70n 17C26h13v85á94t44a75l 7763767307203

Souhlasím, že se datadisk povedl, ale 5 akt na 5-6 hodin fakt není. Přesto není ani úplně krátký.

0/0
1.4.2014 10:21

O37n38d64ř34e70j 34K59o81p25e98c11k77ý 6100115457878

Hodně záleží na jaké obtížnosti s hraje :-)

+1/0
1.4.2014 18:28

J95a98n 87B73a17l94e12k 3119207481694

Nějak jsem myslel, že originálem je míněno Diablo (1). Naštěstí mne hned první odstavec vytrhl z omylu, takže opět a stále pokračuje čirý nezájem o Diablo 3, které se ani nechová jako Diablo...

0/−7
1.4.2014 9:14

O34n48d15ř78e55j 26K90o66p36e68c91k82ý 6730285827758

A hrál jsi to vůbec?

+2/0
1.4.2014 13:11

M87i91r27o12s18l94a42v 40K88r80u31p31a 7634311698310

Obecne se RoS moc povedl.

Mozna by stalo za to zminit i moznost enchantingu (vymenit jednu vlastnost za jinou stejne kategorie), transmog (zmena kompletniho vzhledu veci) a take velky focus na crafting.

Pro zcela nove hrace muze byt trochu brzdou take nedostatek zlata, protoze craft, enchanting, transmog zadaji pomerne hodne zlata, ktere pro hrace, kteri si do RoS nepripravili rezervu par desitek milionu az po nekolik miliard mohout byt velkym problemem.

+2/0
31.3.2014 13:06

M69i23c21h22a89l 59T94o97m54á84n54e30k 9687409956

jakmile je pristupny adventure mod, goldy jdou celkem rychle a mats az na ten specialni, ci legendarni se da taky pekne farmit, navic, blood shardy to do zacatku slusne jisti :P

0/0
31.3.2014 13:46

M89i42r75o28s34l32a56v 51K31r39u20p46a 7244371198450

Tak ano blood shardy jsou dobre - specialne na zakladni gear na 70ce pro druhou a dalsi postavu. Ale za lepsi gemy jsem dal pekny balik - jsem od zacatku RoS cca 30 milionu v minusu oproti stavu, kdy jsem zacinal a to jsem pomerne setrivy ;-D.

0/0
2.4.2014 21:43

R14o14m69a23n 51V57o68c64e75t11k66a 9173201496578

A opravdu autor hral poctive, nebo casti clanku opsal? Co to je za blabol o paragonech a ste urovni? Pargony jsou dostupne vzdy! Tzn. kdyz mam par. 55, tak jej maji vsechny postavy, jen je nutne rozliseni Sc a Hc.

Jinak autor vubec nezminuje Sc a Hc hrani, jen obtiznosti.... 

Kde je zminka o klanech?

Proto autorovi doporucuji, sedni si, zapni Hc a po stem paragonu napis znovu, nas klan tak hraje a versina ma Hc paragon +200.

Pekny den vsem, HoA Milva

0/−9
31.3.2014 6:52

D85a68v22i89d 34S72i88l92l13m45e90n 6639694678309

Dobrý den, děkuji za reakci. Uvedená věta pro systém Paragon má být pouze příkladem...

V recenzi lze bohužel obtížně postihnout každou jednotlivost, ani to není jejím účelem.

+8/0
31.3.2014 8:06

O83n61d39ř56e44j 83K63o35p36e76c90k28ý 6580695557558

Žádný blábol o paragonech a sté úrovni jsem nezaznamenal, jen zmínku o paragonech obecně a o tom, že jej mají všechny postavy, jak jsi koneckonců sám zmínil.

Recenze je o RoS, tudíž proč se bavit o HC a SC režimu? Ony se nějak s příchodem datadisku zásadně změnily?

Něco o klanech a celkově lepší sociální interakci bych čekal taky, ale co už :-)

Pro příště více číst, méně kritizovat ;-)

+10/−1
31.3.2014 8:08

P83e24t29r 69T88a37b68o96r54s78k40y 8807292487227

HC Paragon 200+ je zalostne malo. Chlubit se tim je k smichu.

0/−5
31.3.2014 8:25

M77a10r15e42k 46Š32e57b20e10s50t83a 2573641973957

no, ono vůbec mluvit o tom kdo má větší paragon je jak hádat se kdo si víc prdne (jebákstyle).......ať si každej hraje jak chce ne???!!!

+6/0
31.3.2014 8:52

O97n74d53ř74e44j 18T84r53o10j24a72n 7119870478389

200+ je málo? V HC? Já mám v softcore paragon 90 a jsem rád... Navíc v HC většinou chcípneš na lag a musíš znova levelovat.. Takže nechápu, jak může být paragon 200 málo.

+6/0
31.3.2014 10:20

F84i93l55i56p 51V15o80k68u49r22k46a 8915702590884

Nemá cenu řešit. Lidi budou mít stále potřebu si ho přeměřovat kdo ho má většího. ;-D

+5/−1
31.3.2014 10:32

M86i83c48h89a80l 44T82o54m93á46n42e90k 9307889466

jenze paragon ti zustane ne? urcite pokud na to hc mas ty 60ky dve, nevim jak to bdue kdyz wipnes jedinou ale podle me by mel paragon i tka zustat a v clanku skutecne bylo amozna i je, nedivla jsem se jeslti to opravili, ze paragon pro ostatni chary se bere az do 100lvl paragonu, coz skutecne neni pravda

a ego honici pres paragon, doufam ze vma to aspon zlepsuje naladu :)

+2/0
31.3.2014 13:44

O18n84d18ř21e13j 55T72r69o52j48a55n 7699720168939

Paragon zůstane, ale i to levelování nový postavy zabere nějaký čas. A levelování paragon levelů taky není žádný med.

0/0
31.3.2014 15:17

M95i47c60h39a63l 83T24o14m97á47n13e59k 9727129576

jasne ale vzhledem k tomu ze ti zustane paragon, pak i crafty tak to levleni je neskutecne easy a pak kdyz se podari si nafarmit itemy do zasoby nejlepe nejake lvl 70 s redukcema na lvl use tak je to pak celkem prochazka k tomu adventure mod, kde se vyuzit gamlibngu a kdyz je dobry gear, jde to pak skoro samo

0/0
31.3.2014 18:00

V67i47k76t29o33r 10T82o85m51a76s82k38o 9753295375943

Wow, cakal som, ze tu najdem nejaku plodnu diskusiu u recenzii a samotnej hre. Namiesto toho si tu par zamindrakovanych ludi riesi nejaky paragon level. Omg, myslim ze je uplne jedno ci ma niekto paragon 100,200,1000 alebo neviem kolko. Ak ma niekto tolko volneho casu, ze dosiahne paragon 200 HC, tak je to fakt ubohe. Ludia, zobudte sa, hry su pre zabavu a odreagovanie sa a nie pre zabijanie vsetkeho volneho casu a este hadanie sa o naprostych nezmysloch. 

Inak recenzia fajn, aj ked v niektorych momentoch som mal tiez pocit, ze autor nevie uplne o com pise. Ale snad to aspon hral :) 

RoS je velmi vydareny datadisk, akorat je smutne, ze si clovek musi zaplatit zase plnu cenu ako za povodne Diablo 3, len aby dostal to, co malo byt uz v povodnej hre. Az teraz Diablo 3 vyzera tak ako malo vyzerat na zaciatku.

+2/−3
31.3.2014 22:13
Foto

M36a84r31t40i48n 94P81a37u17l 4538112927170

To myslíte vážně, ty videa v 360p nebo kolik to vůbec je?

+4/−3
31.3.2014 0:39

G14a17b68r20i79e46l 96H11o34r38t73e71n 9471769523224

Buďme realisté. Tohle vám redaktoři neřeknou, protože nesmí, ale jde o prachy - 1080p stream předpokládá výrazně silnější konektivitu a další věci, které se prostě nevyplatí.

0/0
31.3.2014 22:50



Najdete na iDNES.cz