Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Diablo 3: Reaper of Souls budou fanoušci originálu milovat

Konec aukcí, lepší výbava z monster, adventure mód s nebývale hutnou akcí a také pátý akt a křižák. Rozšíření Reaper of Souls pro akční Diablo 3 je zkrátka fanouškův splněný sen.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D23a34v17i51d 76H92u85s68t74á47k 5523576355155

Úžasné, tak že po 2 letech konečně vydali hru, která má s Diablem společného více, než jen název. Super, začínám uvažovat, že bych so to teď i pořídil (alespoň dle dosavadních reakcí se zdá, že už se to hratelnostně začíná blížit Diablu 2, paráda). Mám jen pár drobných dotazů, pro ty co to hrajou. Za 1/ je nějak možné předávat itemy mezi postavama v rámci jednoho účtu? Mám na mysli, když mi s barbarem dropne perfektní item pro křižáka, můžu mu ho nějak předat? A za 2/ předpokládám, že je tu stále nutnost být neustále online, nebo už to není nutné? Za odpovědi předem moc děkuji.

0/0
1.4.2014 15:57

V75o48j26t83a 80P82a78t74k48o43s 8150258418913

Máte společnou truhlu, věci co tam dáte jsou sdílené pro všechny postavy na účtu. A ano, stále je nutnost být online.

+4/−1
1.4.2014 16:25

D32a70v16i12d 67H51u96s92t14á50k 5293616185135

Díky moc za všechny odpovědi, málem jsem si to už koupil, ale narazil jsem na českou fanstránku, kde jsou popsané připravované změny v novém patchi (Real life se má jmenovat). Konečně bude možnost hrát offline (HURÁ!!!), ale zároveň budou prý všechny postavy jen v HC modu a spousta dalších změn, tak že s koupí radši počkám až po patchi.

0/0
3.4.2014 20:32

D64a54v23i60d 60H56u57s18t36á80k 5163686395485

Aha, tak nic. Článek byl z 1.4. ,tak sem se nechal nachytat. A asi si to koupím, ještě jednou díky.

0/0
3.4.2014 21:22

F85i73l46i61p 60V93o45k14u41r50k88a 8835182820434

Může se to přes "banku", ale ze SC na HC(a obráceně) to nejde.

Online musí být :-/

0/0
1.4.2014 16:25

M74i64c28h74a75l 19T93o29m53á63n84e44k 9247449356

miluji tyhle vylevy, zvlast kdyz d2 bylo dobre az cca od patche 1.11 LoD datadisku, do te doby to byla jeste vetsi nuda nez bylo po vydani D3

+1/0
1.4.2014 19:00

O94n97d21ř58e17j 39K14o66p10e24c66k60ý 6220715707768

Ten příspěvek nepovažuji za výlev, ale naprosto souhlasím s tím, že mnoho lidí hrálo D2 LoD 1.11 nebo vyšší a málokdo si pak uvědomuje, že ze začátku to také nestálo za mnoho :-)

+1/0
1.4.2014 21:10

J48a74n 73C60h25v87á93t63a38l 7913537917963

Souhlasím, že se datadisk povedl, ale 5 akt na 5-6 hodin fakt není. Přesto není ani úplně krátký.

0/0
1.4.2014 10:21

O75n58d31ř69e16j 55K89o71p58e74c14k69ý 6960285607188

Hodně záleží na jaké obtížnosti s hraje :-)

+1/0
1.4.2014 18:28

J58a80n 57B81a85l45e69k 3499827191174

Nějak jsem myslel, že originálem je míněno Diablo (1). Naštěstí mne hned první odstavec vytrhl z omylu, takže opět a stále pokračuje čirý nezájem o Diablo 3, které se ani nechová jako Diablo...

0/−7
1.4.2014 9:14

O57n30d25ř84e22j 69K33o64p45e90c16k26ý 6790145887988

A hrál jsi to vůbec?

+2/0
1.4.2014 13:11

M69i90r28o69s42l54a78v 20K95r19u20p39a 7884801858950

Obecne se RoS moc povedl.

Mozna by stalo za to zminit i moznost enchantingu (vymenit jednu vlastnost za jinou stejne kategorie), transmog (zmena kompletniho vzhledu veci) a take velky focus na crafting.

Pro zcela nove hrace muze byt trochu brzdou take nedostatek zlata, protoze craft, enchanting, transmog zadaji pomerne hodne zlata, ktere pro hrace, kteri si do RoS nepripravili rezervu par desitek milionu az po nekolik miliard mohout byt velkym problemem.

+2/0
31.3.2014 13:06

M48i85c24h38a59l 28T57o37m93á95n72e67k 9737409126

jakmile je pristupny adventure mod, goldy jdou celkem rychle a mats az na ten specialni, ci legendarni se da taky pekne farmit, navic, blood shardy to do zacatku slusne jisti :P

0/0
31.3.2014 13:46

M80i56r69o79s90l90a46v 71K12r50u14p88a 7124581928740

Tak ano blood shardy jsou dobre - specialne na zakladni gear na 70ce pro druhou a dalsi postavu. Ale za lepsi gemy jsem dal pekny balik - jsem od zacatku RoS cca 30 milionu v minusu oproti stavu, kdy jsem zacinal a to jsem pomerne setrivy ;-D.

0/0
2.4.2014 21:43

R63o14m20a77n 93V89o59c49e50t42k89a 9743461816218

A opravdu autor hral poctive, nebo casti clanku opsal? Co to je za blabol o paragonech a ste urovni? Pargony jsou dostupne vzdy! Tzn. kdyz mam par. 55, tak jej maji vsechny postavy, jen je nutne rozliseni Sc a Hc.

Jinak autor vubec nezminuje Sc a Hc hrani, jen obtiznosti.... 

Kde je zminka o klanech?

Proto autorovi doporucuji, sedni si, zapni Hc a po stem paragonu napis znovu, nas klan tak hraje a versina ma Hc paragon +200.

Pekny den vsem, HoA Milva

0/−9
31.3.2014 6:52

D46a64v17i38d 82S28i11l93l15m11e23n 6219874548399

Dobrý den, děkuji za reakci. Uvedená věta pro systém Paragon má být pouze příkladem...

V recenzi lze bohužel obtížně postihnout každou jednotlivost, ani to není jejím účelem.

+8/0
31.3.2014 8:06

O54n78d10ř30e19j 62K63o62p17e90c95k30ý 6380585107718

Žádný blábol o paragonech a sté úrovni jsem nezaznamenal, jen zmínku o paragonech obecně a o tom, že jej mají všechny postavy, jak jsi koneckonců sám zmínil.

Recenze je o RoS, tudíž proč se bavit o HC a SC režimu? Ony se nějak s příchodem datadisku zásadně změnily?

Něco o klanech a celkově lepší sociální interakci bych čekal taky, ale co už :-)

Pro příště více číst, méně kritizovat ;-)

+10/−1
31.3.2014 8:08

P34e30t38r 67T33a94b29o20r56s61k19y 8157752807777

HC Paragon 200+ je zalostne malo. Chlubit se tim je k smichu.

0/−5
31.3.2014 8:25

M71a93r21e87k 21Š74e25b72e58s81t12a 2103471863977

no, ono vůbec mluvit o tom kdo má větší paragon je jak hádat se kdo si víc prdne (jebákstyle).......ať si každej hraje jak chce ne???!!!

+6/0
31.3.2014 8:52

O72n45d14ř39e87j 90T59r86o15j58a58n 7899730568529

200+ je málo? V HC? Já mám v softcore paragon 90 a jsem rád... Navíc v HC většinou chcípneš na lag a musíš znova levelovat.. Takže nechápu, jak může být paragon 200 málo.

+6/0
31.3.2014 10:20

F85i36l22i33p 36V26o69k87u95r19k57a 8785842310944

Nemá cenu řešit. Lidi budou mít stále potřebu si ho přeměřovat kdo ho má většího. ;-D

+5/−1
31.3.2014 10:32

M80i32c57h88a72l 10T46o91m86á22n16e15k 9387619836

jenze paragon ti zustane ne? urcite pokud na to hc mas ty 60ky dve, nevim jak to bdue kdyz wipnes jedinou ale podle me by mel paragon i tka zustat a v clanku skutecne bylo amozna i je, nedivla jsem se jeslti to opravili, ze paragon pro ostatni chary se bere az do 100lvl paragonu, coz skutecne neni pravda

a ego honici pres paragon, doufam ze vma to aspon zlepsuje naladu :)

+2/0
31.3.2014 13:44

O25n15d33ř25e72j 34T62r71o55j75a25n 7429780428799

Paragon zůstane, ale i to levelování nový postavy zabere nějaký čas. A levelování paragon levelů taky není žádný med.

0/0
31.3.2014 15:17

M11i83c63h77a66l 25T66o79m57á49n44e35k 9217299206

jasne ale vzhledem k tomu ze ti zustane paragon, pak i crafty tak to levleni je neskutecne easy a pak kdyz se podari si nafarmit itemy do zasoby nejlepe nejake lvl 70 s redukcema na lvl use tak je to pak celkem prochazka k tomu adventure mod, kde se vyuzit gamlibngu a kdyz je dobry gear, jde to pak skoro samo

0/0
31.3.2014 18:00

V41i36k21t66o41r 73T61o15m31a56s69k85o 9423965845133

Wow, cakal som, ze tu najdem nejaku plodnu diskusiu u recenzii a samotnej hre. Namiesto toho si tu par zamindrakovanych ludi riesi nejaky paragon level. Omg, myslim ze je uplne jedno ci ma niekto paragon 100,200,1000 alebo neviem kolko. Ak ma niekto tolko volneho casu, ze dosiahne paragon 200 HC, tak je to fakt ubohe. Ludia, zobudte sa, hry su pre zabavu a odreagovanie sa a nie pre zabijanie vsetkeho volneho casu a este hadanie sa o naprostych nezmysloch. 

Inak recenzia fajn, aj ked v niektorych momentoch som mal tiez pocit, ze autor nevie uplne o com pise. Ale snad to aspon hral :) 

RoS je velmi vydareny datadisk, akorat je smutne, ze si clovek musi zaplatit zase plnu cenu ako za povodne Diablo 3, len aby dostal to, co malo byt uz v povodnej hre. Az teraz Diablo 3 vyzera tak ako malo vyzerat na zaciatku.

+2/−3
31.3.2014 22:13
Foto

M22a53r42t15i31n 74P83a27u35l 4588352747750

To myslíte vážně, ty videa v 360p nebo kolik to vůbec je?

+4/−3
31.3.2014 0:39

G38a98b50r51i44e43l 88H30o22r11t15e48n 9771429313954

Buďme realisté. Tohle vám redaktoři neřeknou, protože nesmí, ale jde o prachy - 1080p stream předpokládá výrazně silnější konektivitu a další věci, které se prostě nevyplatí.

0/0
31.3.2014 22:50







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.