Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nácky střílí s vervou jako za starých časů. Nový Wolfenstein baví

Nový Wolfenstein je staromódní akce s moderně inscenovaným příběhem ve skvělé grafice. Očekávejte výpravný příběh, 12 hodin skvělé zábavy, ale také mizernou umělou inteligenci počítačem ovládaných vojáků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L84u85k87á46š 79B10o18u29c45h30n77e74r 4917770891538

Hra je to velmi zábavná, jen jsem byl já i kamarádi dost překvapeni tou grafikou na X Box 360, vypadá to mnohem hůře než starší střílečky

0/0
8.6.2014 22:56

D77a61n47i10e56l 36P63a49v74l59í72k 2744766788480

Wolfensteinovi Bonusweb dá 75 % a Titanfallu napaří 90 %.  Zajímavý;-D

0/0
8.6.2014 18:49

K55a35r57e87l 60U83r41b93a60n 2754484891939

Pro mě velmi příjemné překvapení letošního roku. Je to stará klasika v novém kabátku a prakticky nic bych hře nevytknul.. snad jen, že ještě čekám na DLC, kde bude děj pokračovat.

0/0
6.6.2014 14:18

2765214258193

tuctovka bez multiplayeru ....

0/0
2.6.2014 12:24
Foto

J71a25n 33H44a10n37á88č38e58k 8334958149493

Osobně souhlasím s hodnocením. Hra je to sice zábavná (což jsem po trailerech nečekal), ale má své podstatné mouchy. Navazuje sice na klasiky žánru, ale pořád se zuby nehty drží novodobých manýrů, což jí neprospívá.

Např. mi hodně vadí, že v celé hře je v podstatě dohromady asi jen šest zbraní, přičemž zde není nic moc originálního. Čekal jsem, kdy se dostanu k nějakým futuristickým, nebo jiným kouskům, jako byl Tesla Generator z RTCW, nebo třeba tehdy geniální plamenomet. (Znáte to, takové ty části arzenálu, se kterými se vyblbnete a překvapí vás.) Tady je pouze ten laser, který je sice zprvu fajn, ale pak už ztrácí a nic jiného nedostanete.

Ovšem největším problémem téhle hry je naprosto absurdně nevyvážená obtížnost. Nechápu, co má znamenat, že i na tu nejvyšší, do mě musí supersöldat vystřílet celý zásobník kulometu, zatímco já stojím dva metry od něj a brokovnicemi jej sundám během pěti vteřin. To je úplný výsměch, když si uvědomím, jak připos*aný jsem byl, když jsem měl v RTCW bojovat jen s jedním, protože mě dokázal rozstřílet (popřípadě upálit elektřinou) i s prstem ve svém nemrtvém nose a vydržel pět panzerfaustů přímo do obličeje. Tím, že pro vás nepřátelé nepředstavují vůbec žádnou hrozbu se bohužel ztratila i ona krapet děsivá a hodně tísnivá atmosféra, kterou jsem měl tak rád.

0/0
28.5.2014 22:10

J45a54n 67P50u39l29e66c 4308117911925

Mrtvých nácků není nikdy dost. :-P

+1/0
27.5.2014 17:36

K29a52r49e80l 87U73r54b97a48n 2564644141639

Autor asi nezná staré díly. Stealth byl již v return to the castle wolfenstein velmi silným prvkem - velké části úrovní šlo řešit jen s nožem.

0/0
27.5.2014 16:04

V24o20j34t29ě98c32h 35R18ů97ž55e35k 1137452354352

Skopčáci to opět zcenzurovali.

0/0
25.5.2014 0:26

D81a94n52i51e23l 40P50a79v84l48í57k 2704596508150

Tak ono se není čemu divit. V Německu je tahle tématika daleko žhavější než jinde.

0/0
8.6.2014 18:50

V11o87j88t63ě86c24h 19R41ů11ž11e69k 1677212544922

A čeho si jako myslí, že tím dosáhnou?

0/0
8.6.2014 18:54

B54r84o38n29i72s65l61a21v 62J49a82k69l 8530435605735

To ma byt nejaky vtip? Vetsi picovinu jsem uz dlouho nevidel ....... hral jsem to pul hodiny, jednou jsem mel nuz, podruhe ne .... musel jsem cist inventar, co ze mam vlastne udelat, nekde proklouznout, jindy to sviti, abych se nahodou neztratil ... jednou muzu projit, podruhe ne ..... silena koridorni hra nebo spis parodie na hru .... grafika teda taky nic moc .... na to jak se to snazi byt realisticke to proste stoji za dve veci .... citim se znasilnen tahanim tech 50GB ..... kdybych za to mel platit, chci vratit penize .... zajimalo by me, jestli tem chudakum, co si to predobednali, tak jestli aspon ten novy doom beta za neco stoji ..... ale jestli je to stejny "posun" k totalni tragedii jako od RTC Wolfenstein (ktery byl prvotridni), tak to jeste nekde vyhrabu stareho dooma 3 ......

Uvidim, jestli tomu dam jeste pul hodiny nebo to smazu .... po prvni pul hodine hrani za turretama a lozeni koridorama a poslouchani kokotin, me to vazne totalne znechutilo ...... ubohosti a nenaplnenym ocekvanim bych to prirovnal snad k DNF .... ikdyz DNF je krutoetalon tragedie!

+2/−17
24.5.2014 5:02

B63r58o56n50i33s24l55a71v 48J66a85k20l 8490225705815

Aha, ted se divam, ze duke nukem forever tu dostal 60% a od ctenaru neuveritelnych 68%:) Asi jsem na spatnem serveru ...... autori a ctenari tu asi ziji v jine realite ...... skutecna realita je ale takova, ze DNF 0% (kdyz se neda zklamani a frustrace vyjadrit zaporne) a novy wolfenstein tak mozna 1% .....

0/−11
24.5.2014 5:04

O68n39d55ř12e85j 31S31t42a45r36o76c10h 5470413482874

Skvěle. Frustrovaný Jakl, který se přiznal, že hry krade, se tu vyprázdnil, pourážel všechny s jiným názorem, protože ve všem má samozřejmě pravdu jen on a nikdo jiný. Díky za inteligentní příspěvek.

+15/0
24.5.2014 19:40

V66á50c94l14a62v 97Š52k31o69d82a 2561347974

Viděl jsem playthrough nového Wolfa a všichni se tak nějak shodují na tom že oproti očekávání je to příjemné překvapení. Nevím z čeho vyplývá vaše odsouzení, nicméně většina lidí to zřejmě vidí trochu jinak.

+1/0
26.5.2014 9:41

J74o10s22e36f 22N86o84v14á15k 8714776362355

Podobne pocity ma autor videorecenzi Worth a buy - nazyva tuto hru Call of Wolfstein.    Je to proste call od duty s jinou grafikou - koridory, slaba AI, prilis mnoho cut scen, silene napovedy (predmety sviti, nebo blikaji) apod.

Proste klasicka konzolova hra pro co nejvetsi masy ....  https://www.youtube.com/watch?v=wFK2n27OUu4&list=UUywBfpGBYhsczNuyyh6Cf6w

Jako vetsina her dneska. Bohuzel to zjednodusovani je trend, ktery se uz asi neotoci.... vydavatele chcou prodavast masivne, tak se hry ciluji pro jistotu na IQ 70.

0/−2
24.5.2014 9:54

V17o87j86t77a 70P11a35t46k32o82s 8700748778153

Takže po CELÉ půl hodině hry máte naprosto jasno v tom, jak moc je nebo není hra koridorní. Bravo. Zajímalo by mě, kde se lidi jako vy berou. Stáhnou si pirátsky padesáti gigovou hru a po půl hodině hraní, kdy jediné co stihnou tak je defacto tutoriálová mise se přiběhnou vyblít na forum.

+5/−1
24.5.2014 13:50

B41r12o79n25i48s73l18a46v 60J76a87k20l 8280615125625

Myslis, ze tomu mam dat jeste 10 minut a otoci to o 100%?

0/−5
24.5.2014 21:10

A45l33e35š 35F71l44a43s81a14r 2855329720

Zloděj řve,že musel ukrást 50GB dat ;-D

+2/−1
25.5.2014 13:50

B38r76o38n65i46s19l78a72v 12J90a62k87l 8600975515355

Jaky zlodej? Ja to beru jako regulerni DEMO .... mam snad jinou moznost si hru vyzkouset, pripadne kdyz koupim a nejsem spokojen, vratit? Nemam!

Ja chapu, ze je to presne nastoleny system a zadne dema a trialy u her neexistujou, protoze tyhle spolecnosti by hned krachly .... doufaji, ze si to nekdo koupi, idealne pri predobednavce (kdyz tohle hra dela, tak to cloveka ma uz trknout, ze pujde o picovinu), jelikoz kdyby lidem ukazali o jakou jde sracku, tak by za to nikdy prachy neuvalili ...... ti chytrejsi z nas si nejdriv stahnou "DEMO" a az pak kdyztak kupujou .... v realu z toho bohuzel vychazi, ze si nikdo z nas "DEMARU" uz dobrych 10 let zadnou FPS strilecku nekoupil, ale to neni "nas" problem:) Vlastne ja jsem si pred par lety koupil ..... blooda:) Coz jen utvrzuje, jake jsou hry za poslednich 15let totalni sracky .....

+2/−5
25.5.2014 17:35

J11a81n 89Š17l84é29g30l 8352510528793

Jste zloděj. Tím, že to tak omlouváte na věci nic nemění. Navíc máte neuvěřitelnou drzost si ještě stěžovat, že zpirátěná hra není dost dobrá :-).

Holt dobrá nátura.

+5/−2
25.5.2014 18:24

H68y66n46e42k 43Š87l84a73h32ů98n58e53k 4809523336889

Kdyby tě ta hra bavila, koupil by sis ji? Ne...

+6/0
26.5.2014 0:19

J42a41r71o46m20i45r 91P55e13s13e42k 9653535574181

Annu znásilní a pacienty zbijí ? asi mám jinou verzi, Annu někam odtáhly a pacientům naordinovali škeble plný olova :-)

+2/0
23.5.2014 17:30

J39a94r65o97m13i44r 53P29e54s72e23k 9763135114331

jo zabijí sem kretén co neumí číst, každopádně wolf je ok ,chvilkama mi to přijde hodně moc dobrý , třeba scény s noční můrou , kde se vracíte ve snu k luxusnímu dílu wolf3D  ..  na to jak se dneska ty hry flákaj je wolf NO pecka ve srovnání s značkou COD a jejich aktualním dílem Ghost.

+6/0
23.5.2014 17:34

V46i35k41t95o40r 91S19o79u42č57e30k 5546855398848

To plížení je dost otravné a v některých částech bohužel nezbytné. Recenze má pravdu, že umělá inteligence je hodně slabá v této hře. Taky mě strašně iritoval Autosave na některých místech.

Dlouhá herní doba 12 hodin. LMAO ;-D Chaser měl dlouhou herní dobu, tohle je normální průměr u dnešních FPS.

Prvotřídní id tech 5 :-/ Stále texture poping. Je to sice lepší než v Rage, ale pořád je to málo.

+2/0
23.5.2014 10:10

J52a17n 78R51o50z24k84o85š 3350858961871

12 hodin rozhodně  u dnešních stříleček není průměr. Já už jsem si zvykl na skutečnost, že dnešní FPS mají herní dobu okolo 6 hodin... a to když hrajete na "hard" :-/ (Crysis 3 - 4,5 h).

+2/0
23.5.2014 16:19

V52i91k47t32o24r 52S11o79u94č39e21k 5606765478858

Tak to je špatné. Crysis 3 jsem zrovna nehrál. U Ačkových titulů co jsem hrál je to 10-12 pokud to není zrovna Rpg či rts, kde je herní doba řádově vyšší. O něch 10-12 mě neurazí ani nenadchne. S 6 hodinama leda tak ve slevě 80 procent za pár euro jinak bych do toho nešel.

+2/−2
23.5.2014 20:38

K85a65r54e24l 98U43r25b87a69n 2694334591819

Jsou tam 2 dějové linky, které otevírají vždy alternativní cestu levelem.

0/0
6.6.2014 14:19

D31r49a55h70o54m93í31r 37S50t20r97o40u42h37a14l 4565778672894

Zajímavý... nepřihlášený za šede, přihlášený za pade...

0/0
23.5.2014 9:44

M72a75r98k 98P68o40k82o88r18n75y 8584618547283

Taky jsem na to koukal a 60 babek se mi zda trochu dost...

0/−2
23.5.2014 3:49

J51a96n 73H89e64l89l32e52r 9648585246

50, ne?

0/0
23.5.2014 10:36

P44e26t67r 10D86a82l23a90j65k69a 6196557498

https://www.g2a.com/wolfenstein-the-new-order-steam.html

30 EUR

0/0
23.5.2014 12:22

M55a11r23k 21P42o28k73o60r45n85y 8244858177823

Netusim, co tim chcete rict, ale na Steamu je to za 59.99. Az to bude za 29.99 tak o tom zacnu premyslet...

0/0
26.5.2014 20:16

J87o12s98e49f 33N44o50v54á95k 8664306182885

No az to bude v 60% sleve na Steamu, tak to asi zkusim.

+13/−3
23.5.2014 0:26

P75e48t62r 62Š80i87l28h49a19n 7888192417323

Počkáme na vánoce. Do té doby vyjde určitě nějaký patch na textury a doufejme i na AI, ale to už bych asi chtěl moc...

+3/0
23.5.2014 15:32

J39o49s82e79f 81N85o11v75á39k 8134636702685

Proc az Vanoce? To bude 100% v prazdinovych slevach, sice nevim jestli s 40%, 50%, 60% ci 75% slevou, ale bude to.

0/0
24.5.2014 0:03

B31r15o14n55i27s54l21a19v 84J84a96k33l 8600155285645

A co takhle torrent hm? To je jako jeste nekdo kdo se ridi recenzema, aniz by si stahl demo???? Ja si stahl "demo" ..... ma to silenych 50GB .... no a uz vim, ze bych za to nedal ani korunu ...... nebo oni na steamu vraceji penize, kdyz hra stoji za kokot? Mam pocit, ze ne ......

0/−6
24.5.2014 5:08

J48o92s19e40f 91N22o21v14á22k 8854486322875

Ve vyjimecnych pripadech vraceji. Tedy ne primo penize, ale daji penize na Steam konto a da se pak za to koupit jina hra.

Ale to musi byt hra uplne zabugovana a treba tam nesmi fungovat veci co slibuji v popisu - treba multiplayer, co se vubec nerozbehne, protoze jej nenaprogramovali v terminu vydani hry.

Za posledni rok vim o 2 titulech, kde vraceli.

Me to spolecne se Simcity vylecilo z jakehokoli kupovani v predprodeji - ze treba Maxis vyda takovou sracku jako nove Simcity jsem necekal ani ve snu.

Takze misto stahovani nelegalnim piratskych verzich proste vzdycky cekam na recenze, i kdyby v predprodeji slibovali jako bonus treba i hodinky s vodotryskem.

Treba aktualne me dost laka Watch dogs - na Greenmanovi se to da ted predkoupit s vice nez 25% slevou. Ale proste nejdu do toho, tech par zverejnenych videii jeste nic poradne nerika o kvalite hry jako takove.

0/0
24.5.2014 10:01

J98a18n 58Š97l19é29g95l 8432140438903

A co takhle chodit do práce a vydělávat penízky? ;-)

+5/0
25.5.2014 18:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.