Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE Watch Dogs: Kdo si je nezahraje, letos jako by nebyl

Živoucí Chicago, hackování, přestřelky, honičky v autech a přehršel obsahu, Watch Dogs jsou bez řečí městskou akcí se vším všudy. Ale jsou lepší než opěvované Grand Theft Auto V?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

N17i97k76o65l87a 84M18a93r82k74o71v42á 7304160882918

Fakt nechápu, proč to má 88%. Všechny mínusy zde uvedené mi mluví z duše, ta hra je neuvěřitelně prázdná. To fakt grafická stránka zatemňuje mozek? Nebo dostáváte nějaké zvláštní bonusy k platu za velebení zprofanovaných her, i když nestojí za nic?

0/0
25.6.2014 13:45

V77í35ť26a 36N96o76v29á59k 1608873635521

Díky za komenty . Do WD nejdu . x360 .

0/0
20.6.2014 23:57

M42a93r95t15i66n 33J10a46r64o15š 8592815338616

Hral jsem na PS3 asi hodinu a je to zkamani.Ovladani aut hruza

0/0
9.6.2014 19:03

J45a22n 81H46a26b73á29s57k62o 4424217211533

Jízdní model je + ? Konkretne ten by mel byt hlavnim duvodem,proc celou hru prochodit pesky. Jediny co me prekvapilo (mile samozrejme) byl pohled z kabiny vozu a autoradio jinak hruza to ovladani.

0/0
7.6.2014 21:49

J39a78k26u15b 10P30e65e60t 7883778662741

Dneska uz sekaj jeden titul za druhym a vsecky jsou stejny jako holywoodsky filmy :D i když občas se výjimka najde.

0/0
6.6.2014 23:56

J95a16k52u37b 71P74e44e12t 7443418162771

Ale spis to bude mnou....jo jo jsem rad ze jsem zacinal na 286 s princem a prehistorikem...pak gameboy, nasledovala 486 atd atd...proste zlata ne-li diamantova to doba her :)

0/0
6.6.2014 23:55

J23a71k89u32b 84P40e63e93t 7553788692661

zkusil jsem na PC a uz nikdy vice,stejnej problém jsem mel s Thiefem. Jo proste ty ultra super bomba mega herni trhaky co nam cpou pod nos uz zkratka nejsou hry jako byvaly...napr u Thiefa odpadla veskera atmoska a prijde mi to jak hra pro blbecky(absolutne zadna vyzva,moment kdy bych se fakt obaval nebo tak),u Watch Dogs...podle toho jak to mělo vypadat podle marketingove kampane bych je snad zazaloval za klamavou reklamu :D GTA V me taky nechytlo,sice jsem ho hral jen chvili u kamose,ale radeji si dam Saints row 4nebo stary San Andreas.

0/0
6.6.2014 23:53

J47a98r59o60m67i10r 55P43e24s71e29k 9673755294901

Tak teď já, watch dogs sem si předobjednal a ačkoli se jedná zatím o hru roku je to zároveň zabugovaná svině, ne jen že to má neskutečný požadavky na HW, díky ubisoftu i na můj SW.některé věci nemouhu pochopit, né jen že hrdina neumí střílet z auta jak bylo na plakátech, on také neumí skákat,a dokonce ani neumí svévolně používat teleskop.systém krytí mi přijde spíše jako parodie a stealth prvky se vytrácí,po celém internetu kolují stovky problémů od grafických glitchu přes propadání mapou až po zamrzání a padání hry, i přesto se ale jedná  kvaltní zábavnou hru,  jen zrovna ne takovou, jakou sme si ji představovali.hra má spoustu plusů které jsou všude vystavovány na obdiv ale já budu psát o těch mínusech, zaprvé celej slavnej online ,každej den minimálně pětkrát se spoluhráč oodpojí těsně před cílem (když tedy vedete) nejdou vám žádné reputační body nic. za druhe. po třetí misi se mi nezobrazila na mape lokace pro start čtvrté .Rada od ubisoftu? Restartujte celou kampaň,  za třetí mobilní aplikace podporuje iphone 4   iphone 5 ipad.   ale ipod touch poslední generace v žádném případě. za čtvrté na Uplay se hlasim od dne vydání WD napočtvrté.   i tak se ale jedná o velmi kvaliiitní propracovanou hru a penez nelituji.vřele jen doporučuji ale chce to trpělivost pořádnej HW . 

;-€omlouvam se jestli mi nekdy schazi neboo se duplikuje pismenko, na NTB v praci mi blbnou nejaky klavesy,;-€

0/0
29.5.2014 15:54

J66a75r18o18m97i71r 48P91e37s40e42k 9753585244711

tak oprava spoustu problému hry opraví její opětovné stažení a instalace,,tedy u digital download verze.zřejmě měl ubi přetížené servery a odesílal neúplná data, další věc vypnout optimalizaci hry v nvidia experience hra pak po loadingu přestane padat

0/0
30.5.2014 11:12

M28i27c45h84a89l 71D25o82l44e44ž85a71l 6623502524311

Zkusim diskuzi pouzit jako mensi zakysnik... Prijal jsem vedlejsi misi kde mam omracit bosse nejakeho gangu. Gang jsem nasel ale nevim jak ho mam omracit... muzu gagstery postrilet a boss mi ujede v aute a pri honcce se uz opravdu tezko omracuje. Zaroven premyslim jestli rana teleskopem pres hlavu je dostatecny omracovaci prostredek :-)

0/0
29.5.2014 14:00

T55o64n49í95k 27K47u70t71t94m97a16n31n 6303348342

jo

0/0
29.5.2014 14:13

P95e28t52r 52Š11t32ě90p 2383283510926

Ja zatim hral jen jednu gang misi kde byli dokonce dva sefove a bylo to celkem snadne. Je treba premyslet, vyuzivat moznosti terenu a nejit na to jako rambo. Cast nepratel se mi povedlo odstranit hackovani - explozemi prostredi a zbytek jsem postupne zlikvidoval pistoli s tlumicem, je treba se snazit aby nikdo nevidel mrtvolu... Nakonec zustali sefici sami dva, jednoho jsem odlakal stranou a tam dostal teleskopem pres palici...

0/0
29.5.2014 22:46

R72a73d21i98m 85Z51a83t18o85p20e19k 9282535802567

Tento rok proste nebudu :)

+5/0
29.5.2014 13:23

F72i88l91i64p 92S62c19h19n88e52i20d96e50r 3982649354

Hrál jsem to u kámoše, přemýšlel jestli si to koupit. Bohužel, stealth akce, která má podle mě být v této hře na prvním místě a která byla hlvním důvodem mého zájmu, je totálně zruinovaná, z důvodu, který tu již napsal Jaroslav Šimon. Navíc ovládání krytí je z poloviny automatické a absolutně mi nesedí. Celkově ke hře ještě dodám, že na to jaké jsou minimální požadavky na hardware, tak hra nevypadá zas tak úchvatně...

+1/0
29.5.2014 13:08

T30o53n34í73k 95K59u94t21t64m47a21n48n 6243868102

Já osobně si myslím, že WD byli primárně cílený na PS4 a XOne. Na PS4 se každopádně hrají dobře, občas trochu zazlobí cover systém, kdy vás to přesune na jinou stranu krabice, než jste potřeboval, ale jinak ovládání je skvělý. Hra navíc vypadá na PS4 fakt dobře, ale uznávám, že nejsem PC hráč, a tak nemám přehled o tom, jaký je v současný době standard grafiky a HW náročnosti na PC. Za sebe jen říkám, že na PS4 jsem asi nehrál hezčí hru, ačkoliv - jak řečeno v recenze - mimika NPC postav běžně na ulici by rozhodně zasloužila facelift a upgrade.

+1/0
29.5.2014 14:27

M97a71r54t58i11n 46K62r58e40b63s 4639329550750

Hraju na PS3 digitálně distribuovanou verzi a dost mě to chytlo. Ovšem nechápu to osekání grafiky na PS3. Především voda je jak pod direct x 8... PS3 jsem si pořídil kvůli GTA V a voda je tam zpracovaná naprosto fantasticky takže je evidentní, že PS3 lecos zvládne. To grafické omezeni WD oproti verzi na PS4 je tedy jenom marketingový tah... No, ale grafické zpracování vody není samozřejmě u WD to podstatné. Je to parádní hra.

0/0
29.5.2014 12:12

M53a42r18t31i83n 87P73i29l16n59ý 9231922799985

vskutku recenze, kde autor subjektivní nedostatky prezentuje jako veřejný fakt.

+1/−1
29.5.2014 10:36

M55a50r70t94i12n 52P21i35l95n50ý 9621882669945

poslední rok od vydání hraje GTA a teď není vůbec zaujatej že? ;-D

0/−1
29.5.2014 10:46

O93n20d41ř37e49j 45Z21a14c12h 3273400973352

Recenze je vždy subjektivní :-). Když se koukám na recenze uživatelů na Metacritics, dostává hra desítky i nuly. Co je podle vás objektivní hodnocení?

+2/−1
29.5.2014 14:44

M77i64c94h45a17l 65N62o13v89á92k 9689309131639

a proto je třeba si vybrat recenzenta s podobným (nebo alespoň známým) vkusem.pak bude recenze sice možná neobjektivní, ale bude vám něco platná.

0/0
30.5.2014 7:05

O28n46d67ř67e94j 30Z78a35c95h 3273840533442

Objektivní recenze je protimluv. Nepíšeme recenze, abychom se strefili do vkusu většiny, ale podle toho, jak nás hra baví.

+1/0
30.5.2014 8:01

H87y50n47e53k 64Š13l26a43h69ů11n14e55k 4329143906149

Něco jako objektivní herní hodnocení neexistuje. Sto lidí, sto chutí.

0/0
29.5.2014 23:56

P27a71t17r46i80k 92S66p44i58t45z77b55a52r68t 1764596634315

Mám strach z pc verze protože Ubisoft je známý tím že cpe svého konzolového dicka do krku všem pcčkářům. Takže asi zatím bude lepší počkat s koupí

+4/0
29.5.2014 9:45

A74l61e51š 48P14r26o85c30h57á45z62k22a 9717263869311

Tak sem včera pár hodin zkoušel tuto hru na PC a musím říct že je to absolutní brak :D zkuste na PC verzi jet autem... nemožné, úplně tu chybí fyzikální model ;-D;-D

+5/0
29.5.2014 9:10

P78e54t77r 17Š62t93ě82p 2123933280356

Souhlas, rizeni auta a honicky jsou na cele hre naprosto nejhorsi :(

+4/0
29.5.2014 15:15

J69a89r11o33s53l90a10v 38Š39i61m77o67n 2894601609446

No, já bohužel musím konstatovat, že mně tahle hra nesedla. A jsem ochoten připustit, že je to subjektivní.

Co si dokážu užívat jsou toulky po nádherném Chicagu a šmírování lidí, vybírání bankovních účtů, odemykání věží (Prostě "Assassin's Creed stuff")

Nicméně kdykoliv se vrhnu do mise, narazím na dva problémy.

1. Stealth přístup k misím je krutě trestán a navíc vás hra stejně nakonec donutí na konci se prostřílet ven, nebo alespoň k nějaké honičce, a to jakkoliv bylo vaše plíživé snažení úspěšné, což mě prostě nehorázně štve. Jsem sakra hacker a partyzán, proč musím vzít každých pět minut do ruky AK-47 a pozabíjet patnáct lidí, aby byla moje mise úspěšná?

Chápu, že zastánci Rambo stylu budou z arzenálu nadšení, ale... o tom tahle hra být neměla.

2. PC ovládání. (PS je v pohodě) Na naprosto nepochopitelnou (a nevypnutelnou) akceleraci myši si nehodlám zvykat a "mrvit" si aim pro FPSka. To ještě zhoršuje bod 1. protože jakkoliv se snažím nestřílet, hra mě k tomu stejně donutí. Auta jsem se ovládat naučil, ale stálo mě to všechnu energii, kterou jsem měl na tuhle hru v zásobě. Ve srovnání s GTA, nebo Saint's Row 3/4 je to ale hrůza! Navíc online hra je nuda, když se snažíte něco vykutit vy, a pruda, když vám do hry kutí někdo jiný. Navíc pokud si chcete občas zahrát "soukromně" offline (tak jako já), resetuje se vám "za odměnu" (protože Ubisoft nás má rád) MP postup a achievementy. Ale přesto souhlasím s autorem, že zkusit by to měl každý.

+9/0
29.5.2014 3:15

L31a80d46i72s60l68a30v 88L31o81u56k68a 5804777481547

No nevím, včera jsem nad tím seděl asi pět hodin a pokud si člověk postup opravdu naplánuje a využívá hacků opravdu dobře, tak jsem nic než 1911 special forces nemusel vytáhnout v nejhorším dragunova...

A to druhé plně chápu, mě to tak frustrovalo že jsem i na pc zapojil ovladač i když ho na střílení nesnáším...

0/0
29.5.2014 7:41

M84i90c25h39a56l 21T19o30m71á87n57e68k 9117869876

za tyhle dva komenty dekuji, ted uz vim ze tu hru si nikdy za normalni penize urcite nekoupim, trpel jsem jak kun uz jen pri hrani ME na PC a jestli je v teto hre ovladani jeste vic zmrsene , diky dementnim konzolim, tak na to pecu a hra muze byt sebelepsi

+2/0
29.5.2014 9:11

A55n11t58o61n31í57n 55H73o11l68í21k 8117713444400

Otazka zni, zdali to okusit za 60 ecek ..

0/0
29.5.2014 18:09

M57i60c22h32a81l 97W45e30i87d20i71n25g11e72r 2208615873444

Bohužel rozjedu s nějakými 5 fps takže tento rok nebudu :-) ale vypadá to na zajímavou hru....

+3/−1
28.5.2014 22:43

J92a10k67u31b 26R27o96u39s 3263230694452

Recenze jak od žáka pomocné školy... Rv

+2/−12
28.5.2014 19:42

A19n46d84r40e39j 96B56r77a15b88e20c 4792701517594

Proc myslite?

+11/−2
28.5.2014 20:15

J41i54ř11í 90J17u32ř66i78c44a 2728353441

Dostal strach, syčák. ;)

+2/−2
28.5.2014 21:59

G94a35b51r81i31e60l 52H10o35r40t69e42n 9231149193384

Můžu se zeptat, jak řešíte označení platformy? Protože u recenze titulu, který vyšel snad i pro GB, vidím jen "PS3"... Je to matoucí.

0/0
29.5.2014 9:00

A13n88d86r60e73j 66B65r83a25b31e61c 4222511667504

Myslite ty zavorky na herni karte? Tam byva napsana recenzovana platforma.

0/0
29.5.2014 10:42

T66o13n61í60k 52K62u17t87t29m27a50n33n 6103838682

No upřímně Watch Dogs nejsou zrovna titulem, ve kterém bych chtěl za jízdy vystrčit ruku z auta a začít střílet jak v laciným filmu. Ostatně, čím by Aiden řídil, když má tu druhou ruku permanentně na mobilu?

+15/0
28.5.2014 19:39

M77i12c22h38a74l 55V85e74r69n37e69r 8667656987974

Třeba by nemusel mobil ovládat rukou - kdyby měl telefon s velkými tlačítky, jenom by si ho dal na sedadlo a vytáhl ..., ale ne nebudeme zacházet tak daleko:-) Ovšem s dotykovým telefonem by to bylo dost složitější - zkuste si zahrát Flappy Bird s vaším ... ehm, "flappy bird".

0/−1
28.5.2014 21:54

T40o57n67í89k 12K38u60t53t66m74a95n10n 6663428322

Obávám se, že Aiden jede na iPhonu. To fakticky tím ochablým kohoutkem moc ovládat asi nepůjde. Eh.

0/−1
28.5.2014 22:42

F42i64l10i56p 53S59c98h23n91e94i80d37e91r 3332819944

Na motorce jsem u něj ten telefon v ruce neviděl a stále jsem byl schopný přehazovat semafory. :-P

0/0
29.5.2014 13:56

T50o88n31í86k 92K65u20t80t39m26a58n55n 6623788542

Point taken! Nahlásíme, oni to fixnou v  nějakém patchi ;-D

+1/0
29.5.2014 14:12







Najdete na iDNES.cz