Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recenze Elder Scrolls Online: Do Tamrielu dorazilo velké zklamání

Podle autorů měla být onlinovka ze světa Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu tou největší letošní událostí ze světa velkých on-line her na hrdiny. Po dvou měsících ostrého provozu se ovšem bohužel ukazuje, že není všechno zlato, co se třpytí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M26i59r96o58s86l11a17v 76D21u19s92í46k 1369469875850

Čelal jsem na tuto hru od začátku co ohlásili její vydání. Jsem fanda celé série Elder Scroll. Samozřejmě jsem si ji také zakoupil a jsem naprosto spokojený. Jen nechápu recenze, jako ta, která je na bonuswebu. Autor je absolutně mimo a mám takový pocit, že ji sotva hrál v betě. Spíše to vypadá, že si přečetl několik preview recenzí a dle toho napsal recenzi. Nové MMO to nemají lehké. Když je něco ůplně nového, je to nehratelné a špatné. Když je hra okopírovaná dle současných her ( viz WoW ) , je to taky špatně. Takže vyvinout hru, která by byla dle většiny špička je skoro nemožné. Každý prostě očekává něco trochu jiného. Mraky lidí brečí kvůli poplatkům. Pokud chceme od autorů nový obsah, údržbu serverů atd atd , tak to asi zadarmo dělat nebudou. Nebo někdo z Vás by to zadarmo dělal ? Obchodních modelů je řada jak udržet tyto hry na živu. Já osobně dávám přednost měsíčním poplatkům, než si neustále něco dokupovat. Co je vhodné, je rozdílné pro každého hráče. Nicméně zdejši recenze je absolutně mimo, což je pro tak skvělou hru škoda. Ano, není 100 %. Já osobně bych dal 80-90 % ze sta. Ale věřím tomu, že ji autoři časem doladí k naší spokojenosti.

+3/−2
17.6.2014 16:12

J96o89s36e27f 83J29u24h93á66s17z 1199982498

a já zase považuju recenzi za odpovídající titulu... propadák podobně jako Watch Dogs

+1/0
20.6.2014 10:38

L24u37k17á81š 75V30l49k 2571569154276

2 otázky mírně k tématu.

Nevíte jestli tvůrci singlu Skyrimu pracují na dalším singlu TES? Možná si odpovím sám: Pokud ANO, tak čekat klasických 5-6 let (teď tak 3-4) jako byly mezi díly TES... ?

Ztrácím přehled. Poraďte jaké (vyšlé ne moc staré či brzy vyjdoucí) podobné RPG Skyrimu je další super dobré? Witcher 3 (sice až únor 2015) dá se považovat za RPG ála Skyrim?

0/0
16.6.2014 22:27

R14u74d17o36l95f 45K71l16u32s98a42l 8287824289651

No, já si zamiloval Dragon Age (oba zatím vyšlé díly), ale přímo něco jako Skyrim (či TES obecně) neznám, TES je prostě dost "svoje". 

Mám hodně rád třeba i Mass Effect, ale to je žánrově (tématicky) trošku jinde, než klasické fantasy ;) 

Jinak četl jsem, že se TES:VI opravdu vyrábí, ale odhadovat si netroufám, jak dlouho. Skyrim už je trošku přetažený, přemodovaný... možná by to chtělo nový vítr ;) Ale raději bych byl, aby Bethesda pracovala na novém Dishonored, než na TES ;)

0/0
16.6.2014 23:40

M42i40c82h64a29l 92T97o76m70á94n65e39k 9547699676

asi to nebude uplne jak tes ale zkusil bych Risen 1 a mozna i 2 ale ta je slabsi

0/0
17.6.2014 6:03

P46e48t43r 31J10a78r54o16š 2664701705467

Tak Skyrim je defakto fantasy Fallout. Takze nejbliz je fallout.

0/0
17.6.2014 8:20

L92u26k25á93š 88N97o57v63á16k 1270735500965

Hrál jsem to, Doexpil jsem to a přestalo mě to bavit. Je to prostě tuctová onlinovka, za kterou se nevyplatí utrácet peníze.

+3/−1
16.6.2014 19:16

A20l75e39x65a11n79d42r 60K61o41s94t78k48a 5969656629846

Ehm, jen jak tady koukám do diskuze.. Nějaká free gamesa, kde je buď real money AH, nebo prostě oficiálně legální prodávat za real prachy? Nebaví mě hrát s GM hru na hodného, zlého a zabanovaného :)

0/0
16.6.2014 14:44

J75a96n 58K32o61n83e53c79n70y 1501559229136

get a life.

0/0
16.6.2014 23:48

J39i31n69d80ř13i68c77h 76N11e69b90e13s41k63ý 8836977196596

Přesně jak jsem tu již psal v době kdy to vyšlo a snílci mi nadávali. Za pár měsíců to bude F2P a pak hurá na smětiště dějin ke všem těm Conanům a jiným.

+5/0
16.6.2014 11:17

J59a97n 53P41a96v53e47l 8873242558216

Když náhodou předpověď vyjde, jsem King. Když nevyjde, mlčím a nahoním si ego až to zase vyjde.

Každé MMO je rizikové a lze tam nasekat dost chyb.

0/0
16.6.2014 12:19

M31i18c91h15a49l 37T65o56m78á25n61e92k 9177989946

o to ani nejde, proste casy vydani WoW kdy si mohli vydat MMO castecne nedodelanou a bez end game kontentu uz jsou davno minulosti, je tu jiz tolik zabehnutych MMO, hra s mesicnimi poplatky nema sanci uspet, pokud neprinese neco uplne nove a je to jen standartni MMO v jinem prostredi

+1/0
16.6.2014 12:48

J88i40n57d52ř88i95c71h 40N95e61b14e85s88k71ý 8376647806626

Není mým cílem honit. Ostatně svět Elder Scrolls jsem měl vždycky rád a nemám žádnou radost z toho, že se zrovna tahle hra nepovedla.

0/0
16.6.2014 15:26

J31i88ř48í 82P20o35s24p55í42š62i79l 8442460606348

Nic bych proti TESO nenamítal, kdyby zrušili měsíční poplatky a bylo to grátis

+4/−1
16.6.2014 10:55

J57a58n 56P65a13v31e34l 8453612198866

Já bych dal i maso zadarmo. A chleba. A ubytování. A vůbec, všechno. Ať žije komunismus :-P

+1/−6
16.6.2014 11:07

A33l78e67x16a87n96d21r 53C77h15y50t57i47l 2264742495381

Pokud nechapes principy F2P, nepochopil jsi system.

Dobra hra si na sebe slusne vydela i pres F2P ...napriklad Dota ci LOL. V mistrovstvi International 2014 se v Dote bude hrat o nejakych temer 10 milionu dolaru, ktere ziska jeden vitezny tym. 90 procent z vyhry zaplatili hraci. Jenze ono je jistejsi udelat hroznou hru a zaplatit ji mesicnima poplatkama, nez si vlastne po nekolika mesicich hrac uvedomi, ze to stoji za starou belu a prestane to platit a hrat. To je uz ale prijem min.1500 Kc v kapse a naklady treba i zaplacene.

Tehle hre predpovidam, jako jiz rada jinych, smetiste.

+1/0
16.6.2014 11:24

J76a25n 27P67a35v63e73l 8783152348956

F2p samozřejmě chápu. Nicméně, on psal o gratis.

Co se F2p týče, já to nemám rád. Raději si zaplatím měsíční poplatky, než platit za každou blbost a ve výsledku zaplatit více. A nebo hrát socka stylem a mít to osekané.

+1/−4
16.6.2014 12:21

J28a67n 23P46a57v26e37l 8313632938726

Dodatek. Málo her to zvládne jako GW

0/0
16.6.2014 12:21

A55l48e48x80a30n51d18r 98C28h85y56t84i16l 2834932685651

Mam GW2.Jenze GW neni F2P, jen nejsou mesicni poplatky...a uprimne receno, Rift mi prisel lepsi zejmena v dungach a bossfightech. WoW model zatim imho neni prekonany. A Rift ho dokonale kopiruje, dokonce misty predci. Krome PVP, to je v Riftu hrozny. A zase lepsi nez v Riftu je v GW2. Kdyz jsem hraval thiefa a daval jsem oponenty na tri rany behem dvou sekund, to byla sranda, jak to bylo nevybalancovany:)

0/0
16.6.2014 13:51

A53l13e42x19a90n86d56r 59C47h37y20t88i98l 2464272745821

Takze NEPOCHOPIL. F2P napr. Dota je totiz kompletne gratis. Nemusis si nic kupovat. Muzes koupit pouze vzhledove veci, dalsi dostavas zdarma nahodne behem hrani a muzes je napriklad prodavat na trhu za real penize (par euro maximalne) nebo je menit za jine. Coz samozrejme herni zazitek nijak zvlast nevylepsuje nebo nezhorsuje. Kdyz zminim jinou hru, tak treba Rift. Tam si za penize muzes koupit pristup jako prodejce na aukci nebo koupit vybaveni, mounty, bagly atd. Vetsina z toho je ale mozna ve hre normalne dosahnout a nejlepsi koupene itemy nejsou nijak lepsi nez nejlepsi itemy nachazene ve hre.

0/0
16.6.2014 13:47

P51e71t28r 85M82a52l36i96š35k77a 6411205381393

Hraji Teru a nezdá se mi že bych o něco zásadního přišel a to mám 2 postavy na 60 lvl.

0/0
17.6.2014 16:45

P72e32t67r65a 19M90i40c46h57a61l33o70v14á 9805871387

Tak stejně to bude asi směřovat k nějaké formě "free" modelu. Zatím nejlepší "free" model co jsem zažila je TSW. Jinak mě vypršel acc tento víkend a ruku na srdce, ani to moc nebolí. Jistě nějakou zábavu jsem si užila a časem nakouknu zpátky, ale zatím se ně nechce. Pomohly by alespoň lokální banky/tržnice, když autoři nechtějí AH. Také mě to svým způsobem připomíná start SW:TOR pokud jde o patche, víc rozbije nežli spraví. Takže budu dění sledovat a doufat, že se spraví bugy a různé "chyby" jako známé sčítání bonusů a podobné "legrace". Snad také ubude botů a goldsellerů.

0/0
16.6.2014 11:28

M85i19c66h41a11l 51T96o46m66á29n89e81k 9927619786

botu a goldselleru nikdy v MMo neubude, protoze na tom ti lidi vydelavaji real money

0/0
16.6.2014 11:52

M27i37r98o80s25l76a77v 61K64r90a21h35u70l34í59k 6807324264

no náhodou za poslední týden jsem toho gold spamu neviděl a boty jsem teď taky neviděl, ale to je tím, že na veteran contentu prostě nemají jak být a pak mám ještě alta, ale ten je teprve v na druhém ostrůvku, takže tam boti zatím také nejsou. Musel bych omrknout couldharbor tam to bylo nechutně přemnožené ještě před cca měsícem.

0/0
16.6.2014 12:29

M46i48r54o10s70l97a71v 79K70r29a52h71u50l63í63k 6107544524

Tak tahle recenze byla hodně velký vtip.

Recenzent hrál betu a po 2 měsících zavzpomínal jak to tam bylo a napsal recenzi. Nádhera...

Zabugované questy: během hraní level 1 až veteran 3 (udělal jsem absolutně každej quest v AD a 3 zony v EP) jsem narazil na 3 slovy tři bugnuté questy, které dneska fungují jak mají, takže i ty mám zpětně splněné. Aktuálně se rozbil quest v Cyrodiilu - výcvik s obléhacími stroji - bude opraven v dalších patchi jen pro info.

Questy obecně: Ukažte mi zcela upřímně lepší provedení questů. Tohle je první MMO, kde to není taková ultra nuda!

souboje nudné... to si autor fakt dělá srandu.. že tu člověk aspoň musí namířit na cíl, když ho chce trefit. Že se tu dá různě uskakovat, blokovat atd je opravdu nuda oproti starým modelům TAB > F1................F12 případně 1...................0

Reálné problémy co TESO má jsou tyto: - fázování světa po splnění questů= toto vede k velkým problémům, když chcete hrát s kamarády. Pokud někdo z vás udělal něco víc nebo jinak tak se vzájemně neuvidíte a to je problém. - PVP - kromě toho, že při větším obsazení to laguje, je to problém s balancem levelů. 1-50 jsou boostnutí na level 50 a tím pádem jsou vyrovnaní, jenže veteran ranky jsou mnohonásobně silnější a jako low vet nebo dokonce pre vet nemáte proti hráčům na max. levlu žádnou šanci. - Trade systém je dost omezený na guild aukci. v global chatu by měla být záložka trade, aby obchod neprobíhal na zone chatu, který má sloužit k jiným věcem než je obchod. Osobně bych uvítal klasické hráčské obchody, ale to se asi nestane (a je to podle mě chyba, protože k Elder scrolls obchody patří) A jak už tu padlo, autor vůbec nezhodnotil PVP což je mazec, když to je hlavní prvek TESO. Osobně bych hře dal minimálně 70% Ano já chápu, že spousta lidí je neštastných, že to není elder scrolls jak má, ale že je to primárně MMO. Ale jak si člověk uvědomí že hraje MMO s TES lore tak je to fajn hra. Já koupě rozhodně nelituji.

+10/−3
16.6.2014 10:09

A76l80e17x22a19n40d14r 75K20o40s70t75k42a 5699186599766

Teso mě zajímalo už když ho dělali. Bohužel, k testování se mi nepovedlo se dostat (tehdy byl nedostatečně výkonný počítač) A dneska.. No nevím, ale dokud nebude trial, tak do toho rozhodně nedám ani korunu. Zaplatit tisícovku za zjištění, že mi to hardware stále nezvládá by se mi fakt nechtělo.

+2/−2
16.6.2014 9:19
Foto

M24a39r72e36k 37D81u53c95h17á41č 2221290700704

No, řekl bych že hardware vám to zvládat bude, v Beta testu jsem to rozjel i na notebooku s Integrovanou grafikou... Druhá věc je, že na pohled to opravdu nebylo nic moc :D

0/0
16.6.2014 15:27
Foto

L17u34k15á38š 55N44a39v35a45r68a 2658328601499

Jsem velký milovník TES her, ale stejně jako autor článku jsem z této varianty poměrně sklíčený. Jasně, můžete namítnout: "Snad jsi nečekal Skyrim pro více hráčů? Hrál jsi někdy pořádný MMO?" Ale já kašlu na pořádný MMO. Já jsem prostě chtěl TES. Jestli toto má být TES, tak jsem opravdu zklamán. Jestli to má být "pořádný MMO", tak ať se to nejmenuje The Elder Scrolls. Je to jen pošlapání dobrého jména výborné singleplayerové hry.

+12/−1
16.6.2014 8:54

Z98b53y19n11ě41k 14J85u84r24a79č49k53a 3347684225336

Dáme jim půl roku, oni to poladěj, daj to Free To Play a pak si zahraju :) Byl jsem v betě, pak jsem mel půjčený acc od kamaráda a moc mě to nebavilo.

+2/0
16.6.2014 8:53

J72a62n 90M69a10r67y17š64k79a 8140411839147

Já osobně lituji peněz za tuto hru.

+3/0
16.6.2014 8:28
Foto

M37a67r70e58k 91D56u17c87h12á27č 2381660300484

Jakkoli se možná autor v některých věcech mýlí, celkově je TESO průměrné MMOčko a naprosto mizerná Elder Scrolls hra a jsem rád, že nejsem jediný, kdo si to myslí.

+13/−1
16.6.2014 5:20

M90i58c15h90a14l 66T32o45m92á69n69e79k 9987849116

ja jsme rad ze me betatest odradil od nakupu, uz tak se mi doma vali dost dalsich MMO ktere chytnou na chvili a konec, proste nemaji poradne co nabidnout

+6/0
16.6.2014 6:18
Foto

M46a61r98e54k 11D20u51c81h82á74č 2751650250834

Přesně... Betatest ukázal hru v pravém světle, nebyl důvod jí kupovat...

0/0
16.6.2014 14:58

F59i72l40i42p 47D68u73š31e97k 3509780464141

Hral to vubec autor clanku? ;-D Aukce tam samozrejme jsou v ramci ochodnich guild, kterych je mraky.

Co se tyce rozbytych ukolu, tak autor ma super smulu. Ja do VR12 narazil celkem na 5 questu z cca 600, co neslo udelat.

"Většina ostatních se zkrátka bude specializovat na jeden druh zbraně a pár dovedností." Tohle snad ani nemusim komentovat, autore hraj radeji tetris. ;-D

Co me zarazi nejvic, ze autor vubec nezminil vynikajici PvP. Bonus web, co na to rict.

+12/−6
16.6.2014 0:54
Foto

L32u76b88o31m75í18r 13S11l79o75b67o75d47a 9795164333175

Autor TESO nevidel ani z rychliku, jinak by se podobnych faux paux nedopustil.

55% snad nema cenu ani komentovat ... smesne.

+4/−8
16.6.2014 7:58

J39a89n 66K29a18r19e96l 48N65o46v42a72k 5406104138316

tak souhlasim, ale vcelku se drzi kolegu z konkurencnich platku takze nevybocuje a tudiz vypada verohodne.. nicmene hra dokonala rozhodne neni.. jenze nektere veci jsou diky hate ktery na ni od zacatku sypou jeste pred releasem takze to ma ESO hodne tezke, ale kdyz se koukneme na frekvenci patch notes a dalsi release planu tak je na co se tesit :) zenimax rozhodne flintu do zita nehazi.. btw uz jsem zaznamenal par navratu z wildstar do eso (TESO zkratku nepouzivejte plz protoze autori samotni ji nepouzivaji a TES se pouziva pro singl hry), ale i tak predpokladam uzasne hodnoceni wildstaru az tu bude (pokud tedy autor nedostane epilepticky zachvat pri hrani v parte) :D

+3/−1
16.6.2014 8:46

A72l47e59x15a84n53d88r 17C80h58y91t63i74l 2714312925241

ano, hraci na idnesu to hodnoti dokonce na 49, autor se tedy od moc nemyli

0/0
16.6.2014 11:27
Foto

L74u43b49o55m46í12r 67S79l34o36b51o65d67a 9175454663715

Kolikpak hracu, kteri to zde hodnotili tu hru opravdu hralo (mimo betu), nebo si jen chteli "kopnout" (protoze to neni F2P;-))?

+1/0
16.6.2014 11:52

A26l17e67x72a11n53d46r 77C21h37y60t14i84l 2904742215791

Na xzone 11 KUPUJICICH hodnotilo prumerne 68 procent, coz neni zadna slava. Je to jen 11 lidi, vice jich to nakoupilo evidentne jinde.

Vas pohled je zaujaty, chtelo by to trochu odstup. Proste Vam ta hra vyhovuje, ale velkemu procentu hracu ne. To je cele. O nejake kopani  tu tak nejak nejde. BF3 bylo take zabugovane, ale presto byla hra zabavna. Po roce to konecne dodelali tak, aby to vicemene fungovalo. Kdyz prislo BF4, hodne hracu z BF3 se sakra rozmyslelo, jestli si to koupi nebo si pockaji. Ja si to nekoupil.

0/0
16.6.2014 12:05

M25i35r69o80s26l10a56v 47K15r28a61h65u25l89í84k 6287184984

68% v dnešní době na MMO je opravdu hodně. Hraji WoWko několik let a kdybych na to měl dnes udělat recenzi tak mu dám tak 40% a rozhodně bych neakceptoval poplatky (jsou naprosto neopodstatněné). Platím to jen skrze kámoše co hraje jen to a nic jiného.

BF3 je třeba naprosto krásný příklad jak se špatně hodnotí. Jak může takový odpad jako BF3 dostat 95% když kromě grafiky má totálně rozbitý základní herní mechanismus FPS her? Nebo někomu přijde normální hrát FPS hru a umírat za rohem, nebo trefit někoho z metru a on třeba po reklamě(která běží asi na servru) umře?

BF3 i BF4 sází jen na holywoodské efekty a svoje stádo ovcí, ale ve své FPS podstatě je to mnohonásobně horší hra jak starý DOOM2.

+1/−1
16.6.2014 13:03

A15l84e56x12a41n95d19r 68C89h40y29t30i51l 2594902565361

68 procent je malo...na Idnes necelych 50. To je vicemene tragedie na to, jaky to ma platebni system a za kolik. Wowko jsem hral 7 let vicemene bez prestavky, ale rozpadlo se nam to komunitne, jinak bych to hral dosud. Tam ty poplatky byly umerne zabave, kterou jsme s prateli zazivali.

BF3 je vyborna strilecka. Za vyjmenovanymi problemy vidim lagy hrac-server. Nekdy je to stav serveru(pripojovat se na USA servery asi neni uplne Ok vzhledem k pingu), nekdy problemy napriklad v routeru hrace (ano, to se mi stalo, po vymene Ok).

Doom me nebavil ani jeden dil, oproti tomu stary wolfenstein 3D je perla.

Stado ovci se oznacuje kdo? Kdo hraje hru? Nevim jak ty, ale BF4 jsem si nekoupil a krome jedne vyjimky ani nikdo z mych  kamaradu.  Ve sve podstate ma tvuj nazor hodnotu nula. Fora BF4 byla po vypusteni plna nespokojenych uzivatelu. Stadovost je uplne neco jineho. Pletes si dojmy s pojmy.

+1/−1
16.6.2014 13:40

M29i41r12o44s89l67a25v 63K47r27a26h55u22l69í28k 6667824744

no pokud by recenzenti byly opravdu férový, tak ani jedno jediné MMO, které vyšlo po WoW nemůže dostat víc jak 50%. Všechno je to stejná kaše.

BF3 je tedy zřejmě naprosto subjektivní záležitost. Já tomu dal 20h hraní, protože jsem si říkal, že jsem asi vážně lama. No a po 20h jsem si fakt řekl, že dost. Zapnu jakoukoli jinou střílečku a trefím se. K/D docela slušný(při nejhorší aspoň 1:1) a v BF prostě nejde pomalu zabít hráče do zad. Latency do 20 ms. Takže něco jako lagy na straně hráče jsou holý nesmysl. Jediný co se dalo celkem hrát byl DM s brokovnicí a pak poslouchat ty kydy :-)

Ovce se potvrdí nebo vyvrátí u prodejů BF:Hardline. To že na BF4 lidi nadávají neznamená, že si valná většina z nich nepořídí v listopadu Hardline.8-o

0/0
16.6.2014 15:28

A15l93e68x33a38n83d17r 41C65h17y85t97i19l 2154332425581

Byl jsem na tom stejne pri 20ti hodinach. Kdyz jsem se prehoupl pres nejakych 200, uz byl ten pomer minimalne 1:1 v DM. S tankama si nehraju, to me nebavi.

Pozor na tu latenci, co se mi stalo, tak latence se u mne ukazovala 30 a pritom mi vsichni skakali po dvou metrech dopredu a dozadu:)

Zezadu se to bere pochopitelne nozem:-P

0/0
16.6.2014 15:44

J97a75n 96K69a93r88e85l 76N58o91v52a44k 5286584128846

otazka je kolik jich to opravdu hralo.. take obcas na neco kliknu a pritom jsem to nehral :D

0/0
16.6.2014 22:52

T76o26m50á41š 60K18o73p59e82c36k59ý 8565611290163

Metacritics 72/100 z 61 recenzí a 5.8/10 od 1709 uživatelů. Vcelku to odpovídá a nevíc po zkušenostech z bety je to hodnocení, který bych očekával. Pokud vás hra baví, uživejte si ji. Ale co se zbytku světa týče tak ESO opravdu moc nenadchlo.

0/0
16.6.2014 15:44

J50a87n 37K69a68r16e76l 45N98o79v47a60k 5356244878316

treba je to jeden z milovniku skyrimu a tak si myslel, ze dostane produkt ktery bude takovy Skyrim+coop ;)

+1/0
16.6.2014 8:48

J87a37n 94P34a37v17e90l 8263462678336

Tipl bych si že autor došel tak na 30-50 level.

Jinak, TESO autoři zabili (alespoň pro mě) třemi věcmi.

1) Zapomněli, že vytváří MMO a ne single player hru. Nehodlám hrát single player přes jejich veteran levely. Nutit mě projet všechny tři kampaně je šílený nesmysl. Ale bez toho člověk nemůže hrát end content

2) End content. PVE neřeším. U PVP mi prostě scházel důvod to hrát. Nebylo špatně zpracované co se soubojového systému týče, ale byla to prostě velká instancovaná mapa bez jakéhokoliv dopadu na vnější svět a jestli jsem měl či neměl pevnost mě vůbec nezajímalo.

3) Umístění serverů v US. Latence je tam vidět a já prostě nehodlám hrát hru, ve které je hodně důležité uhýbání a moje pokyny jdou do serverů v zámoří. Je to tam vidět a je to vidět zatraceně.

+1/0
16.6.2014 9:20

K19a21r62e35l 30U95r71b46a92n 2394304421259

1 - je dobře, že je zde možnost si za jednu frakci dohrát všechny tři

2 - hra tu je 2 měsíce, další dodatky budou end game stále nafukovat, trialy stojí jistě za to, na konci kampaně se vítezné frakci otevře imperial city, držení svitků dává bonusy celé frakci, stejně, jako držení imperora - jaký větší dopad by jsi asi tak chtěl?

3 - souhlas

0/0
16.6.2014 10:01

J69a48n 15P42a80v69e23l 8343672478376

Kdyby to byla možnost, bylo by to vynikající. Jenže ona je to povinnost.

Staráš se o to, jestli ta pevnost bude tvá či ne? Jestli bude tvé guildy? Staráš se o to jestli mapu držíte nebo ne?

Kdyby jsi měl suroviny/bonusy, ... z té pevnosti, zatraceně by jsi se staral aby ta pevnost nebyla dobytá soupeřem. Takhle ti to je jedno. Někdo se stane Emperor a ty to nebudeš. Takže ti to je také jedno. Emperor má malý dopad, takže ti to je také jedno. Takhle je to čistý grind pvp bodů.

0/0
16.6.2014 10:44

M67i33r33o80s22l80a45v 52K31r47a53h35u87l27í21k 6397384524

1 - veteran ranky jsou totálně pos.... top level měl být 50 a veteran content měl být volitelný s vyšší obtížností a ty veteran ranky pouze něco jako repka a ne nutný grind. Bylo by to mnohem lepší, protože na levelu 50 by človek mohl jít hned na PVP a vědět, že si tam zahraje dobře. Takhle i když mě baví questy tak mě veteran content nutí proklikat to jít dál. Chci max level abych si mohl pořádně zahrát PVP.

2 - chápu, ale po pravdě END content je naprosto všude stejný. PVP je tady aspoň hodně zajímavé. To že to nijak nekončí po pár minutách mi vůbec nevadí. Ale každý to máme jinak samosebou :)

3 - naprostý souhlas, během léta by se měl údajně server konečně přestěhovat do EU, tak jen tiše doufám, že to tak bude.

0/0
16.6.2014 10:20







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.