Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: NHL 15 je slušný hokej s řadou bolestných nedodělků

Fanoušci virtuálního hokeje mají už několik let jednoduché rozhodování. Buď si zahrají NHL od vývojářů z EA Sports, anebo nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M31a74r28t55i51n 69V84a18l73o65s53e55k 7453294417812

Chápu to dobře, že chybí možnost hrát celou sezónu (82z+play-off)?

0/0
1.10.2014 12:34

J90a26n 39H42a88b30á12s70k31o 4164647191743

Nechapu (alespon to rikaji recenze) jak muze Fifa rok od roku lepsi ale NHL je rok od roku stejne nebo horsi ;-D me bavi vic nez fifa, ale tim nerikam ze je lepsi nebo ze fifa je spatna

0/0
24.9.2014 10:42

R34o56b60i47n 33Ž22i54ž29k74a 2478924256456

No ta recenze to říká v prvním odstavci. Fifa má PESa, kterej jí svého času (nevím jak je to dnes, už jsem to dlouho nehrál) přetáhl mraky lidí. NHL takhle silnou konkurenci nemá.

0/0
24.9.2014 15:56

J59a51n 90H32a14b42á40s81k90o 4624617821613

To je pravda. Konkurence udela svoje. Jinak tvurci vedi, ze si to tak jako tak musim koupit kdyz chci hrat hokej. Jen se divimnze tolik lidi jim skoci na spek. Od nhl 11 se meni grafika a ani to ne nijak drasticky a sem tem nejaky prvek. Ale ze by to nejak inovovali to se rict neda. Rozhodne to muze byt mnohem lepsi.

0/0
24.9.2014 18:06

M10i71c56h33a44l 15N74a42c49h19t92m17a21n16n 8867612267780

No, já vyřešil dilema, jestli si kvůli absenci hokeje na PC kupovat konzoli, jednoduše: Koupil jsem si stolní hokej:D Občas ale mívám problém s multiplayerem - nedostává se mi protihráčů

+2/0
23.9.2014 22:22

L45u26k52á69š 60M78i98c12h31a77l 3927436923978

To je super, jak tady všichni brečí, že není na PC a to je tak jediný názor tady :D NHL 15 je hodně dobrý a je třeba si uvědomit, že bylo kompletně předěláno na next-gen, takže chyby se prostě objeví. Absence módů je škoda, ale nikdo nikoho nenutí si to kupovat teď, navíc, když se to vědělo s předstihem, takže zase davová panika k ničemu :D Prostě stačí počkat na listopad a koupit po updatu a za lepší cenu...

0/0
23.9.2014 21:41

J63a71k22u81b 72P50e12e87t 7493128202421

nejlepší byla 98ka, tam jsem vyhraval furt :D v podtate jsem dal golu kolik jsem chtěl, jelikož tam bylo místo na lede odkud to padlo proste pokazde když jste vystrelili :D

+3/0
23.9.2014 20:24

M97i24r91o36s53l29a73v 82S26t66a18s39t21n76y 7344413836951

Jo, u mantinelu v útočným pásmu ;-D

0/0
24.9.2014 12:17

J49a16r25d93a 52M49a93t14ě88j74k75a 1574755503590

Nedávno jsem si stáhl NHL 93' a pres dosbox si to občas z nostalgie zahraju.

To je krása, když se člověk vžije do těch let :-)

+3/0
23.9.2014 19:48

D28a80n83i19e93l 34M72a68r20t80í96n62e81k 9702948256704

Kdyz sem naposled hral na playstationu NHL 13 sem se zhrozil tou grafikou a i hratelnosti. Mam doma sice uz hodne starou NHL 07 na Xbox a oproti ty 13 je to alespon pro me o 100% lepsi jak graficky zpracovany tak i lepsi v hratelnosti

0/0
23.9.2014 19:10

K13a52r61e13l 26L13o71p52a41t48a 8396987161687

Bodnete se uz s NHL na PS.

0/−4
23.9.2014 18:07

J89i67ř79í 91J95u50ř32i88c71a 2768463151

Koukám, že děláte čest svému jménu (nicku)

+3/0
24.9.2014 12:11

V22l54a86d22i42m93í58r 15T53e33n87k55r11á76t 6228663615855

To se ještě někdo diví že EA vypouští polohotové zmetky, které nemají s kompletní hrou mnoho společného? Vždyť už je to bohužel tradice...ale myslím že takhle do očí bijící absence módu je velká drzost.

Jen držím konzolákům palce ať to na vás nesypou jako placená DLC, to už by stálo za to nacpat jim gamepady do zádelí ;-D

Hokejík to není špatný co jsem měl možnost si zahrát (cca hodinku a kousek) ale ta nedodělanost módů a potažmo multiplayer hraní v nich je skutečně příšerná...přijde mi to jako kdyby vydali něco mezi betou a releasemRv

+2/−1
23.9.2014 12:49

J42a69n 13T22o17m94á12š 9778976749479

kdyby udělali PC verzi aspoň

+4/−1
23.9.2014 12:29

V24l80a84d65i21m89í26r 64T29e15n45k49r10á25t 6668793335905

buď rád že se na PC drží ještě aspoň FIFA a PES...i série Madden, MLB a podobné se odstěhovali nadobro do konzolového světa...bohužel to tak je, evidentně moc lidí PC sporty nehraje...nebo jak by tvrdila EA pirates!!

+4/0
23.9.2014 12:50

J28a37n 64T36o85m43á76š 9118106479919

Já se bavím o NHL ne o Fifě ani PES atd

0/−2
23.9.2014 13:34

P20a63v95e82l 66S38v51o12b88o88d86a 3949112420792

NHL mělo dobré prodeje, to si jde najít a kdyby ted bylo na PC, určitě by trhli rekord, fanouškovská základna posledního NHL 09 pro PC je pořád velká,u nás, v rusku i jinde v evropě.fotbal se držet bude,není důvod proč by se nedržel.

0/0
23.9.2014 19:18

J96i29r13i 96B50o24r77o86v79y 7477826867943

Kvůli novému hokeji si novou konzoli kupovat nebudu. Pro Xbox 360 je už 3 roky hra stejná. Ale pro zábavu nahrávám gameplaye z českou extraligou, jestli můj tým Mladá Boleslav vyhraje titul. - http://www.zk4.cz/4Q

0/0
23.9.2014 10:48

P51e88t20e89r 78B72i19e50l48y 6655421856

Takze par dojmov po x-zapasovom degustovani na x-one. V hre proti kamosovi nemam co vytknut-je to neutichajuca zabava-samozrejme 50% zabavy je trolenie kamosa pocas hry :D Co sa tyka hernej stranky (fyzika), NHL som naposledy hral na poslednej PC verzii (NHL 2009) a posun je teda jednoznacny, ale...komentator mi pride ako keby mal v sebe par piv-ziadne emocie-to si pamatam na 2009 kedy pri strelach na branu a v dorazakch to malo teda vacsie komentatorske grady-pripada mi proste moc suchy...Herne rezimy..hmm...chyba mi sezona alebo stary dynasty mod. nejaka kartickova hra alebo ovladanie jedneho hraca ma moc neinteresuje. Single zapasy proti kompu su nuda, presne ako niekedy rozhodovanie spoluhracov, do akych pozicii sa stavaju a ako reaguju na zakladajuci sa utok..niekedy to pripomina sliepky na dvore alebo bandu amaterov co hraju hokej prvy krat. Dalej posudzovanie faulov..prestal som pouzivat hadzanie sa do striel pretoze strielajuci hrac vas takmer vzdy "fyzikalne preleti:" a ejha-2min podrazenie.Ale inac sa mi nova fyzika paci, tancujuci puk, skvele tece, bodychecky...Bohuzial to ale nevyrovnava plno hernych nedostatkov a absenciu niektorych modov. (dufam ze nechce EA este viac na nas ryzovat a nebude to pridavat formov platenych DLC-ciek)

To by bolo uz vazne malo muziky na kopec prachov....!!

+1/0
23.9.2014 10:12

M24i76r43o11s41l42a63v 93N15o45v57a97k 2130954764412

Clanek je az moc negativni. Tahle hra, pokud ji hrajete s kamaradem je jen kopa zabavy a radi se k ni vracime.Prestoze chyby ma jsou a to nezastiram (napr. nepiskani faulu, kdy protihraci podrazite nohy padem nohami napred). Rozhodne dobra hra.

+2/−1
23.9.2014 10:00

V76o26j45t83a 51P56a59t10k78o95s 8260378328383

To ovšem byly už předchozí ročníky, série NHL vychází už 20 let, tak bych čekal, že ty chyby které tam jsou letos budou už dávno vychytané.

+1/0
23.9.2014 18:57

J57a62n 69N20o36v46á44k 9847472147287

Hrál jsem, dokud byla na PC (´93 a pak skoro všechny díly od ´97 dál), nejzábavnjší mi přišla NHL 2003 a 2004, kdy se při zkráceném zápase nakonec většinou odehrál nějaký uvěřitelný výsledek a občas jsem i prohrál. Na pozdějších dílech už to bylo spíš jako basketbal a výsledky typu 14:2 nebyly ničím výjimečným, a to i když si člověk nastavil co nejvyšší obtížnost a ze svých hráčů udělal sotva se plazící absolutně nepřesné lemry.

+1/0
23.9.2014 9:56

M91i88c16h41a21l 86N81a95c77h73t32m30a57n43n 8667262427310

Přesně tak. Člověk se naučil dva-tři postupy a gól pak dal prostě vždycky.

0/0
23.9.2014 12:52

M44a26r35t70i76n 86Š93t37ě91p69á39n96e90k 3777403653581

Hral jsem jen na PC a naposledy pred mnoha lety ('97?). Ale clovek by si rekl, ze vlastne nemaji nic jineho na praci nez aby to vypadalo lepe (asi se dari) a aby se to lepe hralo (jak to vypada, moc se nedari). Jak to, ze se to po skoro dvaceti letech jeste nepovedlo dotahnout na hru bez chyb?

0/0
23.9.2014 9:28

J67a53r68e67k 19W43o40l54f 5630349420

to je právě proto, že neexistuje konkurence... já hrál NHL každej rok, dokud nepřestali vydávat PC verzi (2010)... :-/

+2/0
23.9.2014 9:34

J21a76n 68T30o11m62á13š 9878916319219

poslední PC verze je NHL 09

0/0
23.9.2014 12:30

O28n46d82r93e22j 66K80u82r54c 9886912845988

Odpad, totalni. Akorat vychozeny prachy :-/Rv

+2/−4
23.9.2014 9:05







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.