Diskuse k článku

RECENZE: NHL 15 je slušný hokej s řadou bolestných nedodělků

Fanoušci virtuálního hokeje mají už několik let jednoduché rozhodování. Buď si zahrají NHL od vývojářů z EA Sports, anebo nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M41a72r88t35i97n 39V78a54l25o32s42e55k 7383404697872

Chápu to dobře, že chybí možnost hrát celou sezónu (82z+play-off)?

0/0
1.10.2014 12:34

J46a44n 85H28a78b34á72s21k39o 4824797671623

Nechapu (alespon to rikaji recenze) jak muze Fifa rok od roku lepsi ale NHL je rok od roku stejne nebo horsi ;-D me bavi vic nez fifa, ale tim nerikam ze je lepsi nebo ze fifa je spatna

0/0
24.9.2014 10:42

R26o58b28i26n 39Ž74i27ž77k48a 2458504736576

No ta recenze to říká v prvním odstavci. Fifa má PESa, kterej jí svého času (nevím jak je to dnes, už jsem to dlouho nehrál) přetáhl mraky lidí. NHL takhle silnou konkurenci nemá.

0/0
24.9.2014 15:56

J77a26n 51H34a10b81á71s25k75o 4194247301343

To je pravda. Konkurence udela svoje. Jinak tvurci vedi, ze si to tak jako tak musim koupit kdyz chci hrat hokej. Jen se divimnze tolik lidi jim skoci na spek. Od nhl 11 se meni grafika a ani to ne nijak drasticky a sem tem nejaky prvek. Ale ze by to nejak inovovali to se rict neda. Rozhodne to muze byt mnohem lepsi.

0/0
24.9.2014 18:06

M94i38c12h16a29l 14N15a43c84h49t61m86a74n23n 8207682297150

No, já vyřešil dilema, jestli si kvůli absenci hokeje na PC kupovat konzoli, jednoduše: Koupil jsem si stolní hokej:D Občas ale mívám problém s multiplayerem - nedostává se mi protihráčů

+2/0
23.9.2014 22:22

L21u11k11á85š 37M69i65c35h12a51l 3207916583468

To je super, jak tady všichni brečí, že není na PC a to je tak jediný názor tady :D NHL 15 je hodně dobrý a je třeba si uvědomit, že bylo kompletně předěláno na next-gen, takže chyby se prostě objeví. Absence módů je škoda, ale nikdo nikoho nenutí si to kupovat teď, navíc, když se to vědělo s předstihem, takže zase davová panika k ničemu :D Prostě stačí počkat na listopad a koupit po updatu a za lepší cenu...

0/0
23.9.2014 21:41

J54a24k97u17b 62P28e21e55t 7453548702951

nejlepší byla 98ka, tam jsem vyhraval furt :D v podtate jsem dal golu kolik jsem chtěl, jelikož tam bylo místo na lede odkud to padlo proste pokazde když jste vystrelili :D

+3/0
23.9.2014 20:24

M46i29r65o95s32l62a88v 43S11t19a64s74t32n90y 7154283286761

Jo, u mantinelu v útočným pásmu ;-D

0/0
24.9.2014 12:17

J73a29r24d59a 45M64a30t61ě32j74k90a 1224925473670

Nedávno jsem si stáhl NHL 93' a pres dosbox si to občas z nostalgie zahraju.

To je krása, když se člověk vžije do těch let :-)

+3/0
23.9.2014 19:48

D26a24n30i79e40l 54M72a72r91t49í31n60e19k 9732608186554

Kdyz sem naposled hral na playstationu NHL 13 sem se zhrozil tou grafikou a i hratelnosti. Mam doma sice uz hodne starou NHL 07 na Xbox a oproti ty 13 je to alespon pro me o 100% lepsi jak graficky zpracovany tak i lepsi v hratelnosti

0/0
23.9.2014 19:10

K79a22r63e65l 77L28o51p91a76t18a 8136537781797

Bodnete se uz s NHL na PS.

0/−4
23.9.2014 18:07

J57i41ř10í 41J78u22ř79i60c60a 2588983431

Koukám, že děláte čest svému jménu (nicku)

+3/0
24.9.2014 12:11

V29l89a90d57i69m81í53r 40T12e29n85k59r69á43t 6178253745765

To se ještě někdo diví že EA vypouští polohotové zmetky, které nemají s kompletní hrou mnoho společného? Vždyť už je to bohužel tradice...ale myslím že takhle do očí bijící absence módu je velká drzost.

Jen držím konzolákům palce ať to na vás nesypou jako placená DLC, to už by stálo za to nacpat jim gamepady do zádelí ;-D

Hokejík to není špatný co jsem měl možnost si zahrát (cca hodinku a kousek) ale ta nedodělanost módů a potažmo multiplayer hraní v nich je skutečně příšerná...přijde mi to jako kdyby vydali něco mezi betou a releasemRv

+2/−1
23.9.2014 12:49

J54a31n 98T72o22m56á65š 9938806599249

kdyby udělali PC verzi aspoň

+4/−1
23.9.2014 12:29

V79l80a84d52i97m67í89r 43T77e73n83k62r87á32t 6878583565115

buď rád že se na PC drží ještě aspoň FIFA a PES...i série Madden, MLB a podobné se odstěhovali nadobro do konzolového světa...bohužel to tak je, evidentně moc lidí PC sporty nehraje...nebo jak by tvrdila EA pirates!!

+4/0
23.9.2014 12:50

J75a91n 92T10o89m24á90š 9278536239459

Já se bavím o NHL ne o Fifě ani PES atd

0/−2
23.9.2014 13:34

P36a70v19e40l 82S46v34o15b98o55d63a 3369402310782

NHL mělo dobré prodeje, to si jde najít a kdyby ted bylo na PC, určitě by trhli rekord, fanouškovská základna posledního NHL 09 pro PC je pořád velká,u nás, v rusku i jinde v evropě.fotbal se držet bude,není důvod proč by se nedržel.

0/0
23.9.2014 19:18

J85i40r65i 93B47o72r12o15v58y 7717646337783

Kvůli novému hokeji si novou konzoli kupovat nebudu. Pro Xbox 360 je už 3 roky hra stejná. Ale pro zábavu nahrávám gameplaye z českou extraligou, jestli můj tým Mladá Boleslav vyhraje titul. - http://www.zk4.cz/4Q

0/0
23.9.2014 10:48

P18e59t14e66r 10B28i85e56l39y 6495511946

Takze par dojmov po x-zapasovom degustovani na x-one. V hre proti kamosovi nemam co vytknut-je to neutichajuca zabava-samozrejme 50% zabavy je trolenie kamosa pocas hry :D Co sa tyka hernej stranky (fyzika), NHL som naposledy hral na poslednej PC verzii (NHL 2009) a posun je teda jednoznacny, ale...komentator mi pride ako keby mal v sebe par piv-ziadne emocie-to si pamatam na 2009 kedy pri strelach na branu a v dorazakch to malo teda vacsie komentatorske grady-pripada mi proste moc suchy...Herne rezimy..hmm...chyba mi sezona alebo stary dynasty mod. nejaka kartickova hra alebo ovladanie jedneho hraca ma moc neinteresuje. Single zapasy proti kompu su nuda, presne ako niekedy rozhodovanie spoluhracov, do akych pozicii sa stavaju a ako reaguju na zakladajuci sa utok..niekedy to pripomina sliepky na dvore alebo bandu amaterov co hraju hokej prvy krat. Dalej posudzovanie faulov..prestal som pouzivat hadzanie sa do striel pretoze strielajuci hrac vas takmer vzdy "fyzikalne preleti:" a ejha-2min podrazenie.Ale inac sa mi nova fyzika paci, tancujuci puk, skvele tece, bodychecky...Bohuzial to ale nevyrovnava plno hernych nedostatkov a absenciu niektorych modov. (dufam ze nechce EA este viac na nas ryzovat a nebude to pridavat formov platenych DLC-ciek)

To by bolo uz vazne malo muziky na kopec prachov....!!

+1/0
23.9.2014 10:12

M27i49r25o28s39l67a87v 11N43o60v64a86k 2320444594942

Clanek je az moc negativni. Tahle hra, pokud ji hrajete s kamaradem je jen kopa zabavy a radi se k ni vracime.Prestoze chyby ma jsou a to nezastiram (napr. nepiskani faulu, kdy protihraci podrazite nohy padem nohami napred). Rozhodne dobra hra.

+2/−1
23.9.2014 10:00

V15o24j91t19a 43P28a56t36k90o40s 8560328708743

To ovšem byly už předchozí ročníky, série NHL vychází už 20 let, tak bych čekal, že ty chyby které tam jsou letos budou už dávno vychytané.

+1/0
23.9.2014 18:57

J28a39n 46N18o90v43á61k 9637622547247

Hrál jsem, dokud byla na PC (´93 a pak skoro všechny díly od ´97 dál), nejzábavnjší mi přišla NHL 2003 a 2004, kdy se při zkráceném zápase nakonec většinou odehrál nějaký uvěřitelný výsledek a občas jsem i prohrál. Na pozdějších dílech už to bylo spíš jako basketbal a výsledky typu 14:2 nebyly ničím výjimečným, a to i když si člověk nastavil co nejvyšší obtížnost a ze svých hráčů udělal sotva se plazící absolutně nepřesné lemry.

+1/0
23.9.2014 9:56

M17i60c78h91a25l 65N65a66c31h68t16m15a91n10n 8217342337180

Přesně tak. Člověk se naučil dva-tři postupy a gól pak dal prostě vždycky.

0/0
23.9.2014 12:52

M94a48r41t73i52n 29Š17t63ě60p69á40n64e67k 3167103743801

Hral jsem jen na PC a naposledy pred mnoha lety ('97?). Ale clovek by si rekl, ze vlastne nemaji nic jineho na praci nez aby to vypadalo lepe (asi se dari) a aby se to lepe hralo (jak to vypada, moc se nedari). Jak to, ze se to po skoro dvaceti letech jeste nepovedlo dotahnout na hru bez chyb?

0/0
23.9.2014 9:28

J64a93r81e75k 33W95o52l77f 5580629730

to je právě proto, že neexistuje konkurence... já hrál NHL každej rok, dokud nepřestali vydávat PC verzi (2010)... :-/

+2/0
23.9.2014 9:34

J78a86n 31T36o56m70á62š 9428886829519

poslední PC verze je NHL 09

0/0
23.9.2014 12:30

O82n53d82r90e22j 46K23u15r55c 7457617440535

Odpad, totalni. Akorat vychozeny prachy :-/Rv

+2/−4
23.9.2014 9:05

Najdete na iDNES.cz