Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Borderlands: The Pre-Sequel baví v nové gravitaci jako předchůdci

Třetí projekt ze série Borderlands disponuje vším, čím si nás získaly první a druhý díl. Kombinuje střílečku s výraznými prvky hry na hrdiny a přidává slušnou porci humoru. Ale bohužel i ždibec frustrace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M72i64r19o81s24l38a92v 97S45t52a40s50t22n11y 7274753546481

2/3 recenze jsou vesměs kritika a pak 80%? Taky dobrý.

0/0
27.10.2014 14:20

V37o95j77t84ě74c12h 93P98e72š 9392864461720

Jsem velký fanda borderlands ale tento jsem si již nekoupil. Připadá mi to už jen takové menší vysávání navíc. Je to vlastně jen druhý díl s jiným příběhem jinak naprosto stejné. Až to bude ve slevě tak ano ale zbytečný litr nemám. Všechny díly jsou super, DLC taktéž jen ve dvojce byly určité prvky co se mi nelíbili. Třeba když máte lvl 72 tak je nemožné hrát sám, hra je tak šíleně obtížná. Epické zbraně vám jsou k ničemu. Dalo se to jen s gunzerkem. Jednička ta pro mě byla naprosto skvělá, jen příběh nezajímavý až v druhém díle mnohem rozvinutější i dialogy. Moc se těším na Borderlands 3 a jako že bude, od Gearboxu nejúspěšnější hra takže tam se bude rýžovat ale za ty prachy super obsah. R^

0/0
25.10.2014 19:55

J87a89r60o90s48l17a90v 72Š96i39m64o54n 2334801359596

Bee shield, Firehawk, Conference call, Ruin. To je výbavko, které funguje na single OP8 ;)

0/0
25.10.2014 20:32

J34a44r48o18s63l92a28v 31Š86i89m16o87n 2244641639216

Ta epičnost jedničky byla způsobena hlavně tím, že jsme nebyli zviklí na střílečky v otevřeném prostředí s tunami lootu a RPG prvky, které zajišťovali nekonečnou znovuhratelnost.

Já osobně, kdybych měl říct který ze tří dílů Bordelands se mi líbil nejvíc, tak se nerozhodnu. Všechny tři jsou super, všechny tři pořád hraju. Nejlepší jednotlivá část je pro mě asi Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep, ale v podstatě celý Pre-Sequel je hned v závěsu, z části proto, že má podobný "crazy" styl narace a taky proto, že je nový, samozřejmě.

V podstatě souhlasím s recenzí jak ve výtkách tak kladech. Jestli je osmdesátka adekvátní je sporné (ale to jsme zase u toho, že subjektivní hodnocení by nemělo být vyjádřeno číslem, ale argumenty)

Nicméně byly mnohem horší, kratší a nudnější hry, které dostaly víc. :)

+3/0
25.10.2014 13:44

H97y79n52e59k 60S20v77o67b62o75d40a 4659221399501

Souhlas, ale do té epičnosti je nutno zahrnout ještě příběh. Připomíná mi to hodně Dragon Age Origins a pak Dragon Age 2.. Jednička zahrnula v podstatě celý svět, jednalo se o monstrózní příběh. Ve dvojce jsme v jednom městě a řešíme nějaky slabý trable. Ano je to velice stroze řečeno, jasně že taky o něco šlo, ale ten rozdíl oproti jedničce, ať už Borderlands, nebo Dragon Age, a dvojce, je neskutečný.

+1/0
25.10.2014 13:49

J30a68r48o48s94l47a37v 18Š94i70m39o13n 2584111139576

S tím samozřejmě souhlasím. Ve dvojce šlo více méně o "sprostý vault-hunting" :)

A ve trojce (v jedna-a-půlce) už zase zachraňujeme svět.

+1/0
25.10.2014 15:45

H41y75n53e56k 53S38v74o98b24o65d80a 4559871619621

No, celou dobu to v recenzi vypadá, že nakonci bude hodnocení 60% a pak boom 80%... Je to lepší než předchozí díl, ale jedničce už se nic nevyrovná. Ta epičnost z jedničky je prostě pryč.

0/0
25.10.2014 10:46

J18a57k49u84b 29P74e26e68t 7723698702571

Tak ono celkem plati, ze puvodnim titulum se jejich pokracovani, remaky nikdy nevyrovnají.... jednou z výjimek je fallout, kde dvojka byla jednoznacne lepsi nez první dil. Ale jinak...Resident Evili jsou porad nejlepší 1,2,3. AvP je taky porad nejlepší hra s Alien tematikou, novej -thief je proti puvodnim taky nic moc.... ale taky je to trochu tim, ze tamt bylo proste první, takze pak uz nas totak neprekvapi...za me je třeba nejlepší fps porad half-life 1...

0/0
25.10.2014 16:01

M87i31r16o29s66l59a27v 97S89t68a82s96t91n92y 7494343386661

Baldur's Gate 2 (u BG2 je to prakticky stejné jako F2/F1) a Icewind Dale 2 jsou taky obecně považovány za lepší, než první díly.

A u toho Falloutu: Jako ano, dvojka je jednoznačně lepší co se hratelnosti týče (tj. včetně questů, lokací, npc atd), ale pokud bych hodnotil pouze příběh a atmosféru, tak celkem jednoznačně vítězí jednička.

0/0
27.10.2014 14:25

P81e30t42r 18J30a55r18o26š 2834811245167

Osobne si myslim ze B2 je rozhodne lepsi nez B1. B1 mel svuj koncept a defakto prozkoumaval potencial. Rozhodne to byla velice dobra hra a stravil jsem u ni kupu hodin. Ale B2 je pro me minimalne o jeden rad vys, protoze si vzal presne to co bylo na B1 super, to cele pak znasobil, rozvinul a jako tresnicku na dortu pridal nove prvky, ktere se taktez posleze osvedcili. Tudiz u me B1 85%, B2 pak 99%. R^ to jedno procento dolu ma za obcas frustrujici TVH mode.

0/0
30.10.2014 0:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.