Diskuse k článku

RECENZE: Assassin’s Creed Unity je plný rozporů a nedotažeností

Máme tady dalšího asasína, tentokrát z Paříže v době Velké francouzské revoluce. Poprvé míří pouze na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Stačí letmý pohled, aby bylo patrné proč: skok v grafice je jasně patrný. Ale hra je především ukázkovým příkladem, proč je dobré nesoudit podle prvních dojmů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M83a91r86t61i79n 31S73l61á94d22e62k 7892393511458

Tak jsem koupil AC Unity pro XBOX 1, tradičně hned první den vydání. Po přečtení prvních recenzí jsem velmi zvažoval, že předobjednávku nakonec nevyzvednu. Ale vyzvednul jsem a rozhodně nelituji. Dohrál jsem jí ještě než vyšel patch 2. Hra má svoje mouchy, ale rozhodně to není tak tragické, jako se někde píše. Lehký pokles FPS jsem pocítil asi na dvou místech, ale jinak je hra v pohodě hratelná a  plynulá. Největší pakárna je vlézání do oken (to je fakt boj a tlačítko k tomu určené svoji úlohu rozhodně neplní) a to, že Arno vylézá i na drobné předměty typu stůl, ačkoli by je mohl v pohodě přeskočit , ale tragické to není. Po střechách skáčete jak kamzík, ale občas máte problém, že nedovede přelézt stůl v místnosti a musíte ho obejít, ale taky jen občas. Systém krytí není ideální, ale moc ho nepoužívám, takže nemůžu moc hodnotit. Systém soubojů je dobrý a boje nejsou zdaleka tak snadné jako dřív. Ulice mi přijdou zbytečně až moc plné lidí. Mise jsou parádní a vedlejších úkolů spousta. Pokud by někdo třeba chtěl dát co-op, dejte vědět...;-)

0/0
20.11.2014 16:59

J19o77s44e53f 46J41u39h90á14s83z 1159232528

Rating 58% ? Ale no tak... Optimalizovat optimalizaci je otázkou času (proto čekám jako vždy až na vánoční slevičky) a podle recenze má hra skutečně mnoho nových inovativních prvků. Lezení a okna jsou asi shit, ale že by to mělo o tolik shodit rating tak kvalitní hry, jako je AC, si nemyslím.

0/0
20.11.2014 12:50

P29e77t87r 42D95ě86d27e57č94e64k 8729831188810

No já zatím nemůžu přijit na to jak znovu hrát od začátku :-D (Hraju na PC) Jinak je to celkem dobrý. Pár záplat to spraví, ale takový gigant jako Ubisoft by si neměl dovolit dát do éteru na půl dodělanou hru. Klidně ať fanouškové čekají dva roky, hlavně ať to stojí za to! R^

0/0
19.11.2014 19:10

O10n79d46ř77e32j 72D75u26j56k95a 4256496700479

To bych si musel protřít oči kopřivou abych si zvykl na 25 fps ve hře která není 2D strategie s fixnim úhlem kamery.

0/0
19.11.2014 18:29

J59o57s70e74f 46M68a48r51h92a 9832120966551

Největší průšvih je ta polovičatá čeština na PS4 :-( Vůbec nechápu, že to neopravili, když stejný problém byl v AC4-BF ....

0/0
19.11.2014 11:24

V57á90c30l48a88v 72M57a31š18a14t 2141673449306

Hru jsem hrál jen chvíli a docela dobrý, co mě však dostává je toto :

"* Procesor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz, nebo AMD FX-8350 @ 4.0 GHz, nebo AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 Ghz

* Operační paměť: 6 GB RAM

* Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 680 nebo AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)

* Místo na disku: 50 GB"

Mám intel 2020M s 2.4 GHz, 8 GB RAM a GeForce 740M - ano,je to notebook koupený před půl rokem za 14 000 :D

Hru jsem rozjel, na low detaily (1600x900) jede parádně,skoro bez lagů (krom videosekvencí,tam trochu padá FPS ale videosekvence nehrajete, že ? :D ) ... oproti Watch Dogs (které byly na mém nb nehratelné) nebo Wolfenstein New Order je to z hlediska FPS úplná paráda (tím nechci autory zde obviňovat ze lži, je to oficiální konfigurace, jen chci upozornit aby jste se nezalekli ...)

0/0
18.11.2014 18:14

M55i12r70o85s98l70a76v 85K57r14a25h22u42l44í41k 6417944844

Pěkná recenze. Dobře se to četlo.

Velká škoda toho špatně provedeného cover systému. Což u Ubi nechápu... R6 Vegas to má, ghost recon to má. To přece nemohl být takový problém to "okopírovat"

tak holt příští rok, to bude třeba o něco lepší. Unity si chci zahrát po novém roce. Potřebuji vyměnit PC. GTX660 je málo a deska s i3 co mám bude asi málo na AMD 290 :-)

Jen doufám, že tento upgrade už budu mít aspoň na 4 roky ;-D

+2/0
18.11.2014 13:51

P48e69t77e69r 97B14i94e10l81y 6735111366

Hra plna potencialu, ktory podla mna zostal nevyuzity. Pociatocna chatrna optimalizacia+bugy sa da prezit (hram to na xone), hosani z ubisoftu uz nieco stihli opravit, a vyladit ale..Parkour cast sa mi zda az moc prehnany, niekedy mam pocit ze ovladam Supermana a niec assassina, trafenie sa do okna pocas lezenia je u mna az na 3-4 pokus, pretoze Arno si proste povie: Nie ja skocim inde!!! Co sa tyka subojou, tam to je uz ine kafe, jeden nepriatel pohoda-dvaja uz zacina priharat, tri a viac-zdrhame...takze superkomba ako v 3-4 diely sa moc nekonaju. Inac zatial do pribehu nemozem moct kricat, som len v 4 sequencii skor sa venujem vedlajsim veciam a snazim sa Arna trosku zocelit pred hlavnou linoiu-a som spokojny.Coop som zatial hral len jeden a mal som stastie na skveleho spolocnika, takze sme si to uzili absolutne (taky spec-ops stajl), jednoznacne palec hore. Suma-sumarum, pokial sa to optimalizuje, vyladi, zafixuje-bude to za tie prachy stat.

P.S.

Pokial by niekto chcel zahrat coop-nech sa ozve :)

+4/0
18.11.2014 13:30

J61a70r42o10m13i31r 46P81e41s21e55k 9863245434901

Jop klidně to večer dát můžeme jen si to budu muset znovu projit hru sem dohral uz drive tak sem ji z uplay ani zatim neinstaloval , každej den kolem osmé jsem doma tak kdyžtak na fcb Jaromír Jonestag Pešek.a domluvíme se

0/0
18.11.2014 18:22

Najdete na iDNES.cz