Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Heroes of Might & Magic 3 HD je zbytečný produkt

Uplynulo více než 15 let od vydání jedné z nejlepších tahových strategií všech dob. Aby se na ni úplně nezapomnělo, vydává Ubisoft HD reedici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T41o90m39á85š 65U56r52b58a92n 9174984962440

Pro mě osobně to má význam právě na tablet. Je to ideální hra na tablet. Tahle předělávka nějakou práci asi dala, jinak mám doma samozřejmě Complete III snad 10 let za 300Kč, jestli se nemýlím. To že ztratili zdrojové kódy datadisků je kravina, čekám, že to zase pustí po částech (podle prodejnosti první části), aby to trochu pumpli. Ale parádní jsou Wake of Gods. Tak člověk nikdy neví, na čem je, než se pustí do souboje. To bych na blblet (tablet) ocenil. To by to ale někdo musel udělat, protože Ubisoft možná ani neví, že to existuje :-/

0/0
19.2.2015 13:14

P98a92v96e78l 73V97o77j19á91č29e97k 6842146240630

Zrovna se válím doma na posteli se zlomenou nohou a každý den ji hraju několik hodin. Pro mě jednoznačně nej hra :-).

0/0
12.2.2015 9:16

K45a72r86e70l 74C87h68a82r52v73á43t 3436177540

Někdy mám pocit, že se autoři recenzí bojí využívat celou stupnici, především její dolní část.

+2/0
11.2.2015 16:58

V67l46a41d38i37m71í75r 42V67y90s53o75k82ý 8332912411505

z gogu ji mám, nebylo by možné poslat odkaz na HD mod? bohužel bez něho to fakt moc hrát nejde.

díky

Pokud ji ještě nemáte, kupte si kompletní edici na GOGu a nainstalujte komunitní HD mod.

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/heroes-of-might-magic-3-hd-recenze-dot-/Recenze.aspx?c=A150209_123958_bw-pc-recenze_oz#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

0/0
10.2.2015 14:43

T66i62b54o78r 29V19i30z87v52a79r93y 9224734583435

https://sites.google.com/site/heroes3hd/

0/0
10.2.2015 21:20

T42o46m15á57š 32K95i44j41a20s 4707385520635

Přes PlayOnLinux/PlayOnMac

0/0
11.2.2015 9:11

M24a46r70t66i73n 85H76u91d65e54c13e79k 3443919119373

Zeptam se jen jednu vec. Proc tuto hru nekdo pozaduje v HD kdyz v ni nic nezlepsi?

opravdu nechapu. Ti co ji znaji a maji ji radi tem to je fuk. jedine co by je primelo to koupit je nejake zlepsieni, vylepseni a dodelavka.... vyvojarum a tem co to vedli: vyfackat.

0/−1
10.2.2015 14:36

P32e71t17r 61J93a12r75o22š 2894951335677

Nevim zda mluvime o stejnem HD modu, ale ten defakto jen zpusobi to, ze odzoomuje mapu, coz je pak docela pekno cokoliv na mape najit.

Takze preferuji hrani v puvodnim rozliseni a porad je to super. R^

0/0
10.2.2015 15:54

P84e89t43r 52J40a84r68o42š 2904321815847

*peklo - sam nechapu jak dokazu na klavesnici prehmatnout z L na N :)

0/0
10.2.2015 15:55

K49a92r69e89l 88C17h90a92r24v68á65t 3896927480

HD edice pro mobilní zařízení  je navíc určena pouze pro tablety, ne pro telefony. Já si však už několik měsíců vesele hraju Heroes 3 complete z GOG na svém Galaxy s5 mini pomocí aplikace ExaGear strategies.  :-) Ovládání na PC je samozřejmě pohodlnější, ale i na telefonu je to v pohodě hratelné, protože tam udělali možnost zoomování.

+1/0
10.2.2015 9:18

M 83M 1129608631968

Můj nejoblíbenější díl je 4, ale ten asi jako HD nevyjde :-D .

Jinak je to obrovská škoda, že vychází bez datadisků. Toto samotné je pro mě "no buy".

+4/−4
10.2.2015 7:42

D27a75v52i52d 25H43e84l37l68e49r 6266363360476

Tak čtyrka vypadá pořád pěkně a šlape i na osmičkách takže není třeba nějaké re-edice.

+3/0
10.2.2015 9:09

K49a76r14e68l 32C80h14a37r90v76á62t 3176577130

Čtyřka nebyla špatná. Mám ale pocit, že kvůli množství novinek trochu ztratila eleganci a svižnost trojky. Věcí na hlídání tam najednou bylo moc. K trojce můžu sednout i po mnoha letech a cítím se jako ryba ve vodě. :-)

+5/0
10.2.2015 9:29

T46o25m77á52š 82K41i87j70a79s 4377785950505

Trojka byla skvělá, čtyřka byla úplně jiná ale taky skvělá, ale Anime pětka celou atmosféru přes svoji krásu zabila.

+3/0
10.2.2015 10:00
Foto

L32u87k41á59š 70N48a24v50a94r68a 2688758361389

Moc pěkná recenze a zcela souhlasím. HoMaM je dlouhodobě má srdcovka a hrál jsem všechny díly. Mým nejoblíbenějším je sice asi pětka, ale trojce status legendy, která jde hrát i roky po svém vydání, nikdo nikdy neupře. Je to i zásluhou stále početné komunity hráčů a upřímně začínám pochybovat, jestli se někdy Ubisoftu podaří vytvořit nějaké pokračování tak dobře, aby získalo podobný statut.

+9/−1
10.2.2015 5:47

A76l58e26x26a77n93d17r 32V10e26j45v32a97r56a 9713231957207

Je to jak se Strongholdem, Firefly. Od Crusader se jim nepovedlo udělat důstojného nástupce :/

+3/0
10.2.2015 6:26

M29a43r88e58k 47Š92e30b28e86s32t19a 2453801123607

Trojka byla dokonalá v tom, že příjemě rozšířila první dva díly. Ze stejného důvodu uspěla i pětka, ta prostě rozšířila trojku o lepší vývoj hrdiny a udělala hezkou grafiku. Takže dokud neudělají díl který bude zase vycházet z toho starého principu a budou experimentovat nikdy to nedopadne dobře. Homam je svázán (a není to špatně) svejma principama a stylem a musí se vylepšovat a ne měnit.

+1/0
10.2.2015 9:15

K52a56r20e18l 87C63h55a54r63v29á64t 3336427700

Třeba čtyřka byl zajímavý krok stranou a nebyla to špatná hra. Hrával jsem ji celkem rád. Pokud se však po letech k některému dílu vracím, je to jedině trojka. Rozšířením o nové mechanismy totiž čtyřka ztratila příjemnou svižnost trojky. Obzvláště v multiplayeru je prostě trojka nepřekonaná. :-)

+3/0
10.2.2015 9:24

T64o34m78á90š 74K67i13j37a60s 4237935270315

Jak můžete tohle: http://www.unforgiven-heroes.com/images/devil-angel.jpg srovnávat s "tímhle": http://www.freakygaming.com/gallery/game_art/heroes_of_might_and_magic_5/female_sword_angel.jpg

POKÉMON hadra.

0/−1
10.2.2015 10:02

M31a93r36e88k 96Š11e42b49e18s78t91a 2763321953347

http://www.maps4heroes.com/heroes5/pictures/dwarves/dwarves.jpg

Škoda že tak pokémoni nevypadají :D :D

+2/−1
10.2.2015 10:51

T52o76m45á42š 77K71i76j23a30s 4817355560965

:D :D sláva vítězům: http://vignette3.wikia.nocookie.net/heroes-of-camelot/images/4/47/Gryphon.jpg/revision/latest/scale-to-width/200?cb=20140409173501, čest poraženým: http://www.freakygaming.com/gallery/strategy_games/heroes_of_might_and_magic_5/armoured_gryphon.jpg

0/0
10.2.2015 14:13

M33a91r85e74k 27Š97e31b75e71s54t95a 2293151193517

přišel ste na to, že už i v prvním díle byly pohádkové postavičky takže ste radši našel obrázek z uplně jiné hry? :D :D

0/0
10.2.2015 17:02

T40o61m69á52š 73K76i48j63a22s 4607765220525

Haha :D sranda uplně je mi 13 a popadám se za břicho :D :D

To první je gryf. To druhé je něco ve stylu širokých mečů, rachitických postav a upištěných dívčích hlásků. Jinými slovy, dělejte si svoje anime hry, ne...rte se do světa HOMAM, tečka.

0/0
11.2.2015 9:14

P11a58v65e10l 76L88o72v72e45c 2244156551818

A mě vždy zajímalo, který trotl vymíšlí ty obrázky fantasy zbraní - často mečů:-)? Fantasy miluju, ale ne fantasy meče, které svým tvarem (rukojeti) brání použití zbraně samotné;-D

+2/0
10.2.2015 11:44

P13a70v51e87l 45L53o78v89e47c 2134826131798

vymýšlí samozřejmě!!!! tak mě ten meč vyděsil;-)

0/0
10.2.2015 11:46

T34o78m95á65š 69K17i56j90a23s 4127115310525

Asi tak, podle mě si tím prostě vynahrazují.... ehm.... řekněme určité komplexy.

0/0
10.2.2015 14:14

T65o55m39á78š 83K56o10z72l27í81k 4622441701148

JJ, moc pěkná recenze, také mám nejraději trojku a pětku. Pětka potěšila, že v ní člověk zase našel to své oblíbené z trojky :). Ale trojka, je trojka :).

0/0
13.2.2015 19:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.