Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Zklamání roku již v únoru? The Order: 1886 oslní jen výpravou

Očekávaný exkluzivní titul pro Playstation 4 je tady. Kromě fantastické grafiky a přitažlivého tématu sliboval také filmovou atmosféru. Jak ale dopadla ve výsledku hra jako taková? Záleží především na tom, co očekáváte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J95a93n 49H60a44b41á19s53k85o 4374427631423

Ruku na srdce extremne linearni je treba i God of war, nebo Uncharted a QTE taky obsahuji obe serie a do minusu jim to nikdo nedava :-)

0/0
21.2.2015 18:33

M12i15r38o63s15l90a40v 19S67t49a55s75t26n71y 7384773536531

Dle popisu je to v jádru naprosto obyčejňoučká casual hra a je úplně jedno kolika pozlátky ji obohatíte.

0/0
20.2.2015 10:55

V32á80c97l72a26v 37M75a18š17a72t 2491923969566

Call of Duty Industrial Edition ... dalo se to čekat.

Hlavně jak popírali že hra se dá dohrát za 5 hodin - pokud má 8 hodin i s videosekvencema, tak "hraní" opravdu připadá na těch maximálně 6 hodin.

Kdo si chce zahrát, vyhněte se tomu obloukem a zkuste třeba novej Bioshock (nebo starej Dishonored)

0/0
20.2.2015 0:55

T63o19m35á84š 25C17h26v83á89l12a 3195500754919

Nechci do toho moc autorovi mluvit, ale kuš použít lze a osobně jsem klíč našel, zatímco mi po zahradě ještě šmejdili dva frajeři. To se pak recenze bere těžko vážně...

0/0
19.2.2015 22:24

J62a76k68u65b 14Ž85e87ž67u20l30e 1167652467771

Díky za upozornění, s kuší máte určitě pravdu, s klíčem Vám budu věřit (procházel jsem několikrát během recenze, asi holt smůla), pasáž jsem každopádně z článku smazal.

0/0
20.2.2015 0:08
Foto

J25a31r12o94s10l61a78v 68R17e29z51n67i38k 1249642247815

Ja si na to objednal novou velkou TV, krasne oboji prijde v patek. Takze ja uz musim :). Navic ja mam presne tohle rad, interaktivni film, ktery se obcas zahraje.

+1/0
19.2.2015 20:16

M24a27r34e41k 25Š19e71b34e41s52t77a 2303661743937

nová TV plus hra = výjde vás hodina hraní tak na 5000,- tak si to koukejte pořádně užít za ty prachy :D :D

0/−1
20.2.2015 8:15
Foto

H10o60n46z21a 86S87r48p 9794903102978

Protože televize po dohrání hry bude na odpis...

+3/0
20.2.2015 9:09

R10a57d84i43m 30S39r94a65m91e82k 2324604899883

já bych asi našel pro televizi i jiné využití než pouze pro tuto hru. Možná bude problém ve Vašem rozhledu a fantazii.

+2/0
20.2.2015 9:10

M85a85r37e37k 47Š26e39b98e84s91t44a 2243141773697

pan Jaroslav určitě využije tu telku i jinak ale nic to nemění na tom, že si ji kupoval na to (jak ostatně sám píše) a tím pádem po dohrání toho na tom to bude stát tolik .)

0/0
20.2.2015 9:26
Foto

J37a39r85o61s33l18a73v 33R82e67z43n98i37k 1799382177765

Pan Jaroslav neni zadny pan :D. Ale jo, udelal jsem si radost a bude aspon nachystano na Uncharted. Preci jen stara byla jen HD ready a to byla skoda k PS4. Uz nemela ani digitalni tuner (ale s O2 TV az tak nevadi a i kdyz ted tuner ma, tak bez HD stejne nanic).

0/0
21.2.2015 13:25
Foto

J24a60r95o97s62l93a63v 71R59e83z27n85i58k 1379932797605

Uzivam, je to presne ten typ hry, ktery mam rad. Ta grafika je uzasna. Prechod mezi cut scenama a hrou obcas nejde ani poznat. A game play me prijde taky prijemny. Jedine s cim zatim z recenzema souhlasim, ze lady Igraine jen strili, strili, ale videl jsem ji trefit jen jednou. Zatim nejvic vadi britska anglictina a silene pidi titulky, ani ten prechod z 37 na 55 moc nepomohl...

0/0
21.2.2015 13:22

P23e22t93r 31S14l37o61v77á62k 9145635577949

a co ste cakali? bolo jasne dopredu ze to bude linearny spectacle;) ja uz sa na to tesimR^

+1/0
19.2.2015 18:33

J98a56k22u15b 16P37e62e19t 7403408322661

Jak necekane to zjisteni :D vse co tu napsali bylo celkem jasny uz když tu hru ohlasili... dneska jsou totiž skoro všechny hry jedna jak druha.

0/0
19.2.2015 17:23

Z69d45e24n49ě65k 81F84i71b42i10c77h 4927639294380

Přivolejte výtah. Filmeček. Proběhněte chodbou a otevřete dveře. Filmeček. Vystřílíte 5chlápků v místnosti. Filmeček. Podrbete se na zadku QTE a opět filmeček. Asi jsem starej, ale tyhle hry prostě nemam rád. Buď mě nechte hrát, nebo mi pusťte film, ale tohle přepínání každou minutu je na palici :-/

+8/0
19.2.2015 15:30
Foto

J91a69r10o25s10l67a94v 35R31e85z11n25i88k 1729332607135

Ja tohle zase mam rad, i kdyz pravda, trosku to prehnali.

0/0
21.2.2015 13:26

T63o89m80á69š 91P41o48c63n97e75r 5192375243224

Kvalita videí na idnes je otřesná. Raději je nepouštět a jít rovnou na youtube.

+6/0
19.2.2015 14:52

M37i23c73h43a79l 47T69o32m50á68n76e28k 9247439946

jj taky bych byl radsi kdyby davali odkazy na yt

+1/0
19.2.2015 15:05

J83a55n 53H36e53l42l59e65r 9478215106

Za odkaz na yt se ovšem reklama dává obtížně ;-)

+6/0
19.2.2015 16:13

J17a83n 61K14a96r58e21l 58N86o13v60a59k 5596264328256

;-D

0/0
19.2.2015 14:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.