Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Že ve střílečkách nelze nic vymyslet? Evolve vás vyvede z omylu

Opět to dokázali. Studio Turtle Rock zatím vytvořilo pouze dva tituly, oba však dramaticky inovují žánr akčních her. První hrou bylo Left4Dead, které vzniklo pod dohledem Valve, a herní principy v něm byly odladěné takřka k dokonalosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J68i49r69i 60M20e54n27s96i35k 6228280367757

Po minutě videa jsem to vypl.

0/−1
16.2.2015 22:46

P62e36t43e86r 26M53o93l36n22á32r 8195914952489

blbosť už podla videa,dobré hry boli tie čo sa odohrávali v druhej sv. vojne,a mali reálny dej,ako Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield a pod. prípadne stratégie ako Company of Heroes,ale toto jednotvárne skákanie a strieľanie príšer ako je dnes v 90% hrách omrzí za 5 min hrania ,ale sused má 12r chlapca a ten by povedal že super hra :-)

+2/−6
16.2.2015 20:20

H64y45n41e73k 92Š85l80a78h25ů36n29e81k 4599163756789

8-oRv;-D

+1/0
16.2.2015 20:58

P64e81t25r 44K53o10c 3369295892675

Mně tato kravina tedy z omylu rozhodně nevyvedla. Ale která akční hra je dneska dobrá? Bývaly výborné např. několik prvních sérií Call of Duty, to samé Medal of Honor, Battlefield. Dnes se z těchto her staly většinou scifi kraviny pro školáky.

+3/−2
16.2.2015 19:47

F92i68l42i37p 46D50u27š57e78k 3419890804541

Evolve je prumerna strilecka, po ktere za pul roku ani pes nestekne. Koncept hry je zajimavy, to ano, ale provedeni je tragicke. Hra omrzi po par hodinach. MT ve hre za plnou cenou taky nebudi zadnou duveru. Hodnoceni na MetaCritic pod 80 a od uzivatelu pod 5 rika v podstate vse.

+1/−1
16.2.2015 18:58

J42a89n 80K57a27r59e95l 70N44o29v46a53k 5536204808136

po prvni vlne prodeju to nebude uz nic moc.. hra je nevybalancovana, ma technicke problemy a hodne divoky platebni system.. opravdu se to moc nepovedlo.. bohuzel hodnoceni neodpovida.. ale hrace, ktery toho moc nenahral pobavi.. ostatni co maji porovnani spise zklame

+2/0
16.2.2015 16:00

M21a45r14t53i12n 27B86e19n82e97š 3812407414589

Ta nevyváženost hry za monstrum a hry za lovce je fakt trefná. Hra za monstrum mi přijde naprosto skvělá, zábavná a adrenalinová, kdežto hra za lovce je frustrující a často nudná :/

0/0
16.2.2015 11:29
Foto

L95u46k74á11š 69N12a63v28a78r12a 2408708311349

Moc pěkná a troufl bych si říci i trefná recenze. Já na hodinová učení nervy naneštěstí nemám, takže raději stejně zůstávám u klasik. Přesto věřím v to, že ta hra má velkou budoucnost. R^

0/−2
16.2.2015 3:15

B22e90d92ř95i17c76h 75V29y53m75y11s39l71i92c48k43ý 3608233403128

Tak ta recenze moc trefná není, když se vyhýbá tomu, co hráče na hře štve nejvíc a to jsou mikrotransakce. U plné hry za planou cenu dát mikrotransakce? Ať jdou s takovou pračkou na peníze k šípku.

+3/0
16.2.2015 11:54

J70a49k16u78b 18L20u10k57á27š35e50k 8715563655835

bože když nic kupovat nemusíš...!

0/0
16.2.2015 12:14

Z70d17e88n44ě33k 80F30i26b30i34c68h 4717909344400

To sice nemusí, ale člověk se neubrání myšlence, že se jedná o části, které měly - nebo mohly být zahrnuty ve hře. Koneckonců hra se prodává za plnou cenu. Za plnou cenu chci plnou hru a nikoliv jen 80%.

+4/0
16.2.2015 13:25

B67e78d56ř90i32c50h 51V85y27m97y66s74l71i36c50k59ý 3668253373638

Asi tak jsem to myslel... kdybys chtěl kompletní hru i s kompletním obsahem, tak ti 100 eur asi stačit nebude. Kdyby ten obsah šel odemknout hraním za plnění achievmentů, tak jsem spokojený, ale takhle teda ne.

+2/0
16.2.2015 14:43

J72a53r34o 94R77y89z28e88k 2571837511387

super hra, akurát verejné hry časom môžu omrzieť... ako pre L4D 2. Aspoň u mňa.

0/0
16.2.2015 0:46

D65a91v94i82d 92N98a73v61r30á65t12i26l 6344240553545

Souhas. Je to z toho důvodu, že jednotlivé hry jsou dost rychlé - za půl hodiny se dají zvládnout 2-3 hry, během kterých se musí lovci většinu času honit za šlápotami nebo dinosauro-psem a monstrum se musí zase levelovat na třetí úroveň. Pokud by tohle chtěl opakovat člověk 10x za dvě hodiny, opravdu by hra přestala brzo bavit. Evolve se musí hrát po troškách. Půl hodiny po práci na odreagování apod.

Nicméně z kooperačního hlediska to je revoluční střílečka. 4 proti 1, celkem vybalancovaný gameplay (rozdílná náročnost pro obě strany v různých fázích hry), v dohledné budoucnosti budou přibývat další typy monster a lovců. Nové mapy budou zdarma, aby se netříštila komunita. Oproti všem těm kompetitivním střílečkám jako Counter Strike, Call of Duty nebo Battlefield, které dělají pořád to samé je Evolve svěží vítr. Škoda jen té vysoké ceny a chaotických edicí a DLC.

0/0
17.2.2015 21:36







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.