Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Návrat doby temna je česky, přístupný všem a za pár korun

Mnohé dnešní adventury hráči odmítají pro přílišnou složitost a pomalé herní tempo. Třebaže v případě Návratu Doby Temna jde o pravověrnou adventuru s hledáním předmětů a klasickými hádankami, nepůsobí jako unavený nudný kronikář, který se vám snaží vyprávět archaické historky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J36a20k85u70b 23S16p29i35r40o45c10h 3187103389559

Mě zaujalo už to mlýnské kolo na titulním obrázku, jak k němu pěkně teče ten potok a odtéká pryč... moment ;-D myslím, že to je vypovídající víc než celá recenze

0/0
16.3.2015 10:20

J13a54n 40N85o40v86o95t80n38ý 5767933258228

Návrat do doby temna a za pár korun? Tak to bude letenka do ruska;-D;-D;-D

+2/0
14.3.2015 13:02

M77i41c75h78a81l 32K35r54e21j74č97a 5828986396853

Nevim zda to nezmenili, ale na oficialnich stranka pisi o 30min demo hrani a ne o hodince ....

0/0
12.3.2015 20:42
Foto

O83n41d15ř22e47j 31Z81a29c44h 3783310763402

Zdravím, když jsem zkoušel demo (dva dny zpět), odpočítávalo se od šedesáti minut. Jestli to změnili, netuším.

0/0
13.3.2015 14:20

D17a57n98i68e30l 36Š77e12n10k90ý78ř 5425133403567

koukám se na jejich web a za 69kč, adventurka pro nenáročnější hráče je podle mě dobrý poměr cena výkon,

za ty peníze se dá koupit i o dost horší hry, nebo film

0/0
12.3.2015 15:29

M20i96r96o70s81l77a89v 95S22t40a10s59t54n94y 7254633806781

V téhle cenové relaci pořídíte na GOGu kdejakou adventuru a to jak starší legendární kousky, tak i novější adventury.

+3/0
13.3.2015 8:46

P91e90t81r 86L24i21n77h44a45r30t 2898494114753

Tak tuhle tvorbu bych rozhodně nenazýval adventurou, rozhodně ne pravověrnou. Tenhle žánr má své vlastní pojmenování hidden objects, česky možnost nazvat hledačky. To, že hra má v sobě nějaký příběh a nějaké logické/nelogické úkoly ještě neznamená, že by se hra měla nazývat adventurou.

+4/0
12.3.2015 15:00

M89a30r29t41i60n 32H46a23l26i60l86o38v30i76č 3323165833379

Taky jsem to chtěl napsat. Ono ty hidden objects jsou občas celkem zábavné, třeba sága Dark Parables nebo další sága Awakening, nicméně všechny na jedno brdo z hlediska principů i hratelnosti a hlavně na adventure neskutečně jednoduché.

0/0
12.3.2015 19:04

M97i63l20a49n 73P33o81k84o92r47a 6429692154712

Docela mě překvapuje, že Špidla ještě existuje a dokonce dělá nějaké hry. Pamatuji si jejich "slavné" kolekce CD plné "bezva" zbytečných programů stažených z internetu. ;-D Asi už moc pamatuju ... Ale na jejich stránkách je spousta pěkných děkovných komentářů za skvělou hru ;-D Tak to asi bude fakt nějaká bomba ;-D

+8/0
12.3.2015 9:29

T39i34b68o34r 74V83i13z57v41a78r74y 9304104853895

Jsou to všechno prostinké casual hříčky, většinou hledačky, sekané podle jednoho mustru. Cílová skupina rozhodně není nikdo, kdo jen trochu hraje hry. Nechápu, co to dělá tady.

+5/0
12.3.2015 10:19

M10i21c38h45a62l 51V47e64r50n55e95r 8597746397984

Kdyby dneska Bonusweb nevydal už pět zpráv, tak bych řekl, že potřebují vyplnit místo. Ale takhle je to fakt divné, recenzovat špidloviny :-)

0/0
12.3.2015 16:57

M79i56r55o24s97l95a18v 97S40t10a34s49t31n40y 7734533326941

Myslím, že situace na adventurním trhu není až tak zoufalá na to, aby bylo potřeba ztrácet čas s obdobnými poloprofesionálnimi výtvory.

+6/0
12.3.2015 7:43

T94i91b35o13r 33V52i30z90v68a27r77y 9784334373285

Recenze na jednu z věcí od Špidly? Vážně?

+5/0
12.3.2015 6:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.