Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Cities Skylines je nejlepší budovatelská strategie za poslední dobu

Nová budovatelská strategie Cities: Skylines chtěla pokořit dřívějšího krále SimCity. A jak to dopadlo? Král je mrtev, ať žije král.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T16o71m22á89š 80K32ř75e79č90e90k 5439434924491

Škoda, ženikoho nenapadne kombinovat budovatelskou strategii tohoto typu s real time bojovou kde by hráč musel mít skutečný fugující stát/město a ekonomiku na to a by měl peníze i na armádu a musel se rozhodnout jestli postaví vojenské letiště které k něčemu bjde ne jako v sim city nebo jestli postaví univerzitu...a kde by mohl být skutečný boj o suroviny atd ne jako civilizace kde než se něco postaví trvá to století a ekonomika je také podivná

0/0
2.5.2015 13:25

W82o35y32t98m18a96n 58L25a19v74r82i28n64č95í40k 3147753460779

Zde jsem vytvořil češtinu :) Přeložené je naprosto vše včetně tutorialů a chirper :)

http://www.mediafire.com/download/2v6nbxxv6qh2xa4/Cities_Skylines_%C4%8De%C5%A1tina.rar

+1/0
7.4.2015 16:26

V56i89t 89O12t14a14h91a85l 5605970549654

Směr jednosměrné dálnice či silnice je možno jednoduše zdarma otočit. Je to přes nástroj upgrade silnice, a použije se stejný typ a silnici projedete myší v protisměru. Tím obrátíte směr jednosměrky.

0/0
26.3.2015 17:42

J18i25ř91í 63S35o78j12k53a 5108602951958

tak jsem si včera na 6 hodin zahrál tento zázrak, naletěl jsem na recenze a věřil že se jedná o propracovanou a zábavnou hru, a s naprosto čistým svědomím musím říct že je to totální blbost, po té co zjistíte co a jak se ovládá a kam se co umístí tak už je hra naprosto o ničem, skončil jsem před posledním odemčením letiště takže jsem si hru prošel celou a nechce se mi věřit že za tohle může chtít někdo peníze, bezkonkurenčně nejnudnější strategie kterou jsem hrál ;-€;-€;-€ !!!!!!

+1/−4
24.3.2015 8:21

P38e71t25r 36B44u74r24k53a 2648854137597

A o čem bys chtěl aby to bylo? Jinými slovy, co ti tam chybí? Bez konkrétních věcí je tvoje "zhodnocení" lehce bezcenné...Rv

+3/−1
24.3.2015 10:44

M79a31r27e17k 32Š45e60b70e53s66t66a 2353111693617

v budovatelské strategii nejde dělat nic jiného než budovat.....to vám to trvalo 6 hodin než ste to zjístil? :D :D

+2/−1
25.3.2015 10:16

P12e32t46r 27B60u92r60k39a 2878774567207

Tak jest...R^

0/−1
25.3.2015 13:50

V46l54a88d78i14m65í22r 41K18r71i78s18t49e88n 7526392705468

Mohu mít dotaz, jak se  ve hře vyprazdňuje hřbitov? Zajímalo by mne jak to mají animačně  vyřešený ;-) "hřbitov a skládka jsou věci se kterými nehnete dokud je nevyprázdníte"

0/0
23.3.2015 23:19
Foto

P23a66v82e72l 91R17u47b35a19s 3971504428495

normalne ... odveze se to do krematoria

0/0
24.3.2015 7:19

M59a21r98e15k 81S73t62r11n23a68d 4614897324243

mala poznamka k chaosu s linkama autobusu - necha se nastavit barva linky, takze se da v nich orientovat docela prehledne. Zatim mam jen 3 linky - zelenou, cervenou a zlutou. a je to na pohodu. pokud zmenite barvu bus linky tak se prebarvi i autobusy - uplna nadhera!

+4/0
23.3.2015 22:34
Foto

L95u37k17á63š 89N92a73v21a73r46a 2538478501529

Heršvec! To vypadá jako budovatelské porno. Kombinace SC4 a Simutransu. Na nejbližším Steam výprodeji putuje do košíku. :-)

Jinak velice pěkně napsaná recenze. R^

+9/0
23.3.2015 10:40

J94a67n 70K97o67h21l 4673187441174

Jediná ze dvou her, které jsem si v životě předobjednal, protože v podstatě vygumovala všechny nedostatky SC4RH, kterou hraju doteď V Nicméně si ji zahraji později až na novém železe, ale aspoň už v té době bude ve steam workshopu spousta nových map a vylepšení.. na editace se těším, stejně jako na to, až si vybuduju svou první přehradu :-) Čeho bych se v případě Paradoxu obával, je spíš množství budoucích zásahů do hry, přidávání DLC se všemožnou tematikou a z toho plynoucí problémy s kompatibilitou uložených her.. uvidíme no :-)

+4/−1
23.3.2015 6:37

T77o76m68á33š 54K15i92j50a76s 4207195280555

City life jste zkoušel? ;)

0/0
23.3.2015 10:42

R18u57d67a 38S85l73a54v66í40k 5303668436511

To by mělo zůstat v zapomnění.

0/0
23.3.2015 13:43

J69a92n 77K64o15h60l 4303397861304

Nevím, buď jsem to minul, nebo mě to ve své době neoslovilo, stejně jako třeba X(X)L nebo to nepovedené SimCity asi dva roky zpátky. Jinak jsem ráno shlédl i nějaká ta videa na youtube a import i úpravy map vypadají vážně docela jednoduše, takže myslím že čas na investici do kompu se rychle blíží :-)

0/0
23.3.2015 18:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.