Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Battlefield: Hardline je jak hollywoodská jízda od Michaela Baye

Mnoho fanoušků dlouholeté série Battlefield se dívalo na Hardline s despektem. Mohl za to nový vývojářský tým, upuštění od vojenské tematiky, technické problémy spojené s vydáním minulého dílu i nulový pokrok ve vizuálním zpracování. Obavy dále posílil i několikaměsíční odklad data vydání. Je tedy Hardline jenom módem pro Battlefield 4? Naštěstí není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J71a18n 30H89o62l38o18v73s27k97ý 6207699681

K čemu je dobrá grafika, když se lidi prolínají s texturama prostředí nebo jinejma lidma? A když nejsou vidět zranění asi aby se děti u těch drog, zabíjení a vulgarismů nezkazily? Kampaň je skvělá i když je to samej bug, člověk si prakticky nezahraje když nepočítám neustálé nudné hledání jakýchsi důkazů, hlavní postava s neomezenou zásobou želízek zatýká i když je mimo zákon nebo čerstvě utíká z vězení či zatýká pistolkou čtyři týpky s automatama? I když většinou furt musím někoho ohleduplně zatýkat a pak mám vyvraždit zlé rasistické vidláky leteckým kanónem? I když parťáci prakticky nikdy nepomůžou a jsou předmětem hromady bugů protože nejdou někam odkud se spouští skript? I když je AI tak blbá že jeden týpek si nevšimne když tři další zatýkám v tý samý místnosti nebo když u střílení jen stojí a nekryjí se? Tahle hra je tak debilní a odfláknutá, že si nezaslouží víc než 30%. Ano, hodnocení je vždy subjektivní, ale co je moc, to je moc.

0/0
4.4.2015 0:53

M23i56l80a28n 18H38a40n54u50s96k86a 7579288392601

"Kampaň je skvělá, ačkoliv od hráče vyžaduje značnou míru tolerance voblastiherních mechanismů."

Takže je vlastně skvělá pro slabomyslný ;-D;-D

+1/−2
25.3.2015 12:59

J92i20ř53í 34Č28e29l61k52o 1843409774180

Ale on ještě není apríl. Tyhle fóry si mohl pan recenzent odpustit.A teď vážně špičková ai co střílí do nepřítel 50x a on stále žije při zatýkaní hraje ten samej zvuk pořád dokola a ke všemu ta nuda málo obsahu a mohl bych pokračovat ještě hodinu ale víte co koukněte na Angry joe review tam máte vše a sami si udělejte obrázek jak "dokonalá" ta hra je.

+5/−1
24.3.2015 18:36

O39n61d16ř30e38j 97K21o44p10e82c42k38ý 6370725857308

Uuuuuu Angry Joe to je ale husťák! Má cool hlášky a supér look!!!

Jeho recenze je stejná jako recenze kohokoliv jinýho. To znamená - subjektivní. Ta hra se mu nelíbila, chtěl ji shodit a našel si k tomu důvody.

Jsi jen dalším dokladem toho jak z převážné části vypadá česká herní komunita, plná uřvanejch dětí bez vlastního názoru. Z dementního let's playe si nikdo vlastní obrázek o hře neudělá.

Možnosti jsou dvě. Být chlap, srovnat si koule, vytáhnout 1300, vyzkoušet v té hře totálně všechno a udělat si vlastní názor. A nebo jít lovískovat Angry Army na fakebook.

+3/−3
25.3.2015 8:32

M21i43r41o44s98l57a80v 17K54r85a50h48u61l14í94k 6867394294

hej vy musite byt ukrutnej miliardar, kdyz proste kupujete naslepo :-D delate to tak i u jinych veci? :-D

Muj nazor na hardline je takovy, ze kdo nema BF a chce to zkusit tak do toho jit muze. Kdo ma BF tak by musel byt na palici, aby si tohle kupoval. Je to jen predrazeny DLC. Realna hodnota hry je imho tak 400.

Jinak angry joe je seriozni zdroj. Nemusi se vam to libit, ale je bran i mezi vyvojari viz reakce z EA/DICE primo na jeho BF4 "rant" :-)

Kdyz uz jim stoji za to tam reagovat, tak to asi neco znamena ne?

Ne, ze bych byl jeho fanda, ale par recenzi jsem videl a skutecne to hodnoti docela dobre.

0/0
25.3.2015 9:05

O43n75d57ř59e17j 93K60o20p76e25c96k54ý 6430405417518

Třináct stovek a miliardář?;-D To rozhodně ne, hry kupuji jako lístky do kina. Ani tam není jistota, že se film bude líbit. Recenze si přečtu a přečtu si jich hned několik, ale klást na ně nějaký větší význam nemá smysl.

Tohle není tak docela o Angry Joeovi. Navíc můj názor na něj je naprosto irelevantní. Tohle je o žvástech člověka, který shodí jednoho recenzenta, nahradí ho jiným recenzentem a pak mele cosi o objektivitě a utvoření si vlastního názoru? Jako co to má být?

Mimochodem, mám všechny BF a koupil jsem si i Hardline. Máte pocit, že jsem na palici?

+4/0
25.3.2015 9:57

T98o43m19á81š 80V97e75s52e56l71ý

Jo jsi. Stačí ti to takto?

+1/0
25.3.2015 14:25

T82o94m86á55š 97V17e72s92e85l44ý

1300 je předražené, ať se ti to líbí nebo ne.

0/0
25.3.2015 14:26

O84n81d37ř14e95j 69K40o39p87e94c14k30ý 6710535877948

To je směšný. Předražené v jakém smyslu?

0/0
25.3.2015 14:49

T19o27m21á45š 10V15e12s44e20l64ý

Jak v jakém? Je to obyčejné "DLC". Přeskinovaný BF4. Tohle dělá jenom EA, že prodává takové zmetky.

+1/0
25.3.2015 19:32

P32a31v26e88l 81D50i54n96k65o26v 5161145856216

,,Grafika se od dob Battlefield 4 prakticky nezměnila, je tedy stále na hodně vysoké úrovni - 900p na Playstation 4, 720p na Xbox One při 60 snímcích za sekundu." Při tomto rozlišení rozhodně nemůže jít o vysokou uroveň grafik... v době kdy 1080p je naprostý standard a přechazí se na 4K. Nehleďe na to že každá hra na PS 4/XOne je hodně graficky ponížena oproti PC.

+1/0
24.3.2015 16:09

J67a46k63u61b 66Ž62e33ž43u66l13e 1977542807501

Máte pravdu, je to ale myšleno v rámci konzolí, hra je recenzovaná na PS4. Tam je takováhle grafika při 60fps stále špičková. Bohužel.

0/0
24.3.2015 17:17

P43a79v78e91l 93D40i46n18k23o97v 5231635756746

Ano, bohužel a PCčkáři musí trpět s konzolisty... Bohužel...

0/0
24.3.2015 17:32

P86e70t88r 14S40l10o76v63á50k 9505765577419

pc cry baby.. tak hraj lol a netrp s konzolistami :)

0/−10
24.3.2015 18:07

T88o63m22á90š 36V69e13s62e84l47ý

To je argument jak od dvouletého dítěte....

+7/0
24.3.2015 19:51

O23n20d55ř73e59j 32S64u48k 9131866577556

Lol.... prej že se přechází na 4k.... to je ještě hudba hodně vzdálené budoucnosti :-)

0/0
25.3.2015 13:52

O95n23d92ř24e80j 73M79a39r38e24k 2462977562535

Takze je to DLC k bf4 a ne ze ne a chtit za to 13 stovek je prasarna. Bohuzel se najdou taci co to koupi a ostatnim budou nadavat do socek

+3/−1
24.3.2015 15:43

M17i85l92a71n 22H11a33n74u93s84k35a 7279408842121

A ještě jste zapomněl na Premium ;-D;-D Bez toho by to EA nevydali...

+1/0
25.3.2015 13:00

S73t69a83n43i67s98l97a22v 88N38o82v55a19k 7988739563263

Hral jsem Betu a nejak me to neoslovilo, nejsem zadnej recenzent a nebudu do toho ani fusovat. Mam vlastni nazor a nema smysl psat je to "HNUS" nebo je to "SUPER", kazdy ma svou hlavu a svuj nazor... Mozna si to koupim za rok ve vyprodeji na Originu, ta hra totiz nema takovou cenu co za to chteji... Nejlepsi BF byl podle me Battlefield: Bad Company 2 tomu se zatim nic nevyrovnalo... A jak tady uz nekdo napsal, poud chcete hru typu Policie vs. Kriminalnici dejte si CS:GO

+2/0
24.3.2015 12:10

M15a32r57c61e19l 24H45r53o72c47h 9979389542

Sympatizuji s recenzenty a jejich hodnocením, protože já bych dal zase 90% Ryse: Son of Rome ;-D

0/0
24.3.2015 11:39

A56n48t53o35n50í75n 24H23o85l10í18k 8727143434380

Tak ta hra neni dobra. Ale zase je draha. Tak aspon neco ..

+6/−2
24.3.2015 11:11

T55o24m75á30š 38V19e22s17e37l49ý

80%? To jako vážně? SP je naprosto tragické, nelogické, stupidní a stealth pasáže jsou jedny z nejhorších, co jsem kdy hrál. A filmy Michaela Baye za posledních 5 let jsou odpad, kdy točil vizuální porno bez porna, ale tak stupidní, že už se na to nedalo dívat. A MP? O nic lepší. Přeskinované BF4 a těch pár módů navíc se hraje strašně blbě. CS:GO či Payday 2 jsou jasným výběrem pro ty, co si chtějí hrát na zločince a policisty. BF Hadrline by se měl člověk vyhnou obloukem....

+5/−2
24.3.2015 10:33

O63n54d47ř88e93j 60K98o83p44e81c43k12ý 6820575967418

Hardline se mi nesmírně líbil už v betě. To hodnocení čtenářů nechápu. Každopádně super recenze.

+4/−4
24.3.2015 10:03

J12a28n 32R48o88z15k80o16š 3970588711771

Nechápu proč někoho ještě zajímá názor jednoho člověka. Když v recenzi sjedete dolů, máte tam vedle hodnocení redakce také hodnocení čtenářů. Z toho jde jasně poznat kvalita hry...

0/−2
24.3.2015 9:42
Foto

O10n44d44ř40e26j 84Z85a30c75h 3343910483192

Jenže to, že někdo hlasuje, ještě neznamená, že tu hru hrál :-). Na http://www.metacritic.com/game/playstation-4/battlefield-hardline se alespoň člověk může přiklonit k názoru, se kterým souhlasí a vesměs pozná, kdo tu hru hrál (mluvím o názorech čtenářů).

+1/0
24.3.2015 9:48

T88o69m60á93š 52V40e27s32e95l16ý

Proč sem dáváš příklad PS4 a ne třeba XOne nebo PC? To se nehodí? Takový KingG84, co tomu dal 10/10 je evidentně děcko. Následně při rozkliknutí profilu je to ještě zajímavější. Napsat, že je to kombinace GTA a Pay Day 2, to už jsem smíchy spadl ze židle. Dávat příklad Meta, to je vážně na pováženou viz Diablo III například.

+1/0
24.3.2015 13:23
Foto

O92n84d87ř60e58j 73Z40a90c45h 3883300823982

Dávám sem PS4, protože jsme recenzovali PS4 verzi. K jakému názoru se přikloníte, je čistě na vás.

0/0
24.3.2015 13:33

T47o13m85á96š 71V75e65s77e36l82ý

Jistě. Ale pokud vidím 60% Alien, 75% poslední Wolf a tomuto 80%, tak asi chápete, kam se přikloním i po odehraných cca 12 hodinách v této hře. A prosím, neargumentujte jako minule, že různí recenzenti=různé hodnocení atd. Celkově by mělo být hodnocení sladěné i když je od různých autorů;)

0/0
24.3.2015 13:42
Foto

O39n98d44ř29e22j 54Z27a53c55h 3143380503552

Nesmysl. Hodnocení nemohou být sladěná, pokud nehodnotí stejný člověk.

+1/0
24.3.2015 13:54

T37o34m37á56š 44V43e55s58e87l15ý

To nesmysl není. Buďto máte redakční systém hodnocení a člověk se podle toho může orientovat nebo to raději zrušte, když si to u Vás každý hodnotí, jak se mu zlíbí. Je zvláštní, že ostatní média to sjednocené mít mohou.

0/0
25.3.2015 19:33
Foto

H70o23n90z66a 42S55r55p 9404373662128

Jako že se v jiných médiích nenadává na hodnocení?

0/0
26.3.2015 7:40

A58l60e23x53a28n45d27r 45C74h78y69t95i57l 2574722435291

Kazdy ma pravo na nazor a recenze je vec subjektivni, nikoliv objektivni. Vy, co nesouhlasite, nemate patent na spravne hodnoceni, jelikoz to vase je taktez subjekvitni. Ackoliv si Hardlines asi nekoupim, Betu jsem si opravdu uzil vice jak BF4 a tech 80 bych tomu dal taky.

+7/−4
24.3.2015 8:56
Foto

K30a44t79k33a 50B92o73š16k30o87v84á 8969987733104

sto lidí, sto chutí. Mně se Hardline líbí :-) ano, pár věcí bych vytkla, ale když hru zhodnotím celkově, líbí se mi mnohem víc než předchozí BF3 a 4.

+3/−3
24.3.2015 8:52

D83a52n 77H72e24l12e26k96a37l 6236227362109

Myslím, že celkem přesně to ve svém videu "první dojmy" vysihl TotalBiscuit...

https://www.youtube.com/watch?v=WEaOBQkh7PI

+3/0
24.3.2015 8:50

M26i43c18h68a22l 36T19a92r85n77a17j 2665494471963

Wow... dát 80% tomuto "kousku" chce opravdu odvahu. 8-o

+3/−3
24.3.2015 8:14
Foto

L57u42b47o75m14í69r 22S14l78o10b29o26d14a 9465524203385

80% za tuto slataninu?!? V tom pripade ma Solitaire pro Windows nejmene 95%.

Zvazuji zda jste to psal sam, nebo Vam to nadiktovalo primo marketingovane oddeleni zdejsiho distributora ...

+17/−6
24.3.2015 6:04

P66e72t88r 86S78l25o84v71á63k 9175975747709

asi tak nejak, doporucujem recenziu od Angry Joea, ta vam o tomto super kusku povie viac:)

+2/−3
24.3.2015 8:50

M15a74r64c28e49l 93H74r46o31c40h 9149389392

;-DRv Boha jeho a Angry Joe je jako záruka kvalitního hodnocení?

+3/−1
24.3.2015 12:11

T68o92m19á15š 55V42e66s78e10l75ý

Rozhodně se jeho recenze dají brát mnohem lépe, protože se většinou trefí spolu s komunitou. Tady tato recenze je recenze synka, co asi nehrál nic ze série BF.

+1/−1
24.3.2015 12:59

P57e20t77r 27S61l13o50v61á23k 9395185937549

wait, angry joe vs idnes? hm... angry joe:)

+1/−1
24.3.2015 16:01
Foto

O61n84d96ř57e44j 90Z44a42c84h 3573490553912

Už zase ta ohraná písnička? Nesouhlasím, takže to určitě musí být zaplacené. Zkuste respektovat, že ne každý jiný názor je hned zaplacený. Mimochodem, jak dlouho jste Hardline hrál a co se vám na hře tak nelíbilo?

+9/0
24.3.2015 9:28

T61o57m61á64š 17V90e14s97e16l18ý

Pravda. Kdo by to tady taky platil. Ale mohl by sem někdy jít i někdo jiný kromě Vás. Neustálá obhajoba od Vás mi přijde, že ostatní redaktoři jsou nesvéprávní. Bohužel argumentujete pořád stejně. Stejně jako jste to dělal například u naprosto zprasené recenze na posledního Aliena:) Navíc tato recenze je plná nadšení. Fakt by mě zajímalo, kde ho autor vzal. A pokud SP v téhle debilitě považuje za kvalitní, tak se nedivte, že to někdo považuje za podmáznuté. SP v téhle hře je totiž ještě debilnější než byl BF4 a to už byla solidní sračka.

+1/−2
24.3.2015 13:19
Foto

O70n75d22ř42e80j 77Z89a98c30h 3733470573302

Proč bych na stejná obvinění měl argumentovat jinak, to nedává smysl :). Dál už mě jen přesvědčujete o své pravdě. Co se týče diskuzí, zapojuji se s kolegou Andrejem asi nejčastěji, snažím se přibližovat, jak k některým věcem či tématům přistupujeme. Netvrdím, že máme vždycky pravdu. Ještě poslední poznámka k recenzím: nesnažíme se trefovat do vkusu většiny, apeluji na autory, aby psali, jak je hra baví. Nejvíc mě štvou takové ty nijaké beznázorové recenze typu "není to pro každého, ale někdo v tom třeba možná najde zalíbení".

+1/0
24.3.2015 13:52
Foto

T57o83m32á86š 65G43r72e61š38š71o 8693500

Tvrzení "...není to pro každého, ale fanoušky série (či jiného zmíněného titulu) hra potěší" snad není úplně "beznázorové". :D

0/0
24.3.2015 19:07
Foto

H91o10n58z31a 27S89r55p 9554763352808

Vždy mě pobaví člověk, který hru spláchne slovy "Debilnější než sračka" ale v recenzi s 10 000+ znaky postrádá argumenty ;-)

+4/−1
24.3.2015 14:29

J32a58k63u63b 94Ž58e29ž80u53l14e 1377132797841

Internetových diskuzí se neúčastním, pod svými články reaguji maximálně na věcné dotazy a poznámky. Připadá mi zbytečné pod recenzí čímkoliv argumentovat, napsal jsem toho o hře v textu dost. Ale abych v tom kolegy nenechal samotné tak alespoň pro tentokrát: Z "velkých" BF her jsem nehrál pouze díl 2142. Z článku je celkem patrné, že jsem předchozí díly hrál (odkazů na Bad Company 2 není v textu málo) a přirovnání k ostatním hrám používám obecně dost často. Recenze zohledňující ve výsledném skóre jiné recenze jiných autorů by nefungovaly, stačí to domyslet - nebudu dávat své hře hodnocení na základě jiného, s kterým třeba nesouhlasím. Osobně jsem recenzoval poslední CoD (80%) a Destiny (75%) a plus mínus souhlasím i s hodnocením Andreje, který dal BF 4 ve své době 82. Devadesátky a více jsou pro mě  Borderlands 1 i 2 nebo Bioshock, příp FC3 (nerecenzoval jsem). Nějakých 50-60 by měl MoH, Homefront, sedmdesátka třeba poslední Killzone.  Všechny osmdesátkové hry mě bavily, ale z jiných důvodů. CoD podle mě třeba neměl nikdy lépe vybalancovaný MP, ale kampaň je stále to samé. Plus má kooperaci. Destiny mi sice pije krev (např. endgame), ale ke hře se stále vracím, což o něčem svědčí. Na Hardline je mi sympatická hlavně snaha tvůrců přijít konečně s něčím novým než s milionkrát opakovaným příběhem o válce velmocí která skončila předtím než ještě začala nebo o zbraních hromadného ničení ve špatných rukou. A MP cílí na nové módy. V konečném výsledku jsem se prostě rozhodně nebavil o nic méně než v předchozích BF hrách. Nevolalo se v BF sérii po něčem novém?

0/0
24.3.2015 17:55

T13o48m64á42š 56V42e14s52e90l87ý

Děkuji. Ale přesto. "Vychvalování" SP části, která je tragická a hloupá, to je ale úlet. A volalo se o návratu hratelnosti a zničitelného modelu. Ne to, že se z toho udělá paskvil, který nedosahuje kvalit CoD v SP části ( a to je co říct) a v MP části je lepší sáhnout po BF3 Premium/BF4 Premium, kdy obě vyjdou do 700 stovek (BF3 jsem viděl dokonce za 300) a nabídnout toho mnohem více na zábavu než tady tahle sranda, kdy tvůrci viděli policejní akci asi jenom v seriálu Miami Vice a ve filmech Mizerové. Kdyby toto byl datadisk, nikdo nic nenamítne. Bylo by to příjemné. Ale za cenu na Originu 60 euro za přeskinovanou BF4, to je vážně na palici.

+2/0
24.3.2015 19:55

T77o40m76á12š 83J91a11r53e32š 4122984380

Taky mě zjímá co se vám nezdálo podle recenze bych si to šel pořídit až to vyjde na pc.... 4 pro mě propadák, 3 díky spoustě peněz za datadisky taky (singl v 3 byl moc pěkný jak film ale krátký) tudíž pro mě poslední dobrý BF byla 2. napište prosím proč si tuto kupovat nemám co je na ní špatné? Zajímá mě hl. singl. Multak hraju u jinych her. Sice chapu že ta hra má být hl. o multaku ale pochybuju že to bude pro esport neco jako cs:go nebo cod.....

0/0
24.3.2015 9:43

J11i79r77k12a 19S89t25r46e64b95e77l 8469233502

Zkuste si najít recenze na jiných herních webech a podle nich a po zvážení všech pro a proti pak popřemýšlejte, zda si hru koupit či ne. Pořízovat si hry za 1300,- na základě jedný přečtený recenze by vás mohlo později mrzet.

0/0
24.3.2015 11:45

T90o22m29á92š 76V78e66s74e84l63ý

Pořizovat si kvůli SP něco ze série BF to je také dost na pováženou. Poslední "SP" hra v BF sérii je Bad Company.

0/0
24.3.2015 11:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.