Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

NHL 16 je konečně ten opravdový next gen hokej. První dojmy z hraní

Další rok, další hokej, další krůček směrem k dokonalosti. Změny však nejsou patrné na první pohled, ocení je zejména fandové série. Příležitostní hráči mohou v klidu zůstat u minulého ročníku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J12i96ř66í 42H81o53r42á92k 2673740280226

Pro Vás co nadáváte na PC. Můžete si za to trošku samy. Za vším hledej peníze aneb když Vy PCčkáři si všechno stahujete a tím zisky z prodejů PC her nejsou tak velké. Konzolisti aby mohli hrát online si MUSÍ koupit originálku, jinak jim to hodí BAN a mají po srandě. Proto se samozřejmě prodá o dost více kusů.

Samozřejmě, že i já jsem si dříve vše stahoval a chtěl to mít co nejlevnější, ale řekněme, že jsem dospěl a svým způsobem "rád" si zaplatím za originálku na PS4.

0/0
31.8.2015 14:49

D69a58n37i78e28l 95P20a32v76l46í24k 2124196918610

NHL 15 měla jedno velké plus, které mohou závidět i fanoušci Fifa, nebo NFL. Grafika. Ta je vážně nádherná. To je ovšem všechno. Zbytek spíš negativa, veliký krok zpět od předchozích dílů.

0/0
7.7.2015 14:32

D85a12n78i40e48l 69P67a17v56l24í89k 2574896508140

Jsem fanoušek série a jsem vážně tak blbej, že jim to stále budu kupovat. I přes katastrofu zvanou NHL 15. Vousy jsou fajn. Já spíš ale doufám v to, že mí A.I. spoluhráči konečně pochopí pojem založení útoku a budou si najíždět dopředu, když držím puk v obranné třetině. V NHL 15 se mi až příliš často stává, že získám v naší třetině puk a já jednoduše nemám komu přihrát, protože všichni mí spoluhráči jsou za mnou a odmítají bruslit dopředu. Nehledě na občas podivné zákroky brankářů, kteří nejsou schopni chytit střelu od modré, ačkoliv puk zřetelně vidí. Puk se jim odrazí od lapačky na rameno a do branky.

+1/0
7.7.2015 14:29

K17a56r36e14l 32L20o45p31a98t24a 8316207911147

No, až to bude na PC možná mě to bude zajímat, ale když vidím ty prkenné pohyby hráčů, neskutečně odfláklý jakýkoliv pohyb puku, tak mě to vlastně zase nezajímá. :)

0/0
3.7.2015 16:05

V14á55c78l73a12v 53K96o16v21á65ř 4960794101468

Docela mě štve, že se NHL nedělá na PC, vždycky jsem si ho poctivě koupil (09 vyhozený peníze;-D:-/)...Když můžu hrát FIFU, NBA na PC pomocí gamepadu tak mě štve že tak nemůžu solit i NHL. Bohužel nejsem zase takovej pařan abych si kupoval konzoli...

0/0
22.6.2015 17:13

O37n23d88ř62e94j 71K24o14p66e87c92k47ý 6640915867358

Recenze parádní, hádky konzolistů a pcčkářů k smíchu. Možná byste si místo měření pinďourů mohli udělat laskavost a pořídit si domů PS4 či solidní desktop podle toho k jakému táboru se hlásíte.

0/0
21.6.2015 22:48

V43á24c88l42a53v 70K92o50v78á84ř 4170364561898

Jenomže mě se PS4/XBOX nevyplatí, hru si zahraju tak 2x tejdně max hodinku, víc času na paření si prostě neudělám...

0/0
22.6.2015 17:15

P76e18t30r 81S35l37o10v26á53k 9135215667909

Pc crybabies:) nemate kradnut, mali by ste hry:)))

+4/−9
20.6.2015 19:42

J85i86r76i 19B82e26d78n21a36r 5863584675526

O tom to asi úplně nebude. Pro EA Sports je zjevně jednodušší vydávat NHL jenom pro konzole na ty jejich sr.čkoidní grafiky, a neobtěžovat se se skutečnou NextGen high resolution grafikou pro PC, kterou by tyto odpadkoidní konzole nikdy nebyly schopny rozhýbat.

Navíc hry na konzole jsou oproti PC tak nechutně předražené, že to mnohem více výrobcům her sype. Možná jim i výrobci konzolí dávají nějaké všimné a doufají, že si kvůli těmto Playstation/Xbox-only hrám alespoň někdo ty jejich předražené konzole koupí.

0/−1
20.6.2015 20:41

P16e62t16r 14S93l15o82v83á61k 9655475477479

Tak si si poplakal a mozes ist hrat nhl 2009:)) pc master race:)))

0/−4
20.6.2015 21:28

T82o24m76á32š 12J55e76l60í20n33e98k 4730790489962

Hele, tady někomu táta koupil Xbox.

+3/0
21.6.2015 2:06

J32i33ř12í 67J74u30ř42i93c43a 2688513551

Krásný článek, vtipný, obsáhlý a shrnující. Jen houšť. R^

+5/0
19.6.2015 17:34

J29a53n 47R14o62z42k59o23š 3330438741761

Ach jo, proč já vždycky když slyším "next gen" obracím očí v sloup.

+1/0
19.6.2015 15:34

A67d77a35m 24Š19p81i70l13l25a18r 8419337522146

Nějaký neurologický symptom?

+3/0
19.6.2015 16:53

P78a41v67e56l 77Z64a51d24r28a59ž19i75l 1391149700

Bohužel NHL není tak silná značka jako FIFA a EA ji na PC nedělá. Je to škoda to určitě ano. Pro mě to byl důvod pořídit si PS4, nicméně NHL 15 se moc nevyvedlo.

+1/0
19.6.2015 13:02

M71a63r54t75i53n 65R47o71z90t28o60c20i32l 5759496685713

NHL na PC? Jak byste tuhle hru hrál na klávesnici? Dřív to šlo, sám jsem na PC hrál od 93 do 09, ale vzhledem hlavně ke Skill sticku ta hra na PC nepatří.

+1/−22
19.6.2015 9:56

J93a84n 81N58o80v28ý 3568273249907

Když jde k xboxu připojit klávesnice, proč by k PC nemohl jít připojit gamepad ? ;-D

+19/0
19.6.2015 10:06

M48i30c52h46a28l 25T36u71č52n92ý 9612603852283

Co to melete ?

+5/0
19.6.2015 10:07
Foto

P31e45t79r 38J94a78n30u43l76í60k 4938218576537

Na PC se hraje stejně jako na konzoli. Já třeba hraji na gamepadu od xboxu.

+8/0
19.6.2015 10:56

J56a71n 16P54i10r28a29s 1553645556186

Nevim jak u Vas, ale u meho PC mam, klavesnici, mys, volant, joystick a dokonce gamepad, ktery ma stejny pocet tlacitek a dokonce i stejne umistene jako u PS ci BOXu. Tak nevim kde by mel byt problem s hranim NHL na PC.

+12/0
19.6.2015 12:17

M26i69c25h63a50e50l 57P14a53v63l12i97c23e49k 2630954369727

tak ja treba hraju NHL jenom na klavesnici a jsem si jisty, ze bych Vam nakopal rit :)

+4/−1
19.6.2015 13:32

J98i89r55i 18B80e70d33n72a15r 5953394195146

Na PC si zahrajete cokoliv co jde hrát na konzoli, a ve 100x lepší grafice. Obráceně to však rozhodně neplatí.

0/0
20.6.2015 20:47

P74e64t73r 53S38l72o38v33á95k 9915235437139

Uz si na tom pc hral last of us?;)))

0/−2
20.6.2015 21:28

O91n74d79ř80e11j 38B72l47á82h84a 8831537647281

Já jsem si tohle quick review užil :) Hezky napsané, zaujalo.. Dobrá práce

+4/0
19.6.2015 9:47

J34i40n45d81r48i78c19h 73K34o83l25a67r 7140230395943

Doufam, ze kdyz budu hrat karieru a nasazim za ni vic golu, nez Gretzky a pretece jim tam v save field prave pro ukladani poctu golu, tak, ze to zase nezpusobi absolutni vymazani vsech nastradanych zkusenosti a dovednosti. Po roce obcasneho hrani ve volnych chvilich se stane toto a cela ta hra jde do kopru, uz jsem na ni pak nesahl.

0/−1
19.6.2015 9:28

T96o79m38á10š 69B93a98y66e23r 1534351594201

"Opravdový nextgen", protože rostou vousy a můžu si vybrat barvu tkaniček? Opravdu? Neříkám, že NHL16 bude špatná, ale stejně dobře se můžu bavit i u předchozího ročníku. Rostoucí ochlupení oželím.

+3/0
19.6.2015 9:19

A45n49d22r91e89j 89K54r85á27l 7875586865345

Aby nebyla "recenze" lepsi nez hra :-) R^

+3/0
19.6.2015 9:11

P70a65v51e15l 40K92r19a82l 4258889539962

A na Xbox 360 nic? :-/

+1/0
19.6.2015 8:50

P15a79v15e85l 71K12u38r95f81ü44r93s70t 3808853355799

kvůli nepochopitelnému postoji manažerů EA na nové verze NHL už jen slintám od NHL 09..

+5/0
19.6.2015 8:37

M18i71c19h71a57l 63T63u16č57n39ý 9382453162223

Jděte už do hajzlu EA s PS a Xboxem, my chceme NHL na PC !!

+23/−2
19.6.2015 8:21

Z39d68e17n16ě28k 86B25ř88í45z53a 2640268534835

Já mám pocit že to jde nějak emulovat, aby hry na Playstation šli hrát i na PC

+1/−2
19.6.2015 10:23

R39u71d95a 67S83l46a34v60í35k 5473498746511

To dost těžko.

0/−1
19.6.2015 15:10

Z69d78e59n71ě68k 88B75ř25í17z54a 2900508814255

tezko mas v hlave. Kdyz jsem to psal predtim, tak jsem byl na mobilu, a nechtelo se mi to hledat, ale ted mi stacilo par sekund, abych to nasel...

https://www.facebook.com/ps4emulator

+1/0
19.6.2015 18:26

M91i28c34h42a85l 66V94e32r20n15e76r 8197676717634

Pozor na to! Tyhle "údajné" emulátory PS3 a PS4 jsou vesměs taháky na peníze - instalují malware nebo lákají lidi přes složitý download na různé pochybné stránky a instalaci nějakého programu, přes který pak prý půjde stáhnout samotný emulátor.

Neříkám, že emulátor nových konzolí není možné vytvořit, ale dosavadní údajné emulátory byly vždy jen podfuk. Teprve až to vyzkoušíš sám, tak sem házej odkazy.

+3/0
19.6.2015 19:46

M27i47c36h67a24l 56V10e68r37n56e70r 8617436577554

Možné to je, ale je to dost náročné pro vytvoření emulátoru. Proto taky poslední dobrý emulátor je pro hry z PS2.

0/0
19.6.2015 16:57

Z14d49e58n14ě48k 93B40ř24í38z69a 2740598204865

https://www.youtube.com/watch?v=11lmtUcO8JI

0/0
19.6.2015 18:33

J18i51ř51í 49J57u92ř97i89c80a 2548673301

Kdyby si ji všichni co jí hrají kupovali, byla by i na PC. Pokud totiž máte hospodskou zahrádku a pravidelně každý víkend Vám ji někdo roztříská napadrť a investice do oprav jsou větší než zisk, tak ji prostě zrušíte poté, co se všechna hlídací opatření minou účinkem.

+1/−1
19.6.2015 17:38

Z65d89e83n39ě62k 54B72ř16í65z82a 2770538424935

wtf? 8-o

0/0
19.6.2015 18:34

P52e86t25r 80V16y14m57ě29t79a62l72í71k 9627137874837

Poslední hokej NHL 09, který vyšel pro PC jsem si koupil originálku za 500,-. Když bude stát NHL 16 pro PC 500,-, tak si taky koupím originálku. Takže asi tak.;-)

0/0
23.6.2015 23:28

T82o68m29á19š 40J85e51l32í14n90e81k 4660540239982

Paráda, už se těším, jak si to zahraju na mým PC. Oh wait...

+5/−1
19.6.2015 8:02

D64a33v75i86d 92Č41e60r74n14ý 8564939371800

Mě na NHL štve jak EA kašle na snahu o nějaký reálný pohyb hráčů na ledě. Hráči tam létají jako loutky. V tomhle bylo reálnější starý NHL 99. A namísto aby zapracovali na reálnosti dění na hřišti, tak se věnují takovým blbostem jako jsou vzory tkaniček. To je k zblití. Simulace? K smíchu

+7/−1
19.6.2015 7:07

M51a77r70t14i85n 56Č51e91r11n20ý 2887608149579

jo NHL 99 bylo poslední co jsem ze série hrál :-)

+1/0
19.6.2015 8:33

O36n91d15ř92e95j 13K75o79p39e11c38k82ý 6360885407488

NHL 99 jsem miloval. Zaprvé mi bylo deset, za druhé jsem lepší intro v životě neviděl a za třetí a to hlavně jsem velmi rychle přišel na to, že při střele z téměř nulového úhlu to byla na 90% branka. Takže 15 golů během pěti minut nebyl problém :-) Žádný díl poté už jsem nehrál, protože byť mám sportovní simulace nesmírně rád, nemám na ně dovednostní buňky. Neříkejte mi, že za těch 16 let nedošlo k posunu.

0/0
21.6.2015 22:36

J67a62r24e47k 45W56o49l88f 5650439340

Proč alespoň jednou za pět let neudělaj jeden díl i na PC :-/

+25/−2
19.6.2015 6:30

R47u59d75a 49S94l86a48v64í70k 5383758646351

Protože se to nevyplatí, hokej není tak masovou záležitostí jako fotbal. Hokej je populární tak v Kanadě, Skandinávii, Rusku, celkem u nás a na Slovensku a přiměřeně v USA. A z těchto zemí je dominantní platformou PC pouze v ČR, Slovensko a v Rusku, což jsou minoritní herní trhy. (Rusko je sice celkem velký trh, ale zase je tam dost rozšířené pirátství.)

+2/0
19.6.2015 15:04
Foto

H52o68n50z81a 72S46r87p 9884773632738

Na druhou stranu jsem teď na E3 viděl i simulátor házené, který byl i na PC :-)

+4/0
19.6.2015 15:17

V41o20j24t91ě91c67h 67R42ů30ž62e80k 1927892464662

Bakšiš od Sony a Mrkvosoftu.

+1/0
19.6.2015 17:22

P53e60t33r 14G95a98z21d41a 6738982679607

a majitelé pc zase utřou nos .......... :-P

+12/−3
19.6.2015 6:20

M21i11c69h91a36l 44K82r57e36j28č15í 1446180561823

"Next gen" je ten nejhorší buzzword, jaký kdy spatřil světlo světa. Možná ještě cloud... :-P

+10/−1
19.6.2015 0:51
Foto

R73a88d84e24k 89V57o67j49á88č77e46k 5893749723594

Souhlas.. navic pouzivat slovni spojeni "next-gen" uz zacina byt pase, nove konzole tady s nami uz nejaky ten patek jsou a vyvojari uz delaji hry prevazne (ne-li zcela) jen na posledni generaci konzoli. Takze z next-gen se stava - stalo current-gen. No jo ale kdyz next gen zni tak cool a clovek si pripada tak vyjimecne ze ma doma neco z next-genu. (Jsem PCckar) ,-)

+5/−1
19.6.2015 2:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.