Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Temný rytíř dostál svému jménu, Batman: Arkham Knight je skvost

Počtvrté a údajně naposledy se Temný rytíř vrátil v sérii Arkham, aby ochránil svůj rodný Gotham před všemi možnými i nemožnými neřády. A v jeho kostýmu si to zatraceně užijete. Recenzujeme verzi pro PlayStation 4.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L20i42b68o21r 53H43e69n92d55r70y19c94h 6479100523972

Na PS4 pecka V

0/0
2.7.2015 6:53

K12a26r73e85l 24U68r95b27a24n 2484784401109

To je nějaká placená inzerce? Všichni dobře víme, že ta hra byla vydána v nehratelném stavu a byla znovu stažena z distribuce. Rv

+1/−3
1.7.2015 17:07

M47a79r69t71i26n 36M13o49t41y37č96k84a 6921147377524

Doporučuju přečíst článěk a nedělat ze sebe v diskuzi DEBILA!!!!

+3/0
1.7.2015 18:07

J79a31k79u18b 78B57r83i70n13e54r 6517462502951

PS rulezz;)

0/0
30.6.2015 19:27

J15a64n 38P91a17l89á48t 3325312738496

Kneel to PC Master Race!!!

0/0
30.6.2015 22:40
Foto

D58a69v88i75d 11S31e63b67a74s44t26i97a32n 3312898944975

Průšvih z PC verzí jsem nečekal, ale zároveň jsem jen rád, že už jsem x let konzolista a PC mám jen na práci. Neřeším pak zastaralost vybavení, výkonu atd.

Na hru se těším již od jejího ohlášení.

+4/−4
30.6.2015 17:05

K67a70t84e66ř98i44n31a 41D55r10a95h46o14k56o10u16p68i30l86o93v94á 9126331862773

Neřešíš zastaralost vybavení a výkonu. Pak máš jistě stále pouze originální PS či Xbox a nový Batman: Arkham Knight ti na něm běhá plynule. ;-)

+2/−1
30.6.2015 19:34

O75n61d87ř66e16j 70K27o94p50e64c60k87ý 6820595347678

O.o???

0/0
1.7.2015 10:07
Foto

D43a55v31i67d 30S69e87b26a90s63t11i12a11n 3132648464975

Samozřejmě že od PS2 jsem se postupně dostal k PS4, ale pořád to vyjde sakra levněji Taky jsem ozkoušel X360 a Wii, pár handheldů. Baví mě to i víc než na PC, pěkně kabel do televize, žádný kraviny okolo :)

Každému to jeho.

+1/0
1.7.2015 13:18

S87t32a82n43i74s48l38a78v 51N62o90v48a27k 7858709623363

Chtle jsem si to koupit jak to vyslo, ale kdyz jsem cetl na twitteru co to je za bastl! No tak toto ne, pockam si na vyprodej na steamu, vydavat AAA tituly v takovem stavu je  drzost vyvojaru a vydavatele. ;-€Rv

Jinak recenze dobra diky...

+2/0
30.6.2015 11:07
Foto

J60i56r11k29a 57K15ř73a70p75á51č69e25k 1928476985234

V posledním odstavci máte Batman Arkham City a ne Knight :-) jinak recenze parádní, věděl jsem, že to takhle dopadne. Těším se až mi to příjde, limitovaný edice maj zpoždění :-/

0/0
30.6.2015 9:27
Foto

O89n93d36ř51e33j 68Z16a91c87h 3773170953762

Opraveno, dík:)

+1/0
30.6.2015 10:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.