Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: F1 2015 jsou nečekaně osekané

Zatímco loňský ročník virtuálních formulí v podstatě jen aktualizoval soupisky, letošní díl měl větší ambice. Nový ročník přináší technologické změny, ale chybí mu kariéra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R29u24d55o23l91f 13K98l21u45s52a73l 8707334699741

No, vypadá to navenek hezky, ale prostě tohle není úplně moje... krevní skupina, no ;) Jsem prostě na LFS ;)

+1/0
24.7.2015 12:07

J48a37n 92O72n68d31r45a 6627643259547

Celé mi to připadá jako příprava na DLC masakr

+5/0
24.7.2015 9:42

V69í51t 63P53a15v72l54i80š 3221539960771

Nechápu proč není uvedeno, že vyšla i verze na next gen konzole. Zřejmě je redakce PC master race špína

0/−17
24.7.2015 9:24

A39n95d91r19e23j 47B24r51a82b76e45c 4452111297824

Platforma v ramecku u recenze vzdy znaci, jakou verzi jsme recenzovali. Otazkou je, co o vas vypovida slovni spojeni "PC master race špína".

+15/0
24.7.2015 10:07

M66i30c66h59a40l 68K32r60e44j66č39í 1786280881203

"Next gen" co ani neutáhne 1080p@60fps? LOL! ;-D

+5/0
24.7.2015 12:04

R25o76s70ť96a 96M79e59c18a 3960483223416

Joo, nextgen pred dvema lety :)

0/0
25.7.2015 12:47

J77i34ř16í 62H33o32r16á33k 2243620230386

Mé oblíbené formule, hrával jsem je obrok a jakž takž koukal v TV. Teď už v TV to je o ničem a že bych měl nutkání to koupit? Asi ne, prosím vydejte alespoň nějaký tenis! Nejlépe Top spin :)

0/0
24.7.2015 8:47

P54a77v60e35l 78M43i29k34u40l67a 6988733476147

Jen mi chybí informace o tom, kolika jádrový CPU potřebuji, jak mnoho GB RAM a jak velká má být GPU, abych hru rozhýbal.

Asi si večer zajezdím Richard Burns Rally :-)R^

0/0
24.7.2015 7:26

M48a32t58e33j 28F46i97l90i97p 9532814426

First up, the minimum:

OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Processor: Intel Core 2 Quad @ 3.0GHz or AMD Phenom II X4 @ 3.2GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: Intel 4th Gen Iris Graphics or AMD HD5770 or NVIDIA GTS450 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible soundcard

And then, the recommended spec, which is where you really want to be:

OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Processor: Intel Core i7 4770 or AMD FX 9370 Memory: 8 GB RAM Graphics: Intel 5th Gen Iris Pro or AMD R9 290 or Nvidia GTX970 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 20 GB available space Sound Card: Direct X compatible soundcard

+1/0
24.7.2015 8:05

P17a72v93e74l 57M11i48k25u28l45a 6548793736767

Díky, takže si neškrtnu a zůstanu u RBR.

Windows 7 32-bit, Intel dual-core E5400 2,7GHz@3,6GHz, 4 GB RAM DDR2, AMD HD 4770.

0/0
24.7.2015 15:02

D24a80n73i77e59l 68V57á84c98h56a 1108957257252

poslední F1 kterou sem hrál byla 2006 na PSP :D Celý ten sport je podělanej a ty hry jsou ještě horší...

+5/−4
24.7.2015 7:11

M46i56c34h77a91l 71P70a34v58l82á65t 9603583284689

Posledni dve F1 hry jsou fajn. S tim sportem mate ale bohuzel pravdu.

0/0
24.7.2015 18:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.