Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recenze: Vanishing of Ethan Carter je nejhezčí hrou současnosti

Lehce meditativní hra by si vystačila jen se samotným procházením po nádherně zpracované přírodě, ale navíc nabízí i perfektní příběh a zajímavé hádanky. Recenzujeme verzi pro PlayStation 4.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M82a31r92e38k 28Z43a68h73r11a42d84i82l 6754869925631

Teda dát takhle zprasený video (480p?) k něčemu, co nazvete "nejhezčí hrou současnosti", je už fakt docela smutný... :-/

+3/0
3.8.2015 14:42

J52i24ř52í 36D14u87š79e59k 8542831961793

vždyt to vypada jak 4 roky stary skyrim. S modama vytahnu hezčí podívanou

0/0
3.8.2015 14:20

V94í90t93ě39z62s49l26a10v 67B88r81o82ž 5185466318523

To má být nějaká upravená verze, že si zaslouží recenzi až teď, při novém vydání na PS téměř po roce?

0/0
2.8.2015 20:21

A33n90d70r29e79j 35B14r96a22b21e82c 4932511437824

Je to recenze PS4 verze, ktera vysla pred dvema tydny.

0/0
2.8.2015 21:07

A43n46t88o78n20í47n 54L30e36j70s91e95k 1633419687285

Galerie je nějaká divná. Při kliknutí na náhled se zobrazí jiná fotka, než je v náhledu, navíc se některé fotky zobrazují víckrát a některé chybí.

+2/0
1.8.2015 16:13

K66a65r36e35l 63M22á77c98h68a 5860964268502

propánajána, jak autor může opěvovat grafiku u konzole, vždyť ps4 rendruje hry maximálně ve full hd, zahraju si to na dnešním kancelářským kompu s integrovanou grafikou v procesoru, po připojení k televizi uvidím grafiku v ultra hd a spálím polovinu elektřiny

+1/−5
1.8.2015 16:00

V66á31c57l33a15v 48R46y28š67a21v15ý 6785695448582

Dovolte mi, abych řekl něco stejně informačně hodnotného. Blábláblábláblábáblá blá

+2/0
3.8.2015 15:15

J86i39ř49í 65M53u91ž25í38k 5256177292302

"Kdybych chtěl, mohl bych se navážet do některých detailů, jako jsou krátká herní doba, malý počet puzzlů nebo nutnost častého vracení se, nicméně jako celek funguje hra dokonale."

Dovolil bych si nesouhlasit s tím, že krátká herní doba je detail (pokud za to platím)...

+2/0
1.8.2015 15:00

H68y88n20e32k 49Š38l78a69h48ů43n71e58k 4919313106989

Krátká/dlouhá herní doba jsou relativní pojmy. Není to něco, co se dá vyžadovat.

+1/0
1.8.2015 19:02

M53i30r56o93s77l28a22v 39S46t41a72s58t50n91y 7424263856271

No, jsou relativní jen do určité míry, asi těžko budete argumentovat, že game time 5 hodin casual hráčům přece bohatě stačí (Bavím se s v obecné rovině, hrál jsem spoustu skvělých kratších adventur.).

0/0
4.8.2015 7:38

J77a38n 56Š88m65u50c89r 6741195525661

To tlačítko HD je u místních videí asi vážně jen pro parádu. Proč nelinkujete původní videa? Člověk aby si to pak ručně dohledával, pokud se na to chce podívat i jinak než ze tří metrů od obrazovky.Rv

+10/0
1.8.2015 11:33
Foto

J90a72r32e91k 25J84a94k60u35b52č49e76k 7809850178648

Coz o to, nasi kvalitu a komfort by to zvysilo, ale poklesly by prijmy :-)

0/0
2.8.2015 8:33

J30a28n 55Š11m55u72c74r 6521705525641

Hloupost. Když umí před video z YouTube cpát reklamu jiné weby, tak nechápu, proč by to nemělo jít i tady. I bez toho, aby se muselo video z už tak nekvalitního zdroje překódovat do hnusné mazanice s logem iDnes.

+1/0
2.8.2015 8:36
Foto

J64a16r13e13k 19J68a71k55u68b50č65e34k 7179460658608

Ja to prece neobhajuji, naprosto souhlasim s Janem Smucrem. A jiny nez financni motiv (primy ci neprimy) tady tezko hledat.

0/0
2.8.2015 9:21

M74i38c60h75a12l 57M84o68t55y62č51k21a 4283960781309

davam bod za prvni odstavec recenze...konecne to nekdo rekl naplno :)

(a ve druhem odstavci vám chybí první pismeno) :)

0/0
1.8.2015 10:33

P72e29t40r 54M31i49k40e18š 4190401486244

jj souhlasim hlavne posledni cast u jezera je doslova dechberouci. jediny minus je zatim az moc vysoka cena u Ps4 verze,  ktera je dle meho nazoru dost prestrelena a tudiz to spis spis doporucuju na PC ( minimalne do te doby nez to alespon o stovku dve klesne ).

0/0
1.8.2015 0:33

P64e92t48r 63M88i21k98e24š 4190761616164

Jinak bych jeste dodal ze pred hranim doprucuji preci ten jedno strankovy komix co je volne dostupny na netu ( pro neanglictinare  - nic duleziteho tam neni jen to kapku dobarvi charakter postavy za kterou hrajete ).

+1/0
1.8.2015 0:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.