Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Návrat legendárního King’s Questu je zatím rozpačitý

Znovuoživení legendární firmy Sierra a další díl více než 30 let staré značky King’s Quest je veliká událost. První vydaná epizoda však hodně nepřesvědčila.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M30i78r80o32s29l50a73v 88S55t76a10s25t20n72y 7854263726331

Nikdy jsem nebyl extra fanda KQ (za to miluju celou QfG sérii), ale tenhle revival mi přijde absurdní. Fandové původní série si rozhodně nepřijdou na své a pro nové hráče mi to zkrátka nepřijde vůbec poutavé a použití zavedené značky je v tomhle případě podle mě spíš na škodu.

0/0
10.8.2015 7:34

J79a82n 31P32r37o27k81o62p 2543766655606

Nechci se autora dotknout, ale trochu nechápu proč tyto hry hraje (píše na ně recenze) když je nemá rád? :) Upřímě mi teď trochu dělá problém Vás brát vážně a objektivně. Snad ze za to na mě nebudete zlobit, ale dle mého názoru byste měl recenzovat to co vás baví a ne to co nemáte rád pak se ztrácí objektivnost.

0/0
9.8.2015 20:52

J23a17n 85V50á89c89l57a19v55í98k 3252686651929

Autor píše, že adventury miluje, ale že k sérii ho nepojí nostalgický vztah. Celkem ideální člověk na napsání recenze, nemyslíte?

+3/0
9.8.2015 22:25

J93a72n 26P74r18o29k59o26p 2833486755916

Moc si to nemyslím jelikož sám autor uvádí, že se ke KQ nedostal pro jeho infantilnost ..... Recenzent by měl být nestraný např. Pokud bude hra určena dětem do 6ti let nemohu ji posuzovat jak se bude líbit lidem nad oněch 6 let. Pokud autor píše již v úvodu, že mu přišla hra infantilní a tudíž pro něj nudná tak opravdu není tím ideálním recenzentem. Pozn. Četl jsem pouze mobilní verzi a jedná se především o můj názor ani v nejmenším nechci autora nějak urazit (mám recenze pana Srpa vcelku rád :) ale místo kladů a záporů hry jako takové se dovídám, že je infantilní a tudíž nestojí za to .... Simon t. s. byl také infantilní, ale super hra :)

0/0
11.8.2015 17:08
Foto

H61o98n69z74a 72S18r38p 9414683232738

Já jsem tím chtěl spíše poukázat na paradox, kdy jsem v "dětském" věku místo her pro mě určených (jako KQ), hrál radši dospělácké hry jako Doom. Jinak adventury mám rád, jednu dobu jsem nehrál nic jiného, na KQ jsem se vcelku těšil (viz článek Nejočekávanější adventury 2015)a že to nedopadlo moc slavně není chyba moje :-)

0/0
11.8.2015 20:48

J29a81n 38P17r26o34k64o24p 2653396435546

To že to nedopadlo dobře samozřejmě Vaše chyba není :) a proto jsem KQ také nehodnotil já (dopadlo by to hůř, jelikož jsem veliký fanda adventur, a proto jsem i dost kritický), ale recenze mi vyzněla už od začátku tak, že KQ je špatný právě protože je to KQ. Jsem vcelku rád, že to tak myšleno nebylo. Jinak dobrá práce, píšete hezké recenze jen tak dál :). Děkuji a snad jsem Vás nějak neurazil to bych moc nerad (nerad kritizuji práci jiných obzvlášť když není zrovna jednoduchá :)

0/0
11.8.2015 21:50
Foto

H65o86n45z57a 15S43r38p 9674193582388

Díky, vážím si toho.

0/0
12.8.2015 7:49

V89o86j44t81ě89c85h 36T95r78u29h52l43á46ř 2115129356

Možná by bylo dobre napsat sem článek o turnaji The international v Dotě2, který skončil dneska brzo ráno a došlo tak vůbec k největší odměně v turnaji v historii Esportu a to, že vítěz si odnesl 6,6 milionů dolarů a celkově se rozdalo přes 18 milionů dolarů :-)

0/−1
9.8.2015 10:43

V60l69a82d46i58m17í43r 81K38r25i13s93t12e10n 7136252905908

mno ve sportovní sekci, je i např. to že Maslák paří DOTU;-)

0/0
9.8.2015 20:09







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.