Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: NHL 16 vrací populární hokejovou sérii zpátky na vrchol

Po loňském kontroverzním ročníku se NHL vrací na nové konzole v plné síle. Pro milovníky hokeje je to takřka povinnost. Majitelé PC mají i nadále smůlu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J46a94n 13N14o66v51ý 3858903619977

Nemůžu si pomoci, ale co článek či recenze NHL 16 na českých webech to neuvěřitelná podoba s PR článkem, jak jsem již psal dřív.Vzhledem k tomu, že si EA Sports platí PR články na FIFU, tak mě to nepřekvapuje, ovšem jest škoda, že za pořádnou recenzí musí člověk do zahraničí.A tam bohužel převládá to, že vrchol bude návrat na PC, protože od doby kdy NHL na PC nevychází už nestojí za nic a nejodvážnější odhad ze zahraničí je ten, že se to EA prostě nevyplatí, ne z důvodu z jakého tvrdí, ale z toho, že nové ročníky nejsou takový pokrok aby hru na PC pustila.

+1/0
24.9.2015 0:54

J74a95n 61H58r66u53š48k96a 6563859683163

Conspirační teorie. Nic víc. Ono si to zahrát na 1/2 roku na PS4, nebo jen žvejkat je rozdíl. Zahraniční recenze čtu a jsou vesměs v pohodě.

Hraju to od 93' na PC až po dnešní verze a 16' se mi zdá po 14 zápasech bezkonkurenčně nejdál, ale to hooodně předbíhám.

0/0
24.9.2015 5:25

D88a18v19i79d 35Č10e98r55n94ý 8844899311350

tak letos na FIFU asi ani PR články potřebovat nebude. Hrál jsem teď PES 2016 a to je opravdu bída. Vypadá to naprosto stejně jako 2015 a ačkoliv jsem v některých letech dával přednost psovi, tak FIFA 15 byla mnohem lepší, takže letos očekávám, že bude o parník před PESem

0/0
24.9.2015 11:17

J86a46n 61N59o21v40ý 3238723409687

Dva přiznané už má.

0/0
24.9.2015 21:30
Foto

H12o37n57z32a 29S94r81p 9744863692668

Rozumim tomu dobre ze tvrdite, ze si EA sports plati PR clanek v CR, ale v zahranici ne a na PC hru nevydaji, protoze neni pro tamni hrace dost dobra? 8-o

0/0
24.9.2015 18:13

J69a13n 15N20o55v10ý 3118393719877

Nerozumíte.

0/0
24.9.2015 21:29
Foto

H59o98n98z55a 23S34r34p 9254263652778

Ctu to po vas počtvrté a porad nerozumim co jste tim chtel rict

0/0
24.9.2015 22:23

P41e85t89r 83S52t34r21a85n37s24k85y 8265259408

V tom případě byste se měl naučit formulovat smysluplné věty ve svém rodném jazyce, pak vám možná bude někdo rozumět.

0/0
24.9.2015 23:36

J45a60n 29N48o52v62ý 3728413239887

Můj rodný jazyk je Španělština, to si asi moc nepokecáme.

0/0
25.9.2015 20:24

D12a32v16i12d 39Č13e43r11n78ý 8824279771920

četl jsem recenzi na Blesku. Tam byla tak rozjuchaná a nadšená, že mi tam chyběla jen informace, že jde o komerční sdělení. Tady je to podobný, jen argumenty jsou trochu stupidnější, například ten, že nemůžete vynechat protože NHL16 nemá žádnou konkurenci 8-o

+2/0
23.9.2015 23:08

D34a28v85i24d 23Č56e56r24n47ý 8784169691700

díval jsem se na gameplay video protože trailer může přesvědčit jen blbce a dle mého soudu graficky tzo vypadá dost dobře, ale pořád to nevypadá ani trochu jako hokej na hřišti. Třeba bruslení hráčů, tam asi EA rezignovala na reálnost, jenže podle toho ta hra vypadá. V tomhle ohledu vypadala líp NHL 2000.

+2/0
23.9.2015 23:04

P60e83t13r 75J75a18r79o86š 8547485909

Tak urcite konzole..

+2/0
23.9.2015 14:03

M20i16r54o96s18l33a90v 22S59t46a16s90t95n48y 7354613166281

Ještě si pamatuju, jak jsem během Nagana hrál NHL '98, to byla revoluční hra.

+4/0
23.9.2015 9:53

P41a71v31e98l 62Z37a34d31r91a38ž77i86l 1821279730

Hraju NHL na PS od NHL10. NHL 16 je dobrá hra, vše by bylo super kdyby SERVERY při ONLINE hraní měly normální odezvu ! Jádro hry je dobré, offline hraní je super..ale online je zas a jenom o tom jak dobrá hra funguje online, a to je opět špatné.

Pokud Vás tedy baví offline mody jako GM, BaP atd. budete spokojeni. 

Pokud paříte online HUT, EASHL tak budete frustrovaní, protože si nejde normálně nahrát protože odezva je úplně na... nic.

+2/0
23.9.2015 9:45

K87r15i89s65t44i64á11n 72S25z73a32b35ó 3328957577442

Jo jo, naprostej souhlas , odezvy jsou fakt strašný, skoro nehratelný.  Na druhou stranu si nepamatuju, kdy mě takhle bavil offline . . .

+1/0
23.9.2015 9:59
Foto

M46i57c87h90a20l 66E88k24r25t 2285305506

Zvláštní, o problémech jsem četl, ale mám hru od dne vydání (digitální verzi z PS Store) a odehrál jsem cca 12 on-line zápasů napříč třemi módy (EASHL, UT + on-line s kamarádem) a nezaznamenal jsem žádné potíže.

0/0
24.9.2015 8:42

J72i47r70k40a 26N34o60v83á33k 6872895535189

Škoda že není na pc, kdysi jsem to hrál s docela mě to bavilo. Ale kupovat kvůli tomu konzoli nehodlám.

Výrobce mi sděluje, že na mě kašle a já mu sděluji totéž.

+16/−3
23.9.2015 8:14

J45a98k12u15b 92P86a72v13e46l 1660306920135

právě, že hlavně kvůli sportovním hrám je konzole úplně Boží! :-)

+3/0
23.9.2015 11:05

J57i68r84i 48B92o95r92o69v56y 7907236477113

Ti co chtějí hrát NHL 16 i na PC,a nejen na konzolích. Musí hledat na internetu. Ale ti, co to určitě neznají, tak doporučuji web http://www.addony.net, kde se začíná tvořit nová sezóna.

0/−2
23.9.2015 7:21
Foto

T43o15m13á35š 11H58r84a84b27a78l 7259207778600

Ale vždyť jsou to jen úpravy NHL 09!

+1/0
23.9.2015 7:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.