Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Pohlcující špionážní epos Metal Gear Solid 5 by byla chyba nehrát

Opěvovaná špionážně akční série Metal Gear Solid (MGS) byla jednou z těch, které mohli majitelé osobních počítačů konzolistům dlouhá léta jen tiše závidět. PCčkáři tak plnou dávku japonského techno šílenství dostávají až nyní. A vězte, že je o co stát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V46á81c67l89a53v 53Z44e98m92á85n53e50k 4698583961160

Bude čeština nevíte někdo?

0/0
19.10.2015 11:28

P52e86t93r 58M50i43k16e61š 4620461446394

Tak jsem tomu teda dal o víkendu ještě šanci a musim se tu veřejně omluvit páč mě ta hra nakonec opravdu chytla a nemůžu se od toho odtrhnout čili si sypu popel na hlavu a přiznávám, že je to pecka. Jen je teda dle mého potřeba si k tomu nejdřív najít cestu a přetrpět ten nudnější úvod. R^

+2/0
19.10.2015 7:17

M59i97c47h41a90l 61V21e26r68n35e56r 8477426317334

Jenom poznámka k úvodu recenze - tento díl rozhodně není první pro PC. Na PC vyšel už Metal Gear Solid 1 a 2 a loni taky Ground Zeroes.

0/0
18.10.2015 18:43

Z60d48e72n27ě23k 75F60i57b56i74c77h 4857139744150

Pro mě rozhodně jedna z nejlepších her roku. Má svoje chyby. Má jich i celkem dost řekl bych. Ale díky zábavě, možnostem a faktu, že mě hra po 80ti hodinách pořád táhne zpět jí musim trochu pochválit. 

To že hra dostane někde 10/10 neznamená, že se musí líbit všem. Je to pouze indikátor, jak dobře odvedenou práci vývojář udělal...nikoliv jak moc se vám to bude líbit.

+1/0
18.10.2015 18:25

J37a17n 18P14e49t93r 5475225589180

Jakozto milovnik MGS serie musim rict, ze je to jeden z nejslabsich dilu, nebot v TPP chybi absoultne nejzakladnejsi vec cele serie a to je pribeh, ktery byl oklesten jen aby vysel 1.9.84. Po herni strance je to nicneme dobra hra, jen me ale strasne stve fakt, ze se tvurci zamerovali na milion veci a vynechali tu jedinou dulezitou...

0/0
17.10.2015 19:55

J46a80n 47K27a40r56e25l 29N19o54v23a88k 5286314628986

vítěz kategorie nejpřeceňovanější hra roku.. btw: zkuste si online čast.. a nezapomeňte na platbu "mikrotransakce" za bezpečnou základnu.. ;)

+3/−1
17.10.2015 17:45

M50a89r65e23k 74L18u50č62i97n 4480388371815

9 hodin? To je sakra málo. Já mám jako recenzent odehráno také 55 hodin, což je v mém případě 30% obsahu hry a to NEJ mě teprve čeká. Tahle hra je naprosto komplexní a obrovská a je to to NEJ, co jsem za poslední roky hrál. Musím přiznat, že jako fanoušek GTA si hru užívám mnohem více, než GTA V. Samozřejmě se tyhle hry nedají srovnávat, nicméně to tak je. A to mě GTA V taky hodně bavilo.

+2/0
17.10.2015 17:14

P38e22t35r 24L18e75h94n22e40r26t 2277615668926

Není mi jasné proč recenze přichází takovou dobu po vydání hry, to je ostuda a důvod k zamyšlení milá redakce.

A taky mě zaujla ta zmínka o setkání recenzenta s prvním MGS, a ten jeho závěr...pokud mu utkvělo v hlavě jen to pobíhání v krabici tak bych asi být jím nikde nevytrubobal že recenzuju hry.

+1/0
17.10.2015 14:45

M30a91r47t87i85n 51H49o52c56e55k 5449425384407

je to multiplayer, když už je to pro PC. jestli ne, tak je to nuda Rv

0/−8
17.10.2015 8:22

O84n28d90r28a 86V46l79k 9414866730199

zeptám se jako retard, ale je tohole ironie že jo? :D 8-o ..v dnešní době bych se nedivil ničemu

+9/0
17.10.2015 11:33

P55e67t86r 20L73e48h60n18e25r30t 2697605598516

Hocku běž si servírovat svoji okurčičku a práci pro chlapy nechej na skutečných hráčích.

+1/0
17.10.2015 14:39

J85a41n 85K65a78r78e75l 47N63o36v21a35k 5986734298226

bohužel mulťák to má.. jen se v něm krásně ukazuje nefunkčnost mechanik, které hra má pro hru více lidí..

+1/0
17.10.2015 17:47

P87e14t72r 77M40i82k62e42š 4820171836344

Mno nevim asi nejsem cílovka páč je to moje první MGS hra ( hraju na PS 4) zatim mam odehrano nejakejch 9 hodim a to kouzlo jsem vtom opravdu nenasel. Skoda pac po vsech tech 10/10 co se povaluji na netu jsem opravdu ocekaval nejakou pecku, Ale je fakt ze je to moje pvni MGS hra a je mozne zepro fanousky serie to bude herni nirvana. jedine co muzu vyzdvihnout je zatim perfektni zpracovani Afganistanu.

0/0
17.10.2015 2:48

P23e20t25r 67M41i75k11e15š 4930751186944

Zbytek je takovej nijakej stale dokola se opakujici questy at hlavni nebo vedlejsi ( treba ty vedlejsi specops mise kdy jsem ted delal asi 10tou a z toho 4 se odehravali v jedny a ty samy vesnici ). Ale znova podotykam sel jsem do toho MGS nepolibenej a verim tomu ze pro znalce serie to musi byt hrozne fajn pro nas ostatni je to dle meho jen nic moc spionazni thriler kterej jeste ke vsemu kazi ty nadprirozene prvky.

0/0
17.10.2015 3:18

T43o18m13á60š 97S48o48u85k87u12p 4413645860800

Odehrano 9 hodin? Tak to jste uplne na zacatku :D Ale doporucuji vytrvat, pribeh se postupne rozjede a nebudete chtit odlozit ovladac.

+2/0
17.10.2015 11:01

P20e13t78r 52M82i71k94e51š 4340531216534

ok diky za info ještě tomu teda šanci dam.

0/0
17.10.2015 11:21

P92e32t72r 24L27e22h95n77e44r32t 2797125438436

Tak po devíti hodinách opravdu nemůžete vynášet žádné závěry, já mám odehráno 375 hodin a mám zatím na ukazateli 59% slněných a dokončených misí a úkolů.

+4/0
17.10.2015 14:41

J67o96s45e20f 77J59u79h59á64s97z 1359512918

375 hodin? lol...

0/0
19.10.2015 20:46







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.