Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Need for Speed se vrací k největší slávě. Jako trefa do černého

Letošní Need for Speed jsou jako hudební kompilace toho nejlepšího, které umělcům mnohdy vycházejí až po jejich smrti. Chybí výraznější nové prvky, ale většinu skvělých konceptů z minulosti autoři zpracovali výborně. Menší mírou inovace tak paradoxně vdechli nový život do pozvolna skomírající série.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J53a11n 44C85h41l28á35d79e66k 8964721588565

"není člověk ten, aby se zavděčil všem" ... viz níže kecálci co jen kecají a brblají ;-D.

Já se na tyhle NFS rozhodně těším a rád si je zahraju - jako vždy, bez detailů, stínů, rozmazávání a jinejch kravin. ;-) Snad nezklamou jako poslední tituly - ty stály opravdu za hov**.

0/0
4.1.2016 17:08

V63o56j37t93ě81c13h 38H71o31r94s17k47ý 7237577331602

84% za co? že je to lepší než předchozí díly, co byly tak na 25%?

To ani náhodou. Prostě EA předvedla to co předvádí už pár let....

A to vydávat hry s neuvěřitelnym potenciálem, kterého ovšem nedosahují ani z daleka. Tomuhle dávám tak :-/30%

0/0
8.11.2015 13:07

L74e48o55š 35V55e41r81n94e44r 4674470226453

Pro mě Best Of díly celé série: 1, 3, 4, 5 (Porsche), Hot Pursuit 2.

0/0
8.11.2015 9:13

T15o47m28á47š 55V43o98c79h20t60a 8157600419818

Dá se to hrát ve dvou u jednoho PS? ^^

0/0
4.11.2015 8:10

A78n49d77r93e14j 76B56r15a32b34e12c 4302181257544

Myslim, ze ne.

0/0
4.11.2015 11:28
Foto

Z98d46e45n 89T58o85m89a68n 7282759115

a na PS4 nemožnost bazarově prodat - kód byl již použit Rv

0/0
1.3.2016 21:50

D89a60n94i37e94l 30K93r98o98n25e94r 7884534186677

Heh...po 7 letech vedeni EA dospelo ke stejnemu zaveru, co jsem jim vzdycky rikal. Bylo to silene, vyvojari skoncili praci na NFS a ihned pracovali na dalsim dile.

0/0
3.11.2015 20:09

K58a41r95e22l 52M22á90c64h64a 5610674248512

prej Grafika hry je na konzoli PlayStation 4 parádní,,, pán pisalek má přehled , škoda že žádná konzole pořádnou grafiku (uhd) rendrovat ve hrách neumí

0/0
3.11.2015 18:13

A33n92d58r18e74j 37B75r65a54b36e96c 4172101237254

Haters gonna hate. Jsem PC hrac. Vubec poprve jsem neco recenzoval na konzoli. Ale i tak to vypadalo dobre. Rozhodne lepe nez spousta her na me postarsi PC sestave a horsim nastaveni.

+3/0
3.11.2015 18:23

T54o82m50á56š 46K50u27l40h37á32n62e58k 2765692398715

Jaký renderování uhd? Co to prosimvás melete? To jste si právě přečetl leták ElektroWordu a budete nám sem psát postupně zkratky co jste se naučil?

+5/−1
3.11.2015 20:59

J43a61n 78P57r75o31k45o79p 2783796915916

Ačkoliv jsem PC hráč musím souhlasit s panem Brabcem. Je pravdou, že díky pokročilým technologiím a neustále se rozvíjejícím trhem s grafickými kartami jsou hry na PC na tom graficky o poznání lépe, ale základem každé hry je optimalizace a ta u mnohých bývá na PC problémová. Je vcelku nanic, pokud spustíte hru na nejvyšší detaily, když se hra trhá a nejde ani pořádně hrát. Konzole tímto neduhem  (přecenění sil :) netrpí. A grafika dnešních konzolí je dle mého názoru na dobré úrovni.. Nicméně já raději dávám přednost zábavě před top grafikou (snad i proto vlastní konzoli WII a mohu říci, že Super mario world je jednou z mých nejoblíbenějších her i přes starou grafiku :) a díky indie scéně volím raději PC než konzoli. A předem říkám všem zatvrzelím PC hráčům a konzolistům, že vše má své klady i zápory a mělo by se nejdřív zkusit jedno i druhý, a až pak hanit :)

+1/0
3.11.2015 23:54

R86a68d25e45k 22H76o48r19a77k 4267677156825

Naprosto nejhorsim vysledkem je kdyz si arkada zacne hrat na simulaci. Dobry PR dokaze prodat prakticky cokoliv. Do doby nez si to budeme moci vyzkouset na vlastni ovladac jsem skepticky. Snad se plety a EA si sve penize zaslouzi. Nutnost byt online bude hlavne z duvodu kontroly licence. Warez scena bude muset tentokrat zamakat.

+1/0
3.11.2015 17:01

J75a27k80u51b 74V26e88s83e95l34ý 9724470437665

Tak tak, online jen kvůli licenci :-)

0/0
4.11.2015 13:11

J78a61k14u76b 66S69v35o48b49o62d46a 1222647911905

NFS uz mi nesmi pres prah je to kazdy rok horsi a horsi.  Cekam na GT!

0/0
3.11.2015 15:46

T61o65m45á21š 52J92a55r27e97š 4362144740

Dá se to přenastavit na ps4 z kloboučků na šipky nebo mám raději počkat na PC verzi ?

0/0
3.11.2015 13:46

M13i12c71h90a71l 74P43a80v40l25á21t 9903473224499

S tim "na pomezi arkady a simulatoru" si delate doufam legraci, ne?NFS byly vzdy ryzi arkadou s velmi veselym jizdnim modelem z jine planety. Ale byvala to sranda.

Jenze postupne se AI chovala divneji a divneji, pribyvaly otravne cutsceny, objevovaly se stale uchylnejsi a uchylnejsi herni rezimy (a mizely stare zname oblibene), kladl se vetsi a vetsi duraz na tuzing (naproste vizualni kraviny zamerene snad jen na nejmensi deti), technicka stranka vcetne grafiky se zlepsovala mezi dily mene a mene, objevil se stale vetsi a vetsi input lag.. No a jsme tam kde jsme. :o(

+2/0
3.11.2015 13:43

M78i40c87h38a14l 33P90a15v71l16á12t 9323243854159

PS: Ale pro deti, idealne na konzoli, je to stale zabavna blbina s auty.

0/0
3.11.2015 13:45
Foto

J86i77r40k64a 59K45ř47a90p55á49č89e58k 1198316495334

Každýho baví něco jinýho, asi budu vyjímka, ale mě třeba díl The Run přišel jako jeden z nejlepších, mělo to béčkovej příběh, písečný bouře, lavina, námraza, hlavní hrdina mluvil a nebyla to jen silueta za volantem a pasáže mimo auto měli dobrej náboj...ale k NFS, ty filmečky mě nudily už v Betě, grafika pěkná ale oproti videím nižší, na jízdní model jsem si zvykal nejdýl v rámci NFS, každopádně plus za tuning a za celkem chytrý a odolný policajty. A ten online ach jo, nechci si číst příspěvky z twitteru a furt něco sdílet.

0/0
3.11.2015 11:56

A29n15d79r15e48j 67B47r75a70b78e21c 4652291647724

Ty pseudoprispevky z Twitteru jsou vazne opruz, s tim souhlasim.

0/0
3.11.2015 12:10

J20i66r53i 19H34u23b16k56a 1893436924965

Hm...Remake Porsche Unleashed by nebylo? To byla snad poslední věc u které jsem se bavil:)

+8/0
3.11.2015 11:45

J82i63r43i 42B95e49c66v77a13r 7182159106

Přesně, Porsche považuji za vrchol celé série -s přihlédnutím k možnostem daným dobou vydání! R^

+4/0
3.11.2015 11:55

M47a20r91t88i88n 65C35u34m35p83e27l48i51k 7761390973162

evoluce, tovarni jezdec, super AI, uzasne trate, skvele hratelne na volantu...snad nejvic nfs a snad nej zavodni hra...pak uz to slo jen dolu a dolu

+2/0
3.11.2015 11:57

M97a33r25t15i73n 49C92u16m44p77e69l78i97k 7931170573482

FanBoy recenze...online paskvil pro maly deti, ktery nema nic spolecneho s koreny serie...grafika strasna, hratelnost strasna, online prvky nechutne a ke vsemu nefunkci...a jestli je nejvetsi plus hry prave grafika a filmecky (milion snad), tak to je dost smutny...proste NFS je uz deset let odpad...a pro me vzdy zrejme uz bude, protoze se serie uchylila k tomu, aby bavila maly fakany ovladajici vznasedla a sdileli si vysledky mezi sebou...a jestli tohle jsou udajny koreny serie, tak beze me...ja mel koreny serie trochu jinde...no nic, doba prvnich peti nfs se nevrati (a pro ea to ani nejsou koreny serie)

0/0
3.11.2015 11:14

A19n86d13r23e67j 10B76r66a71b56e78c 4262931537714

Clovek, ktereho nebavilo poslednich pet dilu, neni fanboy.

0/0
3.11.2015 11:27

M36a79r95t20i81n 83C42u45m52p94e81l31i56k 7641560853322

ja vim, trochu prehnana reakce..ale me ta serie tak hazi zluci a hra mi proste prijde brakovka...btw. ten navrat ke korenum tam snad taky nevidite, ne?

0/0
3.11.2015 11:56

A40n92d38r30e21j 13B83r65a25b37e17c 4772461377284

Tezko rict. Ja mam se serii NFS spojene prave ty Underground, Hot Pursuit a Most Wanted. Moc me bavilo i Porsche Unleashed a jako dite jsem hral i ty uplne prvni dily. Na ty uz mam ale jen matne vzpominky a pro realistictejsi zavodeni existuje hned nekolik kvalitnich alternativ. Tak je otazka, proc se nad stavajicim smerovanim NFS rozcilovat.

0/0
3.11.2015 11:58

M83a25r16t71i24n 20C47u66m34p53e66l70i71k 7271550193172

dam priklad: Kdyby autori nove vznikajiciho dooma ohlasili, ze pujde o navrat ke korenum a predstavili by nam taktickou tymovku, asi bychom nevericine kroutili hlavou, pro me je to to same...me prijde barbarske ignorovat opravdove koreny a vydavat ze ne vlastne uz jeden restart (prvni U pro me po nudnem HP2 restart predstavoval) ... jinak prvni nfs nikdy nepredstavovali realistictejsi zavodeni, byla to cistokrevna arkada, ale clovek mel pocit, ze ridi auto...po nfs bych nechci simulaci, ale rozhodne se mi nelibi to zesocialneni hry a dalsi zdementneni hry, kdy uz clovek ani nemuze rucne radit, neni videt, jakou rychlost ma zarazenou a kazdou chvili kouka na nejaky video

0/0
3.11.2015 13:00

A98n92d92r62e60j 43B16r67a92b35e26c 4682141387734

Rozumim vam. Ale od NFS chcete neco, cim uz to nejspis nikdy nebude. A pokud ano, tak spise jako nejaka odbocka. Treba jako byl Shift.

+3/0
3.11.2015 15:13

M58a54r12e71k 48S49e23l18i29n55g71e94r 5669457226926

Andreji, moc rad vidim, jak reagujete na prispevky v diskuzi. To nebyva na iDnesu zvykem, takze za me R^

+3/0
4.11.2015 0:21

A96n81d96r69e46j 44B34r31a64b72e65c 4552271217494

Diky. :)

0/0
4.11.2015 11:28

D64a49v38i95d 23S72v52o46b67o59d78a 2835428154701

Kdy to bude na PC ?? Víme ???

0/0
3.11.2015 8:12

T20r10u57n23g 32D71u32o40n14g 21T19h77a50n83h 5768575624127

Začátek roku nebo jaro 2016. Jen buďte trpělivý a nechte ty beta testery teda konzolisty opravovat bugy

+7/−1
3.11.2015 8:41
Foto

J43i31r40k27a 17K25ř79a34p39á59č11e86k 1658496885594

A hele, PC Master Race...

0/0
3.11.2015 10:49

P12e54t54r 69S97l27o92v27á96k 9915115627739

:D jo jo, a snad zase tak kvalitne jako batman, nech PC cry babies zas vyplakavaju vsade :D

0/0
3.11.2015 16:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.