Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Star Wars Battlefront nabízí za hodně peněz málo obsahu

Je až neuvěřitelné, že od posledního dílu série Battlefront uplynulo už deset let. Electronic Arts restartují celou sérii a s prostým názvem Star Wars Battlefront nám servírují v pořadí již třetí díl multiplayerové akce, jíž se po právu přezdívá Battlefield ve Star Wars hávu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J59a70r45m25i73l 73K84o34k95r80h64e62l 7573580473523

Mnu, takze EA opet vydal nedodelany polotovar za plnou cenu, kde si musite jeste jednou tolik priplatit, aby se mu polotovar zmenil alespon v jakys takys tovar. Po BF3 jsem se zarekl, ze za to nehodlam nikdy utracet penize za takovy smejd, (beta BF4 mne v tom jen utvrdila) a dobre jsem udelal. Skoda jen, ze "komunita" fanousku jsou s prominutim tupe ovce a bezhlave kupujou kazdy smejd co se vyda, protoze dokud jim to fandove "nespocitaji" mizernymi prodeji, tak budou tydle polohry vydavat neustale. Snad se toho dozijou alespon moje deti, ze EA vyda neco opravdu dodelaneho :-P

+1/0
25.11.2015 14:26

O59n44d80ř42e94j 57M93a77r22e55k 2982397372675

taktika boje v sériích BF už zmizela dávno, naposledy jsem ji zažil v BF 2140, následující díly jsou už jen bezduché střílečky ve stylu CoD, hodící se opravdu jen k večernímu odreagování od starostí všedního dne. Škoda že v BF 4 které hraju, nemají protivníci na zádech loga EA nebo DICE hned by měl větší motivaci použít k jejich likvidaci nůž ;-D

+5/0
25.11.2015 11:32

P62e44t31r 13O66n11d19r29á16č55e41k 6808898495

Tak jsem myslel, že SWB koupím klukovi k vánocům. Teď jsem rád, že jsem to ještě nestihl. Děkuji za recenzi a komentáře zde v diskuzi. Na Hvězdný Války jen do kina.

+5/0
25.11.2015 9:13

J65i44ř52í 33S92o64j43k67a 5438942151118

já se moc bojím aby ve stejné kvalitě nebyl novej film, jak mohli nechat vyjít pod logem Star Wars takovej paskvil jako je Battlefront to fakt nechápu

+1/0
25.11.2015 9:54

J76a67k13u28b 73M55a95t37o27u30š 3405532902463

Jo a eště k tomu třikrát!!!;-)

+1/0
25.11.2015 10:08

O43n39d38ř34e10j 24S66o53c21h77ů12r75e45k 5711342930106

Jedničku jsem nehrál, ale dvojka byla velice povedená...

+1/0
25.11.2015 12:52

L36u97k64á33š 51R26a87t80h 2852834628317

Musím souhlasit, že se toho ve hře moc nepovedlo. Je to tragedie. S čím ovšem souhlasit nemůžu je výborná optimalizace. Věřím, že na starší GeForce běží hra skvěle, ale vlastníte-li AMD, budete o optimalizaci mluvit úplně jinak. Navíc je na oficiálním foru spousta hráčů, kterým mizí zvuky be hře sami od sebe, stejně jako mně a jediná oprava je restart počítače nebo manuální přenastavení konfiguračního souboru, což ovšem učiní zvuky dosti nekvalitními. Tu zmiňovanou úžasnou kvalitu zvuků si tak také moc nevychutnám. Slyším je buď špatně nebo vůbec.

+3/−1
25.11.2015 8:50

J45a13n 98P41r56o31k13o39p 2183936905446

No nebyl bych zas až tak naštvaný ...... víceméně jsem to čekal .....  je tam několik prvků, které mi teda extrémě vadí viz 3. osoba u hrdinu to jo, ale jinak je to téměř to samé co dvojka (co se týče spádu hratelnosti ....... a tam byla ta 3. osoba také). Koupil jsem si season pass tak za mě jsem spokojen a až dají dokupy všechny mapy tak teprve pak se uvidí co jim dám za známku. Snad vyslechnou vývojáři prosby hráčů a hru doladí a vydají editor map. Jinak chápu hráče Battlefieldu, že se jim hra moc nelíbí je to vážně o něčem jiném  jen to podobně vypadá. Hezký den.

+1/−1
25.11.2015 6:33

V32l55a35d25i97m20í33r 13T33e29n14k55r36á23t 6918233495535

Vážený velice se vám omlouvám předem, ale jste naprostý pablb!

Zaplatíte 100€ za hru, která svou kvalitou a obsahem nedosahuje ani nejedné F2P hře

proč season pass proboha?! VŽDYŤ ANI NEVÍTE, ZA CO JSTE TĚCH 50€ VHODIL CHLAPE!

+5/−5
25.11.2015 8:49

M24a39r14e32k 75Š73e13b44e88s50t30a 2643911413167

přece bylo k Season Passu nějaká unikátní gesto---A TO SE PŘECE VYPLATÍ! :D

+6/0
25.11.2015 9:20

V30l10a94d90i71m82í75r 59T58e97n25k98r52á15t 6438393895885

Pravda :D...nicméně tím"unikátním gestem" je podle mě právě tukaní si na čelo každého, kdo se dozví že se najde někdo, kdo tu blbost fakt koupil :D

+7/−2
25.11.2015 9:40

P64a79v60e39l 10K78a60f21k62a 8314823821685

No, se svými financemi si každý může dělat co chce a označovat kvůli tomu člověka tím výrazem co jsme napsal vy bych se osobně neodvážil :).

+1/0
25.11.2015 15:00

A37n71t48o15n22í95n 31H77o69l47í78k 8557343594740

Tak drsnejsi vyrazy neprojdou filtrem ..

+1/0
25.11.2015 15:46

J59a38n 54P20r40o74k37o61p 2553906105256

Děkuji :) jsem rád, že alespoň někdo chápe jak je slušnost důležitá. Přeji hezký den.

0/0
25.11.2015 17:05

V39l60a29d54i76m74í38r 87T36e14n98k30r43á67t 6218933415805

Samozřejmě ze může, ale když si koupím perlivou mattonku abych následně doplatil ještě plnou cenu za to, aby bublinky měla, tak je to hloupost ne ;) ?

+1/−1
25.11.2015 20:24

P83a74v29e85l 61K33a75f71k52a 8924983201925

Nesuďte lidi a jejich chování podle toho, jak to berete vy :).

Pokud bych byl velký fanda mattonky a chtěl bych ji mít doma ve sbírce hned, byť i za cenu toho, že bude trochu ochuzená o bublinky které dodám až později a za příplatek, tak bych ji asi taky koupil :).

Ostatně já sám jsem si teď koupil Fallouta 4. A to i přesto, že jsem už před koupí věděl o nedostatcích a chybách které ta hra má (i z historické zkušenosti s vydavatelem, tak ze všech článků co na toto téma ještě před vydáním vyšly). Prostě doufám, že se ta hra s přibývajícími patchy a datadisky zlepší (+ mody, ale ty neuvádím, bo jsou zdarma). Udělal jsem to pro to, že jsem velký fanda celé série a protože ten 1K CZK, co jsem za tu hru dal jsem už dávno "dostal zpátky" a to včetně Season passu, který už jsem koupil též a to i přesto, že vůbec netuším, co všechno v jeho rámci dostanu.

+2/0
26.11.2015 12:46

J24a21n 79P91r27o49k92o12p 2793946715476

Děkuji a souhlasím, podobně to vidím i já :)

0/0
27.11.2015 6:42

J55a38n 33P76r71o62k42o29p 2733166355956

Omlouvat se nemusíte hulvát zůstane hulvátem a já se na Vaši úroveň opravdu ponižovat nehodlám :) to je k té první části. K té druhé části Špatně jsem se do příspěvku vyjádřil já tuto hru jako takovou dostal jako dárek :), ale i ták proboha co je Vám do toho za co kdo utrácí peníze? Zde se máte vyjadřovat ke hráma ne k pohnutkám co lidi vede k jejich koupi. Nebo se snad mýlím? Věřte, že stále existují lidé co si hry kupují, aby podpořili autory hry či třeba jen tím, že přispívají na charitu skrze Humble bundle apod. (přispívám konkrétně na Červený kříž). Víte stále věřím, že pokud se k sobě nebudeme chovat slušně tak se nikam nedostaneme. Mohl jste se například zeptat pouze na to proč byla hra zakoupena a já bych Vám velice rád odpověděl a nemusel jste nikoho urážeta omlouvat se za to. Příště než něco napíšete zkuste u toho trochu zapřemýšlet. I přes Vaše urážky Vám přeji krásný den :)

+2/−2
25.11.2015 17:02

V53l97a94d78i15m32í44r 88T26e20n84k19r63á75t 6938533475785

Je mi do toho kupodivu velice hodně...pokud použiji jednoduché přirovnání, tak pokud se najde dost lidí, kteří zaplatí plnou cenu auta a přitom dostanou polovinu toho, co automobil mít má s tím, že když zaplatí ještě jedno, tak do toho svého možná časem dostanou i to ostatní, co tam má už dávno být znamená, že i my ostatní, kterým tahle obchodní strategie takříkajíc"otevírá kudly v kapsách", budeme nuceni řešit nakup stejně.

Možná to zní jako hloupé přirovnání, ale v zásadě to na trhu her děje a právě díky hrám jako Sw:B teď. Takže i pohnutky k nákupu jsou podstatné, to že jste hru dostal sice znamená že jste se season passem pouze zaplatil polovinu, ale stále je to podpora velice zlodějských praktik, které pokračují právě díky téhle ignoraci.

To že přispíváte na charitu vás bezpochyby šlechtí jako člověka, měli by to dělat všichni, kteří mají možnost. Ale s tématem to nemá nic společného.

O podpoře autorů se s vámi přít taktéž nehodlám, to je samozřejmostí, ale stejnou samozřejmostí by mělo být vyžadovat kvalitu za své peníze, což ea dlouhodobě nedodává. A o tom že zrovna ea by absence vašich 50€ asi nepoložila asi taky spekluovat zrovna nemusíme

+2/−1
25.11.2015 20:22

J13a78n 57P48r15o94k51o93p 2793406655896

No vite kdysi tady byli lide, kteri to videli stejne jako Vy ..... Vetsina z nich byli diktatori, kteri urcili co lide mohou a co ne a kupodivu svete div se vzdy se jednalo pouze o to co jim vyhovovalo a co oni povazovali za spravne. Chci se Vas proto zeptat musim udelat vse (jak jste vyse popsal Vas to ohrome poskodilo) co urcite? Co vy povazujete za spravne? Pokud mi odpovite ano tak uz Vim co jste za cloveka a nebudu se s Vami nadale bavit. Nemam rad narcisticke a egoisticke osoby ve svete nadelaly az moc spatnych veci a myslim si ze se bez nich svet obejde. S charitou jsem poukazoval na duvod proc nekteri lide prispivaji a obcas za to dostanou brnefit nejake hry nebo neceho podobneho. No zamyslete se nad tim jaky jste clovek a jaky ma vyznam pro Vas vnucovat lidem svou vlastni vuli a nazor. Nakonec ale dejte pozor, aby se to jednoho dne neobratilo proti Vam. At uz odpovite jakkoliv na moji otazku stale jeste verim ze nejste spatny clovek a zde se jedna pouze o jakysi vzdor a Vase pochroumane ego tim, ze nekdo dela co Vy zrovna nechcete. Vse co napisete, ale uz jen tezko budete brat zpet .... Hezky den Vam popreji i tentokrat (i kdyz se priznam ze jsem mirne zklaman cekal jsem kapanek jine pohnutky, ktere Vas vedli k napsani predchozich prispevku) PS: omlouvam se za diakritiku pisi na mobilu

0/−1
26.11.2015 21:24

V29l17a84d82i47m28í53r 24T95e56n59k81r31á45t 6538243235955

Vidím, že sejít se s vami někde na půli cesty by bylo nemožné.

Téměř "sluníčkářsky" mi tu podsouváte urážky, aniž by jste jakkoliv reflektoval argumenty. Nazýváte mě egoistou a diktátorem, tak nevím, já vás aspoň poslal k šípku na plnou hubu.

Mějte se jak chcete. Jen se zamyslete nad tím, proč dříve neexistovali zbytečně season passy s dlc k ničemu, za plné ceny jsme měli PLNÉ hry a když už byl datadisk, tak to byla bomba co skutečně přidává nový obsah a má smysl...jen proto že to lidé podporují bez otázek...a velmi podobné je to i v dalších oblastech, bohužel

+1/0
27.11.2015 15:07

J68a88n 80P93r12o55k48o15p 2923106365206

Zaprve ctete poradne ptal jsem se Vas na neco, na coz jste ani nebyl schopen odpovedet. Ja Vas neurazim a ani o to nestojim Vas urazet. Rad se sejdu na puli cesty a diskutovat s Vami rozume a slusne nic vic nic min. Nenazval jsem Vas egoistou ani diktatorem (jen jsem konstatoval, ze tyto osoby nemam rad a uprime pokud bystem lidem diktoval a vnucoval sve nazory tak co jineho byste potom byl? Na to jste mi ale neodpovedel a branite se proti tomuto tak usuzuji ze jimi nejste - coz me tesi). Tak ted k tomu podstatnejsimu, konecne se dostavame k diskuzi o hre, pokud tedy stojite o muj nazor tak prodejni system (uz podle Bati a Forda) utvari sama spolecnost a obchodni model se ji prizpusobuje. Proc by si ji lide kupovali, kdyby to byla tak vyrazne spatna hra a proc by si kupovali seasson pass? Zkuste vzit zase v potaz ze vetsina her by bez prodeje seasson passu a DLC nemela kyzenou navratnost a v budoucnu by nemusely tyto hry vubec vychazet a to ze ji lide budou bojkotovat jeste neznamena ze misto teto hry vyjde jina s lepsim prodejnim modelem. Drive bylo spousta jinych veci, ktere v prodeji vadili (treba moznost hru instalovat omezene treba jen 5x viz Bioshok a presto to byla vyborna hra). Jinak i ja se budu branit pokud me bude nekdo jak rikate na plnou hubu urazet, ale pokud by Vam to nevadilo velice rad bych si podiskutoval o hrach s kymkoliv rozumnym (coz Vase uvahy beru za celkem inteligentni) a zakopal valecnou sekeru, jen cekam ze vezmete v potaz i nazory druhyh a nebudete je odsuzovat a vulgarne napadat pokud se budou lisit. Jinak abych se sam priznal starsi plne hry, ktere zpetne hraji jsem si dost idealizoval a dnes me jiz tak moc nebavi (jsou mezi nimi perly ale moc jich neni) zato treba novy Wolfenstein a jeho dlc nebo Borderlands 1 & 2 a jejich DLC hraji porad. Preji hezky den.

0/0
27.11.2015 17:53

J52i14ř32í 35S90o76j33k79a 5378752981338

i když jsem letitý fanoušek Battlefieldu a filmů Star Wars, a okamžitě ce Battlefront vyšel tak jsem si ho koupil a mohu upřímně říct že něco tak strašného jsem už dlouho nehrál, vše dobré z Battlefieldu je pryč, žádná kooperativní kampaň jen pár stupidních mysí které můžete hrát ve dvou a pak multiplayer kde jak blázni ve 40 lidech na mikro mapě střílíte na vše co se pohne, zapojení vozidel či stíhaček je naprosto náhodné protože nejsou nikde zaparkované ale nacházíte je náhodně ve formě "tabletek", společně s kamarády jsme hru hráli cca 2 hodiny, prošli všechny kooperativní mise a od té doby nevidím jediný důvod hru znovu spustit, škoda že nešla koupit pomocí Steam, okamžitě bych jí vrátil ;-€ !!

+4/−1
25.11.2015 6:05

J82i56ř28í 74K26o69p50ř36i80v83a 3704760199348

I na Originu ji muzete vratit. Me stacila demoverze, dekuji nechci vic. Battlefronty 1-2 se daly parit podstatne dele.

+3/0
25.11.2015 7:20

J14i39ř44í 42S34o53j86k85a 5138552591958

děkuji za info, to jsem netušil že jde vrátit i na Originu, jdu se na to mrknout snad přijdu na to jak, ještě jednou děkuji

+1/0
25.11.2015 8:25

J53i75ř89í 42S67o91j88k57a 5218552371738

tak bohužel to lze jen do 24 hodin, takže mam smůlu ;-€;-€

0/0
25.11.2015 8:28

M87i33r59o98s39l68a43v 55K25r65a71h93u45l94í50k 6557454954

tak to nemá moc význam, když to člověk den stahuje :-D

kdyby tam dali třeba do 3 dnů nebo tak něco... takhle je to funkce typu vlk se nažral a koza zůstala celá ;-D

+2/0
25.11.2015 10:09

P52a72v25e30l 25K73a46f47k25a 8774863601235

Požadavek na vrácení peněz lze zadat do 24 hodin od prvního spuštění hry, a to v horizontu sedmi dnů od data koupě. V případě předobjednávek potom do sedmi dnů od vydání. Pokud si novou hru od společnosti EA zakoupíte v prvních 30 dnech od data vydání a nebudete si ji moci zahrát kvůli technickým problémům na straně EA, můžete o vrácení peněz požádat do 72 hodin po prvním spuštění hry, namísto 24.

0/0
25.11.2015 15:05

M58i12r69o54s11l92a86v 56K44r22a14h79u86l14í95k 6967724504

aha tak to je pak ok. Jen je tam ale stále problém, že to musí být koupeno přímo na originu(pokud se nepletu), kde (nevím jak teď) to bylo předražené jako prase.

0/0
25.11.2015 15:08

J43i22ř24í 12S63o58j66k17a 5848622901528

přesně tak stálo to tam 59 eur a na alze to bylo za 1200, no jo za blbost a nedočkavost se platí :-(

0/0
25.11.2015 17:37

L64i67b64o52r 23N91a74v49r49á61t57i49l 3176603204

Klidně ať teď dostanu samé negativní palce... Ale zcela narovinu...

1. Absolutně mi chybí Single campaign

2. Připadá mi to jako Battlefield 4 s jinými texturami a s mnohem horší hratelností - jako sledovat přehřívání zbraně?!?!?! To snad ne! A "vozidla" jsou víceméně nepoužitelná, neb se můžete i s největším strojem zaseknout za mini kamenem...

3. Víceméně žádný pořádný vývoj vaší postavy, v podstatě jen dokupování lepších zbraní...

4. Celkový obsah je opravdu velmi chudý na to, že nejlevnější verze pro XBOX stojí 1899 Kč.

5. Fakt nechápu, jak tomu jiné velké herní magazíny mohly dát tak vysoká hodnocení... Pro mě opravdu zklamáníRv

+16/0
25.11.2015 2:27

M50i37l69a49n 50P51a36c53e47k 6980553472213

Netusim proc by ti mel nekdo davat minusy. V podstate jsi to shrnul naprosto spravne. Ja si treba myslim, ze i tech 60% je zbytecne moc. Tohle je takovy prumer. Ceny pujdou brzy dolu.

+3/0
25.11.2015 3:46

M86a92r18t34i64n 90V56e45s24e44l89ý 7144316

Hral jsem ve veřejném betatestu. Těšil jsem se na to jako malý dítě, protože SW je moje krevní skupina. Po hodině hraní jsem to odinstaloval. Za mě souhlas, mizerná hra se skvělou grafikou za neuvěřitelnou cenu.

+4/0
25.11.2015 7:40

J32a11k80u64b 73M94a12t47o26u78š 3255232502113

Tak třeba až se bude do kin blížit další pokračování SW tak už to vychytají :)

+3/0
25.11.2015 10:14

V37l24a26d53i67m53í62r 61T55e53n33k83r26á13t 6748353925785

Souhlas, pokud neznáte, zkuste Warframe..F2P hra, která nabízí tak 30x více hloubky a obsahu než dá dohromady toto za 100€...pokud SW univerzium, pak The Old Republic

0/0
25.11.2015 20:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.