Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Just Cause 3 je asi nejrozporuplnější hra letošního roku

Zběsilá akční jízda, v níž deaktivujete raketu za letu, vozíte se na střechách aut a počet explozí za minutu láme světové rekordy, se přece nudy obávat nemusí, že? Chyba.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J53a60n 37K46o52h23l 4713177911944

Ve slevě si to pořídím.. třeba to do té doby poběží jak má :-) Svět vypadá zajímavě, a knížku mám po jistotu po ruce u každé druhé hry.. navíc ke druhému dílu jsem se dostal teprve někdy loni, a dost mě bavil..

0/0
12.12.2015 8:50

K86a56r42e40l 34M67a90r33e20k 5195332893782

Hlavním tahákem nového dílu je lano? Pardon, ale lano ve druhém díle nebylo? Bylo!! Trojka je prachsprosta zdimacka na prachy, je to upravena dvojka. Nejvic prace tak je zřejmě na marketingu, ktery se musi tvářit že prodává něco úplně nového i když o nic nového nejde...

+1/−3
11.12.2015 11:26

Z19d13e33n62e95k 90C56i45z40e15k 2955831788901

Na JC3 jsem se tesil a dohral jsem ji v podstate jednim dechem. Takze ja rozhodne hodnotim R^ Urcite mne JC3 pobavilo vic, nez treba novy Fallout 4, ktery (i kdyz jsem velky Fallout fanda) hodnotim jako velke zklamani a v soukromem zebricku F4 ziskal pozici propadaku roku. :-(

+5/−2
11.12.2015 10:43

P66e45t86r 54S15v69o82b61o34d66a 7813345919867

Tato rozporuplnost byla už v předchozích dílech. Ta hra je svým způsobem neuvěřitelně nudná a stereotypní. Vlastně mě bavila po chvílích, hrát ji ale v kuse déle mě nudilo hodně. Chápu obě strany, není pro každého. Koho bavily díly předtím, bude spokojený.

+1/0
11.12.2015 10:32

D51a56n94i10e63l 81S27o43b28o59t74a 9269444596560

Na Steamu je poměr kladných a záporných recenzí 3600:2000, což potvrzuje tuhle recenzi. Na JC3 jsem se hodně těšil a tohle mě neodradí. Pokud je hra víceméně podobná jako předchozí díl, u kterého se dokážu odreagovat i po letech, tak si jí stejně koupím. Snad jen ten loading bude u pc lepší.

+2/0
11.12.2015 9:39
Foto

V51á45c55l55a75v 33H86á33z64a 6284299953566

Novinka v Just Cause 3 je vystřelovací lano, kterým můžeme k sobě spojit dvě věci? Recenzent nehrál nebo alespoň neviděl předchozí díl?

+4/0
11.12.2015 6:18

M77i65c80h71a98l 69V92e83r19n94e29r 8957736337264

Tohle jsem taky nepochopil. Trojku jsem teda ještě nehrál, takže nevím, co je tam nového, ale dvojku hraju s přestávkami pořád, a proslula právě tím, že se dá hákem třeba přivázat motorka za startující stíhačku nebo socha k autu atd.

+6/0
11.12.2015 7:53
Foto

H36o78n87z34a 32S15r81p 9314353782258

Tak teď se stydím, v prvním díle to nebylo, v druhém díle byla možnost tuším připevnit pouze dvě věci k sobě, ale ani to mě neomlouvá...

+3/0
11.12.2015 8:05

M62a64r33t40i80n 44P85o69k64o62r77n13y 1271749665724

Je to trochu spatne napsane. Samotne upotani 2 veci lanem bylo uz v prechozim dile. V tomhle lze ovsem pote dat prikaz a lano ony 2 pripoutane veci pritahne k sobe, coz, pokud vim, v minulem dile neslo.

+2/0
11.12.2015 8:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.