Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

New York v troskách pohltí na desítky hodin. Recenze The Division

Záchrana posledních zbytků civilizace v kulisách zdevastovaného New Yorku hráče polarizuje. Za zdánlivou střílečkou je totiž hutná hra na hrdiny, jejímž motorem je honba za lepší výbavou. A pokud si vás hra zaháčkuje, připravte se, že v ní strávíte desítky hodin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J93a12n 33H31r27á69š95e89k 9815147870377

nesouhlasim s tvrzenim ze v DZ najdete nejlepsi gear, malokdy mi tam padla zluta. vetsinou to dopadlo takze clovek dosel do mista kde je boss ale skupina agentu to vystrilela chvilku pred vami takze nezbyva nez bezet jinam a doufat...podle me je nejlepsi gear k zakoupeni ve forme zlatych navodu v hlavni zakladne, kupuje se za specialni menu ktera se nejlip ziskava hranim hlavnich misi na nejtezsi obtiznost a ktomu potrebujete tri kamarady nebo chvilku hledani na publicu nez vam hra hodi schopny hrace...

0/0
18.3.2016 9:39
Foto

O62n77d29ř57e39j 18Z12a86c27h 3943700793512

Je fajn, že si každý najde cestu, které mu vyhovuje. My jsme v DZ běhali dokola stejnou trasu, posílali si gear... přišlo mi to nejefektivnější. Příští týden vyjde patch, uvidíme, jestli něco z toho pořeší.

0/0
18.3.2016 10:27

J89a69r46o 83R52y87z33e29k 2931307391237

nudnejšie recenzie ako sú na BW aby človek pohľadal...

+1/−1
17.3.2016 12:44

M82a77t80ě84j 25Ř13í17h54a 6721952930149

A mohu se zeptat v čem ta nudnost spočívá ? Co v ní chybí či co je navíc? Recenze se mi zdá, že má veškeré náležitosti, které má mít. Přečetl jsem ji rychle a odnesl si o hře nějaké podvědomí.

+1/0
17.3.2016 13:41

J49a56r18o 77R32y68z98e40k 2521797361107

áno, priateľu, recenzia sú po technickej stránke výborné, ale strašne nebavia čítať.. je to takmer ako manuál k automatickej práčke, žiadny humor, žiadna fantázia, kreativita...

+1/0
17.3.2016 13:45

M59i16c38h26a63l 17T68r57u88p44l 5561392309116

Je vidět, že autor se nedostal to High-Endu hry nemohl by jinak napsat "Výroba vlastních předmětů hraje druhé housle" což není pravda, výroba předmětů z plánků, které jsou k dostání u spec. vendorů je tím nejdůležitějším co se týče vybavení. Jinak si nejde přizpůsobit gear tak jak potřebujete.

0/0
16.3.2016 8:42
Foto

O12n91d63ř35e78j 93Z74a42c43h 3943790553962

Možná, že jsem na craft zanevřel zbytečně brzy. Zatím mi ovšem pořád vychází nejlíp z hlediska čas/loot farmení DZ.

0/0
16.3.2016 13:41

J35i30ř98í 69S13e50j80k35o19r73a 9908897648369

A farmeni dz vede k hromade zbytecnyho lootu k dekonstrukci, coz je zakladni kamen pro craft a ziskani ranku 50 pro nakup receptu, jelikoz high-end byl zredukovan po 2 dnech natolik aby se vyplatilo snazit se top recepty.

0/0
16.3.2016 21:12
Foto

K46a25t15k10a 77B57o30š66k16o75v27á 8119427343274

U The Division se pořád nemůžu rozhodnout, co že to je vlastně za hru?

Mohl by mi někdo zasvěcený prozradit, jestli se hra dá opravdu hrát jen v jedné osobě s tím, že pro některé mise budete mít přidělené AI parťáky? Nebo musíte mít další tři členy týmu, abyste si zahráli a vychutnali hru se vším všudy (Dark Zone nepočítám).

Díky

+1/0
15.3.2016 10:33

J87a74k94u10b 44Z49a43c20h42a73ř 3229659316502

hra dohrána sólo na 30 úroveň, není potřeba parťáků

+2/0
15.3.2016 11:54
Foto

K79a91t66k55a 87B27o64š67k72o28v90á 8959467223884

díky

0/0
15.3.2016 13:35

J32o94s35e29f 70J24u42h60á18s12z 1899212698

Co je to za hru? Moderní (mmo)RPG - mmo v závorce úmyslně, na rozdíl od WoW nikoho nepotkáš, maximálně uvidíš zprávy v chatu (lze vypnout).

Já mám zatím nahráno něco přes 30 hodin, level mám 17 (hraju to systematicky zona po zoně podle levelu, kde dělám vše včetně sběru collectibles). Normální hra je lehce hratelná solo. Pak jsou tam příběhové mise, které jsou rovněž hratelné solo, ale lze upravit obtížnost a tam už je potřeba parťáků - osobně hraju vše na hard v partě a obtížnost se přizpůsobuje úrovni všech hráčů (čili varianta, že Tě protáhne někde s lvl 30 je eliminována tím, že nepřátelé budou rovněž 30/hard a on to sám nezvládne). Výhoda vyšší obtížnosti je šance na lepší loot, ale jelikož si lze dobrý loot i vyrobit nebo sehnat v Dark Zone, je to celkem nenucená možnost. Na normal to sama dáš v úplně pohodě.

0/0
15.3.2016 12:30
Foto

K21a29t96k68a 19B16o18š26k86o27v10á 8849267293114

moc děkuju za vyčerpávající odpověď :-)

0/0
15.3.2016 13:35

K76a18r47o12l30í31n20a 78P86o45s59p36í46c40h58a53l97o15v93á 6556531309326

Super, takže se jedná o hru typu Borderlands, což mi vyhovuje. Když se o hře začalo mluvit, byla jsem natěšená, ale pak začaly vycházet informace, že se bude jednat o čistě multiplayerovou hru a můj zájem opadl. Pokud to má ale nakonec hratelnost podobnou Borderlands, tak super.

Můžete mi ale prosím upřesnit jak je to se singleplayer kampaní a hlavně s příběhem? Jedná se o AAčkový kvalitní příběh, nebo je to spíš okousaná parodie na příběh ála Titanfall?

Děkuji :)

0/0
15.3.2016 17:57
Foto

K85a39t13k71a 45B76o34š44k53o93v40á 8839107633864

Přesně tyhle pocity jsem zažívala já. Představení The Division = totální nadšení, jak se pak začaly objevovat nové a nové informace směřující k tomu, že to bude spíš multiplayer, byla jsem zklamaná a o hru se přestala zajímat. Teď opět vysvitla naděje, že si ji přeci jen zahraju :-).

Podle toho, jak je hra popisovaná, si nemyslím, že je tam klasická singleplayer kampaň, myslím si, že prostě plníš určitě úkoly podle úrovně v nějaké části New Yorku a když se ti to povede splnit, posuneš se dál. A lidi, co jsem zatím vyslechla, říkají, že příběh je poměrně kvalitní, ale jsou i tací, kdo to přirovnávají k Watch Dogs :-/ tak nevím :-(

0/0
16.3.2016 7:15

K90a47r11o49l20í32n59a 79P71o85s37p73í12c78h32a72l57o55v84á 6616721269586

Dnes jsem v Re-play viděla recenzi a docela mě zaujala. :) Pokud to bude mít příběh typu Watch Dogs, to mi vadit nebude, mě se docela líbil, byť jsem ho dosud nedohrála, protože mi v tu dobu odešla grafika :-/ Hlavně, že to není čistý multiplayer, který se jen tváří jako že má příběh, jako třeba ten Titanfall.

Na hrách miluju právě tu příběhovou stránku, párkrát jsem zkusila multi, ale vždy to sklouzne do hrozného stereotypu, nehledě na strávený čas a peníze. Nejdéle jsem s kamarády vydržela u World of tanks, kde mám odehráno asi 1500 bitev (spolklo mi to asi 2000kč), ale už tři roky jsem na to ani nesáhla. Když se člověk dostane k devítkám, zjistí, ze se to bez peněz skoro nedá hrát.

Radši si zahraju počtvrté hru s dobrým příběhem (Borderlands, Mass Effect, Zaklínač, Crysis, apod) a ponořím se do ní, než hrát stále dokola nějaký stereotyp :)

0/0
19.3.2016 20:49

J74o11s61e11f 16J41u15h55á58s88z 1209242558

Příběh je spíš "příběh" - něco se tam sice děje, ale je to skutečně vedlejší prvek hry... Rozhodně to není AA :)

0/0
17.3.2016 12:10

K54a14r19o98l36í59n41a 85P17o13s32p64í31c30h82a38l24o12v24á 6746881359476

Dnes jsem viděla recenzi v Re-play a vypadá to zajímavě :) Hlavně že to není čistý mulťák tvářící se jako že má příběh, jako je tomu třeba v tom Titanfall :)

0/0
19.3.2016 20:54

P58e30t53r 47Š65t40ě78p 2843903640756

Já to hraju čistě jako singleplayer kvůli příběhu. Všechno se dá sólovat, jenom v DZ je sólista v nevýhodě - ale tam v podstatě není nutné chodit.

0/0
16.3.2016 18:57

T28o53n45í84k 34K22u83t72t66m97a39n46n 6833218322

Craftění bych doporučil dát druhou šanci a nepodcenit ho. Z green parts na blue parts, atd. spousta hráčů zbytečně přešla, výbavu jakékoliv barvy za pár šupů prodala, ale přitom z rozebírání a craftění můžete dosáhnout fialovýho výsledku ;)

+1/0
15.3.2016 9:51

J26a43r85o95s48l66a28v 65H60o78r82a22k 8747554387282

Presne, nekde se mi objevily plany na fialovej batuzek, takze jen co reachnu level 17, tak se bude craftit :) .

0/0
15.3.2016 10:30
Foto

L40u98b54o12m39í91r 38S77l11o89b25o68d49a 9285824683365

"Nekde" se jen tak neobjevil, jsou to rewardy za splneni vsech side misi v prislusne zone. Nejblize vas na lvl19 ceka purple Steyr AUG za mise v zone jizne od DZ.

+1/0
15.3.2016 12:04

J43a23r44o97s93l26a19v 10H87o84r16a51k 8107184277382

Tak samozrejme ze se nebojevil 'nekde' :) , byla to pravdepodobne odmena za misi.

0/0
15.3.2016 12:27

J78o97s47e38f 19J92u33h15á18s94z 1589502598

To není pravda, první craft je skutečně lvl 17 batoh a to za splnění všech side missions v oblasti Hell's Kitchen a další tuším lvl 17 pistoli za Times Square

0/0
15.3.2016 14:04

J25a41r94o24s85l41a41v 92H29o45r82a45k 8117514177312

Spis nez srovnavat s wowkem by asi chtelo srovnani s velice podobnym Destiny.

+3/−1
15.3.2016 9:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.