Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

První dojmy z DOOMu: Milovaná značka skončila v nekompetentních rukou

Tvůrci čtvrtého DOOMu naprosto netuší, které ingredience byly zásadní pro návykovost arénových akcí. Síťová hra je proto nesourodou směsí nápadů, které nedrží zcela pohromadě. Ve hře je možné spatřit záblesky potenciálu, jehož autoři naprosto nevyužili.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P59a63v44e59l 24D59r45d82l71a 4888704949967

Podle videa grafika docela ujde. Ale četl někdo všechny knihy DOOMu? Tam byl docela masakr, když se teleportovaly branama přišli o zbraně a všechno oblečení. To by byl teprve mazec, znovu a znovu si zbraně a armor najít.;-D

0/0
12.4.2016 20:05

F53i31l70i21p 74K11r23a88u63s 9539268356447

Teda musim priznat, ze po chvili cteni jsem mel pocit, ze to recenzovala Spáčilová :D

+4/0
6.4.2016 9:43

M56a92r92t61i97n 57N66o96v49a26k 1282970537513

Pisálek nejdřív píše o hře podle propagačních materiálů, pak čeká ze bude stejná jako CoD a dle teto logiky setře BETU. Stejně nakonec v recenzi ji dá 105%, zlatý exkrement a podobně. Teda recenze vyjde až po dodatečné kontrole Metacritic

zde je starší ale skvěla recenze...

http://bonusweb.idnes.cz/simcity-5-c6m-/Karta.aspx?idKarty=14833

+1/0
5.4.2016 22:28

A84n95d27r92e75j 64B96r23a70b88e80c 4632651657734

Pripadne neni od veci si precist clanek. Problem je prave v tom, ze zamlceli ty "CODovite prvky" typu spawnovani se zbranemi, moznost nosit jen dve, absenci sbirani arzenalu a chybejici trickjumping.

+2/−2
5.4.2016 22:58

M95a20r27t34i78n 13N52o89v19a89k 1232380107143

Jak mě pomůže přečíst si znovu článek když nepoznáte ironii? Když už nic jiného tak "Vás" nezarazilo: 105%, zlaty exkrement, odkaz na CoD, odkaz na povedenou recenzi a dokonce Metacritic?

Je videt že zde články vydávají opravdový odborníci...

0/0
6.4.2016 19:27

A15n51d23r31e59j 38B92r45a59b50e70c 4472421317134

Kdyz prispevek zacinate slovem "pisalek" jako ironie to na me vazne nepusobi. A nemam z toho ten dojem ani po opetovnem precteni. V utocnem tonu ostatne pokracujete.

0/0
8.4.2016 12:37

A80l44e90š 10H32o52r16á11k 7721738476415

Hlavně aby šla aspoň trochu ořezat ta grafika. Na obrazovce je tolik bordelu a krve, že se v tom člověk dost špatně orientuje. A ten motion blur nemá u MP co dělat.

+1/0
5.4.2016 15:25

K16a18r13e62l 35M95a18r65e47k 5665412153372

Hlavně ty oslavne ody jake se na to pěly... Aha, že by zas jen uplaceni novináři?

+2/−1
5.4.2016 14:41

A80n59d59r76e63j 41B69r30a85b38e55c 4312371777604

Sam jste uplaceny novinar. :) Treba ja hru chvalil na zaklade dostupnych informaci a videii, ze kterych to pusobilo skvele. Ale videa jsou dobre sestrihana a v oficialnich informacich zase chybely vcelku zasadni zminky o nekterych principech hry.

+3/−2
5.4.2016 14:44

J97i49ř49í 57J22u95ř86i37c56a 2868443501

Měl byste jít na mobil. Vydělal byste si na úplatcích víc. Tam jsou dle diskutérů uplácení všichni. Buď Applem nebo MS a nakonec samsungem.

0/0
6.4.2016 17:52

H34e64r65b23e12r85t 72V50á92c55l34a19v42s77k20ý 4309785571412

Stačí napsat: Jsem včerejší.

0/0
7.4.2016 15:11

M96a28r56e66k 96S26e83l92i40n93g31e12r 5889287896446

Jeste bych dodal "druhou stranu mince" - http://www.hrej.cz/preview/doom-dojmy-z-bety-5389/ - nazory hned ctyr autoru

+1/0
5.4.2016 14:31

J65a29n 25M52a44r64y36š67k52a 8240401259437

Nutnost více zásahů. Ale to je přece ono ne jak v Call of Duty stačí aby osel byl někde za rohem a zabil vás jednou ranou. Druhé velké plus májí za odstrnění toho pitomého běhání, ještě chybí odstranit pokud do někoho pálíte to jeho pitomé nereálné vyskakování a už to bude dokonalé. Beta mě nadchla.

+2/−2
5.4.2016 12:28

V84á65c58l98a55v 47S32v76o97b67o95d28a 3911429560710

ty si asi nehrál ty hry o kterých autor píše co :-/

0/−1
5.4.2016 14:29

K45a90r51o42l 54Š10e63f14č95í42k 5904889248818

ja mam pocit, ze tahle hra je zamerana na deti ve veku od 13 do 18 - 25, prva a druha skupinka uz nepoznaji klasicky Doom :-)

0/0
5.4.2016 16:48

K85a68r59o54l 37Š72e13f43č79í66k 5664679608288

+ maji uplne jine pozadavky. S tym uz my starsi nic nenadelame

0/0
5.4.2016 16:50

P34e52t32r 78J95a98r78o48š 2724101395657

Ano. Musi to byt jednoduche, aby mladej neztratil zajem. Skill je dneska skoro sproste slovo.

+1/0
5.4.2016 23:18

M93i94r58e15k 41Z87á82v85o20d58n42ý 7862297980498

Nerozumím tomuto komentáři. Síťové hry nehraju, takže je mi jedno, jaký bude multiplayer, nicméně mi přijde dobře, že Doom se vydal svojí cestou a nesnaží se jen kopírovat oblíbené věci z jiných her. Kdyby všechny hry vypadaly stejně, hrály by se stejně, tak k čemu by vůbec byly.

+1/0
5.4.2016 10:17

K11a20r84e74l 86U48r45b78a52n 2194214911259

Asi jste nepochopil, že oni právě že jen kopírují všechny nápady z jiných her a matlají to vše dohromady.

+7/0
5.4.2016 10:29

M13i46r94e58k 24Z70á77v18o83d74n35ý 7782837740188

Jo, to autor píše v jednom odstavci. A ve druhém píše, jak tam nic takového není. A ve třetím píše, že se můžete přeměňovat do démona, což asi jen tak ve hrách nenajdete. Myslím, že problém tedy není na mém příjmači :))

+1/0
5.4.2016 10:38

P74e20t44r 59J96a58r76o38š 2874351525267

Premena na demona - Painkiller

0/0
5.4.2016 23:22

P58e25t15r 94J29a94r66o81š 2724621835717

Ale on je prave ukradl. Bohuzel to vypada, ze ne zrovna ty nejlepsi.

0/0
5.4.2016 23:19

H57e30r40b27e44r58t 95V13á73c36l14a42v73s61k94ý 4659355181172

Vtipné porovnat článek s tímto: http://bonusweb.idnes.cz/odhaleni-doom-4-2015-0ei-/Novinky.aspx?c=A150615_083654_bw-novinky_anb

+2/0
5.4.2016 10:10

A32n71d54r28e92j 78B79r15a82b26e91c 4452211367714

Ano, to bylo psane bez moznosti si titul zahrat. Spousta tech konceptu na papire znela dobre. Ale nikdo jaksi nezminoval, ze nesbirate zbrane a budete nosit jen dva kousky. Nevidim nic spatneho na tom zmenit na zaklade zkusenosti nazor. Spousta her z vyvojarskych videii vypada skvele a vysledek za moc nestoji.

+14/−3
5.4.2016 11:03

A11n75t28o59n92í38n 38H48o52l31í20k 8727303674980

Mozna by stacilo priste proste mlcet, kdyz vlastne nic nevim.

+4/−2
5.4.2016 19:00

P11e56t63r 55J60a10r13o11š 2474481645537

Resp to mohli udelat jako mod. Klasicky DM + CoD DM. No co uz. Aspon vim, ze nemusim spechat s novym kompem. Singl si muzu dat kdykoliv pozdeji az prijde vhodna doba. Ale trosku to mrzi.

0/0
5.4.2016 23:24

J22a85n 80K90a91r16e12l 59N29o47v75a24k 5776934328116

dočetl jsem až k řádku kde píšete, že chybí (trickjump)... dále již ve čtení nepokračuji.. protože se tomu říka bunnyjumping.. trickjump je uplne něco jiného.. :)

0/−2
5.4.2016 10:04

A96n81d15r59e47j 82B25r45a80b65e74c 4712971747794

Asi jste to vzdal predcasne. Bunnyhoping je soucasti trickjumpingu a v Quake hrach se jeste rozdeluje na strafe jumping (vanilla fyzika, zahrnuje sipku dopredu) a ten druhy na jehoz nazev si nevzpomenu (QW fyzika, moznost 100% ovladat pohyb i ve vzduchu,). Ja mel skutecne na mysli trick jumping, jelikoz zde neni nic. Zadny circle jump, zadny strafe jump, zkratka nic.

+6/0
5.4.2016 10:58
Foto

M21i38c84h25a62l 71B39r28e65š28k17o79v63e80c 4481768664766

Multiplayer mě nezajímá, jsem zvědavý na kampaň, nicméně ta konzolovost to asi zabije.

+7/0
5.4.2016 9:59

M11i14l64o42š 15K16o39h70o45u20t 6364404395611

Další legenda byla pohřbena...

+1/0
5.4.2016 9:35

J54a66r63o85s92l77a68v 39N66ě62m49e40c 5397120617641

bože, k čemu?

0/0
5.4.2016 8:58

F41r87a18n93t95i69š24e77k 33K77ý85h91o35s 8298911353876

ech...no nic no...čili Brutal Doom dál vede :-)

+1/0
5.4.2016 8:55

O55n35d95ř26e62j 83F87i17g71u47r12a 5929739768368

Budte radi ze zakazali mody. Podivejte se jak dopadlo WOT diky modum. Stala se z toho traparna, ktera spis odpuzuje...

0/−5
5.4.2016 8:50

D18r79a77h47o31m45í64r 83S52t84r61o24u90h76a13l 4465708232524

Kdyby nebyly mody pro WoT, už by mě přestalo bavit. Nebavím se teď o aimbotech a podobně. Mám na mysli vizuální úpravy, hlas posádky atd. Možnost zmodifikování hry a vytváření modů je často zábava sama o sobě.

+4/0
5.4.2016 9:06
Foto

V82o76j64t47ě78c13h 30P85a34v32l22í84k 5594111594828

Proč jen mi ten článek přijde jako překlad z angličtiny ...

+1/0
5.4.2016 8:13

J55a50r53e13k 52W90o50l53f 5400109690

Vždyť to je Unreal Tournament jakej DOOM :)

+6/0
5.4.2016 6:46

T96o40m67á10š 40D78u31š93e58j53o42v98s44k11ý 3587403607390

UT byl o hodně lepší. :-/

0/−1
5.4.2016 13:24

P98e12t22r 41T92i57c94h26ý 4200981905354

Takze sase zpatky zDaemonu.

+1/0
5.4.2016 6:33

F21i17l77i43p 33M55u65c32a80l16a 8380173109

zazdili to hlavně tím že tomu daly jméno DOOM ( k takovému stylu hry se prostě nehodí ), kdyby to pojmenovali jinak nikdo se v tom nešťourá a bude to "pecka"

+3/0
5.4.2016 6:28

A39n22d51r19e12j 93B59r89a23b40e96c 4562641467204

Tak tak. Jako nova znacka by to bylo fajn.

+3/0
5.4.2016 10:59

T14o23m68á31š 12U33r41b34a31n 4109776130748

Ruka bez ruky jako žena bez ženy. V nekompetentních ženou?

+1/−8
5.4.2016 5:58

G38a57b92r73i14e41l 63H44o53r17t17e15n 9411459973754

http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ruka&Hledej=Hledej

+3/0
5.4.2016 7:12

M80a86r67t18i55n 27Z67i47k16m15u75n97d 7875305194331

Omlouvám se, to mělo být mínus :D

0/0
5.4.2016 7:29

V90á84c60l64a47v 32P51o32u82s74t59k16a 3600251692

To snad ne.

0/0
5.4.2016 8:15

F87i42l57i49p 23T19ř93e28b20a 6893540678986

Bože, oni okopírovali i ten deformovanej HUD =(

0/0
5.4.2016 3:30

M64a64r56e33k 97S83e24l55i83n43g38e57r 5449447346796

S clankem vicemene souhlasim, i tak jsem se ale i pres uvedene chyby slusne v bete bavil.

0/0
5.4.2016 0:31

V67a61š86e90k 44H87a64v39r79á95n24e95k 8669499746918

Slušně se bavit je na DooM málo....

+16/0
5.4.2016 1:00

A64n52d67r28e27j 35B17r76a10b24e13c 4982291917774

To dobre vystihuje moje pocity. Jako milovnika arenovych akci me to bavilo, ale bete bych "objektivne" dal tak 70 %.

0/0
5.4.2016 11:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.