Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

První dojmy z DOOMu: Milovaná značka skončila v nekompetentních rukou

Tvůrci čtvrtého DOOMu naprosto netuší, které ingredience byly zásadní pro návykovost arénových akcí. Síťová hra je proto nesourodou směsí nápadů, které nedrží zcela pohromadě. Ve hře je možné spatřit záblesky potenciálu, jehož autoři naprosto nevyužili.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P18a89v92e48l 77D25r85d67l30a 4748854749167

Podle videa grafika docela ujde. Ale četl někdo všechny knihy DOOMu? Tam byl docela masakr, když se teleportovaly branama přišli o zbraně a všechno oblečení. To by byl teprve mazec, znovu a znovu si zbraně a armor najít.;-D

0/0
12.4.2016 20:05

F10i14l53i29p 55K41r23a38u13s 9449218356427

Teda musim priznat, ze po chvili cteni jsem mel pocit, ze to recenzovala Spáčilová :D

+4/0
6.4.2016 9:43

M49a47r26t70i72n 87N35o86v27a56k 1502160877753

Pisálek nejdřív píše o hře podle propagačních materiálů, pak čeká ze bude stejná jako CoD a dle teto logiky setře BETU. Stejně nakonec v recenzi ji dá 105%, zlatý exkrement a podobně. Teda recenze vyjde až po dodatečné kontrole Metacritic

zde je starší ale skvěla recenze...

http://bonusweb.idnes.cz/simcity-5-c6m-/Karta.aspx?idKarty=14833

+1/0
5.4.2016 22:28

A15n66d94r10e77j 83B90r14a42b44e87c 4852741187944

Pripadne neni od veci si precist clanek. Problem je prave v tom, ze zamlceli ty "CODovite prvky" typu spawnovani se zbranemi, moznost nosit jen dve, absenci sbirani arzenalu a chybejici trickjumping.

+2/−2
5.4.2016 22:58

M82a57r52t11i61n 53N22o79v93a86k 1682270647933

Jak mě pomůže přečíst si znovu článek když nepoznáte ironii? Když už nic jiného tak "Vás" nezarazilo: 105%, zlaty exkrement, odkaz na CoD, odkaz na povedenou recenzi a dokonce Metacritic?

Je videt že zde články vydávají opravdový odborníci...

0/0
6.4.2016 19:27

A26n77d24r87e46j 22B59r29a53b17e91c 4962601617504

Kdyz prispevek zacinate slovem "pisalek" jako ironie to na me vazne nepusobi. A nemam z toho ten dojem ani po opetovnem precteni. V utocnem tonu ostatne pokracujete.

0/0
8.4.2016 12:37

A61l77e14š 77H44o26r94á96k 7921188806275

Hlavně aby šla aspoň trochu ořezat ta grafika. Na obrazovce je tolik bordelu a krve, že se v tom člověk dost špatně orientuje. A ten motion blur nemá u MP co dělat.

+1/0
5.4.2016 15:25

K97a76r44e83l 67M22a89r54e97k 5755352553632

Hlavně ty oslavne ody jake se na to pěly... Aha, že by zas jen uplaceni novináři?

+2/−1
5.4.2016 14:41

A87n89d59r90e48j 20B90r44a74b26e52c 4512311677114

Sam jste uplaceny novinar. :) Treba ja hru chvalil na zaklade dostupnych informaci a videii, ze kterych to pusobilo skvele. Ale videa jsou dobre sestrihana a v oficialnich informacich zase chybely vcelku zasadni zminky o nekterych principech hry.

+3/−2
5.4.2016 14:44

J18i95ř95í 89J68u77ř75i60c41a 2268473971

Měl byste jít na mobil. Vydělal byste si na úplatcích víc. Tam jsou dle diskutérů uplácení všichni. Buď Applem nebo MS a nakonec samsungem.

0/0
6.4.2016 17:52

H84e35r93b96e89r24t 27V53á76c84l15a57v42s64k74ý 4559555751812

Stačí napsat: Jsem včerejší.

0/0
7.4.2016 15:11

M59a26r92e63k 39S96e59l93i32n70g52e61r 5159237266936

Jeste bych dodal "druhou stranu mince" - http://www.hrej.cz/preview/doom-dojmy-z-bety-5389/ - nazory hned ctyr autoru

+1/0
5.4.2016 14:31

J54a59n 97M98a74r46y62š52k74a 8400301449237

Nutnost více zásahů. Ale to je přece ono ne jak v Call of Duty stačí aby osel byl někde za rohem a zabil vás jednou ranou. Druhé velké plus májí za odstrnění toho pitomého běhání, ještě chybí odstranit pokud do někoho pálíte to jeho pitomé nereálné vyskakování a už to bude dokonalé. Beta mě nadchla.

+2/−2
5.4.2016 12:28

V11á92c11l24a33v 83S67v86o75b98o74d28a 3711659470630

ty si asi nehrál ty hry o kterých autor píše co :-/

0/−1
5.4.2016 14:29

K68a21r13o82l 66Š74e79f18č23í39k 5844859728288

ja mam pocit, ze tahle hra je zamerana na deti ve veku od 13 do 18 - 25, prva a druha skupinka uz nepoznaji klasicky Doom :-)

0/0
5.4.2016 16:48

K26a95r65o92l 18Š47e68f92č27í47k 5264289358878

+ maji uplne jine pozadavky. S tym uz my starsi nic nenadelame

0/0
5.4.2016 16:50

P42e60t21r 77J51a49r91o72š 2544631145867

Ano. Musi to byt jednoduche, aby mladej neztratil zajem. Skill je dneska skoro sproste slovo.

+1/0
5.4.2016 23:18

M63i26r37e59k 64Z51á90v20o16d65n80ý 7122717290268

Nerozumím tomuto komentáři. Síťové hry nehraju, takže je mi jedno, jaký bude multiplayer, nicméně mi přijde dobře, že Doom se vydal svojí cestou a nesnaží se jen kopírovat oblíbené věci z jiných her. Kdyby všechny hry vypadaly stejně, hrály by se stejně, tak k čemu by vůbec byly.

+1/0
5.4.2016 10:17

K51a91r76e93l 34U24r68b40a71n 2894914221279

Asi jste nepochopil, že oni právě že jen kopírují všechny nápady z jiných her a matlají to vše dohromady.

+7/0
5.4.2016 10:29

M64i21r18e11k 75Z79á86v13o50d36n36ý 7192627530848

Jo, to autor píše v jednom odstavci. A ve druhém píše, jak tam nic takového není. A ve třetím píše, že se můžete přeměňovat do démona, což asi jen tak ve hrách nenajdete. Myslím, že problém tedy není na mém příjmači :))

+1/0
5.4.2016 10:38

P69e41t93r 35J58a71r96o48š 2404931735257

Premena na demona - Painkiller

0/0
5.4.2016 23:22

P73e33t25r 42J98a40r81o18š 2404851935987

Ale on je prave ukradl. Bohuzel to vypada, ze ne zrovna ty nejlepsi.

0/0
5.4.2016 23:19

H31e92r88b41e39r32t 18V63á81c73l14a22v28s93k73ý 4859695461922

Vtipné porovnat článek s tímto: http://bonusweb.idnes.cz/odhaleni-doom-4-2015-0ei-/Novinky.aspx?c=A150615_083654_bw-novinky_anb

+2/0
5.4.2016 10:10

A37n51d64r53e13j 19B54r28a78b75e59c 4852471477154

Ano, to bylo psane bez moznosti si titul zahrat. Spousta tech konceptu na papire znela dobre. Ale nikdo jaksi nezminoval, ze nesbirate zbrane a budete nosit jen dva kousky. Nevidim nic spatneho na tom zmenit na zaklade zkusenosti nazor. Spousta her z vyvojarskych videii vypada skvele a vysledek za moc nestoji.

+14/−3
5.4.2016 11:03

A93n29t48o88n83í57n 30H69o13l55í38k 8507563394930

Mozna by stacilo priste proste mlcet, kdyz vlastne nic nevim.

+4/−2
5.4.2016 19:00

P88e79t87r 30J49a94r21o47š 2694621625727

Resp to mohli udelat jako mod. Klasicky DM + CoD DM. No co uz. Aspon vim, ze nemusim spechat s novym kompem. Singl si muzu dat kdykoliv pozdeji az prijde vhodna doba. Ale trosku to mrzi.

0/0
5.4.2016 23:24

J31a26n 44K68a20r92e78l 15N88o37v49a76k 5886814228236

dočetl jsem až k řádku kde píšete, že chybí (trickjump)... dále již ve čtení nepokračuji.. protože se tomu říka bunnyjumping.. trickjump je uplne něco jiného.. :)

0/−2
5.4.2016 10:04

A96n73d25r64e48j 89B55r19a90b36e10c 4452401657744

Asi jste to vzdal predcasne. Bunnyhoping je soucasti trickjumpingu a v Quake hrach se jeste rozdeluje na strafe jumping (vanilla fyzika, zahrnuje sipku dopredu) a ten druhy na jehoz nazev si nevzpomenu (QW fyzika, moznost 100% ovladat pohyb i ve vzduchu,). Ja mel skutecne na mysli trick jumping, jelikoz zde neni nic. Zadny circle jump, zadny strafe jump, zkratka nic.

+6/0
5.4.2016 10:58
Foto

M67i67c23h60a59l 20B75r33e61š29k89o26v98e96c 4741178524316

Multiplayer mě nezajímá, jsem zvědavý na kampaň, nicméně ta konzolovost to asi zabije.

+7/0
5.4.2016 9:59

M94i82l31o71š 17K62o39h88o44u33t 6784364135461

Další legenda byla pohřbena...

+1/0
5.4.2016 9:35

J31a23r87o26s78l16a88v 61N77ě82m97e65c 5507250477661

bože, k čemu?

0/0
5.4.2016 8:58

F69r40a26n23t68i58š22e37k 77K78ý37h79o83s 8718851393156

ech...no nic no...čili Brutal Doom dál vede :-)

+1/0
5.4.2016 8:55

O12n10d30ř90e85j 54F74i47g96u26r80a 5569689958698

Budte radi ze zakazali mody. Podivejte se jak dopadlo WOT diky modum. Stala se z toho traparna, ktera spis odpuzuje...

0/−5
5.4.2016 8:50

D58r27a19h20o76m90í19r 52S43t59r46o94u44h12a31l 4715808972444

Kdyby nebyly mody pro WoT, už by mě přestalo bavit. Nebavím se teď o aimbotech a podobně. Mám na mysli vizuální úpravy, hlas posádky atd. Možnost zmodifikování hry a vytváření modů je často zábava sama o sobě.

+4/0
5.4.2016 9:06
Foto

V58o38j92t90ě32c43h 98P42a21v89l26í67k 5294611284698

Proč jen mi ten článek přijde jako překlad z angličtiny ...

+1/0
5.4.2016 8:13

J16a80r76e86k 70W51o63l35f 5560829330

Vždyť to je Unreal Tournament jakej DOOM :)

+6/0
5.4.2016 6:46

T12o66m97á81š 31D27u75š14e46j24o27v75s97k86ý 3737503337810

UT byl o hodně lepší. :-/

0/−1
5.4.2016 13:24

P40e75t87r 62T34i43c11h38ý 4440191125544

Takze sase zpatky zDaemonu.

+1/0
5.4.2016 6:33

F68i87l65i45p 27M21u92c24a22l30a 8140443529

zazdili to hlavně tím že tomu daly jméno DOOM ( k takovému stylu hry se prostě nehodí ), kdyby to pojmenovali jinak nikdo se v tom nešťourá a bude to "pecka"

+3/0
5.4.2016 6:28

A70n29d16r36e63j 88B21r86a46b92e57c 4882111377624

Tak tak. Jako nova znacka by to bylo fajn.

+3/0
5.4.2016 10:59

T71o29m72á16š 25U80r78b98a64n 4159716610298

Ruka bez ruky jako žena bez ženy. V nekompetentních ženou?

+1/−8
5.4.2016 5:58

G28a46b87r14i67e56l 97H79o21r27t56e71n 9181959793854

http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ruka&Hledej=Hledej

+3/0
5.4.2016 7:12

M37a81r55t90i30n 17Z95i49k34m45u86n65d 7565545164441

Omlouvám se, to mělo být mínus :D

0/0
5.4.2016 7:29

V51á32c81l78a46v 59P18o89u20s15t98k20a 3750351382

To snad ne.

0/0
5.4.2016 8:15

F53i96l53i72p 83T64ř64e79b92a 6113110488206

Bože, oni okopírovali i ten deformovanej HUD =(

0/0
5.4.2016 3:30

M12a91r44e69k 93S74e92l71i46n70g95e27r 5759557806546

S clankem vicemene souhlasim, i tak jsem se ale i pres uvedene chyby slusne v bete bavil.

0/0
5.4.2016 0:31

V80a66š95e36k 91H24a81v91r88á35n50e50k 8319439676438

Slušně se bavit je na DooM málo....

+16/0
5.4.2016 1:00

A66n73d29r25e40j 16B48r38a64b41e36c 4312961917384

To dobre vystihuje moje pocity. Jako milovnika arenovych akci me to bavilo, ale bete bych "objektivne" dal tak 70 %.

0/0
5.4.2016 11:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.