Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Uncharted 4 je kandidát na hru roku. Je to nejlepší díl série

Série Uncharted patří k nejúspěšnějším exkluzivitám značky PlayStation. Je synonymem pro úžasnou grafiku a napínavý příběh plný nezapomenutelných momentů. Čtvrtý díl má být přitom posledním dobrodružstvím s hlavním hrdinou Nathanem Drakem. A je to neskutečná jízda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F24r60a41n85t78i43š71e43k 60S56t38u11r61m 4532210510896

Já chci CoOp. Díky němu jsme užili s kámošema spoustu srandy u 3ky ještě několik měsíců po dohrání Singlu. ;-(

0/0
25.5.2016 15:08

L15u67k80á45š 32V86l98k 2221639364336

Selfie v Uncharted 4 ;-D

http://i.imgur.com/qx8Brf4.webm

0/0
21.5.2016 19:13

J34a17r69o91s35l85a38v 50T26r55o57j26a89n 3418909330137

Tahle hra má jedinou chybu, není na PC a já konzoli nemám. :(

+5/0
17.5.2016 21:17

R29a11d67e23k 42L11a13n15g 1936937916728

Premyslim, ze si poridim Uncharted 4, ale vubec neznam predchozi dily. Budu stihat a nebudu se ztracet, je to uzpusobene i jako samostatna hra pro nekoho, kdo nema se serii zkusenosti, nebo je ptoreba znat predchozi epizody?

0/0
17.5.2016 14:57

M41a72j25k17a 48Š19u53m86b45e75r75o24v70á 3345443561505

Tak dcera říká, že je samozřejmě lepší znát předchozí díly, ale žádná pokračující dějová linie tam není, takže nic nebrání hrát čtyřku bez znalostí předchozího děje:-)

0/0
17.5.2016 15:09

R89a13d40e63k 95L91a61n67g 1206907156668

Super, diky :)

0/0
17.5.2016 16:55
Foto

K86a41t90k46a 76B84o82š42k19o51v32á 8469467673534

jsou tam na to narážky, takže je lepší znát předchozí příběhy, ale dá se to hrát jako samostatný příběh...toť můj názor

0/0
17.5.2016 15:10

K35a52r52o18l 66Š56e64f13č89í60k 5194459798628

urcite si kupte kolekci 1 2 3 4. Hrat 4ku jenom tak bez vedomosti z minulosti vas ochudobni o dost veci :-)

0/0
17.5.2016 15:23

J38a27n 48W30a58w44r83o77s92z 6496619238

Taky bych doporučoval pořízení Uncharted: The Nathan Drake Collection. V ceně poloviny nové hry dostanete celý bundle 3 her, které opravdu stojí za to. Možná první už trochu pokulhává, ale i tak mě neskutečně bavila (Hráno někdy v období vánoc).

Bez znalosti postav se bojím, že k tomu příběhu tak nepřilnete.

0/0
17.5.2016 15:51

D41a48v79i92d 26R38y48c36h24e66t82s48k20ý 9316371100850

Konzole nikoho nezajímají...

+3/−13
17.5.2016 13:58

V67á48c12l79a68v 22K14a97r26a18s 1187501746591

naštěstí Rychetský už vůbec ne...

+9/−1
17.5.2016 14:41

F15i42l33i63p 20K66r92a16u40s 9359348706447

Není to špatná hra, ale není to Doom.

+1/−5
17.5.2016 10:55

V20á36c16l82a90v 34K10a58r43a71s 1357741946101

.. a to je dobře R^

+6/0
17.5.2016 17:30

J29a40n 85T48o16d24o43r76o97v73i89č 9295731417702

Je neskutečné, co kluci z NG dokáži pokaždé z Plejáku vyždímat. Ze všech stran furt člověk slyší, jak to nejde a to nejde a pak nakráčí ND a všechny posadí na pr..l.

+15/0
17.5.2016 9:57

M53a44j51k69a 97Š15u81m11b67e82r34o67v55á 3985613371445

Dcera je u 10. kapitoly a myslím, že až to dohraje, regulérně to obrečí - Nate je její nejoblíbenější herní postava. Já to mám jako film - sleduju, když hraje - a i tak je to úžasná podívanáR^

+10/0
17.5.2016 9:45

S71t91a86n10i49s84l64a29v 65H42o37r42á91k 5710602

Pokud jste nehráli, tak v podobném duchu jsou třeba The last of us nebo Beyond two souls. Úžasné věci. Bohužel PS4 hned tak mít nebudu, takže se spokojím s první trojicí Uncharted.

0/0
25.5.2016 12:51

M67a86j89k36a 83Š15u95m93b47e38r27o64v81á 3565863771465

The last of us hrála - určitě její druhá nejoblíbenější hra. Ale Beyond two souls ještě ne, díky za tip;-)

Jinak momentálně "žijeme" čekáním na novou Mafii a případné nové zvěsti o pokračování The last of us:-)

0/0
27.5.2016 10:38
Foto

K45a55t57k81a 54B70o13š59k85o49v42á 8719537683744

hnidopich: Nathanova manželka je Elena, ne Eleena ;-)

0/0
17.5.2016 7:50

P21e73t98r 67V18o34c53í38l74k96a 1484707318297

V mistni recenzi na prvni dil ji zase rikaj Elen :-)

0/0
17.5.2016 10:50

K82a72r77o64l 89Š96e45f24č77í23k 5264859768968

No a mimochodem je to SPOILER :-)

+1/0
17.5.2016 12:50
Foto

K64a62t32k92a 69B52o53š17k56o28v68á 8229917273814

v jakém smyslu slova?

0/0
17.5.2016 13:12

K83a15r98o80l 39Š13e76f63č17í62k 5704389958948

hrali jste Uncharted 1 2 3? Znate vztah Eleny a Nate? Tak pro nas kdo hrali jenom 1 2 3 je novinka, ze jsou "spolu" v zmysle manzel a manzelka ;-D

0/0
17.5.2016 15:21
Foto

K85a51t31k57a 55B73o22š74k55o11v78á 8749747263584

a že vám to vyzradili v recenzi je v pořádku??? Četl jste vůbec recenzi?

Citace: "Hlavní hrdina a vysloužilý dobrodruh Nathan Drake vyměnil střílení za razítkování a s MANŽELKOU Elenou žije poklidný život na hony vzdálený všem jeho předchozím dobrodružstvím."

A Uncharted jsem nehrála, nejsem majitelkou PS4, resp. PS3, ale příběh znám

0/0
18.5.2016 6:55

J94i77ř14í 28P42o93s17p26í15š46i93l 8872970246398

Hrál jsem předchozí 3 díly a nejvíce se mi líbila dvojka. Teď jsem v 16 úrovni čtvrtého dílu a musím říci, že super. Hra se opravdu povedla a její hodnocení přes 90% odpovídá. Určitě mohu doporučit R^

+7/0
17.5.2016 7:19

P97e23t56r 21M70i76k46e64š 4460531696184

Jsem zatim u 13 kapitoly ( cca mírně za polovinou )a je to super hra, ale má pár háčků zaprvý oproti předchozím dílům má člověk pořád pocit jak je možný že to všechno někdo nenašel už dávno před Drakem ( hlavně na Madagaskaru a ve Skotsku to hrozně bije do očí ) a za druhý mi trochu vadí ten odklon od tý indiana jonesovský lehkosti minulých třech dílů a příklon ke stylu Last of Us ( ale to je jen muj osobní problém je dle reakcí na netu je vidět že ostatní to naopak výtaj ) a poslední výtka směřuje k výběru lokací minulí díly byly super vtom že měli vynikajícně vybraný neokoukaný lokace ( i ten tropickej ostrov v jedničce byl na tu donu dost originální ) kdežto v dnešní době se na tropickém ostrově odehrává každá druhá hra a je tu už cítit lehká únava materiálu. Ale jinak je ta hra super a jsem rád že jsem do ní šel.

+1/0
17.5.2016 7:00

M59i97r12o63s38l60a15v 21S84t66a19s63t11n77y 7354263206611

Uf.

+4/0
17.5.2016 7:31

J84a23n 59P25r12o64c28h63á54z81k57a 9231672748726

"Výtaj" Opravdu? :D Nechcete se prosím! místo hraní opět přiučit češtině?

0/0
19.5.2016 6:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.