Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pražskému ghettu vládne policie. Recenze Deus Ex: Mankind Divided

Pokračování slavné série Deus Ex se vrací po dlouhých pěti letech. Hra se tentokrát odehrává skoro celá v Praze. Policejní násilí, segregace i strach z terorismu jsou zde na denním pořádku. Ačkoliv Mankind Divided má slabší místa, zbožňované sérii ostudu rozhodně nedělá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H19o38n55z36a 88K13l25v26á53n10e64k 9589467465440

Jop. Paradni hra az na to ze. V praze mi hra padala po vystrelu dokud se nevydal patch a nevypli se dlc. Takze hru sem musel o tyden posunout, takze předprodej pro mne uplny propadak, stejny problem sem mel v zakladne v praze u cvičení strelby po výcviku kdiz sem chtel odejit hra o5 spadla, smutny to příběh u aaa titulu.

0/0
31.8.2016 15:05

P23e90t30r 35M29o85s88t38ý57n 3189597247580

co na to říct - Human Revolution V

0/0
30.8.2016 23:18

V15i40k18t75o33r 51A52m51l30e76r 4324518702446

Hre skodi prehnane sci-fi prvky. Chapu, ze se jedna o hru z blizke budoucnosti, ale jen tezko nekdo muze uverit tomu, ze uz v roce 2029 zde bude existovat neco jako zeleznicni rychlodraha.

+9/−1
30.8.2016 22:13

J10i33ř90í 11J50u12ř89i27c58a 2568523531

:-)R^

+1/0
31.8.2016 12:39

M79i71r93o41s44l67a77v 94S40t64a70s16t50n86y 7324853176591

Souhlasím, ufoni v jedničce působili mnohem přízemněji.

+2/0
31.8.2016 13:16

G22o59r 95L43o45c86k 1375412372715

Deus Ex: Mankind Divided je asi nejhorší port hry z konzolí, který jsem zažil. Na hru jsem během 2 hodin uplatnil na Steamu refund. Refund mimochodem proběhl do 30 minut, obvykle trvá podstatně déle, zřejmě Valve z ohlasů rychle zjistilo, jak to s touto hrou po technické stránce je a vyřizoval to nějaký automat.

1) Neskutečné množství grafických glitchů již v první části hry na OC 980ti, ale stejné problémy byly hlášeny nejen u Nvidie, ale paradoxně i u AMD, pro které měla být hra optimalizována.

2) Citlivost/akcelerace myši taková, že jsem byl hru sotva schopen ovládat. Na nějakou přesnost míření nutnost zapomenout.

3) Při běhu do schodů se postava plíží.

4) Hra padá.

Chápu, že už vydali různé patche, které by měli situaci zlepšit, ale v pravdě tohle je jako vydání alpha verze, na mém herním PC nehratelné... Pak se mi moc líbil komentář na redditu: "Thank you for ****** destroying my Titan X!". Také nechápu náročnost této hry, grafiku nemá žádnou úžasnou, asi problém engine či portu...

Kol a kolem si studio zadělalo na problém, cca třetina hodnocení na Steamu je negativních, u mě to každopádně byl poslední pokus se značkou Deus Ex (a to jsem se na hru velmi těšil) a silně pochybuji, že si od tohoto studia ještě něco koupím, rozhodně tedy ne port z konzolí.

0/−3
30.8.2016 14:53

R87a70d40i83m 83S31r10a49m60e12k 2274754989263

neberte to jako rýpání, ale nemůže být problém jinde když jiní PC hráči nemají s touto hrou nejmenší technický problém? (viz příspěvek Dominika Černého)

0/0
30.8.2016 16:57
Foto

M64i37c39h58a65l 82S34i93n86g93r 6847463131926

Dovolím si nesouhlasit ve všech bodech.

ad 1) žádné závadné "glitche" jsem zatím nezaznamenal, vše běží jako po másle. Hra je absolutně plynulá pro maximální nastavení a fullHD (GTX 1070), nic se mi nepálí, nic mi nehoří, karta si pomlaskává a komp jede, jak má.

ad 2) citlivost myši lze samozřejmě nastavit jak na úrovni OS, tak na úrovni hry

ad 3) mně se neplíží

ad 4) mně nepadá

Negativní recenze na Steamu - jak je v nich uvedeno - si většinou stěžují na mikrotransakce, nikoli na kvalitu hry jako takovou.

0/0
30.8.2016 19:49

M49a18r33e84k 54Š27e98b95e28s83t77a 2193591603967

zvláštní, mě všechno funguje a mám starší 770ku .) nespadlo to, myš je ok, prostě všechno jede jak má...

0/0
31.8.2016 10:15

J46i28ř37í 74D73u43š94e35k 8352231611723

to je záměr nebo chyba autorů že je ta česká vlajka obráceně?

+6/0
30.8.2016 13:00
Foto

K70a16t12k54a 35B65o27š25k66o24v32á 8899627233714

tipla bych to na chybu autorů...asi jako když Google ke Dni nezávislosti Filipín nebo koho otočil jejich vlajku - až na to, že obrácená vlajka značí válečný stav...

+1/0
30.8.2016 15:13

M87i31r34o80s37l16a94v 89S75t11a67s92t42n87y 7204863656261

Podotknu, že dystopická Praha je i v relativně aktuální Dreamfall Chapters. Nešvary s pseudočeskými jmény jsou tam ale taky.

+2/0
30.8.2016 12:43

L52u35k62á32š 57H52r94d97l87i35č39k25a 8824491187251

Dobrá hra, ale crash v metru a debilní čeština mi dost snižují dojem. Váklaf, Rouzika, wtf?

+2/0
30.8.2016 12:12

T79o68m20á89š 70C20h57r44a24s33t10n84ý 2891194701333

google translator

+1/0
30.8.2016 12:18

M56a88t93ě29j 38Ž98a20l47o24u20d62e69k 3372524529256

Divím se, že tak velké studio, si nemohlo dovolit jednoho českého externistu aby jim zkontroloval všechny ty drobnosti. Hra by pak získala na větší autentičnosti a atmosféře. [>-]

+12/0
30.8.2016 10:32

P97a44v10e83l 56P50o43s13p26í47š52i88l 3411144363765

tak tu autenticnost bude mit pro 99,9% hracu tak jako tak. pro tech par hracu z cech di zily trhat nebudou:)

+2/0
30.8.2016 21:47

P77a94v11e59l 48P32o34s70p96í85š42i80l 3251374163245

si

+1/0
30.8.2016 21:47

V22o61j70t79ě55c11h 95R14ů46ž78e31k 1927982364892

Nebo to aspoň nechat na google překladači, i ten už dokázal pochopit, že "soft drink", doopravdy neznamená "jemný nápoj".

Hádám, že ty překlady dělal nějaký stážista s anglicko-českým slovníkem.

0/0
1.9.2016 0:35
Foto

K72a76t59k52a 89B10o62š82k92o18v32á 8169617483824

Snímkování mi padá pořád, hra se zasekne klidně i na půl minuty, načítání nových lokací (ale vlastně i těch, kde už Adam byl) je neskutečně pomalé, hra úplně spadla snad jen dvakrát, na druhou stranu oceňuji vývojáře z Nixxes, že se problémy snaží odstranit co nejdříve...jinak příběhu zatím nemůžu nic vytknout, netuším, kde se přesně nacházím a kolik mi zbývá do konce, ale když nebudu hodnotit technickou stránku, DEMD se mi líbí a ne zrovna málo. Potěšilo mě, že se ve hře objevily i některé postavy z DEHR, hudba je opět dokonalá, moc potěšili čeští dabéři.

Čeho je škoda, že do předobjednávek dali jen OST Sampler, který se navíc skládá ze songů dávno použitých pro různé trailery...

0/0
30.8.2016 10:23

M63a93r22t81i91n 54V70i54o61c49h88n85a 6475850611540

Deus Ex: Mankind Divided je fakt adventura?! ;-D

+1/0
30.8.2016 9:58

A24n94d89r38e44j 45B15r23a25b85e71c 4962121957584

Haha, neni. Opraveno.

+1/0
30.8.2016 12:43

M16a14r82t94i37n 83V75i29o38c33h92n94a 6585760281700

Jářku, ani označení akční není úplně košer, je to RPG ;-D A jako platforma není jen PS4. Já třeba koupil PC verzi ;-)

0/0
30.8.2016 16:57

A38n31d62r70e65j 72B62r45a76b41e66c 4662951637424

Vnímám to spíše jako střílečku s RPG prvky. A platforma v boxíku znamená recenzovanou platformu. Už jsme v redakci zvažovali, že to změníme. Lidi to mate.

+1/0
30.8.2016 21:37

P20e25t43r 75Z70á61l24e64s52n28ý 3464834340611

Aha, tak to jsem jeden ze zmatených, také jsem si myslel, že je to informace o tom, na jaké platformy to vychází. Asi mě mate podobnost úvodní tabulky u recenze s kartou hry.

0/0
30.8.2016 22:55

V49á77c38l49a65v 42Š72k19o10d98a 2381857214

Možná by stálo za to to pole rozdělit na dvě

Hra vychází na: PC, PS4

Recenzováno na: PS4

+2/0
31.8.2016 9:08

T31o14m62á65š 70J57a28r27e20š 4612744730

kolik hodin na základní dohrání ať vím zda sosat nebo kupovat .... je to alespoň 20-30 hod na dohrání s většinou postraních misí?

0/0
30.8.2016 9:27
Foto

K88a52t54k32a 96B90o82š61k75o24v47á 8599797173574

pokud budete fakt dělat všechny mise, prozkoumávat všechna místa a naslouchat rozhovorům, tak to na těch 20+ hodin vyjde...obzvlášť pokud půjdete stealth stylem

+1/0
30.8.2016 10:18

T74o65m46á30š 94J81a91r42e28š 4462554480

děkuji za info

0/0
30.8.2016 13:05
Foto

K49a81t71k16a 44B12o76š11k60o81v81á 8279347463924

jen pro představu, mám zatím nahráno 23 hodin...ale jelikož nevím, jak moc ke konci jsem se přiblížila, nemohu bohužel říct, jak moc odehraný čas ještě stoupne :-)

0/0
30.8.2016 15:17

D26a78n58i40e68l 78V73á65c50h95a 1238257927802

většina lidí tu hru stejně nedohraje jako u každé hry... :) tak who cares :D

0/0
30.8.2016 7:55

M93a79r65t59i70n 86V79i83o80c28h22n34a 6685180911930

To jako fakt?! Pár her jsem sice nedohrál, ale většinu v pohodě dojel. :-P

0/0
30.8.2016 17:02

R40a85d92e15k 90J81a46h63o37d24a 3133882544373

Tak třeba Deus Ex jsem dohrál všechny díly. U tohoto počkám teda na nějakou akci na steamu. Na black friday by to mohlo být už za solidní cenu.

0/0
30.8.2016 19:41

K84a71r17o31l 85Š26e41f31č20í31k 5104449848788

ten zaver mi pokazil celkovy zazitek z hry, ale s recenzi souhlasim. Hraji na PC a zatim sem narazil jenom na pomali nacitani novich lokaci, mam SSD ale obcas si pockam i minutu. Nevim cim to je, ale snad to vyresi pres patch. No a jeste k pribehu, mam pocit, ze na nas ceka 1 nebo 2 DLC. Neci mi chybi, ale nechci spolierovat :-) za mne 8.5/10. Dal bych i 9.5, ale ten konec mne odradzil :-P

0/0
30.8.2016 0:38

D73o19m18i86n84i66k 24C93e12r68n22y 5855863704299

Mam dojem, že jeden patch byl hned při vydání hry a na pc nemám jediný problém, načítání taky pohoda a mam taky ssd.

0/0
30.8.2016 1:39
Foto

J84i93ř74í 92Š98a81f57e95r 4541141139487

Tak se zkus třeba během toho pomalého načítání doučit česky, bude to tak pro všechny lepší.

0/0
31.8.2016 5:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.