Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pražskému ghettu vládne policie. Recenze Deus Ex: Mankind Divided

Pokračování slavné série Deus Ex se vrací po dlouhých pěti letech. Hra se tentokrát odehrává skoro celá v Praze. Policejní násilí, segregace i strach z terorismu jsou zde na denním pořádku. Ačkoliv Mankind Divided má slabší místa, zbožňované sérii ostudu rozhodně nedělá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H64o64n72z25a 92K86l78v89á40n79e94k 9329737695720

Jop. Paradni hra az na to ze. V praze mi hra padala po vystrelu dokud se nevydal patch a nevypli se dlc. Takze hru sem musel o tyden posunout, takze předprodej pro mne uplny propadak, stejny problem sem mel v zakladne v praze u cvičení strelby po výcviku kdiz sem chtel odejit hra o5 spadla, smutny to příběh u aaa titulu.

0/0
31.8.2016 15:05

P67e87t34r 73M60o47s88t74ý71n 3569827467740

co na to říct - Human Revolution V

0/0
30.8.2016 23:18

V42i47k50t72o36r 63A97m29l16e62r 4934558662686

Hre skodi prehnane sci-fi prvky. Chapu, ze se jedna o hru z blizke budoucnosti, ale jen tezko nekdo muze uverit tomu, ze uz v roce 2029 zde bude existovat neco jako zeleznicni rychlodraha.

+9/−1
30.8.2016 22:13

J39i41ř14í 21J92u84ř64i90c61a 2378173491

:-)R^

+1/0
31.8.2016 12:39

M20i26r75o96s52l46a13v 41S25t97a42s53t58n46y 7154743486811

Souhlasím, ufoni v jedničce působili mnohem přízemněji.

+2/0
31.8.2016 13:16

G70o78r 14L79o29c45k 1405522712535

Deus Ex: Mankind Divided je asi nejhorší port hry z konzolí, který jsem zažil. Na hru jsem během 2 hodin uplatnil na Steamu refund. Refund mimochodem proběhl do 30 minut, obvykle trvá podstatně déle, zřejmě Valve z ohlasů rychle zjistilo, jak to s touto hrou po technické stránce je a vyřizoval to nějaký automat.

1) Neskutečné množství grafických glitchů již v první části hry na OC 980ti, ale stejné problémy byly hlášeny nejen u Nvidie, ale paradoxně i u AMD, pro které měla být hra optimalizována.

2) Citlivost/akcelerace myši taková, že jsem byl hru sotva schopen ovládat. Na nějakou přesnost míření nutnost zapomenout.

3) Při běhu do schodů se postava plíží.

4) Hra padá.

Chápu, že už vydali různé patche, které by měli situaci zlepšit, ale v pravdě tohle je jako vydání alpha verze, na mém herním PC nehratelné... Pak se mi moc líbil komentář na redditu: "Thank you for ****** destroying my Titan X!". Také nechápu náročnost této hry, grafiku nemá žádnou úžasnou, asi problém engine či portu...

Kol a kolem si studio zadělalo na problém, cca třetina hodnocení na Steamu je negativních, u mě to každopádně byl poslední pokus se značkou Deus Ex (a to jsem se na hru velmi těšil) a silně pochybuji, že si od tohoto studia ještě něco koupím, rozhodně tedy ne port z konzolí.

0/−3
30.8.2016 14:53

R88a76d56i88m 45S29r24a87m12e39k 2654514199623

neberte to jako rýpání, ale nemůže být problém jinde když jiní PC hráči nemají s touto hrou nejmenší technický problém? (viz příspěvek Dominika Černého)

0/0
30.8.2016 16:57
Foto

M37i23c43h70a66l 43S47i58n26g22r 6557463701156

Dovolím si nesouhlasit ve všech bodech.

ad 1) žádné závadné "glitche" jsem zatím nezaznamenal, vše běží jako po másle. Hra je absolutně plynulá pro maximální nastavení a fullHD (GTX 1070), nic se mi nepálí, nic mi nehoří, karta si pomlaskává a komp jede, jak má.

ad 2) citlivost myši lze samozřejmě nastavit jak na úrovni OS, tak na úrovni hry

ad 3) mně se neplíží

ad 4) mně nepadá

Negativní recenze na Steamu - jak je v nich uvedeno - si většinou stěžují na mikrotransakce, nikoli na kvalitu hry jako takovou.

0/0
30.8.2016 19:49

M45a56r60e22k 93Š41e87b35e30s85t64a 2233271903857

zvláštní, mě všechno funguje a mám starší 770ku .) nespadlo to, myš je ok, prostě všechno jede jak má...

0/0
31.8.2016 10:15

J46i51ř14í 36D94u27š91e31k 8952801141193

to je záměr nebo chyba autorů že je ta česká vlajka obráceně?

+6/0
30.8.2016 13:00
Foto

K50a27t40k75a 88B82o53š81k65o82v14á 8399257303494

tipla bych to na chybu autorů...asi jako když Google ke Dni nezávislosti Filipín nebo koho otočil jejich vlajku - až na to, že obrácená vlajka značí válečný stav...

+1/0
30.8.2016 15:13

M87i23r84o12s30l30a67v 39S75t13a41s43t20n28y 7644383256221

Podotknu, že dystopická Praha je i v relativně aktuální Dreamfall Chapters. Nešvary s pseudočeskými jmény jsou tam ale taky.

+2/0
30.8.2016 12:43

L37u77k84á12š 55H88r33d44l46i14č79k68a 8984951787951

Dobrá hra, ale crash v metru a debilní čeština mi dost snižují dojem. Váklaf, Rouzika, wtf?

+2/0
30.8.2016 12:12

T52o43m81á95š 12C87h30r58a10s98t85n50ý 2191704461283

google translator

+1/0
30.8.2016 12:18

M74a23t12ě92j 70Ž12a20l38o22u95d84e31k 3352944449416

Divím se, že tak velké studio, si nemohlo dovolit jednoho českého externistu aby jim zkontroloval všechny ty drobnosti. Hra by pak získala na větší autentičnosti a atmosféře. [>-]

+12/0
30.8.2016 10:32

P46a41v32e22l 94P42o26s34p89í63š52i54l 3881474923375

tak tu autenticnost bude mit pro 99,9% hracu tak jako tak. pro tech par hracu z cech di zily trhat nebudou:)

+2/0
30.8.2016 21:47

P42a43v49e33l 82P75o12s80p40í71š66i89l 3911444373745

si

+1/0
30.8.2016 21:47

V13o50j19t71ě39c24h 16R79ů80ž85e68k 1807482674822

Nebo to aspoň nechat na google překladači, i ten už dokázal pochopit, že "soft drink", doopravdy neznamená "jemný nápoj".

Hádám, že ty překlady dělal nějaký stážista s anglicko-českým slovníkem.

0/0
1.9.2016 0:35
Foto

K32a57t90k93a 91B61o94š17k63o64v29á 8409637703584

Snímkování mi padá pořád, hra se zasekne klidně i na půl minuty, načítání nových lokací (ale vlastně i těch, kde už Adam byl) je neskutečně pomalé, hra úplně spadla snad jen dvakrát, na druhou stranu oceňuji vývojáře z Nixxes, že se problémy snaží odstranit co nejdříve...jinak příběhu zatím nemůžu nic vytknout, netuším, kde se přesně nacházím a kolik mi zbývá do konce, ale když nebudu hodnotit technickou stránku, DEMD se mi líbí a ne zrovna málo. Potěšilo mě, že se ve hře objevily i některé postavy z DEHR, hudba je opět dokonalá, moc potěšili čeští dabéři.

Čeho je škoda, že do předobjednávek dali jen OST Sampler, který se navíc skládá ze songů dávno použitých pro různé trailery...

0/0
30.8.2016 10:23

M44a96r29t24i79n 85V96i83o64c12h28n43a 6535120881430

Deus Ex: Mankind Divided je fakt adventura?! ;-D

+1/0
30.8.2016 9:58

A10n91d13r83e66j 43B52r43a81b51e55c 4112181747944

Haha, neni. Opraveno.

+1/0
30.8.2016 12:43

M75a25r19t37i33n 82V28i52o13c46h60n17a 6385890431600

Jářku, ani označení akční není úplně košer, je to RPG ;-D A jako platforma není jen PS4. Já třeba koupil PC verzi ;-)

0/0
30.8.2016 16:57

A62n61d74r84e39j 71B67r74a77b62e75c 4802961437514

Vnímám to spíše jako střílečku s RPG prvky. A platforma v boxíku znamená recenzovanou platformu. Už jsme v redakci zvažovali, že to změníme. Lidi to mate.

+1/0
30.8.2016 21:37

P81e55t37r 33Z67á37l91e60s20n27ý 3724604790301

Aha, tak to jsem jeden ze zmatených, také jsem si myslel, že je to informace o tom, na jaké platformy to vychází. Asi mě mate podobnost úvodní tabulky u recenze s kartou hry.

0/0
30.8.2016 22:55

V82á45c14l91a18v 93Š47k55o98d19a 2451537514

Možná by stálo za to to pole rozdělit na dvě

Hra vychází na: PC, PS4

Recenzováno na: PS4

+2/0
31.8.2016 9:08

T62o55m29á52š 71J15a12r18e34š 4822614190

kolik hodin na základní dohrání ať vím zda sosat nebo kupovat .... je to alespoň 20-30 hod na dohrání s většinou postraních misí?

0/0
30.8.2016 9:27
Foto

K92a35t68k23a 74B21o97š16k93o56v79á 8399757153354

pokud budete fakt dělat všechny mise, prozkoumávat všechna místa a naslouchat rozhovorům, tak to na těch 20+ hodin vyjde...obzvlášť pokud půjdete stealth stylem

+1/0
30.8.2016 10:18

T56o43m10á38š 23J31a83r50e97š 4632974300

děkuji za info

0/0
30.8.2016 13:05
Foto

K88a73t27k73a 20B31o39š97k11o22v86á 8849447333544

jen pro představu, mám zatím nahráno 23 hodin...ale jelikož nevím, jak moc ke konci jsem se přiblížila, nemohu bohužel říct, jak moc odehraný čas ještě stoupne :-)

0/0
30.8.2016 15:17

D44a68n97i49e22l 94V10á76c61h90a 1818337957702

většina lidí tu hru stejně nedohraje jako u každé hry... :) tak who cares :D

0/0
30.8.2016 7:55

M50a28r25t20i23n 77V27i29o39c15h29n54a 6745360551300

To jako fakt?! Pár her jsem sice nedohrál, ale většinu v pohodě dojel. :-P

0/0
30.8.2016 17:02

R22a52d78e96k 38J16a38h65o58d18a 3923732504223

Tak třeba Deus Ex jsem dohrál všechny díly. U tohoto počkám teda na nějakou akci na steamu. Na black friday by to mohlo být už za solidní cenu.

0/0
30.8.2016 19:41

K29a48r16o12l 39Š71e67f68č33í20k 5764269498678

ten zaver mi pokazil celkovy zazitek z hry, ale s recenzi souhlasim. Hraji na PC a zatim sem narazil jenom na pomali nacitani novich lokaci, mam SSD ale obcas si pockam i minutu. Nevim cim to je, ale snad to vyresi pres patch. No a jeste k pribehu, mam pocit, ze na nas ceka 1 nebo 2 DLC. Neci mi chybi, ale nechci spolierovat :-) za mne 8.5/10. Dal bych i 9.5, ale ten konec mne odradzil :-P

0/0
30.8.2016 0:38

D43o92m50i35n49i16k 69C68e79r26n72y 5215223854539

Mam dojem, že jeden patch byl hned při vydání hry a na pc nemám jediný problém, načítání taky pohoda a mam taky ssd.

0/0
30.8.2016 1:39
Foto

J64i68ř34í 55Š88a92f98e15r 4671341259587

Tak se zkus třeba během toho pomalého načítání doučit česky, bude to tak pro všechny lepší.

0/0
31.8.2016 5:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.