Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Ve strategii Cossacks 3 dostanete nařezáno, ani nebudete vědět jak

Strategie Cossacks 3 by se mohla líbit fandům prvního dílu, pro nikoho jiného asi není. Zůstaly mechanismy, vysoká obtížnost a bohužel i staré chyby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K87a97r45e54l 62U43r19b76a75n 2584424921269

Je to hodně obtížná záležitost ze staré školy. Hodinu trénujete armádu, aby pak během 5 minut lehla pod šrapnely nepřátelských děl. ;-DR^

+1/0
11.10.2016 14:39

J52a25k24u48b 92Z52e23m43á72n24e20k 2314963901298

Takže vlastně vzali jedničku, dali do ní víc chyb a při snaze o hnusné 3D zobrazení je někdo ne úplně hned, ale přeci jen ještě celkem zavčasu, praštil klávesnicí po hlavě.

+2/0
10.10.2016 12:19

P51a95v77e14l 11T21a56š79e20k 3897923542214

Taky se divím, že všichni tu grafiku chválí. Vždyť ta stará 2D grafika byla mnohem hezčí. Ještě hezčí byla u druhého dílu a u American Conquestu.

0/0
15.10.2016 20:54

V52á46c72l39a80v 12C97h58a64r42v84á22t 9778214245829

Ahoj, to vypadá dobře a českou lokalizaci bych rád vyzkoušel. Jen ji nikde v obchodech nevidím. Víte, kde se to dá koupit ? Díky.

0/0
10.10.2016 9:11

J35i33ř65í 52Ř88e35h78o79ř 9378918156958

steam http://store.steampowered.com/app/333420/

+1/0
10.10.2016 10:20

V44á14c57l10a97v 11C90h36a50r79v49á93t 9928704865639

paráda, děkuji :-)

0/0
10.10.2016 10:39

J91i90ř33í 98J41u96ř83i66c37a 2128323261

Po přečtení této recenze sem napíšete, že to vypadá dobře??? Vy jste masochista? ;)

+2/0
10.10.2016 11:00

J67i92ř11í 88Ř96e11h23o59ř 9838848246758

v recenzi musí zmínit i nedostatky, ale původní cossacks měli ty stejné vady a přesto je mnozí z nás s oblibou hráli. Horší než zmíněné nedostatky je návrat k AoE stylu, který dnes spousta lidí vnímá přežitě včetně třeba mě. Pouze starcraft šílenci se toho drží. Styl total war je mnohem lepší.

+1/−1
10.10.2016 11:09

J30a87k42u55b 82M70a58t28o48u25š 3875462682163

Tak dle recenze jsem nabyl dojmu že jde o hybrid AoE a Total war. Jinak AoE styl má i výhody kdy si můžu navolit velikost armády.

+1/0
10.10.2016 11:45

J63i47ř29í 90Ř71e94h78o73ř 9688578776608

ani bych neřekl že je to hybrid. Společné to má jen obří armády. Styl hraní je úplně někde jinde. A to i styl hraní těch bitev.

0/0
10.10.2016 13:02

K96a90r56e36l 78U17r76b56a77n 2534634381839

Z total war to nemá nic společného, je to čistá realtime strategie typu AoE. Určitě bych vyzdvihl grafickou stránku a hudební doprovod. Rachot děl puštěný naplno vás ohluší a sousedi budou sbírat spadané věci z polic. R^

Hra je zatím malinko neodladěná občas padá, ale opravné peče jsou vydávané a je to lepší a lepší.

0/0
14.10.2016 10:28

V66á52c13l77a51v 15C64h30a89r46v74á40t 9928234285969

Tak trochu jsem. ;-D A taky stará škola. AoE, CaC...a dnes těch klasických strategií moc nevychází. ;-(

+1/0
10.10.2016 12:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.