Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Watch Dogs 2 je slušná akce s otravnou hackerskou partičkou

První díl Watch Dogs se snažil uchopit pojetí městské akce jinak než konkurence. Dvojka sice přináší zajímavé novinky, ale dělá stejné chyby jako jednička. Zklamou nic moc příběh a nesympatický hlavní hrdina.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J51o42s41e41f 64L63a43s56k20o53š 2717150350

Koupeno na steamu a vráceno. Za prvé mi hrozně vadil naprosto nelogický systém ukládání hry. Hra se uloží někde a někdy. Ale co mi vadilo nejvíc, že neexistuje možnost si hru někde sám uložit. Až iritující chyby ve hře typu ječících panikářů na chodníku, když jedete normálně po silnici. Dementní dopravy kdy na křižovatce stojí auto a prostě nejede. Až po naprostou demenci nepřátel.

Jednička mě celkem bavila, dvojka je blbost.

0/0
24.1.2017 16:49

T37o16m47á72š 48V13o53j34í31ř 1415382336235

První nezvládnutý díl od vás dostane 88% a druhý, který ho mnohonásobně převyšuje 70%? Souhlasím s 99% zahraničních recenzí, konečně se Ubisoftu něco povedlo, super hra!

0/0
31.12.2016 13:01

M48i48r81e26k 46S77á51l 1795611418774

škoda že nejde o kopii (aspoň části města). moc by se mi líbilo hrát něco, kde bych se zároveň zorientoval někde, kde jsem přitom nikdy nebyl.

občas řádím na google maps a docela slušně se už vyznám v pár bezvýznamných městečkách různě po světě, ale není to taková zábava jako by to bylo ve hře.

nevíte o nějakých hrách, který jsou zasazený aspoň zčásti do reálných kulis? třebas i oldies??? dík předem za info:-)R^

0/0
15.11.2016 17:09
Foto

K80a46t67k43a 37B11o58š76k38o93v60á 8459757263374

Assassin's Creed - trilogie s Eziem. Florencie, Benátky, Řím i tehdejší Konstantinopol jsou znázorněny poměrně věrohodně (až na některé detaily, samozřejmě)

0/0
17.11.2016 14:39

M52i19r59e29k 10S12á18l 1505251938734

aha, ale to bude asi historická podoba.. já myslel něco z plus mínus dneška, podoba max z osumdesátek nebo mladší

0/0
24.11.2016 17:51

J93a16k93u63b 55V74l73k 4691902117452

Mě by zajímalo kolik lidí co tu hodnotilo tu hru opravdu má a hrálo ji. Dle světových recenzí je ta hra na dobré úrovni. Ano každý má svůj šálek vkusu, pro mě Watch Dogs 2 má 85%.

Světové hodnocení :Polygon – 8, GameReactor – 9, SegmentNext – 9, Eurogamer Italy – 8, God is a Geek – 9, IBTimes UK – 4.5/5, The Sixth Axis – 9, Xbox Achievements – 8.5, Pocket Lint – 4/5, Forbes – 9, Metro – 8, Attack of the Fanboy – 4/5.

+1/0
15.11.2016 15:48
Foto

K19a95r30e81l 61S94u29c86k 9137159101192

WATCH DOGS

https://www.youtube.com/watch?v=tC7LfDviTM0

0/−1
15.11.2016 14:19

H34o41n30z42a 41K74a72h94o51v49e62c 1176514824

Nějak nechápu vaše hodnocení. Jedničce dáte 88% a druhému dílu 70% ? Přitom všude čtu a i vidím ve videích, že je dvojka lepší.

0/0
15.11.2016 14:09
Foto

L74u47k85á70š 16N34a36v17a98r62a 2988278501239

Moc povedená recenze, hodně jsem se pobavil. ;-DR^

0/0
15.11.2016 13:10

J31o38s90e68f 93J96u68h31á34s42z 1429932288

Watch Dogs 1 jsem si tehdy koupil v den vydání celej natěšenej a byla to blbost. Nesmyslný jízdní vlastnosti aut a dost nudnej příběh - ani jsem to vlastně nedohrál. Když jsem si, vzhledem k oznámení dvojky, před několika měsíci Watch Dogs znovu nainstaloval, měl jsem tam při plnění arkády nesmyslný grafický bug (celá obrazovka blikala žlutě, ale jen při sbírání mincí v parkouru). Hlásil jsem to Ubisoftu a po víc než měsíci! mi přišla odpověď; dotaz na aktualitu grafických ovladačů. Takže díky Ubishite, nikdy víc. To už bych si radši koupil Mafii 3 nebo nový Homefront než tohle..

+1/−2
15.11.2016 12:31

D16a92v69i42d 22S39ý78k29o80r11a 7414981741827

Taky si nechám zajít chuť....

+1/0
15.11.2016 11:26

F27i42l66i42p 23K34r59a72t22o57c93h23v54i23l 4523235526382

Nevim... skvelej hlavni pribeh i postavy v Mafii 3 jsou na prd, protoze nefunguje to okolo a je to repetetivni. Tady zas pribeh je k nicemu a ty ostatni veci dobry.

0/0
14.11.2016 22:37

J22i16ř29í 23S38o29j85k86a 5718922501378

koukám že je to stejná pecka jako Watch Dogs 1, ještě že jsem podruhé nenalétl

+1/−2
14.11.2016 19:58

K58a68r28o24l 50Š88e67f98č28í69k 5684429798218

chybi mi zminka o grafice, vypada to moc hezky

0/−2
14.11.2016 19:39

J48a98k84u64b 75M67i57c13h86á68l62e14k 3137463567363

Mě ta parta přišla jako banda anti-system anarchistů tralala, co mlátí lidi jojem. Nic pro mě.

+3/0
14.11.2016 19:12

D61a65n32i84e98l 34V93á39c71h63a 1548527207512

odradil mě hlavní hrdina, příběh je pro mě priorita jinak mě hra nebaví Rv koupím ze zvědavosti za pár let v ultra slevě

+2/−1
14.11.2016 17:05

M46a86r42e26k 80S86e11l17i26n81g78e55r 5819597616466

Na jinem webu si v recenzi pribeh i hlavniho hrdinu pochvalovali, takze je to otazka pohledu.

+2/−2
14.11.2016 18:19

D84a30n52i90e17l 12V19á94c22h23a 1158547917222

proto je můj názor subjektivní :) já prostě nemám rád tyhle ,,jokery''

0/0
15.11.2016 20:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.