Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Z nejhezčí hry pro virtuální realitu budete zvracet. Recenze Robinsona

Výlet na planetu plnou dinosaurů zní jako dokonalý nápad pro virtuální realitu. Robinson: The Journey je nejkrásnější hra pro PlayStation VR. Zamrzí však technické problémy a fakt, že z hraní se vám bude motat hlava a zvedat žaludek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K15a88r90o61l 17Š30e84f26č73í49k 5744609118848

v clanku uvadite, ze hra nepodporuje ovldace Move It, ale na fotkach vidim neco, co se na to podoba respektive to vypada na 100% jako ovladac Move it od Sony :-)

0/0
27.11.2016 17:42
Foto

O42n36d73ř62e79j 44Z52a46c84h 3173240553402

Je to trochu paradox, no :). Crytek před vydáním psal, že se podpora Move ve hře může objevit později, ale moc bych na to nesázel.

0/0
28.11.2016 10:31

M76a73r21t26i41n 29H55ř11e39b51í82k 1902346303171

Hru jsem nehrál, nevlastním ani Playstation VR či něco podobného, ale poslední dobou se setkávám stále s více a více her, co mají podle mě uspokojivou grafiku a přitom vídám komentáře a hodnocení, že to vypadá strašně. Myslím, že jsou lidé až moc rozmazlený co se grafiky her týče. Každý to srovnává s hrami s tou nejpokročilejší grafikou. Nevím co furt všichni mát s grafikou. Mám svou hranici, kdy je pro mě grafiky hry uspokojivá a neuspokojivá, tou hranicí je GTA San Andreas, cokoliv co je graficky ned či na stejné úrovní jako GTA SA je pro mě ok, u her pod touto hranicí hledám zase naopak něco jiného, příběh či design atd... To že je vám z VR špatně? A za to může hra?? Když se oblbuje mozek, tak logicky z toho může být někomu trochu nevolno, ale za to nemůže přeci hra.

+1/−4
26.11.2016 18:03

H64y60n95e68k 18Š70l65a46h72ů10n82e57k 4199673146839

A kdo si v této recenzi stěžuje na grafiku?

+1/0
26.11.2016 20:03

I47g61n89á18c 52M62r32k43v41i54č83k12a 2848902719555

to jste mněkoušové

0/0
26.11.2016 16:27

J23i44ř81í 33J21u55ř46i68c21a 2368473251

Co vám ukousli?

+9/0
26.11.2016 17:01

J57a71n 46K42o34h67l 4443387431224

Mě je blbě i ze samotného prohlížení obrázků a videí..

+4/−3
26.11.2016 13:47

F64r11a37n62t36i62š86e62k 61J81a38n36d43a 5747847790713

Na hry tohoto typu se musí zvykat. Někdo kdo ve Virtuální realitě nikdy nebyl, nemůže do hry nebo aplikace tohoto typu skočit po hlavě a čekat, že mu nebude špatně. Každý kdo s tím má zkušenosti to ví. Zážitky jsou ale od běžného hraní úplně jinde.

+3/−1
26.11.2016 11:00
Foto

J91a25r30o96s25l24a17v 84R69e18z50n77i26k 1569432227115

Zazitky z hrani jsou opravdu uplne jinde a kupodivu me zatim nejvic bavilo neco, co bych ve VR necekal a to Tethered. Robinsona zkusim, ale podle recenzi nevim a za pajcku me prijde drahy.

0/−1
26.11.2016 13:12

M79a79r95e58k 28Š82e81b57e74s65t86a 2313371703567

podle mě to není tak jednoduché jak to říkáte.....já osobně miluju vesmírný střílečky na VR...není mě vůbec špatně a cítím se naopak výborně, je to jako bych byl v minulém životě pilot nějakého x-wingu-----ale----při DriveClubu, což sou auta, mě dělá problém to brždění z vysokých rychlostí a musím si zvyknout a přesvědčit mozek že je to OK....a kamarád s kterým to teď testujeme má zase uplně jiné pocity a preference..........na čem se ale shodnem je, že tak tři hodiny sou max pro naše oči! :D

0/0
26.11.2016 16:49

T53o94m51á23š 22B24a48y86e29r 1764661544451

Škoda.

+1/0
26.11.2016 9:54

P84e44t35r 93L24i42n94h14a83r23t 2738424484483

Konečně víte i vy "ostatní", jaké to je, když je vám ze hry blbě :-P

+6/0
26.11.2016 2:24

Z50d57e29n62ě41k 47K92r33a31u14s 9296980852400

me staci 10 minut autem nebo autobusem :-D staci me listek za 13 korun a zazitek bude obdobny

+4/0
26.11.2016 14:03

T92o75m80á61š 38B45a72y39e40r 1914161934751

Dinosaura však v MHD nepotkáte.

+3/0
26.11.2016 21:33

J52a69k80u77b 80M73a74t96o38u10š 3235342172523

No... ikdyž v auto bu se jde potkat jde co.

+1/0
26.11.2016 21:41

D60a23v30i73d 25H56e63l21l17e42r 6216133130756

Noci strávené svíjením se v horečce v posteli s příležitostným blitím, se vracejí. :D

0/0
26.11.2016 23:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.