Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Horizon Zero Dawn je úchvatná cesta do pravěku budoucnosti

Na apokalyptické vize jsme si ve hrách už zvykli. Tvůrci Horizon Zero Dawn však na to jdou originálně. Současnost upadla v zapomnění, lidé se klaní pravěkým božstvům a po světě se prohánějí stroje, které vzhledem i chováním napodobují pravěká zvířata. Pokud máte PlayStation 4, Horizon by ve vaší sbírce neměl chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J81a52n 34W83a47w87r70o61s32z 6636609518

Koukám jak se to tady valí hlava nehlava. Každopádně exkluzivky jako jsou na PS prostě jinde nenajdete. Třeba takový Nioh, to je panečku hardcore hra, to by byl tady pro master race mokrý sen.

+1/0
24.2.2017 16:33

L35u61k32á41š 47P51e67t61ř13í69k 2979467914975

118 hodnoceni od ctenaru ve chvili, kdy hra jeste ani nevysla? Aspon vim, proc na hodnoceni ctenaru na BW vubec neberu ohled.

+3/0
24.2.2017 14:07

M42i11c60h98a14l 76P28i86n94d88j56a54k 5123724417467

Diskuze ne o hre ale "konzole VS PC" ;-D

konzole je opravdu super na hrani a pral bych si abych mel dost casu na hrani a penez mit v jednom svem pokoji jak nadupane PC tak konzoli nicmene nemam (hlavne ten cas). A proto zustavam u PC, i kdyz jsme doma nejakou dobu kozoli meli. Problem je ze PC je moje a nemusim se s nikym delit a je pekne ze konzole stoji 6 tisic, ale velka dobra TV uz stoji pdostatne vice a pokud bych se nechtel delit museli bychom tech TV mit doma vic. Ale asi jde hlavne o ten cas... :-)

+1/0
24.2.2017 10:29

P48e91t18r 11G59e26b19a53u16e77r 7146338225541

Jenom škoda že není cz lokalizace.;-(

0/0
23.2.2017 16:24

J86a91n 48K55a69r10e32l 59N83o32v47a65k 5426844918496

;-D;-D;-D;-D

0/−1
23.2.2017 18:03

J83a34k60u66b 82M83a66t71o94u43š 3175502722833

Tak na PC je to v podstatě standart

0/0
23.2.2017 18:58

J57a76n 61T85o18d83o81r97o25v39i85č 9775561297532

Na PC je to standart, ale standart tam už nejsou tak dobré hry jak na PlayStation.

+3/−8
23.2.2017 19:10

O69n45d97ř44e87j 11M27a94r40e25k 2392957212485

i jako vtip je to slabé :-P

+5/−2
23.2.2017 19:18

P35e54t21r 53L86e87h28n35e32r76t 2777215848186

Uvedte mi nějaké exkluzivity PC které dokáží vyrazit dech?

+2/0
24.2.2017 8:29

J31a79n 15T37o46d28o34r96o19v16i83č 9825401817312

To není vtip, to je prostě fakt, Bľoodborne, Uncharted, Ratchet and Clank, TLG, Journey, Flower Infamous,Gravity Rush, The Order, co je takúžasného na PC a to nás letos

+2/0
23.2.2017 23:42

M69a77r87e70k 58Š88e83b73e33s68t41a 2343431233317

Fortnite, Grim Dawn, Star Citizen, Civilization 6, Path Of Exile, Underrail, Total War, Torment: Tides Of Numenera, Tyranny, World Of Warcraft, Black Desert Online, Guild Wars 2, ARMA3, Planet Coasters, Master Of Orion, Warhammer: DoW3, Shadow Warrior 2, Age Of Wonders 3, Northgard, Factorio, Rimworld, Renowned Exploresrs, Hearts Of Iron, Cities:Skylines, Prison Architect, The Age of Deacadence, ANNO série, Wreckfest, DOTA2, LoL, Unreal Tournament

Jen taková troška na kterou sem si vzpoměl.....

+3/0
24.2.2017 8:45

J65a75n 25T18o73d59o19r12o58v92i24č 9375451147692

Ano mulťák,mulťák hraní na vojáky,proto hraji na Plejáku, tam jsou i normální hry.

+1/0
24.2.2017 9:53

M13a57r46e14k 61Š97e89b50e36s28t46a 2163811673157

tím myslíte simulátor chození v písku a interaktivní film který dohrajete za 3 hodiny? já vám to neberu, jen asi nejsem tak omezenej a hraju jak na PC tak na PS4 .)

+1/0
24.2.2017 9:55

M92i89l83a86n 50H18a67v31í17ř 4719604755

jedna z mála letošních her, který mě zaujaly. A ona to musí být konzolovka :-/

+13/−2
23.2.2017 12:23
Foto

L38u77k43á60š 47N68o63v64o82t86n39ý 6616337758358

Tak snad konzole za šest tisíc není takový zásek do rozpočtu. A i kdyby si člověk koupil PRO za desítku, tak pořád to je dobrá cena na hraní v 4K. Ozbvláště v dnešní době, kdy lidé vypláznou za telefon klidně i dvakrát tolik.

+7/0
23.2.2017 15:19

M87i89l36a53n 37H43a52v98í33ř 4539584635

já jsem PCčkář, konzoli jsem nikdy neměl a kvůli jedný (nebo pár) hře si jí kupovat nebudu. Na hraní ve 4k bych potřeboval i něco na čem to 4k pustím. Radši pošetřím na nový PC, který je letos v plánu, než si křivit ruce s gamepadem ;-)

S těma telefonama máte pravdu, ale to není můj případ, víc jak 6tis. za telefon nedám, a to musí vydržet aspoň 3-4 roky. Platit polovinu ceny za značku jablka třeba se mi opravdu příčí, ať je to telefon sebelepší, ten za 6tis umí volat a psát sms taky.

+11/−3
23.2.2017 16:01

J61a44n 36K39a42r10e32l 60N72o91v67a97k 5466284128326

;-D;-D;-D Nesnáším hloupé.. i když vlastně.. rád se zasměji.. btw 4k PC a hraju některé tituly také na gamepadu ups.. jo to je strašný.. hrát na něčem co je ergonomicky lepší pro organizmus než klávesnice s myší.. Vivá PC master race Rv

+1/−13
23.2.2017 18:07

M32i63l74a81n 79H41a80v27í32ř 4419854775

nějak nechápu, máš na mysli to "křivit ruce"? Proto je tam ten smajlík, aby pro ty nejchytřejší bylo jasný, že je to nadsázka.

A 4k PC? A co jako? Říkám někde, že to nejde? Jen sem poukazoval na to, že kupovat konzoli se 4k by pro mě znamenalo koupit i 4k monitor/televizi pokud bych to chtěl využít, takže ta investice by byla trochu víc než jen konozle. Ty chytráku, ale chápu, vymyšlený jméno, tak tu trolíš. :-P

+3/0
23.2.2017 18:33

O20n17d88ř15e11j 29M56a57r96e60k 2102247622945

nehádej se s ním on za to nemůže že je trochu slabší duchem ;-D

0/0
23.2.2017 19:22

P32e37t17r 19L40e30h92n72e31r94t 2887785648946

Aby ta vaše věta s křivením vyzněla jako vtip bylo nutné použít jiný smajlík, navíc to v celém kontextu vaší glorifikace PC vyznělo že cokoli mimo myši a klávesnice Vám způsobuje kopřivku.

A jen tak BTW nemusíš si přece kupovat PS4 pro, stačí klasická PS 4.

0/0
24.2.2017 8:35

M57i24l77a89n 74H93a81v59í19ř 4409264815

jo tak glorifikace jo? A kde že? ;-D žádný skrytý text tam nemám.

0/0
24.2.2017 9:44

G74a57b62r70i62e59l 29H84o19r52t20e23n 9101649833474

Možná je to lepší pro váš orgasmus (nebo jak jste to myslel), ale pro značnou část her (RTS, FPS) je prostě lepší klávesnice + myš. Mnohem lepší. To samé kvalitní letecké simulátor, tam zase gamepad hraje šesté housle proti joysticku. Atd.:-P

0/0
23.2.2017 22:59

J19a59n 41T38o59d79o85r15o13v63i88č 9195191437732

Na PS4 se dá hrát s krysou a klávesnicí i na Xo

0/0
23.2.2017 19:08

J25a24n 92P27i23r57a79s 1873525196606

Nechci Vám kazit dobrou náladu, ale ve 4K si dnes rozumně nezahrajete na ničem. Možná tak s Tinanem X (Pascall). Rozhodně ne na xBoxu nebo PS4 pro. Na solidní hraní ve 4K dnes není běžně dostupný stroj.

+4/−1
23.2.2017 19:30

J70a46n 34K44o30h51l 4203487381354

Taky si počkám.. dříve nebo později to vyjde i na PC.. jako GTA :-)

To hraní za ženský charakter se mi líbí. Třeba Skyrim jsem dohrál asi 3x, a vždy za 'dragongirl' V

+1/−12
23.2.2017 10:32

H61y86n72e84k 74Š93l78a28h30ů40n58e78k 4969123606989

GTA nebylo exkluzivka na PS4.

+7/0
23.2.2017 10:58

P41a40v87e39l 70D88o28l98e18ž48a79l 3683436475986

Přesně tak.. First party studio od Sony to vydá na PC. Stejně tak jako vyšly Killzone co?

+9/0
23.2.2017 11:49

J70a15k48u63b 37H30o42ř47á62k 8109697310

Nikdy to nevyje na PC. Je to sony exluzivita stejne jako Last of Us, Uncharted atd. Takze smula :-)

+3/0
23.2.2017 16:24
Foto

P78e11t90r 49S32t82e30i20n78b59a97u63e71r 8677739755367

Inspirace z Far Cry Primal z toho opravdu sálá!

Hurá, začneme šetřit a počkáme si na PC verzi.

+1/−9
23.2.2017 8:31

O23n19d83ř82e41j 87S73t58a47r32o77c98h 5910343382114

Tak vzhledem k tomu, že se jedná o exkluzivitu od Sony pro Playstation 4, tak to si počkáte :-)

+11/−1
23.2.2017 8:36
Foto

P66e49t96r 26S98t57e84i22n36b29a20u16e83r 8907689565657

Aha, nebude... no uvidíme :(

dík za info

0/0
23.2.2017 9:36
Foto

L21u49k89á84š 48N47o23v27o89t83n60ý 6526217858358

Začneš šetřit na konzolí? :-P

+1/0
23.2.2017 9:03

A69n61t14o28n75í58n 36H65o34l70í55k 8217763674730

Tezko .. pac za cenu hry a konzole to proste nestoji. To by tech uzasnych exklusivek muselo byt tak 5.

+2/−6
23.2.2017 11:39

K55a62r30o42l 80Š84e47f25č28í12k 5824989188728

5 urcite najdete a PS4 slim muzete mit za "babku". Nemusite si kupovat PRO verzi :-)

+2/0
23.2.2017 11:53

P34e69t25r 43K84o46s32t86k50a 6790179831826

Last of Us, Infamous, Bloodborne, Horizon, Order 1886,Uncharted 4, Until Dawn... do budoucna Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human, FF VII Remake, Last of US 2... Těch úžasných exkluzivek je celá řada :-)

+7/0
23.2.2017 13:15

F65r23a92n35t46i59š26e38k 96K31i77n15g 7503310450

God of War IV

+1/0
23.2.2017 16:53

O85n25d92ř59e28j 92M98a11r39e77k 2912317512685

možná jsou úžasné pro konzolisty ale né pro skutečné hráče kteří hrají skutečné hry na PC a né ty asijské pohádky na konzole :-)

+1/−6
23.2.2017 19:25
Foto

M22i50c35h95a11l 81M12e34r75d46a 2490911439372

Obvious troll is obvious.

0/0
23.2.2017 20:34

P48e46t37r 43H24o85c10h34m86a56n 2650896655221

Vždyť má pravdu.

+1/0
23.2.2017 22:35
Foto

M62i56c53h38a74l 68M84e80r52d18a 2480491439602

Co znamená skutečný hráč a skutečná hra? Hráč je ten, co hraje a hra je to, co se hraje.

Většina z nich z Asie ani nepochází. A pohádky...to je těžký. Většina her jsou pohádky. Hlavní hrdina, často úplný nikdo, zachrání svět před silami, které by čistě logicky neměl mít šanci porazit.

Teda pokud nejde o anime styl grafiky, který si lidé pletou s pohádkou, také není ani u jedné z nich. FF a Bloodborne se tomu trochu blíží těmi super-velkými zbraněmi a monstry.

Takže v čem přesně má pravdu?

+1/0
24.2.2017 0:57

O49n55d19ř36e58j 71L61u92k49e57š 1168651685860

Označovat se za skutečného hráče a omezovat se jen na jednu platformu je poněkud směšné...

0/0
26.2.2017 14:01

J62a77n 40W21a25w88r71o28s91z 6206279738

Nioh, perfektní hra pro souls fajnšmekry.

0/0
24.2.2017 16:38

M52i67c93h29a94l 74K51a48l84a40š 7469396409

Hmmm, inspirace z primalu tam asi sálá leda kulové, protože tahle hra se vyvíjela už od roku 2013. Tehdy o Primalu ještě nikdo ani neslyšel, protože se sotva řešila 4 koumáku.

0/0
14.3.2017 10:08







Najdete na iDNES.cz