Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Horizon Zero Dawn je úchvatná cesta do pravěku budoucnosti

Na apokalyptické vize jsme si ve hrách už zvykli. Tvůrci Horizon Zero Dawn však na to jdou originálně. Současnost upadla v zapomnění, lidé se klaní pravěkým božstvům a po světě se prohánějí stroje, které vzhledem i chováním napodobují pravěká zvířata. Pokud máte PlayStation 4, Horizon by ve vaší sbírce neměl chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J17a40n 31W79a80w20r55o93s45z 6676799738

Koukám jak se to tady valí hlava nehlava. Každopádně exkluzivky jako jsou na PS prostě jinde nenajdete. Třeba takový Nioh, to je panečku hardcore hra, to by byl tady pro master race mokrý sen.

+1/0
24.2.2017 16:33

L88u65k43á37š 13P50e23t17ř66í88k 2219517944385

118 hodnoceni od ctenaru ve chvili, kdy hra jeste ani nevysla? Aspon vim, proc na hodnoceni ctenaru na BW vubec neberu ohled.

+3/0
24.2.2017 14:07

M45i72c18h19a32l 26P54i27n11d39j14a84k 5293294667107

Diskuze ne o hre ale "konzole VS PC" ;-D

konzole je opravdu super na hrani a pral bych si abych mel dost casu na hrani a penez mit v jednom svem pokoji jak nadupane PC tak konzoli nicmene nemam (hlavne ten cas). A proto zustavam u PC, i kdyz jsme doma nejakou dobu kozoli meli. Problem je ze PC je moje a nemusim se s nikym delit a je pekne ze konzole stoji 6 tisic, ale velka dobra TV uz stoji pdostatne vice a pokud bych se nechtel delit museli bychom tech TV mit doma vic. Ale asi jde hlavne o ten cas... :-)

+1/0
24.2.2017 10:29

P13e11t81r 12G96e62b55a78u14e29r 7436758655211

Jenom škoda že není cz lokalizace.;-(

0/0
23.2.2017 16:24

J12a85n 17K71a11r32e77l 90N49o77v43a84k 5806244178466

;-D;-D;-D;-D

0/−1
23.2.2017 18:03

J50a19k15u83b 86M23a88t49o58u40š 3525732432653

Tak na PC je to v podstatě standart

0/0
23.2.2017 18:58

J14a52n 40T93o66d13o61r51o38v26i32č 9685261117862

Na PC je to standart, ale standart tam už nejsou tak dobré hry jak na PlayStation.

+3/−8
23.2.2017 19:10

O88n25d14ř68e98j 45M56a61r76e70k 2522557632965

i jako vtip je to slabé :-P

+5/−2
23.2.2017 19:18

P66e65t72r 47L18e82h75n80e29r72t 2787295288496

Uvedte mi nějaké exkluzivity PC které dokáží vyrazit dech?

+2/0
24.2.2017 8:29

J87a81n 98T34o72d45o88r41o16v27i80č 9885431107842

To není vtip, to je prostě fakt, Bľoodborne, Uncharted, Ratchet and Clank, TLG, Journey, Flower Infamous,Gravity Rush, The Order, co je takúžasného na PC a to nás letos

+2/0
23.2.2017 23:42

M40a68r45e94k 77Š89e17b48e92s45t81a 2233191953857

Fortnite, Grim Dawn, Star Citizen, Civilization 6, Path Of Exile, Underrail, Total War, Torment: Tides Of Numenera, Tyranny, World Of Warcraft, Black Desert Online, Guild Wars 2, ARMA3, Planet Coasters, Master Of Orion, Warhammer: DoW3, Shadow Warrior 2, Age Of Wonders 3, Northgard, Factorio, Rimworld, Renowned Exploresrs, Hearts Of Iron, Cities:Skylines, Prison Architect, The Age of Deacadence, ANNO série, Wreckfest, DOTA2, LoL, Unreal Tournament

Jen taková troška na kterou sem si vzpoměl.....

+3/0
24.2.2017 8:45

J28a20n 62T56o37d14o35r62o24v56i79č 9855761397472

Ano mulťák,mulťák hraní na vojáky,proto hraji na Plejáku, tam jsou i normální hry.

+1/0
24.2.2017 9:53

M33a52r16e44k 33Š93e87b21e78s56t52a 2103841243767

tím myslíte simulátor chození v písku a interaktivní film který dohrajete za 3 hodiny? já vám to neberu, jen asi nejsem tak omezenej a hraju jak na PC tak na PS4 .)

+1/0
24.2.2017 9:55

M58i69l30a53n 69H53a84v17í46ř 4709824885

jedna z mála letošních her, který mě zaujaly. A ona to musí být konzolovka :-/

+13/−2
23.2.2017 12:23
Foto

L59u28k48á52š 83N95o85v10o58t29n31ý 6836167718668

Tak snad konzole za šest tisíc není takový zásek do rozpočtu. A i kdyby si člověk koupil PRO za desítku, tak pořád to je dobrá cena na hraní v 4K. Ozbvláště v dnešní době, kdy lidé vypláznou za telefon klidně i dvakrát tolik.

+7/0
23.2.2017 15:19

M62i71l23a36n 75H92a92v13í20ř 4429914315

já jsem PCčkář, konzoli jsem nikdy neměl a kvůli jedný (nebo pár) hře si jí kupovat nebudu. Na hraní ve 4k bych potřeboval i něco na čem to 4k pustím. Radši pošetřím na nový PC, který je letos v plánu, než si křivit ruce s gamepadem ;-)

S těma telefonama máte pravdu, ale to není můj případ, víc jak 6tis. za telefon nedám, a to musí vydržet aspoň 3-4 roky. Platit polovinu ceny za značku jablka třeba se mi opravdu příčí, ať je to telefon sebelepší, ten za 6tis umí volat a psát sms taky.

+11/−3
23.2.2017 16:01

J10a61n 68K27a84r15e55l 44N37o82v70a52k 5516654928926

;-D;-D;-D Nesnáším hloupé.. i když vlastně.. rád se zasměji.. btw 4k PC a hraju některé tituly také na gamepadu ups.. jo to je strašný.. hrát na něčem co je ergonomicky lepší pro organizmus než klávesnice s myší.. Vivá PC master race Rv

+1/−13
23.2.2017 18:07

M52i97l63a90n 97H39a57v40í53ř 4769794775

nějak nechápu, máš na mysli to "křivit ruce"? Proto je tam ten smajlík, aby pro ty nejchytřejší bylo jasný, že je to nadsázka.

A 4k PC? A co jako? Říkám někde, že to nejde? Jen sem poukazoval na to, že kupovat konzoli se 4k by pro mě znamenalo koupit i 4k monitor/televizi pokud bych to chtěl využít, takže ta investice by byla trochu víc než jen konozle. Ty chytráku, ale chápu, vymyšlený jméno, tak tu trolíš. :-P

+3/0
23.2.2017 18:33

O27n35d27ř51e31j 37M67a25r52e72k 2852567332115

nehádej se s ním on za to nemůže že je trochu slabší duchem ;-D

0/0
23.2.2017 19:22

P24e20t15r 29L43e33h93n39e22r22t 2127445898566

Aby ta vaše věta s křivením vyzněla jako vtip bylo nutné použít jiný smajlík, navíc to v celém kontextu vaší glorifikace PC vyznělo že cokoli mimo myši a klávesnice Vám způsobuje kopřivku.

A jen tak BTW nemusíš si přece kupovat PS4 pro, stačí klasická PS 4.

0/0
24.2.2017 8:35

M83i87l48a66n 78H38a92v15í54ř 4129364975

jo tak glorifikace jo? A kde že? ;-D žádný skrytý text tam nemám.

0/0
24.2.2017 9:44

G91a17b46r28i96e49l 79H91o20r23t17e58n 9471669653244

Možná je to lepší pro váš orgasmus (nebo jak jste to myslel), ale pro značnou část her (RTS, FPS) je prostě lepší klávesnice + myš. Mnohem lepší. To samé kvalitní letecké simulátor, tam zase gamepad hraje šesté housle proti joysticku. Atd.:-P

0/0
23.2.2017 22:59

J89a36n 94T47o48d29o57r72o44v92i50č 9775971867212

Na PS4 se dá hrát s krysou a klávesnicí i na Xo

0/0
23.2.2017 19:08

J22a22n 96P14i96r89a41s 1293915306826

Nechci Vám kazit dobrou náladu, ale ve 4K si dnes rozumně nezahrajete na ničem. Možná tak s Tinanem X (Pascall). Rozhodně ne na xBoxu nebo PS4 pro. Na solidní hraní ve 4K dnes není běžně dostupný stroj.

+4/−1
23.2.2017 19:30

J97a46n 30K82o51h88l 4113967671164

Taky si počkám.. dříve nebo později to vyjde i na PC.. jako GTA :-)

To hraní za ženský charakter se mi líbí. Třeba Skyrim jsem dohrál asi 3x, a vždy za 'dragongirl' V

+1/−12
23.2.2017 10:32

H81y78n34e57k 24Š94l50a97h61ů67n78e96k 4269123606579

GTA nebylo exkluzivka na PS4.

+7/0
23.2.2017 10:58

P34a45v32e68l 52D96o10l27e46ž15a83l 3423946825716

Přesně tak.. First party studio od Sony to vydá na PC. Stejně tak jako vyšly Killzone co?

+9/0
23.2.2017 11:49

J26a18k85u64b 97H12o63ř98á37k 8739507930

Nikdy to nevyje na PC. Je to sony exluzivita stejne jako Last of Us, Uncharted atd. Takze smula :-)

+3/0
23.2.2017 16:24
Foto

P14e80t46r 87S94t46e29i29n58b10a66u87e45r 8727509245287

Inspirace z Far Cry Primal z toho opravdu sálá!

Hurá, začneme šetřit a počkáme si na PC verzi.

+1/−9
23.2.2017 8:31

O21n78d81ř53e80j 24S97t23a48r61o29c60h 5940373642714

Tak vzhledem k tomu, že se jedná o exkluzivitu od Sony pro Playstation 4, tak to si počkáte :-)

+11/−1
23.2.2017 8:36
Foto

P59e22t31r 10S85t64e83i94n26b82a79u44e45r 8497789895837

Aha, nebude... no uvidíme :(

dík za info

0/0
23.2.2017 9:36
Foto

L26u83k91á36š 94N89o41v83o68t44n50ý 6906647858498

Začneš šetřit na konzolí? :-P

+1/0
23.2.2017 9:03

A54n65t45o86n84í39n 33H94o94l11í18k 8447733294330

Tezko .. pac za cenu hry a konzole to proste nestoji. To by tech uzasnych exklusivek muselo byt tak 5.

+2/−6
23.2.2017 11:39

K63a44r45o67l 68Š42e73f40č75í52k 5864589948108

5 urcite najdete a PS4 slim muzete mit za "babku". Nemusite si kupovat PRO verzi :-)

+2/0
23.2.2017 11:53

P97e54t71r 27K43o57s59t19k55a 6940889251756

Last of Us, Infamous, Bloodborne, Horizon, Order 1886,Uncharted 4, Until Dawn... do budoucna Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human, FF VII Remake, Last of US 2... Těch úžasných exkluzivek je celá řada :-)

+7/0
23.2.2017 13:15

F56r61a75n66t77i48š33e75k 81K58i89n55g 7733110770

God of War IV

+1/0
23.2.2017 16:53

O86n91d84ř41e77j 32M77a67r59e83k 2632727372745

možná jsou úžasné pro konzolisty ale né pro skutečné hráče kteří hrají skutečné hry na PC a né ty asijské pohádky na konzole :-)

+1/−6
23.2.2017 19:25
Foto

M29i68c20h16a65l 17M61e36r29d21a 2760451199512

Obvious troll is obvious.

0/0
23.2.2017 20:34

P80e69t48r 56H65o74c77h76m71a20n 2570256715971

Vždyť má pravdu.

+1/0
23.2.2017 22:35
Foto

M12i38c12h29a63l 64M74e91r82d92a 2460801669202

Co znamená skutečný hráč a skutečná hra? Hráč je ten, co hraje a hra je to, co se hraje.

Většina z nich z Asie ani nepochází. A pohádky...to je těžký. Většina her jsou pohádky. Hlavní hrdina, často úplný nikdo, zachrání svět před silami, které by čistě logicky neměl mít šanci porazit.

Teda pokud nejde o anime styl grafiky, který si lidé pletou s pohádkou, také není ani u jedné z nich. FF a Bloodborne se tomu trochu blíží těmi super-velkými zbraněmi a monstry.

Takže v čem přesně má pravdu?

+1/0
24.2.2017 0:57

O55n74d89ř96e61j 38L20u92k19e85š 1958641635710

Označovat se za skutečného hráče a omezovat se jen na jednu platformu je poněkud směšné...

0/0
26.2.2017 14:01

J52a47n 17W63a77w59r17o65s55z 6116539368

Nioh, perfektní hra pro souls fajnšmekry.

0/0
24.2.2017 16:38

M58i43c88h81a46l 20K98a87l78a20š 7809466319

Hmmm, inspirace z primalu tam asi sálá leda kulové, protože tahle hra se vyvíjela už od roku 2013. Tehdy o Primalu ještě nikdo ani neslyšel, protože se sotva řešila 4 koumáku.

0/0
14.3.2017 10:08



Najdete na iDNES.cz