Diskuse k článku

RECENZE: Horizon Zero Dawn je úchvatná cesta do pravěku budoucnosti

Na apokalyptické vize jsme si ve hrách už zvykli. Tvůrci Horizon Zero Dawn však na to jdou originálně. Současnost upadla v zapomnění, lidé se klaní pravěkým božstvům a po světě se prohánějí stroje, které vzhledem i chováním napodobují pravěká zvířata. Pokud máte PlayStation 4, Horizon by ve vaší sbírce neměl chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J46a65n 41W26a36w79r16o11s49z 6346109508

Koukám jak se to tady valí hlava nehlava. Každopádně exkluzivky jako jsou na PS prostě jinde nenajdete. Třeba takový Nioh, to je panečku hardcore hra, to by byl tady pro master race mokrý sen.

+1/0
24.2.2017 16:33

L52u84k44á61š 95P97e36t35ř23í87k 2849337804285

118 hodnoceni od ctenaru ve chvili, kdy hra jeste ani nevysla? Aspon vim, proc na hodnoceni ctenaru na BW vubec neberu ohled.

+3/0
24.2.2017 14:07

M60i83c49h40a56l 36P31i41n51d92j68a50k 5723114207387

Diskuze ne o hre ale "konzole VS PC" ;-D

konzole je opravdu super na hrani a pral bych si abych mel dost casu na hrani a penez mit v jednom svem pokoji jak nadupane PC tak konzoli nicmene nemam (hlavne ten cas). A proto zustavam u PC, i kdyz jsme doma nejakou dobu kozoli meli. Problem je ze PC je moje a nemusim se s nikym delit a je pekne ze konzole stoji 6 tisic, ale velka dobra TV uz stoji pdostatne vice a pokud bych se nechtel delit museli bychom tech TV mit doma vic. Ale asi jde hlavne o ten cas... :-)

+1/0
24.2.2017 10:29

P48e95t51r 81G20e46b25a90u69e72r 7706478365571

Jenom škoda že není cz lokalizace.;-(

0/0
23.2.2017 16:24

J80a17n 45K17a29r31e60l 19N76o72v29a21k 5436514918556

;-D;-D;-D;-D

0/−1
23.2.2017 18:03

J35a35k25u84b 49M88a81t97o18u24š 3675582692833

Tak na PC je to v podstatě standart

0/0
23.2.2017 18:58

J64a82n 15T93o21d61o15r64o81v87i76č 9395291777612

Na PC je to standart, ale standart tam už nejsou tak dobré hry jak na PlayStation.

+3/−8
23.2.2017 19:10

O97n13d72ř97e24j 46M45a32r50e18k 2912357462985

i jako vtip je to slabé :-P

+5/−2
23.2.2017 19:18

P15e63t12r 48L92e17h45n16e48r40t 2407505708536

Uvedte mi nějaké exkluzivity PC které dokáží vyrazit dech?

+2/0
24.2.2017 8:29

J37a17n 19T68o14d46o20r20o94v59i55č 9465291607632

To není vtip, to je prostě fakt, Bľoodborne, Uncharted, Ratchet and Clank, TLG, Journey, Flower Infamous,Gravity Rush, The Order, co je takúžasného na PC a to nás letos

+2/0
23.2.2017 23:42

M84a29r35e67k 65Š75e34b74e90s35t69a 2253901633427

Fortnite, Grim Dawn, Star Citizen, Civilization 6, Path Of Exile, Underrail, Total War, Torment: Tides Of Numenera, Tyranny, World Of Warcraft, Black Desert Online, Guild Wars 2, ARMA3, Planet Coasters, Master Of Orion, Warhammer: DoW3, Shadow Warrior 2, Age Of Wonders 3, Northgard, Factorio, Rimworld, Renowned Exploresrs, Hearts Of Iron, Cities:Skylines, Prison Architect, The Age of Deacadence, ANNO série, Wreckfest, DOTA2, LoL, Unreal Tournament

Jen taková troška na kterou sem si vzpoměl.....

+3/0
24.2.2017 8:45

J73a75n 90T94o43d97o32r30o10v87i93č 9685521917562

Ano mulťák,mulťák hraní na vojáky,proto hraji na Plejáku, tam jsou i normální hry.

+1/0
24.2.2017 9:53

M87a84r52e62k 20Š15e81b15e76s13t42a 2283431433307

tím myslíte simulátor chození v písku a interaktivní film který dohrajete za 3 hodiny? já vám to neberu, jen asi nejsem tak omezenej a hraju jak na PC tak na PS4 .)

+1/0
24.2.2017 9:55

M28i56l61a91n 81H69a37v65í29ř 4869964155

jedna z mála letošních her, který mě zaujaly. A ona to musí být konzolovka :-/

+13/−2
23.2.2017 12:23
Foto

L86u79k68á47š 16N59o20v85o59t29n32ý 6756227108248

Tak snad konzole za šest tisíc není takový zásek do rozpočtu. A i kdyby si člověk koupil PRO za desítku, tak pořád to je dobrá cena na hraní v 4K. Ozbvláště v dnešní době, kdy lidé vypláznou za telefon klidně i dvakrát tolik.

+7/0
23.2.2017 15:19

M37i94l47a20n 30H63a61v89í80ř 4559394395

já jsem PCčkář, konzoli jsem nikdy neměl a kvůli jedný (nebo pár) hře si jí kupovat nebudu. Na hraní ve 4k bych potřeboval i něco na čem to 4k pustím. Radši pošetřím na nový PC, který je letos v plánu, než si křivit ruce s gamepadem ;-)

S těma telefonama máte pravdu, ale to není můj případ, víc jak 6tis. za telefon nedám, a to musí vydržet aspoň 3-4 roky. Platit polovinu ceny za značku jablka třeba se mi opravdu příčí, ať je to telefon sebelepší, ten za 6tis umí volat a psát sms taky.

+11/−3
23.2.2017 16:01

J89a97n 23K73a28r17e18l 28N86o17v44a58k 5716864918316

;-D;-D;-D Nesnáším hloupé.. i když vlastně.. rád se zasměji.. btw 4k PC a hraju některé tituly také na gamepadu ups.. jo to je strašný.. hrát na něčem co je ergonomicky lepší pro organizmus než klávesnice s myší.. Vivá PC master race Rv

+1/−13
23.2.2017 18:07

M20i25l34a19n 61H76a43v28í53ř 4899584335

nějak nechápu, máš na mysli to "křivit ruce"? Proto je tam ten smajlík, aby pro ty nejchytřejší bylo jasný, že je to nadsázka.

A 4k PC? A co jako? Říkám někde, že to nejde? Jen sem poukazoval na to, že kupovat konzoli se 4k by pro mě znamenalo koupit i 4k monitor/televizi pokud bych to chtěl využít, takže ta investice by byla trochu víc než jen konozle. Ty chytráku, ale chápu, vymyšlený jméno, tak tu trolíš. :-P

+3/0
23.2.2017 18:33

O34n89d87ř90e76j 29M30a87r45e54k 2132677142815

nehádej se s ním on za to nemůže že je trochu slabší duchem ;-D

0/0
23.2.2017 19:22

P36e29t60r 88L47e42h71n39e78r64t 2317295778236

Aby ta vaše věta s křivením vyzněla jako vtip bylo nutné použít jiný smajlík, navíc to v celém kontextu vaší glorifikace PC vyznělo že cokoli mimo myši a klávesnice Vám způsobuje kopřivku.

A jen tak BTW nemusíš si přece kupovat PS4 pro, stačí klasická PS 4.

0/0
24.2.2017 8:35

M64i93l30a37n 58H83a92v96í28ř 4539804515

jo tak glorifikace jo? A kde že? ;-D žádný skrytý text tam nemám.

0/0
24.2.2017 9:44

G66a14b84r65i21e65l 15H79o49r23t67e64n 9511259613934

Možná je to lepší pro váš orgasmus (nebo jak jste to myslel), ale pro značnou část her (RTS, FPS) je prostě lepší klávesnice + myš. Mnohem lepší. To samé kvalitní letecké simulátor, tam zase gamepad hraje šesté housle proti joysticku. Atd.:-P

0/0
23.2.2017 22:59

J20a32n 68T56o51d16o32r51o34v75i18č 9295871387112

Na PS4 se dá hrát s krysou a klávesnicí i na Xo

0/0
23.2.2017 19:08

J17a17n 95P74i67r53a23s 1533655246966

Nechci Vám kazit dobrou náladu, ale ve 4K si dnes rozumně nezahrajete na ničem. Možná tak s Tinanem X (Pascall). Rozhodně ne na xBoxu nebo PS4 pro. Na solidní hraní ve 4K dnes není běžně dostupný stroj.

+4/−1
23.2.2017 19:30

J72a51n 36K64o84h42l 4323977851954

Taky si počkám.. dříve nebo později to vyjde i na PC.. jako GTA :-)

To hraní za ženský charakter se mi líbí. Třeba Skyrim jsem dohrál asi 3x, a vždy za 'dragongirl' V

+1/−12
23.2.2017 10:32

H83y34n98e59k 80Š43l40a44h56ů85n91e21k 4229603576559

GTA nebylo exkluzivka na PS4.

+7/0
23.2.2017 10:58

P49a93v49e96l 77D12o41l54e43ž80a24l 3693896745956

Přesně tak.. First party studio od Sony to vydá na PC. Stejně tak jako vyšly Killzone co?

+9/0
23.2.2017 11:49

J88a51k14u32b 81H95o25ř85á19k 8819187180

Nikdy to nevyje na PC. Je to sony exluzivita stejne jako Last of Us, Uncharted atd. Takze smula :-)

+3/0
23.2.2017 16:24
Foto

P38e15t61r 39S74t17e39i92n37b57a88u27e80r 8917549265987

Inspirace z Far Cry Primal z toho opravdu sálá!

Hurá, začneme šetřit a počkáme si na PC verzi.

+1/−9
23.2.2017 8:31

O28n70d54ř80e88j 12S68t17a38r74o58c34h 5170403242694

Tak vzhledem k tomu, že se jedná o exkluzivitu od Sony pro Playstation 4, tak to si počkáte :-)

+11/−1
23.2.2017 8:36
Foto

P93e13t49r 81S51t49e61i60n81b67a40u62e86r 8507899515977

Aha, nebude... no uvidíme :(

dík za info

0/0
23.2.2017 9:36
Foto

L85u89k21á63š 36N48o12v91o31t45n41ý 6796677308278

Začneš šetřit na konzolí? :-P

+1/0
23.2.2017 9:03

A73n57t86o87n15í43n 57H78o18l93í98k 8307703154290

Tezko .. pac za cenu hry a konzole to proste nestoji. To by tech uzasnych exklusivek muselo byt tak 5.

+2/−6
23.2.2017 11:39

K87a84r17o35l 30Š49e12f15č66í63k 5464889298138

5 urcite najdete a PS4 slim muzete mit za "babku". Nemusite si kupovat PRO verzi :-)

+2/0
23.2.2017 11:53

P30e79t23r 47K23o87s39t62k11a 6460649381216

Last of Us, Infamous, Bloodborne, Horizon, Order 1886,Uncharted 4, Until Dawn... do budoucna Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human, FF VII Remake, Last of US 2... Těch úžasných exkluzivek je celá řada :-)

+7/0
23.2.2017 13:15

F13r68a37n28t40i85š12e57k 55K72i42n98g 7773700510

God of War IV

+1/0
23.2.2017 16:53

O29n33d67ř53e37j 74M86a24r84e81k 2572277882345

možná jsou úžasné pro konzolisty ale né pro skutečné hráče kteří hrají skutečné hry na PC a né ty asijské pohádky na konzole :-)

+1/−6
23.2.2017 19:25
Foto

M83i69c70h90a37l 98M45e38r45d15a 2130271559732

Obvious troll is obvious.

0/0
23.2.2017 20:34

P16e80t47r 44H27o87c42h76m77a20n 2110456255541

Vždyť má pravdu.

+1/0
23.2.2017 22:35
Foto

M52i45c82h68a22l 32M71e13r70d17a 2490711159892

Co znamená skutečný hráč a skutečná hra? Hráč je ten, co hraje a hra je to, co se hraje.

Většina z nich z Asie ani nepochází. A pohádky...to je těžký. Většina her jsou pohádky. Hlavní hrdina, často úplný nikdo, zachrání svět před silami, které by čistě logicky neměl mít šanci porazit.

Teda pokud nejde o anime styl grafiky, který si lidé pletou s pohádkou, také není ani u jedné z nich. FF a Bloodborne se tomu trochu blíží těmi super-velkými zbraněmi a monstry.

Takže v čem přesně má pravdu?

+1/0
24.2.2017 0:57

O87n61d50ř20e29j 23L17u13k44e22š 1988111915160

Označovat se za skutečného hráče a omezovat se jen na jednu platformu je poněkud směšné...

0/0
26.2.2017 14:01

J89a90n 82W89a85w10r32o43s14z 6326129138

Nioh, perfektní hra pro souls fajnšmekry.

0/0
24.2.2017 16:38

M20i40c93h55a81l 51K88a25l68a89š 7269126479

Hmmm, inspirace z primalu tam asi sálá leda kulové, protože tahle hra se vyvíjela už od roku 2013. Tehdy o Primalu ještě nikdo ani neslyšel, protože se sotva řešila 4 koumáku.

0/0
14.3.2017 10:08

Najdete na iDNES.cz