Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: The Legend of Zelda: Breath of the Wild je kandidát na hru roku

The Legend of Zelda: Breath of the Wild sklízí jedno absolutní hodnocení za druhým. Její podmanivost tkví ve správném pojetí otevřeného světa, povedených soubojích a chytrých hádankách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J68i28ř29í 28D76u95š25e17k 8292401231103

To je jako záměr ta grafika nebo je to hra pro děti nějak moc tomu nerozumím.

+2/0
17.3.2017 11:17

B27o35h13u85m54i63l 93P19e29s63e22k 6405377783184

Videl jste v pohybu ? :)

0/0
14.3.2017 17:15

P81e63t50r 31Z24a93s49k81o25č78i87l 2285812118699

Tu grafiku myslej vážně? Vždyť tam je všechno tak hrubý, bez stínování, to je jak z dob 286tek. Nebo je to jen pro Nintenda a ty mají ten hardware tak ubohej? Takový práce a takhle to dopadne, že to radši nereleasenou i pro PC.

+3/−9
11.3.2017 23:54
Foto

O15n88d55ř95e92j 87N94o15v66á54k 5810937775150

To je umělecký styl. Má to mít lehce komixový nádech. Chápu, že ne každému cel shader vyhovuje

+10/0
12.3.2017 0:20

H15y87n90e97k 87Š42l53a78h18ů97n16e77k 4529873166669

Proč by to releasovali na PC?

+1/0
12.3.2017 0:42

J44o22s17e58f 57Č32i84h40á84k 7291859570836

Vypadá to nádherně R^

+4/−1
11.3.2017 20:00

M76a41r98t70i76n 19J89a95n30d93a 7684267363806

božínku, to vypadá hloupě a zastarale

+2/−3
11.3.2017 17:28
Foto

O56n89d25ř44e17j 97N10o19v69á86k 5280577815130

Silnejsi zbrane vydrzi dele, dobre zbrane je treba setrit. Ancient zbrane si lze koupit, ale jsou relativne drahe. Kvalitu zbrane lze zjistit tak, ze ji polozim na zem. V popisu je pak zobrazena sipka zelena, skvela kvalita, cervena - brzy se rozbije, bez symbolu - neco mezi. Master Sword jsem taky jeste nenasel

0/−1
11.3.2017 13:27

V60á22c67l55a94v 93Š41k66o17d16a 2751777264

Věřím že pro fanouška série to musí být skutečně naprostá pecka, mě to ovšem jako člověka který za Linka nikdy nehrál nechává celkem chladným...

+6/0
11.3.2017 12:21

R69a24d28i48m 42Z30a51t37o49p69e83k 9782585832667

Částečně máte pravdu, ale pokud jste nikdy žádnou Zeldu nehrál, ochudil jste se o několik špičkových her (Minish Cap, Windwaker, Majoras Mask, Twilight Princess, Skyward Sword) a o jednu z nejlepších her historie (Ocarina of Time). A to říkám jako člověk, co ani jiné hry na Nintendo konzolích nikdy nehrál a nepovažoval bych se za fanouška serie, spíše za fanouška skvělých her, což Zeldy prostě jsou. Pokud máte rozumné PC a gamepad, tak zkuste Windwakera v Gamecube emulatoru a prokousejte se přes první cca hodinu a uvidíte.

0/0
11.3.2017 21:03

R70a21d52i28m 36S86r45a18m35e22k 2304414489893

Mně to mrzí, Nintendo dokonce i mám, ale ani Ocarinu jsem onu výše zmíněnou hodinu nedal. Ostatní N značky jsou naprostá pecka, ale já tu Zeldu prostě nedávám i kdybych moc chtěl. Snad se to někdy změní.

0/0
12.3.2017 7:18

M82i18c68h39a81l 39M94o51t48y85č36k39a 4743200521829

95% redakce vs 59% ctenari. To se moc casto nevidi

0/0
11.3.2017 11:20

H76y46n20e73k 94Š94l63a56h50ů38n33e15k 4919353216879

Samozřejmě, že spousta lidí, co tu tady na BW ohodnotila nízko, tu hru ani nikdy neviděla.

+8/−1
11.3.2017 11:32

Z13d47e66n61ě25k 49K75r53a71u29s 9726660912950

S tim nesouhlasim spousta lidi dela i presny opak je to videt hlavne u her od ubisfotu kde lidi davali 10/10 assasinovy nebo might and magic jen podle traileru a ta hra jeste pul roku nebyla ani v prodeji, ne kazdymu tahle hra musi vyhovovat, kazdej clovek hodnoti podle sam sebe jak ho hra zaujme popripade odradi nikdo neni 100% obejktivni.

0/0
11.3.2017 14:46

H21y35n65e52k 44Š83l31a74h93ů86n53e21k 4879523156889

Takže to lidi hodnotí podle traileru? Tohle jsem neměl na mysli, když jsem psal "...hru ani nikdy neviděla...".

+2/0
11.3.2017 19:51

Z59d22e73n47ě36k 37K53r89a66u37s 9696650122750

jasne ale vy ste to spojil s tim ze kazdej kdo da low hodnoceni automaticky tu hru nikdy nehral

+1/0
12.3.2017 8:13
Foto

O31n95d64ř53e27j 97N49o48v89á37k 5660377525780

Hra si rozhodne hodnoceni nad 90 zaslouzi. Jedine co me mrzi jsou kratke dungeony, ktere padly za obet otevrenemu svetu. A pak pribeh zalozeny hlavne na probirani se minulosti... ale to je subjektivni pocit

+3/0
11.3.2017 13:30

H17y13n60e33k 48Š81l69a60h92ů53n69e82k 4819743846179

Je to skvělá hra. Mám za sebou 40 hodin a ještě nejsem ani v polovině R^

+1/0
11.3.2017 10:48

J24a65k72u28b 64M57i55c44h35á16l48e20k 3317463807973

To opotřebovávání zbraní mi připomnělo FarCry 2 - pár výstřelů a z pušky byl šrot :) Musím přiznat, že za chvíli je to ale otravné, když musíte neustále tahat deset různých zbraní. Možná je tam nějaká perma zbraň? Nevim, daleko nejsem.

0/0
11.3.2017 9:30







Najdete na iDNES.cz