Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: The Legend of Zelda: Breath of the Wild je kandidát na hru roku

The Legend of Zelda: Breath of the Wild sklízí jedno absolutní hodnocení za druhým. Její podmanivost tkví ve správném pojetí otevřeného světa, povedených soubojích a chytrých hádankách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J18i32ř72í 84D68u65š42e85k 8722971831393

To je jako záměr ta grafika nebo je to hra pro děti nějak moc tomu nerozumím.

+2/0
17.3.2017 11:17

B64o24h31u43m22i82l 28P92e33s54e92k 6445467663674

Videl jste v pohybu ? :)

0/0
14.3.2017 17:15

P15e33t49r 88Z43a78s79k82o38č85i63l 2635322518239

Tu grafiku myslej vážně? Vždyť tam je všechno tak hrubý, bez stínování, to je jak z dob 286tek. Nebo je to jen pro Nintenda a ty mají ten hardware tak ubohej? Takový práce a takhle to dopadne, že to radši nereleasenou i pro PC.

+3/−9
11.3.2017 23:54
Foto

O17n70d38ř73e82j 47N30o11v29á12k 5660217115710

To je umělecký styl. Má to mít lehce komixový nádech. Chápu, že ne každému cel shader vyhovuje

+10/0
12.3.2017 0:20

H64y15n79e45k 26Š53l51a92h28ů10n11e77k 4609663206699

Proč by to releasovali na PC?

+1/0
12.3.2017 0:42

J69o21s32e94f 79Č20i95h25á65k 7471139650376

Vypadá to nádherně R^

+4/−1
11.3.2017 20:00

M86a71r24t73i13n 91J69a19n21d39a 7334237163916

božínku, to vypadá hloupě a zastarale

+2/−3
11.3.2017 17:28
Foto

O76n16d72ř77e60j 88N95o17v86á11k 5140557975660

Silnejsi zbrane vydrzi dele, dobre zbrane je treba setrit. Ancient zbrane si lze koupit, ale jsou relativne drahe. Kvalitu zbrane lze zjistit tak, ze ji polozim na zem. V popisu je pak zobrazena sipka zelena, skvela kvalita, cervena - brzy se rozbije, bez symbolu - neco mezi. Master Sword jsem taky jeste nenasel

0/−1
11.3.2017 13:27

V76á79c88l66a79v 78Š53k95o18d17a 2511547794

Věřím že pro fanouška série to musí být skutečně naprostá pecka, mě to ovšem jako člověka který za Linka nikdy nehrál nechává celkem chladným...

+6/0
11.3.2017 12:21

R46a56d15i39m 27Z72a47t28o64p76e51k 9952785352817

Částečně máte pravdu, ale pokud jste nikdy žádnou Zeldu nehrál, ochudil jste se o několik špičkových her (Minish Cap, Windwaker, Majoras Mask, Twilight Princess, Skyward Sword) a o jednu z nejlepších her historie (Ocarina of Time). A to říkám jako člověk, co ani jiné hry na Nintendo konzolích nikdy nehrál a nepovažoval bych se za fanouška serie, spíše za fanouška skvělých her, což Zeldy prostě jsou. Pokud máte rozumné PC a gamepad, tak zkuste Windwakera v Gamecube emulatoru a prokousejte se přes první cca hodinu a uvidíte.

0/0
11.3.2017 21:03

R25a25d17i36m 22S80r52a41m60e78k 2264964849353

Mně to mrzí, Nintendo dokonce i mám, ale ani Ocarinu jsem onu výše zmíněnou hodinu nedal. Ostatní N značky jsou naprostá pecka, ale já tu Zeldu prostě nedávám i kdybych moc chtěl. Snad se to někdy změní.

0/0
12.3.2017 7:18

M61i91c40h14a83l 65M88o23t62y85č90k31a 4253790111629

95% redakce vs 59% ctenari. To se moc casto nevidi

0/0
11.3.2017 11:20

H83y63n63e46k 68Š95l36a98h23ů29n67e39k 4179543906219

Samozřejmě, že spousta lidí, co tu tady na BW ohodnotila nízko, tu hru ani nikdy neviděla.

+8/−1
11.3.2017 11:32

Z54d86e60n91ě84k 16K64r71a95u34s 9926910552200

S tim nesouhlasim spousta lidi dela i presny opak je to videt hlavne u her od ubisfotu kde lidi davali 10/10 assasinovy nebo might and magic jen podle traileru a ta hra jeste pul roku nebyla ani v prodeji, ne kazdymu tahle hra musi vyhovovat, kazdej clovek hodnoti podle sam sebe jak ho hra zaujme popripade odradi nikdo neni 100% obejktivni.

0/0
11.3.2017 14:46

H27y67n77e96k 41Š56l10a57h36ů48n72e72k 4739753216969

Takže to lidi hodnotí podle traileru? Tohle jsem neměl na mysli, když jsem psal "...hru ani nikdy neviděla...".

+2/0
11.3.2017 19:51

Z12d18e97n39ě39k 39K73r45a89u86s 9386700542220

jasne ale vy ste to spojil s tim ze kazdej kdo da low hodnoceni automaticky tu hru nikdy nehral

+1/0
12.3.2017 8:13
Foto

O84n19d40ř44e32j 35N82o16v96á64k 5720817245850

Hra si rozhodne hodnoceni nad 90 zaslouzi. Jedine co me mrzi jsou kratke dungeony, ktere padly za obet otevrenemu svetu. A pak pribeh zalozeny hlavne na probirani se minulosti... ale to je subjektivni pocit

+3/0
11.3.2017 13:30

H25y73n18e62k 63Š96l93a63h62ů81n74e37k 4809483366869

Je to skvělá hra. Mám za sebou 40 hodin a ještě nejsem ani v polovině R^

+1/0
11.3.2017 10:48

J43a25k48u95b 13M50i47c90h68á23l42e39k 3357823527233

To opotřebovávání zbraní mi připomnělo FarCry 2 - pár výstřelů a z pušky byl šrot :) Musím přiznat, že za chvíli je to ale otravné, když musíte neustále tahat deset různých zbraní. Možná je tam nějaká perma zbraň? Nevim, daleko nejsem.

0/0
11.3.2017 9:30



Najdete na iDNES.cz