Diskuse k článku

Zase pořádná strategie z druhé světové? Recenze Sudden Strike 4

Sudden Strike se po dlouhé odmlce znovu vrací na monitory. Jde stále o krvelačnou strategii z druhé světové války, nebo o slabý odvar? Autoři moc neexperimentovali, škoda špatné umělé inteligence, ale jinak jde o slušnou strategii.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J67a83n 31K64i63s95z20a 6340801476213

Jsem rád, že na nových pc ještě stále jede Sudden Strike 2 či starší Red Alert 2 + datadisk... jen škoda že skončila společnost Janes, Sierra a další kvalitní společnosti, které dělaly pěkné hry, kde umělá inteligence byla opravdu inteligentní a člověk měl požitek...

+2/0
18.8.2017 12:20

K86a54r69e25l 58U96r78b79a41n 2834724731499

Raději starý dobrý panzer general..

0/0
18.8.2017 9:18

P21e69t78r 48K31o73n41v58a97l70i63n55a 1265645398830

asi stale zustanu u CoH :)

0/0
18.8.2017 9:18

T92o83m41á34š 42C25h57r33a96s95t27n38ý 2861884471943

Takze kampan neni dynamicka? Pak ten storytelling je ale dost jednostranny, ne?

0/0
18.8.2017 8:35

M19a80r53t93i27n 70V13i16o16c62h87n82a 6165680421420

Na Xzone to zatím dva hráči pěkně sepsuli :-/

0/0
18.8.2017 8:29

J49a94n 47Š98l40é49g16l 8942210548513

Upřímně tahle recenze je naprosto šílená. Nejhůř je na tom druhý odstavec... V úvodu recenze člověk nenajde představení hry nic takového... Upřímně opravdu špatné. Kdo by nevěděl o čem hra je tak je naprosto ztracený.

0/−1
18.8.2017 7:11

M34i56r12o70s19l33a67v 46S44t20a44s66t32n79y 7344283796361

Tak trochu tam chybí nějaká drobná glosa o sérii Sudden Strike jako celku.

0/0
18.8.2017 8:10

J73a27n 37Š62l84é87g90l 8502470638693

Máte z recenze možnost poznat jestli se o jedná o realtime nebo tahovou? :-)

Tahle recenze je opravdu špatná. Neobsahuje základní informace....

0/−1
18.8.2017 9:20
Foto

M74i57c81h71a29l 77G59r13e91š78l59i47k 9321966312146

Realtime.. to sa z recenzie dá poznať celkom ľahko. :-)

+2/0
18.8.2017 10:26

J38a25n 29Š15l31é36g67l 8472370238703

A kde je to napsané? :-)

0/0
18.8.2017 14:50

P71a24v78e67l 85K14a76f69k62a 8624933131115

hra sice jde zapauzovat a mezitím lze zadat rozkazy, ale v mnoha případech nemáte žádné potvrzení,

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/sudden-strike-4-recenze-07m-/Recenze.aspx?c=A170817_093010_bw-pc-recenze_oz

0/0
18.8.2017 15:20
Foto

M74i24c86h57a24l 79G15r65e62š82l62i35k 9271576472476

Nikde. Ale k čomu je u ťahovej stratégie pauza? :-)

0/0
18.8.2017 15:52

J88a44n 44Š15l17é87g88l 8222210728423

To víte, že existuje simultání hry? Třeba nové Jagged Alliance, KKND to mělo apod... Takže ono totiž nejsou jenom tahovky a realtime :-)

0/0
19.8.2017 12:23
Foto

M54i36c67h51a44l 21G27r40e16š48l20i33k 9561186152186

Existujú rôzne hry, ale toto je podľa popisu evidentne real time. :-)

0/0
19.8.2017 15:16

Najdete na iDNES.cz