Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zase pořádná strategie z druhé světové? Recenze Sudden Strike 4

Sudden Strike se po dlouhé odmlce znovu vrací na monitory. Jde stále o krvelačnou strategii z druhé světové války, nebo o slabý odvar? Autoři moc neexperimentovali, škoda špatné umělé inteligence, ale jinak jde o slušnou strategii.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J89a27n 45K25i70s16z46a 6590571726313

Jsem rád, že na nových pc ještě stále jede Sudden Strike 2 či starší Red Alert 2 + datadisk... jen škoda že skončila společnost Janes, Sierra a další kvalitní společnosti, které dělaly pěkné hry, kde umělá inteligence byla opravdu inteligentní a člověk měl požitek...

+2/0
18.8.2017 12:20

K40a13r22e49l 72U62r97b34a52n 2724544221929

Raději starý dobrý panzer general..

0/0
18.8.2017 9:18

P49e91t74r 24K46o74n83v46a54l89i12n76a 1665305358680

asi stale zustanu u CoH :)

0/0
18.8.2017 9:18

T93o41m98á70š 15C18h79r28a57s53t49n44ý 2671714781553

Takze kampan neni dynamicka? Pak ten storytelling je ale dost jednostranny, ne?

0/0
18.8.2017 8:35

M25a68r26t85i49n 48V66i91o92c27h59n13a 6365220341180

Na Xzone to zatím dva hráči pěkně sepsuli :-/

0/0
18.8.2017 8:29

J39a92n 78Š86l65é44g28l 8272400958193

Upřímně tahle recenze je naprosto šílená. Nejhůř je na tom druhý odstavec... V úvodu recenze člověk nenajde představení hry nic takového... Upřímně opravdu špatné. Kdo by nevěděl o čem hra je tak je naprosto ztracený.

0/−1
18.8.2017 7:11

M31i40r97o21s14l65a51v 18S91t59a13s23t25n62y 7684543266371

Tak trochu tam chybí nějaká drobná glosa o sérii Sudden Strike jako celku.

0/0
18.8.2017 8:10

J19a59n 88Š85l86é83g96l 8852910708613

Máte z recenze možnost poznat jestli se o jedná o realtime nebo tahovou? :-)

Tahle recenze je opravdu špatná. Neobsahuje základní informace....

0/−1
18.8.2017 9:20
Foto

M11i57c74h98a28l 16G26r89e93š20l70i87k 9111886612476

Realtime.. to sa z recenzie dá poznať celkom ľahko. :-)

+2/0
18.8.2017 10:26

J42a74n 72Š50l80é59g71l 8232680108713

A kde je to napsané? :-)

0/0
18.8.2017 14:50

P51a21v34e30l 68K64a26f30k97a 8124653491625

hra sice jde zapauzovat a mezitím lze zadat rozkazy, ale v mnoha případech nemáte žádné potvrzení,

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/sudden-strike-4-recenze-07m-/Recenze.aspx?c=A170817_093010_bw-pc-recenze_oz

0/0
18.8.2017 15:20
Foto

M49i48c10h46a25l 48G27r96e85š93l45i47k 9581956872606

Nikde. Ale k čomu je u ťahovej stratégie pauza? :-)

0/0
18.8.2017 15:52

J75a25n 37Š15l46é26g27l 8512970468663

To víte, že existuje simultání hry? Třeba nové Jagged Alliance, KKND to mělo apod... Takže ono totiž nejsou jenom tahovky a realtime :-)

0/0
19.8.2017 12:23
Foto

M42i33c44h27a43l 72G17r10e28š19l33i23k 9311846332336

Existujú rôzne hry, ale toto je podľa popisu evidentne real time. :-)

0/0
19.8.2017 15:16







Najdete na iDNES.cz