Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Strážci Galaxie jinak. Sci-fi akce Destiny 2 chytne a nepustí

Destiny 2 si klade za cíl oslovit jak příležitostné hráče, tak hardcore fanoušky. Nabízí akční sci-fi filmovou podívanou okořeněnou vtipnými dialogy, kooperativní hraní ve více lidech, nebo zdánlivě klasický multiplayer, v němž je kladen důraz na spolupráci uvnitř týmů. Hra se poprvé dostane také na PC.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P48e44t14r 15P51e21t54r 6693882498393

"S ohromným nadšením jsem zjistil, že každá ze tří tříd postav (hunter, titan, warlock) má ne dvě, ale hned tři podtřídy, mezi nimiž nechybí ani oblíbenci z Taken King."

Ale tři podtřídy měla i jednička (voidwalker, sunsinger a stormcalled) tak jaképak nadšení?

Jinak povedený článek, jde z něj hodně cítit autorovo nadšení (což se nedivím, hrál jsem jedničku a dvojka mě taky vztáhla víc do děje, i hudba mi u dvojky připadá o dost povedenější)

0/0
18.9.2017 11:51

J37a74k70u84b 22Ž28e87ž65u62l43e 1927752807691

Nadšení kvůli betě - tam to totiž vypadalo, že podtřídy budou zase jen dvě.Navíc mi trvalo, než jsem na artefakt odemykající třetí podtřídu náhodou narazil. To bylo radosti:-)

0/0
18.9.2017 16:28

P88e39t73r 25P40e19t88r 6973662908683

Ano, zase to píšete "v betě to vypadalo, že podřídy budou zase jen dvě"...ale ony nikdy nebyly jen dvě tak se udivuji nad tím "zase" :)

+1/0
23.9.2017 1:00

J26a73k13u35b 60Ž86e96ž59u10l41e 1267832337591

No, mám za to, že v původní D1 byla jen jedna a třetí přidal až Taken King. Pamatuji se, že můj titán uměl buď "bleskový útok" nebo tu bublinu. :-)

0/0
23.9.2017 10:37

J92a30k59u42b 33Ž55e67ž32u45l62e 1817802547571

oprava: ne jedna ale dvě

0/0
23.9.2017 13:34

K40a49r38e18l 79V25a94n53ě84k 2394117556955

Nedávno to bylo na 2 dny vyzkoušení zdarma a řeknu že to byla nuda, je to moc děsná grindovačka, dokola chodíte mapy a expíte, to For honor mi přijde zábavnější. Hlavně jeden zápas (my hráči vs ai) mi přišel moc dlouhý, abych dělal jednu mapu 30 minut mi přijde moc :-). Možná jsem to hrál se špatnými hráči a s blbou mapou.

0/0
16.9.2017 16:34

P26a80t37r71i54k 49S64p46i87t39z64b43a44r11t 1924386504525

90% je podle mě moc. děsí mě user score 5.9 na metacriticu. Kdykoliv se o tolik liší hodnocení hráčů a recenzentů tak to vždy smrdí

+2/0
16.9.2017 9:26

M79a42r49t28i59n 12C18u13m17p63e49l45i29k 7401760593512

tak zrovna metacritic bych nebral vazne

+1/0
18.9.2017 12:31

8513177890371

No mam to koupeny na PC, tak uvidime v rijnu.. je nas vic, takze verim ze s kamosema to bude zabavny.. R^

+2/0
15.9.2017 19:52

J40a88n 20F52r19i73d74r45i24c11h 6255448859313

Grafika je dost poevedená. O té hře jsem dříve neslyšel, ale koukal jsem na nějaký gameplay pár hodin a nečekaně se mi to zamlouvalo, takže na PC asi za měsíc koupím.

Pár desítek hodin by to mohlo vydržet než to bude nuda.

0/0
15.9.2017 11:31

D23a56v96i30d 34Ř62e51z41n11í96č51e20k 4344651841597

No, graficky je to hezké to je fakt, ale chvíli jsem to hrál a celkově mě to nezaujalo. Kampaň vypadá zajímavě, ale bez znalosti universa mě neláká to hrát a multiplayer je prosté průměrná střílecí hopsačka v hezkém hávu, kterých jsem hrál více než dost a už mě to omrzelo. Zatím nevidím jediný důvod k pořízení hry.

+1/−1
15.9.2017 7:48

M51a30r59t25i48n 52B38e75r49a38n 6439675926611

Teda s tou grafikou nevim... Viděl jsem půlhodinový gameplay a takovouhle grafiku jsem vídal u her už před 10 lety.... nic etra... :-/

+1/−3
15.9.2017 7:59

D33a11v42i18d 63F13a53k31t81o37r 2841985876238

tos sledoval video v 360p na nějakým CRT monitoru? Destiny 2 vypadá fenomenálně

0/−1
15.9.2017 17:12

A10n98t48o18n59í64n 59H93o83l69í82k 8697273314790

Aleprt

0/0
18.9.2017 3:44



Najdete na iDNES.cz