Diskuse k článku

RECENZE: Strážci Galaxie jinak. Sci-fi akce Destiny 2 chytne a nepustí

Destiny 2 si klade za cíl oslovit jak příležitostné hráče, tak hardcore fanoušky. Nabízí akční sci-fi filmovou podívanou okořeněnou vtipnými dialogy, kooperativní hraní ve více lidech, nebo zdánlivě klasický multiplayer, v němž je kladen důraz na spolupráci uvnitř týmů. Hra se poprvé dostane také na PC.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P42e83t32r 25P50e43t48r 6803972788743

"S ohromným nadšením jsem zjistil, že každá ze tří tříd postav (hunter, titan, warlock) má ne dvě, ale hned tři podtřídy, mezi nimiž nechybí ani oblíbenci z Taken King."

Ale tři podtřídy měla i jednička (voidwalker, sunsinger a stormcalled) tak jaképak nadšení?

Jinak povedený článek, jde z něj hodně cítit autorovo nadšení (což se nedivím, hrál jsem jedničku a dvojka mě taky vztáhla víc do děje, i hudba mi u dvojky připadá o dost povedenější)

0/0
18.9.2017 11:51

J38a62k56u80b 85Ž23e63ž48u58l75e 1707442217211

Nadšení kvůli betě - tam to totiž vypadalo, že podtřídy budou zase jen dvě.Navíc mi trvalo, než jsem na artefakt odemykající třetí podtřídu náhodou narazil. To bylo radosti:-)

0/0
18.9.2017 16:28

P39e49t18r 83P24e90t61r 6343712138183

Ano, zase to píšete "v betě to vypadalo, že podřídy budou zase jen dvě"...ale ony nikdy nebyly jen dvě tak se udivuji nad tím "zase" :)

+1/0
23.9.2017 1:00

J51a61k91u24b 72Ž27e80ž12u43l48e 1397622607431

No, mám za to, že v původní D1 byla jen jedna a třetí přidal až Taken King. Pamatuji se, že můj titán uměl buď "bleskový útok" nebo tu bublinu. :-)

0/0
23.9.2017 10:37

J78a50k74u86b 67Ž30e53ž82u17l65e 1287562297731

oprava: ne jedna ale dvě

0/0
23.9.2017 13:34

K17a70r29e20l 94V87a71n49ě46k 2674557416325

Nedávno to bylo na 2 dny vyzkoušení zdarma a řeknu že to byla nuda, je to moc děsná grindovačka, dokola chodíte mapy a expíte, to For honor mi přijde zábavnější. Hlavně jeden zápas (my hráči vs ai) mi přišel moc dlouhý, abych dělal jednu mapu 30 minut mi přijde moc :-). Možná jsem to hrál se špatnými hráči a s blbou mapou.

0/0
16.9.2017 16:34

P14a57t59r95i69k 66S18p37i32t40z79b87a95r52t 1324156724495

90% je podle mě moc. děsí mě user score 5.9 na metacriticu. Kdykoliv se o tolik liší hodnocení hráčů a recenzentů tak to vždy smrdí

+2/0
16.9.2017 9:26

M65a55r60t90i48n 59C67u22m24p75e32l19i52k 7811200703572

tak zrovna metacritic bych nebral vazne

+1/0
18.9.2017 12:31

8223497560901

No mam to koupeny na PC, tak uvidime v rijnu.. je nas vic, takze verim ze s kamosema to bude zabavny.. R^

+2/0
15.9.2017 19:52

J33a88n 92F28r73i76d86r88i25c31h 6835898169643

Grafika je dost poevedená. O té hře jsem dříve neslyšel, ale koukal jsem na nějaký gameplay pár hodin a nečekaně se mi to zamlouvalo, takže na PC asi za měsíc koupím.

Pár desítek hodin by to mohlo vydržet než to bude nuda.

0/0
15.9.2017 11:31

D91a71v45i44d 44Ř29e47z57n64í54č22e68k 4314751561947

No, graficky je to hezké to je fakt, ale chvíli jsem to hrál a celkově mě to nezaujalo. Kampaň vypadá zajímavě, ale bez znalosti universa mě neláká to hrát a multiplayer je prosté průměrná střílecí hopsačka v hezkém hávu, kterých jsem hrál více než dost a už mě to omrzelo. Zatím nevidím jediný důvod k pořízení hry.

+1/−1
15.9.2017 7:48

M41a80r83t56i46n 80B83e14r58a43n 6469385336681

Teda s tou grafikou nevim... Viděl jsem půlhodinový gameplay a takovouhle grafiku jsem vídal u her už před 10 lety.... nic etra... :-/

+1/−3
15.9.2017 7:59

D67a26v80i46d 74F35a38k74t91o90r 2451215296708

tos sledoval video v 360p na nějakým CRT monitoru? Destiny 2 vypadá fenomenálně

0/−1
15.9.2017 17:12

A52n27t80o54n18í41n 73H47o18l32í59k 8427383974160

Aleprt

0/0
18.9.2017 3:44

Najdete na iDNES.cz