Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nesnesete pomyšlení na to, že prohráváte? Cuphead není pro vás

Kdyby ve 30. letech existovaly videohry, určitě by byly dvourozměrné a zatraceně těžké. Stejně jako Cuphead.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V27l69a79d81i94m42í96r 55K67r96i36s40t11e26n 7886872865828

Osobně pro mne víc frustrující bossové jsou u YS serie kde si si tak kydlíte příšerky a pak se objeví boss a vy si říkáte jak tohle mohu zabít a pak umíráte umíráte, až se to jednou povede a vy jste spokojení, než se objeví další boss....

0/0
15.10.2017 23:34

O86n84d39ř29e25j 42M27a86c14h 1482307190649

S pardonem, že neřeknu nic moc ke Cuphead. Snad jen to, že až bude sleva, do peněženky sáhnu....

...chci se zeptat, spousta mých oblíbených recenzujících "entit" (bonusweb, angryjoe, cynicalbrit) nějak zazdilo Divinity:Original Sin II. Bude recenze? Jsem nerozhodný kupující a nerad bych spoléhal na IGN a steam recenze, tam se toho člověk moc nedozví.

0/0
15.10.2017 16:40

Š38t35ě89p54á56n 14V78a25n16ě26k 3853589667597

Mě to stálo 13,5€ , sleva teda nevím :)

0/0
15.10.2017 18:49

O14n77d31ř50e70j 40M17a62c69h 1222967540469

13,5 jednou bude 5. Mám teď co hrát, takže nespěchám. ;-)

0/0
15.10.2017 21:10
Foto

H63o17n37z58a 34S58r41p 9964153212718

Recenze bude už brzy. Omlouváme se za zdržení, ale hra je vskutku obrovská takže její testování zabralo spoustu času,

+1/0
15.10.2017 20:03

O41n82d17ř66e80j 68M52a70c57h 1822227190819

V pořádku, já jen chtěl vědět, jestli bude nebo ne. těším se:-)

+1/0
15.10.2017 21:10

D96a59n77i56e74l 65K76i56t12a 2671246172777

Grafika je na styl 50. let. Ne 30.

0/0
15.10.2017 12:01

Š67t60ě98p35á61n 98V65a59n19ě86k 3323509817107

Kdepak, jsou 30.léta animáků v USA ;-)

0/0
15.10.2017 12:26

Š68t36ě95p63á50n 97V55a60n73ě80k 3833329487447

Mimochodem, zrovna tato hra by si zasloužila krabicovou verzi s nějakými bonusy. Docela škoda, že to je opět jen download.

+2/0
15.10.2017 10:04

M25a38r25e91k 59S13e10l91i70n32g31e23r 5529327876716

Diskove vydani se zvazuje.

+1/0
15.10.2017 10:17

Š54t16ě92p64á18n 29V16a13n72ě19k 3323169857287

Viděl jsem tweet, tak snad ano. Tohle bych měl rád v poličce.;-)

0/0
15.10.2017 11:28

M50i39l60o31š 44K79o71h40o89u78t 6984764655721

Zpracování je moc pěkné a originální. Obtížnost je celkem vysoká a pro některé hráče třeba i frustrující. Takových her dnes už mnoho nevychází, ale že by to ve finále bylo extra originální, to bych neřekl. V době 8-bitů podobných 2d rychlo hopsaček/lítaček, kde člověk ze střelby nespustil prst, bylo spousta.

+1/0
15.10.2017 8:18

Š41t37ě54p32á72n 12V35a77n38ě82k 3363949327217

Tak s takovou to grafikou? Pamatuji. že to měl snad jen Mickey Mouse na Playstation1

0/0
15.10.2017 8:41

M28i49l79o93š 15K51o81h90o61u31t 6864174105241

Grafika je samozřejmě originální a skvělá. A ti bossové, to jsou fakt zajímavé nápady. Ve finále na ze všech stran něco běhá, něco střílí, je toho mnoho a občas se objeví nějaký ten bonus. Tohle tu všechno bylo a dříve hojně. Je dobře, že taková zase vznikla a tato se moc povedla.

0/0
15.10.2017 11:37

Š25t24ě65p40á63n 42V71a44n63ě98k 3433839927727

To je pravda. Dříve tady těch platform shooter her byly mraky. Dnes nevychází téměř nic. :-(

0/0
15.10.2017 12:03

H10y77n94e48k 57T60r21o50j97a15n 1701231903499

Takže tým bonuswebu se přes tutorial dostal? :)

+6/0
15.10.2017 2:35







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.