Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nesnesete pomyšlení na to, že prohráváte? Cuphead není pro vás

Kdyby ve 30. letech existovaly videohry, určitě by byly dvourozměrné a zatraceně těžké. Stejně jako Cuphead.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V51l75a70d98i84m79í88r 38K58r46i26s52t75e40n 7356492175518

Osobně pro mne víc frustrující bossové jsou u YS serie kde si si tak kydlíte příšerky a pak se objeví boss a vy si říkáte jak tohle mohu zabít a pak umíráte umíráte, až se to jednou povede a vy jste spokojení, než se objeví další boss....

0/0
15.10.2017 23:34

O82n74d15ř20e24j 55M53a32c56h 1892857410499

S pardonem, že neřeknu nic moc ke Cuphead. Snad jen to, že až bude sleva, do peněženky sáhnu....

...chci se zeptat, spousta mých oblíbených recenzujících "entit" (bonusweb, angryjoe, cynicalbrit) nějak zazdilo Divinity:Original Sin II. Bude recenze? Jsem nerozhodný kupující a nerad bych spoléhal na IGN a steam recenze, tam se toho člověk moc nedozví.

0/0
15.10.2017 16:40

Š54t69ě23p38á44n 26V14a52n16ě46k 3103289517397

Mě to stálo 13,5€ , sleva teda nevím :)

0/0
15.10.2017 18:49

O15n17d65ř82e73j 43M22a61c47h 1392417600249

13,5 jednou bude 5. Mám teď co hrát, takže nespěchám. ;-)

0/0
15.10.2017 21:10
Foto

H54o61n32z97a 52S27r96p 9704823612118

Recenze bude už brzy. Omlouváme se za zdržení, ale hra je vskutku obrovská takže její testování zabralo spoustu času,

+1/0
15.10.2017 20:03

O90n33d12ř97e76j 37M15a90c72h 1262477250909

V pořádku, já jen chtěl vědět, jestli bude nebo ne. těším se:-)

+1/0
15.10.2017 21:10

D17a21n97i36e91l 31K83i95t82a 2111586902827

Grafika je na styl 50. let. Ne 30.

0/0
15.10.2017 12:01

Š47t57ě11p53á67n 32V54a63n90ě50k 3403239847197

Kdepak, jsou 30.léta animáků v USA ;-)

0/0
15.10.2017 12:26

Š34t49ě86p97á17n 46V41a89n40ě28k 3693789607777

Mimochodem, zrovna tato hra by si zasloužila krabicovou verzi s nějakými bonusy. Docela škoda, že to je opět jen download.

+2/0
15.10.2017 10:04

M14a17r31e53k 17S92e88l56i89n29g58e24r 5699377266706

Diskove vydani se zvazuje.

+1/0
15.10.2017 10:17

Š67t23ě17p21á59n 56V95a13n51ě53k 3513569267817

Viděl jsem tweet, tak snad ano. Tohle bych měl rád v poličce.;-)

0/0
15.10.2017 11:28

M82i88l71o76š 58K82o29h86o16u90t 6304764595671

Zpracování je moc pěkné a originální. Obtížnost je celkem vysoká a pro některé hráče třeba i frustrující. Takových her dnes už mnoho nevychází, ale že by to ve finále bylo extra originální, to bych neřekl. V době 8-bitů podobných 2d rychlo hopsaček/lítaček, kde člověk ze střelby nespustil prst, bylo spousta.

+1/0
15.10.2017 8:18

Š49t91ě75p14á73n 69V60a56n71ě49k 3283579217277

Tak s takovou to grafikou? Pamatuji. že to měl snad jen Mickey Mouse na Playstation1

0/0
15.10.2017 8:41

M11i62l51o41š 39K17o45h68o52u91t 6774424505791

Grafika je samozřejmě originální a skvělá. A ti bossové, to jsou fakt zajímavé nápady. Ve finále na ze všech stran něco běhá, něco střílí, je toho mnoho a občas se objeví nějaký ten bonus. Tohle tu všechno bylo a dříve hojně. Je dobře, že taková zase vznikla a tato se moc povedla.

0/0
15.10.2017 11:37

Š17t25ě90p81á95n 37V63a59n77ě46k 3823559307367

To je pravda. Dříve tady těch platform shooter her byly mraky. Dnes nevychází téměř nic. :-(

0/0
15.10.2017 12:03

H27y32n58e10k 70T11r84o52j49a87n 1471521313799

Takže tým bonuswebu se přes tutorial dostal? :)

+6/0
15.10.2017 2:35







Najdete na iDNES.cz