Diskuse k článku

RECENZE: Nesnesete pomyšlení na to, že prohráváte? Cuphead není pro vás

Kdyby ve 30. letech existovaly videohry, určitě by byly dvourozměrné a zatraceně těžké. Stejně jako Cuphead.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V94l20a51d37i42m92í21r 14K35r16i63s21t92e63n 7336672715338

Osobně pro mne víc frustrující bossové jsou u YS serie kde si si tak kydlíte příšerky a pak se objeví boss a vy si říkáte jak tohle mohu zabít a pak umíráte umíráte, až se to jednou povede a vy jste spokojení, než se objeví další boss....

0/0
15.10.2017 23:34

O39n24d70ř35e20j 12M42a82c19h 1872457970519

S pardonem, že neřeknu nic moc ke Cuphead. Snad jen to, že až bude sleva, do peněženky sáhnu....

...chci se zeptat, spousta mých oblíbených recenzujících "entit" (bonusweb, angryjoe, cynicalbrit) nějak zazdilo Divinity:Original Sin II. Bude recenze? Jsem nerozhodný kupující a nerad bych spoléhal na IGN a steam recenze, tam se toho člověk moc nedozví.

0/0
15.10.2017 16:40

Š97t55ě41p38á19n 66V40a90n98ě86k 3933599107807

Mě to stálo 13,5€ , sleva teda nevím :)

0/0
15.10.2017 18:49

O32n48d60ř94e95j 70M86a93c20h 1112687100489

13,5 jednou bude 5. Mám teď co hrát, takže nespěchám. ;-)

0/0
15.10.2017 21:10
Foto

H94o58n82z33a 68S37r63p 9644653602358

Recenze bude už brzy. Omlouváme se za zdržení, ale hra je vskutku obrovská takže její testování zabralo spoustu času,

+1/0
15.10.2017 20:03

O24n11d40ř41e39j 37M75a75c20h 1302197430589

V pořádku, já jen chtěl vědět, jestli bude nebo ne. těším se:-)

+1/0
15.10.2017 21:10

D91a49n37i64e13l 44K40i69t19a 2271446422257

Grafika je na styl 50. let. Ne 30.

0/0
15.10.2017 12:01

Š62t35ě31p45á25n 66V87a35n79ě93k 3393549637827

Kdepak, jsou 30.léta animáků v USA ;-)

0/0
15.10.2017 12:26

Š34t91ě88p27á84n 24V34a41n29ě10k 3973619307307

Mimochodem, zrovna tato hra by si zasloužila krabicovou verzi s nějakými bonusy. Docela škoda, že to je opět jen download.

+2/0
15.10.2017 10:04

M64a15r83e94k 98S23e73l50i54n73g15e52r 5559337216546

Diskove vydani se zvazuje.

+1/0
15.10.2017 10:17

Š96t20ě48p61á15n 76V29a98n59ě27k 3903319157317

Viděl jsem tweet, tak snad ano. Tohle bych měl rád v poličce.;-)

0/0
15.10.2017 11:28

M47i63l45o67š 69K74o19h43o55u50t 6184834475251

Zpracování je moc pěkné a originální. Obtížnost je celkem vysoká a pro některé hráče třeba i frustrující. Takových her dnes už mnoho nevychází, ale že by to ve finále bylo extra originální, to bych neřekl. V době 8-bitů podobných 2d rychlo hopsaček/lítaček, kde člověk ze střelby nespustil prst, bylo spousta.

+1/0
15.10.2017 8:18

Š22t42ě68p10á29n 73V12a87n22ě68k 3253869857847

Tak s takovou to grafikou? Pamatuji. že to měl snad jen Mickey Mouse na Playstation1

0/0
15.10.2017 8:41

M45i80l31o52š 44K33o36h50o16u87t 6624464445631

Grafika je samozřejmě originální a skvělá. A ti bossové, to jsou fakt zajímavé nápady. Ve finále na ze všech stran něco běhá, něco střílí, je toho mnoho a občas se objeví nějaký ten bonus. Tohle tu všechno bylo a dříve hojně. Je dobře, že taková zase vznikla a tato se moc povedla.

0/0
15.10.2017 11:37

Š63t97ě52p30á39n 14V85a26n58ě89k 3113419287587

To je pravda. Dříve tady těch platform shooter her byly mraky. Dnes nevychází téměř nic. :-(

0/0
15.10.2017 12:03

H51y76n52e81k 88T34r96o73j28a65n 1481231873709

Takže tým bonuswebu se přes tutorial dostal? :)

+6/0
15.10.2017 2:35

Najdete na iDNES.cz