Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nesnesete pomyšlení na to, že prohráváte? Cuphead není pro vás

Kdyby ve 30. letech existovaly videohry, určitě by byly dvourozměrné a zatraceně těžké. Stejně jako Cuphead.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V71l53a98d41i21m20í55r 49K43r25i37s78t82e97n 7106782895818

Osobně pro mne víc frustrující bossové jsou u YS serie kde si si tak kydlíte příšerky a pak se objeví boss a vy si říkáte jak tohle mohu zabít a pak umíráte umíráte, až se to jednou povede a vy jste spokojení, než se objeví další boss....

0/0
15.10.2017 23:34

O58n23d13ř38e87j 72M65a87c60h 1342177180109

S pardonem, že neřeknu nic moc ke Cuphead. Snad jen to, že až bude sleva, do peněženky sáhnu....

...chci se zeptat, spousta mých oblíbených recenzujících "entit" (bonusweb, angryjoe, cynicalbrit) nějak zazdilo Divinity:Original Sin II. Bude recenze? Jsem nerozhodný kupující a nerad bych spoléhal na IGN a steam recenze, tam se toho člověk moc nedozví.

0/0
15.10.2017 16:40

Š71t66ě41p47á95n 27V56a67n76ě39k 3483649797937

Mě to stálo 13,5€ , sleva teda nevím :)

0/0
15.10.2017 18:49

O82n20d83ř86e14j 58M30a98c98h 1102577490709

13,5 jednou bude 5. Mám teď co hrát, takže nespěchám. ;-)

0/0
15.10.2017 21:10
Foto

H53o47n53z67a 87S18r17p 9284773212418

Recenze bude už brzy. Omlouváme se za zdržení, ale hra je vskutku obrovská takže její testování zabralo spoustu času,

+1/0
15.10.2017 20:03

O68n41d93ř64e12j 55M35a98c48h 1182857920779

V pořádku, já jen chtěl vědět, jestli bude nebo ne. těším se:-)

+1/0
15.10.2017 21:10

D15a43n97i12e23l 71K14i38t66a 2731206932837

Grafika je na styl 50. let. Ne 30.

0/0
15.10.2017 12:01

Š95t80ě97p94á35n 91V97a95n94ě58k 3123169537217

Kdepak, jsou 30.léta animáků v USA ;-)

0/0
15.10.2017 12:26

Š93t17ě12p32á26n 55V33a32n55ě37k 3153969667927

Mimochodem, zrovna tato hra by si zasloužila krabicovou verzi s nějakými bonusy. Docela škoda, že to je opět jen download.

+2/0
15.10.2017 10:04

M34a29r62e37k 32S80e90l90i93n34g76e76r 5639967166476

Diskove vydani se zvazuje.

+1/0
15.10.2017 10:17

Š12t53ě21p64á59n 26V72a65n18ě71k 3673509577747

Viděl jsem tweet, tak snad ano. Tohle bych měl rád v poličce.;-)

0/0
15.10.2017 11:28

M49i97l85o11š 39K12o33h81o53u25t 6874224265201

Zpracování je moc pěkné a originální. Obtížnost je celkem vysoká a pro některé hráče třeba i frustrující. Takových her dnes už mnoho nevychází, ale že by to ve finále bylo extra originální, to bych neřekl. V době 8-bitů podobných 2d rychlo hopsaček/lítaček, kde člověk ze střelby nespustil prst, bylo spousta.

+1/0
15.10.2017 8:18

Š37t90ě77p56á68n 58V30a67n93ě23k 3803699687467

Tak s takovou to grafikou? Pamatuji. že to měl snad jen Mickey Mouse na Playstation1

0/0
15.10.2017 8:41

M17i26l31o63š 23K17o60h31o48u96t 6854834245741

Grafika je samozřejmě originální a skvělá. A ti bossové, to jsou fakt zajímavé nápady. Ve finále na ze všech stran něco běhá, něco střílí, je toho mnoho a občas se objeví nějaký ten bonus. Tohle tu všechno bylo a dříve hojně. Je dobře, že taková zase vznikla a tato se moc povedla.

0/0
15.10.2017 11:37

Š96t82ě94p41á98n 94V93a51n60ě47k 3953639387187

To je pravda. Dříve tady těch platform shooter her byly mraky. Dnes nevychází téměř nic. :-(

0/0
15.10.2017 12:03

H87y42n28e50k 81T86r90o31j43a98n 1271781983489

Takže tým bonuswebu se přes tutorial dostal? :)

+6/0
15.10.2017 2:35



Najdete na iDNES.cz