Diskuse k článku

RECENZE:Tolkienův svět utopený v krvi. Shadow of War hraje na jistotu

Pokračování výborné řežby na motivy Tolkienova Pána prstenů se drží při zdi a příliš změn nepřineslo. To však neznamená, že by nebylo zábavnou hrou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M74a11r20i32a22n 87B42e80n12č51a26t 4458961885724

Dobré DLCčko no :-) Pořád je tam ale změn více, než v každém díle AC :-) Ale tak,.. AC má dostávat už asi 10dílů hodnocení 50% ;-) Pořád ta samá repetitivní sra... no, však vy víte..

+1/0
16.10.2017 8:52

J71a61k55u24b 98M48i56c21h23á61l48e59k 3207383847443

Hraju na Nemesis obtížnost a tři tlačítka mi fakt nestačí. Protože někteří nepřátelé už vám fakt budou kašlat na nějaké přeskakování a zběsilé sekání (na téhle obtížnosti mají sktřeti větší šanci se adaptovat - čili kompletně vynulovat nějaký váš typ pohybu či úderu). Takže rozhodně přibude několik pár kláves (či tlačítek na ovladači). protože občas budete potřebovat všechny skilly (lahůdkou pro mě byl warchief, který byl imunní prakticky na všechno a porazit se dal jen tak, že jste mu pod nohy házeli škrety okolo).

Jinak bych určitě doporučoval hrát hru na obtížnost, která je pro vás trochu víc frustrující. Když budete kosit škrety včetně velitetů a bossů po desítkách, tak si toho nemesis systému moc neužijete. V téhle hře není špatné sem tam umřít :-)

+6/0
16.10.2017 7:31

Z11d26e91n17ě88k 96K13r82a74u49s 9606890452870

"Málo změn oproti minulému dílu" jako nejvetsi zmena me prislo to ze to je jedna z mala her co ma 100+ GB

0/0
16.10.2017 4:06

J90a39k92u91b 49B36o44h47o71n31ě27k 8895966699727

Donnerweter. To už začíná přerůstat. Aby zase nepřišla doba, že na disku budeme mít 2-3 hry a trást se u každé další instalace...

0/0
16.10.2017 8:54

Z38d32e51n27ě17k 25K28r15a80u82s 9736570722480

sem pred mesicem skladal novy pc dal sem si tam nastesti 2x2TB+2TB externak tak snad chvilku vydrzim, nastesti nepouzivam SSD mozna nemam super rychly pc na bootovani, ale aspon me nedojde misto:-)

0/0
16.10.2017 16:19

R58a86d65i74m 34Z70a19t65o27p88e57k 9982625532707

Vzhledem ke sranda ceně, co stojí 250GB SSD se zbytečně ochuzujete o rychlost. Já mám sice taky 2 x 4TB v R1, ale k tomu 250GB NVMe SSD, na které instaluju jen to, u čeho očekávám, že budu hrát dlouho :-) Na 2-3 hry to bohatě stačí a málokdy mám rozehráno více her.

0/0
17.10.2017 20:43

K88a97r10o42l 19S46e27f18c72i38k 2726710335228

mam otazku, co kdyz neznam Tolkienuv svet (ano, film i kniha me nudilli sorry) ale mam rad hry s casual bojovym systemem jako Batman nebo Mad Max... oplati se mi tohle zakoupit? Pribeh pochopim i bez znaslosti predosliho dilu nebo je cely svet propojeny? :-):-P

0/0
16.10.2017 0:53

J19a74r78o 70R97y22z43e60k 2251717981637

súbojový systém je veľmi podobný ako napr. v Batmanovi, možno ešte trochu plynulejší.

+1/0
16.10.2017 1:51

J71a14r61o68m17i62r 73P44e90s83e72k 9253635124411

Po dlouhe dobe souhlasim s recenzi. Pana prstenu taky nijak nezeru ale oba dily shadows jsou typickou hrou kde se da behem necele minuty zdecimovat pomerne dost nepratel. A na vyblbnuti , odreagovani to je super zalezitost .je to prakticky to same jako batman a mad max jen o trochu rychlejsi . Jinak nevim jak se hodnoti dobry pribeh ale zatim mi to vypraveni nijak nevadi naopak nektere pribehove mise mi pripadaji epicke . Jako minus beru napriklad ovladani draka . Od dob Drakana sem se na to neskutecne tesil a dost me to zklamalo.jinak budovani armady je taky jen do poctu protoze rozhodujici je hlavni hrdina a jeho skill. Za me ale hra po dlouhe dobe velmi velmi dobra. Mrzi mne ze ji zitra musim kvuli southparku a pristi tyden assassins creed odlozit.

+1/0
16.10.2017 5:24

K77a92m46i61l 97P85y53t18e24l78a 8372630411369

Neznalost Tolkienova světa je naopak výhodou. Aspoň vám nepraskne cévka při těch všech nesmyslech, co tam autoři nacpali.

+12/0
16.10.2017 8:00
Foto

K38a82t38k42a 55B73o22š55k14o30v19á 8969887303344

Neznalost Tolkienova světa určitě nevadí. Já jsem Tolkienův fanoušek a jak psal Kamil Pytela, mockrát mi skoro prdla cévka z těch kravin, co do hry vymysleli ;-);-) (a to jsem jen viděla gameplay). A udělat z Oduly sexy babu? 8-o8-o To mi prdla cévka už při traileru ;-D;-D

+2/0
16.10.2017 8:25

Najdete na iDNES.cz