Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE:Tolkienův svět utopený v krvi. Shadow of War hraje na jistotu

Pokračování výborné řežby na motivy Tolkienova Pána prstenů se drží při zdi a příliš změn nepřineslo. To však neznamená, že by nebylo zábavnou hrou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M90a32r72i49a44n 74B15e22n70č69a70t 4968801415524

Dobré DLCčko no :-) Pořád je tam ale změn více, než v každém díle AC :-) Ale tak,.. AC má dostávat už asi 10dílů hodnocení 50% ;-) Pořád ta samá repetitivní sra... no, však vy víte..

+1/0
16.10.2017 8:52

J56a57k88u72b 25M88i22c57h24á42l80e83k 3387803867933

Hraju na Nemesis obtížnost a tři tlačítka mi fakt nestačí. Protože někteří nepřátelé už vám fakt budou kašlat na nějaké přeskakování a zběsilé sekání (na téhle obtížnosti mají sktřeti větší šanci se adaptovat - čili kompletně vynulovat nějaký váš typ pohybu či úderu). Takže rozhodně přibude několik pár kláves (či tlačítek na ovladači). protože občas budete potřebovat všechny skilly (lahůdkou pro mě byl warchief, který byl imunní prakticky na všechno a porazit se dal jen tak, že jste mu pod nohy házeli škrety okolo).

Jinak bych určitě doporučoval hrát hru na obtížnost, která je pro vás trochu víc frustrující. Když budete kosit škrety včetně velitetů a bossů po desítkách, tak si toho nemesis systému moc neužijete. V téhle hře není špatné sem tam umřít :-)

+6/0
16.10.2017 7:31

Z24d68e30n18ě46k 76K13r82a79u87s 9176130982950

"Málo změn oproti minulému dílu" jako nejvetsi zmena me prislo to ze to je jedna z mala her co ma 100+ GB

0/0
16.10.2017 4:06

J59a93k61u88b 36B91o17h29o17n66ě11k 8585576609327

Donnerweter. To už začíná přerůstat. Aby zase nepřišla doba, že na disku budeme mít 2-3 hry a trást se u každé další instalace...

0/0
16.10.2017 8:54

Z26d89e78n88ě84k 42K26r93a46u37s 9876370802360

sem pred mesicem skladal novy pc dal sem si tam nastesti 2x2TB+2TB externak tak snad chvilku vydrzim, nastesti nepouzivam SSD mozna nemam super rychly pc na bootovani, ale aspon me nedojde misto:-)

0/0
16.10.2017 16:19

R47a85d38i77m 36Z35a76t83o41p30e92k 9412345422377

Vzhledem ke sranda ceně, co stojí 250GB SSD se zbytečně ochuzujete o rychlost. Já mám sice taky 2 x 4TB v R1, ale k tomu 250GB NVMe SSD, na které instaluju jen to, u čeho očekávám, že budu hrát dlouho :-) Na 2-3 hry to bohatě stačí a málokdy mám rozehráno více her.

0/0
17.10.2017 20:43

K10a26r69o45l 81S30e39f56c80i81k 2166790145758

mam otazku, co kdyz neznam Tolkienuv svet (ano, film i kniha me nudilli sorry) ale mam rad hry s casual bojovym systemem jako Batman nebo Mad Max... oplati se mi tohle zakoupit? Pribeh pochopim i bez znaslosti predosliho dilu nebo je cely svet propojeny? :-):-P

0/0
16.10.2017 0:53

J56a19r97o 69R90y29z39e30k 2321207741937

súbojový systém je veľmi podobný ako napr. v Batmanovi, možno ešte trochu plynulejší.

+1/0
16.10.2017 1:51

J48a63r53o22m11i10r 94P10e15s12e54k 9983795204761

Po dlouhe dobe souhlasim s recenzi. Pana prstenu taky nijak nezeru ale oba dily shadows jsou typickou hrou kde se da behem necele minuty zdecimovat pomerne dost nepratel. A na vyblbnuti , odreagovani to je super zalezitost .je to prakticky to same jako batman a mad max jen o trochu rychlejsi . Jinak nevim jak se hodnoti dobry pribeh ale zatim mi to vypraveni nijak nevadi naopak nektere pribehove mise mi pripadaji epicke . Jako minus beru napriklad ovladani draka . Od dob Drakana sem se na to neskutecne tesil a dost me to zklamalo.jinak budovani armady je taky jen do poctu protoze rozhodujici je hlavni hrdina a jeho skill. Za me ale hra po dlouhe dobe velmi velmi dobra. Mrzi mne ze ji zitra musim kvuli southparku a pristi tyden assassins creed odlozit.

+1/0
16.10.2017 5:24

K49a56m56i95l 77P95y11t35e50l88a 8652760321389

Neznalost Tolkienova světa je naopak výhodou. Aspoň vám nepraskne cévka při těch všech nesmyslech, co tam autoři nacpali.

+12/0
16.10.2017 8:00
Foto

K39a34t50k16a 60B97o29š80k86o43v52á 8359907743564

Neznalost Tolkienova světa určitě nevadí. Já jsem Tolkienův fanoušek a jak psal Kamil Pytela, mockrát mi skoro prdla cévka z těch kravin, co do hry vymysleli ;-);-) (a to jsem jen viděla gameplay). A udělat z Oduly sexy babu? 8-o8-o To mi prdla cévka už při traileru ;-D;-D

+2/0
16.10.2017 8:25







Najdete na iDNES.cz