Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE:Tolkienův svět utopený v krvi. Shadow of War hraje na jistotu

Pokračování výborné řežby na motivy Tolkienova Pána prstenů se drží při zdi a příliš změn nepřineslo. To však neznamená, že by nebylo zábavnou hrou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M25a66r93i27a85n 65B29e81n20č37a12t 4468121905394

Dobré DLCčko no :-) Pořád je tam ale změn více, než v každém díle AC :-) Ale tak,.. AC má dostávat už asi 10dílů hodnocení 50% ;-) Pořád ta samá repetitivní sra... no, však vy víte..

+1/0
16.10.2017 8:52

J74a62k57u87b 36M38i67c67h82á42l49e81k 3817333857923

Hraju na Nemesis obtížnost a tři tlačítka mi fakt nestačí. Protože někteří nepřátelé už vám fakt budou kašlat na nějaké přeskakování a zběsilé sekání (na téhle obtížnosti mají sktřeti větší šanci se adaptovat - čili kompletně vynulovat nějaký váš typ pohybu či úderu). Takže rozhodně přibude několik pár kláves (či tlačítek na ovladači). protože občas budete potřebovat všechny skilly (lahůdkou pro mě byl warchief, který byl imunní prakticky na všechno a porazit se dal jen tak, že jste mu pod nohy házeli škrety okolo).

Jinak bych určitě doporučoval hrát hru na obtížnost, která je pro vás trochu víc frustrující. Když budete kosit škrety včetně velitetů a bossů po desítkách, tak si toho nemesis systému moc neužijete. V téhle hře není špatné sem tam umřít :-)

+6/0
16.10.2017 7:31

Z33d73e29n31ě97k 28K27r82a27u48s 9596900372770

"Málo změn oproti minulému dílu" jako nejvetsi zmena me prislo to ze to je jedna z mala her co ma 100+ GB

0/0
16.10.2017 4:06

J46a37k93u56b 18B34o22h22o28n38ě57k 8975206849457

Donnerweter. To už začíná přerůstat. Aby zase nepřišla doba, že na disku budeme mít 2-3 hry a trást se u každé další instalace...

0/0
16.10.2017 8:54

Z82d47e57n34ě43k 78K71r81a69u40s 9556440742690

sem pred mesicem skladal novy pc dal sem si tam nastesti 2x2TB+2TB externak tak snad chvilku vydrzim, nastesti nepouzivam SSD mozna nemam super rychly pc na bootovani, ale aspon me nedojde misto:-)

0/0
16.10.2017 16:19

R87a77d76i40m 15Z95a21t86o35p24e60k 9792215552897

Vzhledem ke sranda ceně, co stojí 250GB SSD se zbytečně ochuzujete o rychlost. Já mám sice taky 2 x 4TB v R1, ale k tomu 250GB NVMe SSD, na které instaluju jen to, u čeho očekávám, že budu hrát dlouho :-) Na 2-3 hry to bohatě stačí a málokdy mám rozehráno více her.

0/0
17.10.2017 20:43

K73a98r17o42l 46S44e11f11c65i92k 2986730555348

mam otazku, co kdyz neznam Tolkienuv svet (ano, film i kniha me nudilli sorry) ale mam rad hry s casual bojovym systemem jako Batman nebo Mad Max... oplati se mi tohle zakoupit? Pribeh pochopim i bez znaslosti predosliho dilu nebo je cely svet propojeny? :-):-P

0/0
16.10.2017 0:53

J25a62r89o 47R51y39z60e79k 2671157871337

súbojový systém je veľmi podobný ako napr. v Batmanovi, možno ešte trochu plynulejší.

+1/0
16.10.2017 1:51

J94a21r43o72m63i66r 26P91e94s40e47k 9113375344861

Po dlouhe dobe souhlasim s recenzi. Pana prstenu taky nijak nezeru ale oba dily shadows jsou typickou hrou kde se da behem necele minuty zdecimovat pomerne dost nepratel. A na vyblbnuti , odreagovani to je super zalezitost .je to prakticky to same jako batman a mad max jen o trochu rychlejsi . Jinak nevim jak se hodnoti dobry pribeh ale zatim mi to vypraveni nijak nevadi naopak nektere pribehove mise mi pripadaji epicke . Jako minus beru napriklad ovladani draka . Od dob Drakana sem se na to neskutecne tesil a dost me to zklamalo.jinak budovani armady je taky jen do poctu protoze rozhodujici je hlavni hrdina a jeho skill. Za me ale hra po dlouhe dobe velmi velmi dobra. Mrzi mne ze ji zitra musim kvuli southparku a pristi tyden assassins creed odlozit.

+1/0
16.10.2017 5:24

K76a21m46i15l 31P65y62t19e61l70a 8422680251399

Neznalost Tolkienova světa je naopak výhodou. Aspoň vám nepraskne cévka při těch všech nesmyslech, co tam autoři nacpali.

+12/0
16.10.2017 8:00
Foto

K93a41t12k54a 23B48o88š67k91o39v41á 8569637393844

Neznalost Tolkienova světa určitě nevadí. Já jsem Tolkienův fanoušek a jak psal Kamil Pytela, mockrát mi skoro prdla cévka z těch kravin, co do hry vymysleli ;-);-) (a to jsem jen viděla gameplay). A udělat z Oduly sexy babu? 8-o8-o To mi prdla cévka už při traileru ;-D;-D

+2/0
16.10.2017 8:25



Najdete na iDNES.cz