Diskuse k článku

RECENZE: Gran Turismo Sport chce vychovat on-line závodníky

Tato hra se zaměřuje v prvé řadě na on-line závodění. Vlastně v jediné řadě. Pro závodníky samotáře tu tedy toho moc není. Vlastně skoro nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L27u98k83á48š 82Č71e90r19n64ý 2127438348821

Co je nejhorší - čtvrteční update 1.15 je mega průser, od něj nejde používat top volanty Thrustmaster T500RS a i jiné, vývojáři o tomto velkém problému vědí, ovšem zatím chyba neodstraněna, tenhle update byl velice amatérský ;-(;-€

0/0
1.4.2018 12:36

O97l24d38r16i80c86h 76S41t79e49p28a69n82o80v40s20k33y 2895444342825

A jak takhle? https://www.youtube.com/watch?v=pQnTkQGVPP0&feature=youtu.be Gran Turismo by se mělo jmenovat Destriction Derby. Bylo by zábavnější a úspěšnější. A závodníky nevychovává spíš naopak. Každej blbec má S hodnocení, takže se jezdí s blbcema furt a pokud S jezdec způsobí dalších 20 kolizí během závodu tak se nemusí z S ani propadnout!!!!!!! Tady je ukázka jak jeden blbec všem zkazil závod. Všem! počkal si než ho dojede první a všechny boural a propadl se jen do áčka! Takovým lidem ban jenže to by vlastně dostali ban všichni. Není čistého závodu, všichni jezdí jako prasata. Gran Turismo by se nad tímto mělo zamyslet. Třeba Iracing který používá systém hodnocení jezdce který Gran turismo nešikovně okopíravalo tak v iracingu funguje parádně. Tam není problém odjet 50 závodů čistě ale u gran turisma je problém odjet jeden závod čistě. I když startujete první a je jedno jestli v S třídě nebo D třídě, vždycky vás sejme ten za váma. Jezdci tam jezdí bez respektu druhým. No je to hrůza naprostý propadák

+1/0
17.12.2017 14:05

L25u67k17á50š 94Č17e71r87n31ý 2317648168101

Už je to teď mnohem lepší, do update 1.15 který znemožnil závodit s volantem Thrustmaster T500RS ( na opravě se pracuje) jsem neměl žádný problém s exotama, on také systém sankcí prošel mnoha úpravami.

0/0
1.4.2018 12:43

M91i85l16a98n 67S98ý85k65o47r58a 1648775107896

No nic, naštěstí je tu řešení zapnout PS3 a návrat do minulosti, až tohle bude na PS storu za 300 kila, budu o tom uvažovat :-)

0/0
30.10.2017 11:37

T59o97m40á21š 98S10e98k81e56r30e64š 2853797147530

Neviem pochopiť, čo by ste chceli hrať v single player módu? Mimo iné je tam dosť krásnych tréningov, tipov a pod, ktoré vám určite pomožu lepšie závodiť. Závody už len so svojej podstaty sú o sútažení medzi hráčmi. Ai dokáže poraziť kde kdo. Počet kol na závod? Existuje tam vlastní režim kde je možnosť nastavenia délky závodu od 1 po 200 kol nebo dle minut po max 24 hodin. Čo sa stane keď budete nejlepší v online závodení? Závody sú po oficiálnimi křidli FIA. Takže najlepší závodníci sa účastní oficiálneho predávaní cen FIA v Paríži, trebás si podáte ruku se svojím idolem. Alebo sa vám poštastný GT academy. Banda exotů v online závodení? Ano GT hlása, že závodení je pro každeho ne jen pro skušené matadory. Ale i deti, ktoré sa s fyzikou zatím neobeznámili. Princíp je jednoduchý jazdím čisto, matchmaking ma spojí s hráčmi čo jazdia čisto. Chcem hrať demolition derby prečo nie matchmaking mi najde aj takých. Mne jedníné čo chýba v GT je vytvorenie vlastnej stáje. Aby sme mohli s chalanmi jazdiť spolu sútažný online mode.Poznámky tipu len 160 áut a pod. Ano k celkovému počtu áut na svete je to asi žalostné množstvo. Je tam ale možnosť auta "upravovať" a to pomocou vlastných polepou. To znamená : chcem si navrhnuť design auta prečo nie stači mi tužka, papier, scaner a je to. Z mne daleko lepší ako úpravy ala need for speed. Pokial niekto chce kludne odpoviem na dotazy ale zatial tam mám len 50 hodin takže všetko neviem :)

0/0
30.10.2017 8:28

O57l28d63r63i81c88h 53S13t33e32p45a48n27o76v18s52k72y 2935264212885

Takže všechny závody pod hlavičkou Fia se jezdí na 3 kola? Já jsem doufal v něco víc. Bylo by fajn, kdyby ty tři kola byly jen pro začátek a pak byla možnost postupovat dál v zajímavější závody klidně i v šampionát. Věřil jsem v kvality GT a myslel jsem že to předčí i iracing kde je to jen o online závodění ale nepredčilo. Jak říkám chybí mi tam motivace jezdit ty tři kola. Kdybych se pak dostával víš a víš byl by to pak nářez ale nenapadlo je to bohužel.

+1/0
30.10.2017 10:05

T90o20m65á15š 10S19e38k85e43r80e28š 2803217887400

Akuálne pre online je len 1 typ závodu. Obsahuje 3 výkonnostné kategórie N, Gr.4 a Gr.3. Závody sa spúštajú v intervale 20 min. Každá kategória má 1 trať. Medzi závodmi sa da jazdiť kvalifikačná časovka. Tá zostáva platná až do zmeni trate. tzn. odjazdím najlepšie ako viem (stači len 1 krát za týždeň) a na základe toho mi vyberie súperov. Tých sa snaží vyberať rovnocenne napr. mám naj kolo 1:50:00 tak spoluhráči budú niekde v rozpati 1-2 sec. aj keď record trate je napr 1:40:00. A verte tomu alebo nie ale aj tie 4 kolá s rovnocennými supermi sú celkom peklo. Zvyšné 3 typy závodou sa ešte nespustili, takže neviem povedať na kolko kol sa jazdí. Ale sú to Národnostný pohár ( jazdíte za svoju národnosť dle PSN accountu ), Pohár výrobcou ( vyberiete si oblúbenú značku (Ferrari, Porsche,... Škoda tam bohužial nie je). Posledný typ je polyphony digital pohár. Zatial tam je v popise len, že všetci jazdia len s 1 typom vozidla (napr. Ferrari italia 458 Gr.3). Všetky tieto poháre budú mať skúšobný provoz o 4-11-2017. Potom bude informácii viacej. Ovšak je pravdepodobné, že tam budú aj vytrvalosné závody. Myslím nedávno bolo organizovana aj 24hod na Nurburgringu.

0/0
30.10.2017 10:37

J11a23n 27D11l15o93u16h87ý 7634619810149

Nekupuju si hru abych 20 minut cekal, nez si budu moct zahrat. Na to je muj cas moc drahej! Online hrani je super, ale pouze tehdy pokud ma clovek more casu a nikdo ho nevyrusuje.

0/0
31.10.2017 8:07

T48o77m91á90š 63S91e64k66e17r96e58š 2803787257270

Ja tiež nie a neznášam čakanie na login, matchmaking. Avšak prihlasovanie do online závodu pre určitú kategóriu sa spúšťa každých 20 min. To znamená chcem jazdich online treba Gr.3. Pokial prijdem po ukončení registrácie tak ano musím čakať necelých 20 min na dalšie závody v kategórii Gr.3. To však neznamená, že sa medzitým nemožem jazdiť kvalifikačku, hrať online v iných kategóriach alebo v offline módoch hry. Alebo sa trebárs hrať z detmi, priatelkou a pod. aby som mal počas závodu klud ;)

0/0
31.10.2017 12:43

P89e50t26r 66J15u87r76s50í58k 5761243168937

Kdyby se to zdrcnulo na jeden vůz a jednu trať, tak ty závody budou startovat po 17s, protože budou mít spoustu jezdců ve frontě. Pokud by to bylo stále hodně, tak by se zkrátily závody ze 3 na 1 kolo a to už bys spawnoval jak v Planetside, kde vlastně můžeš zdarma závodit se sundererama, že.

0/0
7.2.2018 17:00

T83o31m12á52š 28S14e88k18e50r89e64š 2873567317330

Pre info, včerajší update pridáva zmeny v online modu. A to za 1 zmena trate pre online závod každý deň z původního raz za týden. A za 2 zakomponovanie "endurance" závodů. Takže tak :)

0/0
1.11.2017 6:29

V13o64j45t31a 89E76r26b46e46n 5947767263710

Dá se to hrát ve dvou lidech nějak spolu? Myslím na dvou playstationech, že si uděláte spolu party nebo tak něco, aby bylo zaručené, že pojedete stejné závody. Dík

0/0
30.10.2017 16:14

T36o43m23á48š 85S69e82k84e94r15e62š 2733357197480

Jop, a to následovne.

Split screen:

- Umožnuje klasické rozdelenie obrazovky na 2 časti. Stačí 1 psko a 2 dualshocky. Sedíte v jednom pokoji.

- Share-play split screen. Takže pokial by kamarát mal PSko ale nemal GT sport tak si može tiež zahrať stebou cez shareplay split-screen. V podstate sa na dialku pripoji ako hráč 2 na split screen. Potreba ale lepši internet pretože mu budeš streamovať svoj obraz.

-PSvita share-play by mal tiež fungovať pokial by kamarát nemal PS4 ale napr PSvitu.

Lobby:

- Je klasická miestnosť pre vytváranie súkromnej alebo verejnej miestnosti. 1 hráč vytvorí ostatný sa pripájajú na neho. O nastavení závodu sa dá hlasovať v parte.

0/0
31.10.2017 6:46

O60l60d78r57i65c52h 47S93t40e91p25a27n67o84v64s57k50y 2875274802175

V žádný recenzi se nedozvím to ci mě zajímá nejvíc a to počet kol v zavodech. Nebudu si hru kupovat abych jezdil jen tři kola. To není závod. Jsou tam i další závody? A co když budu nejlepší co pak? Zajímalo by mě jakou bych měl mít motivaci k online hraní. V demu bylo vítězství naprosto bezcenné věřím že je to i v plné hře. Měl jsem všechny GT ale 7ka vypadá velmi tragicky í když jsem se na online závodění velmi těšil ale demo mě odradilo a recenze to samé

0/0
30.10.2017 1:46

J75a26n 12D85l48o47u18h58ý 7814569640669

Takze nakup odkladam az bude GT ve sleve. Potlaceni single playeru je pro "pracujiciho" hrace proste velke minus. Nemam naladu ani cas cekat na synchro s bandou exotu na druhe strane internetu. Multiplayer v GT6 ( samotnej proces, nez clovek vyrazil na trat) byl naprosto prisernej a otravnej zabijec volneho casu.

+5/0
29.10.2017 17:11

J77a85n 85O26n28d59r28a 6887493819557

edit: jinak mas samozrejme pravdu.

0/0
29.10.2017 7:14

V69í52t 24G10a39b56r21i85e18l 6371406838449

Nechápu současný trend potlačování single playeru. Ne každý se chce otravovat s bandou náhodných exotů a mít možnost hrát jen když je hra populární..

+10/0
29.10.2017 2:33

Z75d71e27n15ě38k 44K58r44a60u59s 9896980782410

kdyz hrajes online proti lidem nepotrebujes programatora na umelou inteligenci takze hra da min prace a lepsi videlky

0/−2
29.10.2017 6:42

J32a37n 97O91n67d92r69a 6417433339477

ale oni tam maji arcade mod kde ai je.

0/0
29.10.2017 7:12

L78u11k69á70š 55M39a46l11v51i49n56s42k23y 2608144333208

neřekl bych, že to je hlavní důvod, spíš chtěj lidi donutit aby byli furt online

0/0
29.10.2017 22:12

P19e92t34r 11J60u25r88s58í19k 5451723898737

Nepřijde ti, že je ta umělá inteligence v posledních letech žalostná, když už ji v nějakých závodech máš? Tím nemyslím, že by nebyla třeba rychlá.

K tomu ti u online něco prodat musejí. Něco jako netcode, řešení protestů, hostování, iRating.

Kdyby UI fungovalo, tak už mezi sebou závodí automobilky na skutečného tratích. Zatím si o tom nech zdát, víc jak 90% bude trik než UI.

0/0
6.2.2018 1:51

L44u38k92á67š 58Č42e87r73n14ý 2307528968361

Náhodných exotů už ani ne, je zde systém sankcí při závodě + možnost si vykoledovat úplné zablokování možnosti hrát turnaje online.

0/0
1.4.2018 12:39

Najdete na iDNES.cz