Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Konečně zase parádní kampaň z druhé světové. Recenze Call of Duty: WWII

Call of Duty se po devíti letech konečně vrací do druhé světové války. Hra nabízí velkolepou příběhovou kampaň, robustní síťovou složku pro hraní ve více lidech a hororově pojatou kooperaci, v níž masakrujete nacistické zombíky. A zatímco kampaň splnila to, co jsme očekávali, multiplayer má rezervy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z54d98e62n10ě48k 63Ř55e75h91á19k 7551282267

Že já tady vůbec čtu ty vaše plky a nářky........teď abych dal přednost Wolfíkovi :-P

0/0
10.11.2017 13:32

J64a75n 32P28u48l87e86c 4278507321815

6 hodin? Jako vážně? ;-D;-D

+2/−1
7.11.2017 17:29

A10l78e52š 90A53d42a81m 7590690118709

Super ne? Kdo má čas hrát 100 hodinové hry? 6 hodin akorát. K tomu navíc multiplayer

0/0
8.11.2017 2:49

M97i79l77a89n 22Š62e32l27i55g28a 7881374243873

EA dalo evidentne znackou sumu do "propagace", recenzenti hazeji vysoka skore, hraci nadavaji. Nehral jsem, takze nehodnotim, ale podle cutscene sestrihu na Youtube je ten vychvalovany pribeh dost velka hovadina, ktera je realisticka asi jako Infinite Warfare...

+1/−4
7.11.2017 14:52

M97a62t40ě47j 24L98é37b58l 2409289483842

EA? :) To asi ne, že? :)

+3/0
7.11.2017 15:59

P13a83t48r76i73k 67H55a63t14a33s 1472701966735

hral som a podla mna to je najlepsie CoD

0/−2
8.11.2017 0:07
Foto

K64a27t14k36a 80B88o24š76k65o43v29á 8299317863714

Měla jsem zato, že Call of Duty vydává Activision...nepleťte si to s Battlefieldem :-/

0/0
8.11.2017 8:08

P70e31t47r 71H73o77c29h42m17a51n 2250696675341

Ještě pořád tam nabíhá nekonečné množství nepřátel, dokud se nepřemístím za nějaký neviditelný vypínač?

Rád bych si po letech zase zahrál nějakou WW2 akci, ale tohle mne na COD strašně štve.

+4/0
7.11.2017 12:20

P93a38t92r76i26k 34H72a40t35a91s 1662941886175

Pozri sa. CoD ma svoju kostru. Taku istu aku ma Battlefield, Farcry, Angry birds, Worms, Age of Empires, hocico.

Takze neviem preco cakas ze by mali odstranovat checkpointy apod. Tie checkpointy su tam nato aby davkovali presne tu filmovu atmosferu o ktoru sa CoD snazi.

Co povazujem za vyborne na tomto diely je to ze to dobre namiesali. Plynule prechody medzi hrou a krásnymi animáciami, striedanie herneho tempa plus zaujimave necakane zvraty a minihry podobne ako v Tombraider.

Ja som sa velmi dobre bavil. Fakt je to taky herny film, spravili to odost viac filmovo ako prvotne diely z ww2. Mne to pripomenulo Mafiu, tiez taky herny film ale odost dlhsi.

Vlastne to je snad jedine co CoD ww2 singleplayeru vytknut. Keby to bolo na pokracovania, to by bolo super.

+1/−1
7.11.2017 23:57

J81o42s54e47f 33J75u41h61á26s32z 1359102858

CoD jsem hral od prvniho dilu a nepratele se vzdycky dali vystrilet, dokonce jsem to i na starsich dilech testoval - nic jsem nedelal a nechaval "partaky" to vystrilet za me. Jediny rozdil byl ten, ze AI spojencu to trvalo zamerne dlouho, aby dostal prostor hlavne hrac, a tudiz kdyz hrac postoupil, AI se prizpusobovalo a postupovalo s nim.

0/−1
8.11.2017 6:04

P97e71t28r 39H73o53c18h40m48a89n 2360536705461

Není pravda. U jedničky nevím, ale u CoD2 a CoD MW a WaW nabíhali nepřátelé donekonečna, dokud se člověk nepřemístil na určité místo. X krát jsem to zkoušel, vystřílel všechny náboje ze všech zbraní a příliv nepřátel neustával.

+4/0
8.11.2017 9:05

O97n89d22ř78e16j 81Z40a35c34h 3183690313432

Přesně tak, to bylo už u jedničky, kdy hráč sice byl "jedním z mnoha", ale dokud neudělá pomyslný krok vpřed, spolubojovníci i protivníci se pořád obnovovali.

+2/0
8.11.2017 11:48

S57t62a76n75i54s89l34a85v 41N62o72v37a31k 7448979513933

60ecek za 6hodin kampane a debilni multiplayer :-D Grafika odporna jedina vec co je na tom pekneho jsou ty filmecky nic jineho. Jsem rad ze steam vraci penize. Koupil jsem zahral jsem si 2hod a vratil. Tato hra nema cenu 60ecek. Mozna az bude ve vyprodeji za 10ecek tak to zase koupim.Rv

+7/−2
7.11.2017 12:01

Z64d21e79n15ě93k 63K35r20a55u92s 9146670462930

toho se nikdy nedockate na steamu i cod 1 furt stoji 20 ecek bez datadisku 10 ecek v akci, activision svoje hry nijak neslevnuje

0/0
7.11.2017 12:26

A31l13e32š 74A82d85a23m 7590980798229

Občas jsou tam větší slevy i na cod tituly. Viděl jsem opakovaně

0/0
8.11.2017 2:51

K22a57r58o16l 77S60e94f36c82i24k 2156190635518

sorry, ale COD je uz asi 8let jenom o multiplayeru. Normalny clovek za plnou cenu si to nekoupi kvuli pribehu :-)

0/0
7.11.2017 15:34

H67y23n50e43k 43Š40l81a73h26ů77n16e27k 4219333676179

Přesně.

0/0
7.11.2017 22:09

P51a61t79r35i81k 51H76a61t49a24s 1522711196215

presne tak. ten kratky singleplayer je len ako predjedlo, prolog pred multiplayerom. Netusim ako moze niekto pisat o 60 eurách a 6 hodinovej kampani. Aj keby ziadna kampan nebola, cod je o multiplayeri

0/−1
7.11.2017 23:50

P17a97t22r20i40k 28H98a18t65a45s 1802391836425

Ehm, ja som kupil za 105 chf, na eura neviem kolko. Okolo 90 ?

Samozrejme kvôli multiplayeru, netusim co je na multiplayeri debilne ????? tvoja hlava ci co ? Carentan si velmi rad zahram, este si musim tych 25gb stiahnut.

Grafika odporna ????? podla mna je vyborna a tie prechody medzi filmamy a hrou su paradne

0/0
7.11.2017 23:47

T37o71m43á82š 13M24i16k63u57l83i26č84k71a 6727804930255

Jako veterán CoD 2 - tahle hra je z hlediska multiplayeru sračka.

0/0
9.11.2017 21:58

M38i11c16h66a98l 29N98e22z37v88a51l 4529238882111

Jj,ta hra je otresne vypadajici odflaknuta ostuda za nelidsky prachy....

+2/0
8.11.2017 19:26

M21i92c29h21a52l 19P87o16h96o10ř43e63l36s24k42ý 1376450835515

smysl pro humor mají slušný

0/0
7.11.2017 10:56

L64u11d82v35í70k 71S23e83c90h86o26v22e15c 4691363831

Ten tank a hlavně letadlo byla katastrofa, tam se doufal, že to brzo skončí. QTE o nich radši nemluvit. Filmečky to byla paráda, to se musí nechat. A grafika...nejvíce se mě líbil les v misích Battle of the Bulge a Death Factory.

+5/−2
7.11.2017 8:16

J59a78k61u81b 72M28i22c10h69á97l84e44k 3857233567233

Asi jsem hrál jinou hru, protože krom dobře vizuálně zpracovaných filmečků to jinak za moc nestálo. Ona pařížská infiltrace aka - "Jděte do sklepa, jděte do druhého patra, najděte chlápka, jděte do dalšího patra, odejděte" zas tak skvělá nebyla, ale rozhodně noční můry budu mít z toho otřesného ovládání tanku.

+6/−2
7.11.2017 7:53

P17a38t47r45i19k 20H92a50t79a94s 1142241196835

ono aj hra dobre vyzera, pretoze prechod z filmecku do hry je plynuly tak ze to vyzera ako jeden celok. Ako neviem, co akoze mala robit ? ovladat drona a hladat spravny kontakt alebo lockpickovat zamky aby to bolo herne zaujimave ci ako ???

Proste mala najst chlapika v kanceláriách. Ide o ten cely napinavy a zabavny priebeh od zaciatku do konca. A mna to hodne bavilo, celkovo aj ti nemci ked ma kontrolovali, dobre vierohodne to vyzeralo. Normalne som trpol co ten kkt povie, ci ma neodhali.

Treba to brat ako herny film a nestazovat sa nato ze herne pasaze su priamociare

0/0
8.11.2017 0:06

P31e58t65r 86T58á77b65o32r68s91k81ý 6690346111737

Je to lepší než CoD 2 a 3?

+1/−2
7.11.2017 6:32

T38o48m15á73š 69D97u97š40e87j47o49v68s67k41ý 3917323177840

Pavel Rychtárik se nám nějak roz-mínusoval. ;-D

Dávat mínus otázce je trochu mimo ne? ;-)

Pokud jste to hrál, tak odpovězte na dotaz a pokud ne, tak netrolujte. :-P

+5/−2
7.11.2017 10:17

P59a24v63e85l 29P35ř96e45c50e16c78h53t37ě49l 5682483165669

Cod:Uo. Byla tam technika, časování granátů, omezený sprint no prostě boží

0/0
7.11.2017 12:42

P65a19t45r24i32k 60H34a97t21a37s 1962631366985

casovani coho ?

0/0
8.11.2017 0:11

P58a61t49r51i58k 74H62a84t47a71s 1622561346195

podla mna najlepsie CoD ake som kedy hral. Podarilo sa im velmi dobre navodit ten dojem interaktívneho filmu. Ak to niekomu vadi, ze hra nieje viac do hlbky, viac takticka atd jeho vec.

Mne sa takyto styl paci a beriem to ako vybornu zabavu na dva vecery pred multiplayerom. Najviac som sa vyzival v krásnych animáciách a ich plynulými prechodmi do hry, velmi sa mi pacili lekarnicky a interakcia s partakmi. Drobnost ale potesilo.

Urcite si to este raz zahram na velkej uhlopriecke v 4k

0/−1
8.11.2017 0:16

Z92d22e28n98ě91k 85K65r51a75u23s 9106400342930

ja to smazal hnedka jak se zacli obevovat prvni quicktime eventy tohle at si narvou nekam

+1/−5
7.11.2017 5:10

J36o85s17e53f 51Č51i54h77á86k 7291969560906

Vylodění v Normandii je vskutku originální a Sovětský samopal na témže místě taktéž.

+4/−2
7.11.2017 5:02

J13a33n 96P51a68v13e10l88k28a 1241773644432

Vylodění trochu odflákli, ale jinak se to zdá být dobrý:-), hlavně, že je to 2.světováR^

+1/−1
7.11.2017 2:05







Najdete na iDNES.cz