Diskuse k článku

Promarněná příležitost i zábava. Star Wars Battlefront 2 v multiplayeru

Multiplayer očekávané akce Star Wars Battlefront 2 hodnotíme ve dvou. Zatímco Honza Srp je za toho hodného, role kata se nechtěně ujal Ondra Zach. Výsledná známka je průměrem obou hodnocení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J81i86ř27í 53D93u72š72e44k 8672831721883

střílečka ve které nejde jen a pouze a skill hráče je na střílečka na govno.

0/0
22.11.2017 18:48

M81i85c65h11a69e87l 74L28ö64f91f77e90l23m52a89n11n 7838188287850

Jsem vlastně rád za ten styl "hodný a zlý recenzent". Ve Score to kdysi také praktikovali, a z takové recenze si člověk odnese maximum informací, ať je fanda, či mu (tady konkrétně EA) nesmí přes HDD.

+8/0
21.11.2017 20:23

A11n36d48r52e33j 29N64i64k91o93l38a36j 1555486546417

Mikrotransakcie nie sú zle ak sú len kozmetické alebo v hre ktorá je zadarmo.

0/0
21.11.2017 19:50

P89e27t35e52r 53M94l15i14c94h 8134102143715

Trapas :)

- V Lol si za penize lze tez koupit hrdinu a nikomu to nevadi. Staci si nasetrit IP-body.

- Top hraci jsou vetsinou cheateri. Jim chcete zvyhodnovat nakupy? Opet je v tomhle Lolkovy system lepsi.

- Mohla by byt moznost koupit si danou jednotku na par dni za mensi pocet bodu. Nebo treba na den, za token, bonus ze hry nebo bonus za prihlaseni (NosTale denni bonus).

0/−6
21.11.2017 15:45

P87e35t49e96r 71T61l43u42č42h81o14ř 3334812346361

LoL není dobrý příklad. jedna věc je, že oni s tím začali v době, kdy MT nebyly tak "zavedené". Riskovat, že se ten obchodní model neuchytí bylo velké riziko. Navíc si kupuješ jen kosmetické změny. U této hry jde mnohdy o herní zvýhodnění.

A když už jsme u toho LoL, co takové paradoxy, jako nákup ikonek, gest, truhel s úlomky za RP, čili real money? Sami už nevědí, jak z lidí tahat prachy. Jenže oni už na druhou stranu moc prostoru nemají. Proto každá novinka z jejich strany bude potencionální absurdita. Akorát z jiného soudku, než u SWBF2 :-)

+3/0
21.11.2017 17:00

M65i31c52h68a21e10l 82L58ö65f74f90e94l32m52a48n32n 7258918767660

LoL je skutečně špatný příklad, a Riot hlavně dělá to nejzjevnější - vydá nového championa který je OP, udělá promo, všichni si ho koupí (protože v té chvíli nemají 6300 IP, nebo kolik stojí teď). Po měsíci ho nerfnou protože byl OP, vydají dalšího a cyklus se opakuje.

0/0
21.11.2017 20:26

J53a40n 64Š93l15é21g97l 8182220128693

Trapas? Lol je zadarmo!!! BF2 nikoliv... podstatný rozdíl

+3/0
21.11.2017 17:11

T28o67n49d82a 51H44e88j14l87í38k 1688733169757

Nějaké ty záběry ze hry:

https://youtu.be/AiwRIkRTvms

Nevím, kde by to vzalo těch 80% teda.

0/0
21.11.2017 11:07

P39e89t93e19r 65T22l55u25č79h95o11ř 3374472566221

Souhlasím s Ondrou Zachem. Při čtení jeho hodnocení mi pomalu vyvstávali na mysl další hry, které jsou na tom s mikrotransakcemi podobně. Mikrotransakce jsou hřebík do rakve kvalitních multiplayerovek obecně. S ohledem na případnou přítomnost MT vždy dobře rozmýšlím, kterou hru si pořídím, i když mě třeba beta verze bavily...

+2/0
21.11.2017 10:02

P91e70t56e95r 55B32i54e48l11y 6145431216

Moc fanusik starwars niesom, ale akonahle bude hra v eaccess tak si zopar kol dam a posudim sam

0/0
21.11.2017 9:39

T14o47m97á78š 33T87ö63k24ö27l88y 7516100551544

EA access nebo early access? Tak jako tak nerozumím - hra už vyšla, ne?

0/0
21.11.2017 10:08

P48e71t48e55r 14B86i75e21l27y 6815711286

to prve :) hra uz samozrejme vysla, ale na to accesse bude zanedlho zadara :) teda v ramci predplatneho

0/−1
21.11.2017 10:36

O82n30d89ř88e89j 74M54a18r17e26k 2102717222725

...mě teda upřímně řečeno autorů z DICE líto není vůbec, už jen proto co provedli se sérií Battlefield

+4/0
21.11.2017 8:10

Najdete na iDNES.cz